Dôme

Restaurant Dôme, Antwerpen

Adres:

Grote Hondstraat 2
2018   Antwerpen

Toon de ligging

Telefoon:

03 239 90 03

Chef-kok:

Frédéric Chabbert

Type:

Restaurant, gastronomisch

Keuken:

Frans

Faciliteiten:

Airco, rooksalon

Formules:

Lunchmenu - menu

Dôme in de media

Op ontdekking in de nieuwe Dôme

Verschenen in Macaron Manon op 29 06 2017. Citaat:

Maar het is vooral het hoofdgerecht dat ik me nog heel lang zal herinneren. Duif d’Anjou met artisjok en ongetwijfeld één van de beste sauzen die ik ooit geproefd heb. Gemaakt met de ingewanden van de duif en bijgevolg ontzettend intens en rijk van smaak, mooi glanzend van textuur en heerlijk bij een stukje duif, rosé vanbinnen maar krokant van vel. Het gerecht is pure power en toont de oprechte passie van een chef die duidelijk met liefde kookt. Ons glas biologische cabernet franc uit Bourgeuil past er prima bij.

Lees het volledige artikel (externe link)

Dôme, pure zekerheid

Verschenen in Be-Gusto op 26 06 2017. Citaat:

Een half jaar nadat de vorige chef Julien Burlat restaurant Dôme sloot heropenden Frédéric en Evangeline dit authentiek restaurant en behouden de naam. Met enkele verfraaiingswerken creëerden ze een leuk en gezellig terras aan de zijkant van het restaurant en op de eerste verdieping werd een ruimte ingericht voor privé diners tot 12 personen.

Chef Frédéric Chabbert serveert een zeer degelijke product keuken met veel respect voor de seizoenen. Hij selecteert de betere ingrediënten en haalt gezien zijn afkomst de mosterd vaak in Frankrijk. De gerechten die wij proefden waren alvast zeer smaakvol en zo lijkt Dôme opnieuw een vaste waarde te worden in de Antwerpse gastronomie. Voor liefhebbers van gegarandeerde kwaliteit zonder extreme creativiteit en uitspattingen is een bezoek aan deze nieuwe Dôme alvast een aanrader.

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2013: 17/20

Verschenen in eigen redactie op 12 11 2012.

23 restaurants in België behalen een score van 17/20 in de GaultMillau-gids 2013: A'Qi, Château du Mylord, Couvert Couvert, De Plezanten Hof, De Schone Van Boskoop, Den Gouden Harynck, Dôme, Hof Ter Eycken, Hostellerie St-Nicolas, L'Eau Vive, L'Essentiel, L'Eveil des Sens, La Durée, Le Fou est Belge, Le Gril aux Herbes d'Evan, Le Passage, Le Prieuré Saint-Géry, Lemonnier, Les Gourmands, Magis, Nuance, Slagmolen, Table d'Amis.

In de buurt van restaurant Dôme

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.