Dôme Sur Mer

Restaurant Dôme Sur Mer, Antwerpen

Adres:

Arendstraat 1
2018   Antwerpen

Toon de ligging

Telefoon:

03 281 74 33

Chef-kok:

Julien Bobichon

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 164
Comfort: 1 vork

GaultMillau '16:

Pagina 106
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Terras

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 15:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:00 - 24:00

Dôme Sur Mer in de media

Kopen bij koks
7 adressen

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 30 03 2013. Citaat:

"Het lijkt de logica zelf: een restaurant kan maar lekker koken als het goede ingredienten in huis heeft. Waarom zou je die producten niet verkopen in een aparte winkel? De jongste tijd zien we steeds meer restaurants opduiken die dat doen."

Sabato/De Tijd verzamelde 7 goede adressen: Le Comptoir de l'Eau Vive (delicatessewinkel bij L'Eau Vive, Erpent), Domestic (bakkerij naast Dôme sur Mer, Berchem), Ingredients by Radis Noir (Ingrediëntenwinkel in het restaurant Radis Noir, Antwerpen), De Laet en Van Haver (delicatessezaak met bistro, Hove), Tête Pressée (traiteurzaak aansluitend bij het restaurant, Brugge), Fruits de la Passion (wijn- en delicatessezaak met bistro, Perwez) en B by B 'Babelutte by Bartholomeus' (praline- en chocoladezaak van chef Bart Desmidt, Brugge).

Julien Burlat, executive chef van Le Chalet Zannier in Megève

Verschenen in Weekend Knack op 23 01 2013. Citaat:

"In het mondaine skidorp Megève (Frankrijk) kiezen gefortuneerde wintertoeristen voor een terugkeer naar echte waarden. In hotel Le Chalet Zannier genieten ze van 'ontmantelde luxe' en de smakelijke terroir-keuken van chef Julien Burlat. Hij stelde de spijskaart op en installeerde het personeel. Als hij er niet is, krijgt souschef Gerd Govaerts de leiding over de keukenbrigade. De bereidingen zijn simpel en toch kwalitatief hoogstaand door het gebruik van eersteklasproducten die bewerkt zijn met de grootste discipline. Er wordt gekookt met respect voor de geschiedenis, in harmonie met de omgeving en zonder show."

Dôme sur Mer, Antwerpen

Verschenen in Belmodo.tv op 13 12 2012. Citaat:

"Het restaurant huist in een 19de eeuws huis in het hippe Zurenborg. Je kan er, naast het strakke witte interieur, ook genieten van een muurlang aquarium (!!!) waarin goudsvisjes rondzwemmen. Dôme sur Mer werkt enkel met verse vis, schaal- en schelpdieren. Het oog wilt ook wat, en dus kan je zelf toekijken hoe chef Julien Bobichon jouw gerecht klaarmaakt in de open keuken. (...) De specialiteiten van het huis met gemarineerde gamba's, gegrilde kreeft of een overheerlijke zeevruchtenschotel doen bij mij het water al in de mond komen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant Dôme Sur Mer

Eerlijk en puur

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
9
Maaltijd: 9
Bediening: 9
Sfeer: 7

In de buurt van restaurant Dôme Sur Mer

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.