Divin by Sepi

Alle persartikels over restaurant Divin by Sepi

Divin by Sepi, de gastrobar van ‘t Stad

Verschenen in Be-Gusto op 18 07 2017. Citaat:

Enkele jaren geleden werd Sepideh verkozen door Gault&Millau tot sommelier van het jaar en iets later opende ze haar gastrobar op het hippe Antwerpse Zuid.

De gastrobar Divin van Sepideh Sedaghatnia is één van die ‘places to be’ voor wijnliefhebbers en fijnproevers. De gerechten zijn gevarieerd en vinden vaak hun oorsprong in een Iraans-geïnspireerde keuken. De sfeer en inrichting zorgen voor een vleugje romantiek!

Lees het volledige artikel (externe link)

'Op het Dak van GVA': gesprek met Sepideh Sedaghatnia

Verschenen in gva.be op 03 08 2016. Citaat:

De Antwerpse acteur Lucas Van den Eynde neemt 6 bekende stadsgenoten mee op het dak van de A-Tower op de Keyserlei in Antwerpen. Daar praat hij met hen over liefde voor de stad.

Deze week was Sepideh Sedaghatnia te gast.
Bekijk de aflevering op gva.be

Divin by Sepi, Antwerpen

Verschenen in elidesc says op 08 06 2016. Citaat:

Een lunch bij Divin by Sepi te Antwerpen liet elidesc.com met een dubbel gevoel achter. De wijnen pasten mooi bij de gerechten en waren heel lekker, het eten daarentegen was een beetje te wisselvallig om echt top kunnen noemen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Smaakvol Antwerpen: 8 adressen om uit te proberen

Verschenen in knackweekend.be op 29 10 2015. Citaat:

Onder het motto 'Smaakvol Antwerpen' ging WeekendKnack op zoek naar eetwinkeltjes, bistro's, eetcafés en gastronomische eethuizen waar je heerlijk kan smullen. Het magazine selecteerde acht adressen om zeker eens uit te proberen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Wijnrestaurant 'Divin by Sepi' in Antwerpen: Delen en degusteren

Verschenen in knackweekend.be op 08 10 2015. Citaat:

Sfeervol, trendy en ook een beetje chique, zo omschrijft WeekendKnack de nieuwe bistro Divin by Sepi. Met een indrukwekkend assortiment wijnen en deskundig advies van Sepideh Sedaghatnia wordt je hier met veel zorg bediend. Het lunchmenu viel ook erg in de smaak.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015. Citaat:

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Proefwerk: Divin

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 12 09 2015. Citaat:

Voor Jan Scheidtweiler, recensent voor De Tijd, was zijn bezoek aan Divini best gezellig, maar verliep niet alles met Zwitserse precisie. Er liepen net iets te veel dingen mis om van toeval te spreken.

Maar het is zeker en vast een aangename plek... de inrichting is hip, de sfeer enthousiast, met medewerkers die oprecht blij lijken te zijn dat ze er werken. Divin is ook helemaal mee met de nieuwe manier van eten. Geen ellenlange menu's, maar een reeks fingerfood en kleine gerechten die je eventueel kan delen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Uit eten: Divin by Sepi, Antwerpen

Verschenen in beetgraag.be op 16 07 2015. Citaat:

Voor beetgraag.be was het een geslaagde avond bij Divin by Sepi. Sepideh herself zorgde voor de bediening en was super vriendelijk en behulpzaam.

In deze gastro-wijnbar kan je genieten van een lekker glas wijn, al dan niet vergezeld met wat fingerfood. Maar je kan ook kiezen voor een volwaardige maaltijd.

Deze was dan ook heel lekker. De pizza, falafel en saté waren om je vingers van af te likken. De Short Rib Black Agnus, gegrild op de Green Egg, had jammer genoeg een te grote hoeveelheid vet mee maar de side dishes compenseerden hier royaal voor.

Lees het volledige artikel (externe link)

Divin by Sepi, Antwerpen
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 07 07 2015. Citaat:

Gespot op de website 'Spinelli's Dolce Vita'
Verslag (in het Engels) over de nieuwe wijnbar Divin by Sepi van Sepideh Sedaghatnia te Antwerpen.
Lees het verslag

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.