Dim Dining

Alle persartikels over restaurant Dim Dining

Gault Millau 2020 - bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2019. Citaat:

Overzicht awards Gault Millau 2020:

  • Chef van het jaar:Bert Meewis (Slagmolen - Oudsbergen
  • Gastvrouw van het Jaar: Anca Petrescu (Alexandre – Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: Eros Tomassetti (Diverso – Westerlo)
  • Aziatisch restaurant van het Jaar: Dim Dining (Antwerpen)
  • Het mooiste terras: Le Chalet de la Forêt (Brussel)
  • Het mooiste restaurant design (nieuwe award): La Table de Maxime (Paliseul)
  • Sommelier van het Jaar: Stéphane Dardenne (L’air du temps – Liernu)
  • Dessert van het Jaar: Adriana Zafiris en Frederic Castro (Sōma – Antwerpen)
  • Brasserie van het Jaar: Les Brigittines (Brussel)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Bistro Racine (Braine-le-Château)
  • Ambachtsman van het Jaar: Arold Bourgeois (Little Paris – Waterloo)
  • Groentegerecht van het Jaar: Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte – Kruisem-Ouwegem)
  • Dé Nieuwkomer van het Jaar: August (Antwerpen)
  • Wijnkaart van het Jaar: Le Pilori (Ecaussinnes)
  • Bierkaart van het Jaar: De Jonkman (Brugge)
  • De "prijs & plezierverhouding" van het Jaar: Mout (Damme), Tandem (Brussel) en Le Pavillon du
    Vieux Château (Modave)
  • De 3 ontdekkingen van het Jaar: Hoeve De Bies (Voeren), Coquum (Brussel) en Antoine (Eupen)
  • De Young Chefs van het jaar: Glenn Verhasselt (Vlaanderen, Sir Kwinten – Lennik), Jean Vrijdaghs & Sebastien Hankard (Wallonië, Le Gastronome – Paliseul) - Grégoire Gillard (Brussel, Barge – Brussel)

DIM Dining, much more than Sushi!

Verschenen in Be-Gusto op 12 06 2017. Citaat:

Het Tokyo gevoel blijft de jonge chef meer en meer beïnvloeden en daar zitten zijn talrijke reizen naar Japan uiteraard voor iets tussen. Het resultaat is een hedendaagse Asian Fusion keuken gecombineerd met de power en klassieke rijkdom van leermeester Segers-San! Dit resulteert in menu’s met kleine proefgerechten die precisie en diepgang met zich meebrengen. Geen compromissen naar ingrediënten toe. Only the best en versheid primeert.

Lees het volledige artikel (externe link)

Dim Dining, Antwerpen

Verschenen in elidesc says op 25 12 2016. Citaat:

De jonge Dimitri Proost barst van talent en dat bewijst hij in zijn restaurant Dim Dining te Antwerpen.

Elidesc.com mocht van zijn kunsten genieten met een zes gangen menu, een 'chef's choice'. Elk gerecht was zowaar lekkerder dan het vorige, met interessante combinaties en toch perfect complementaire ingrediënten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Venuez Hospitality Awards 2016

Verschenen in eigen redactie op 13 12 2016. Citaat:

In het casino van Knokke werden naar jaarlijkse gewoonte de Venuez Hospitality Awards uitgereikt.

Ziehier een overzicht:

  • Best Hospitality Concept: Boury, Roeselare
  • Best Restaurant Concept: Baracca, Leuven
  • Best Bar Concept: Bar Burbure, Antwerpen
  • Best Restyling: Cuchara, Lommel
  • Culinary Talent: Dimitri Proost, Dim Dining, Antwerpen
  • Rookie of the Year: Sam D’Huyvette, BLVD Boutique, Sint-Martens-Latem
  • Entrepreneur of the Year: John Verept, RAS, Antwerpen
  • Best Cocktailbar: Bijou, Antwerpen
  • Best Bartender: Didier Van Den Broeck, Dogma, Antwerpen
  • Best Hotel Concept: Jam, Brussel
  • Best Coffee Concept: Butcher's Coffee, Antwerpen
  • Best Barista: Marc Daniels, Kaffabar, Brussel
  • Dare Devil Concept: Proof, Gent
  • Best Design: Jam, Brussel

Dim Dining, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:

Nog een vijfsterren-beoordeling van deze editie van Goesting magazine is Dim Dining te Antwerpen.

De jonge chef Dimitri Proost verwende de recensent met een onvergetelijke culinaire avond. Van beging tot einde serveerde hij Japanse gerechten om je vingers van af te likken. Deze werden verder ook begeleid door heerlijke en aangename wijnen. Top!

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Dim Dining, Antwerpen

Verschenen in vierbordjes.be op 21 05 2016. Citaat:

In samenwerking met topchef Johan Segers opende de jonge Dimitri Proost zijn eigen restaurant Dim Dining. Het is een heel klein restaurant en de gerechten worden bereid in de keuken van 't Fornuis en afgewerkt achter de toog van Dim.

Dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Vierbordjes.be vond het merendeel van de gerechten op een verrassend hoog niveau. Dimitri werkt gedreven, geconcentreerd en gedisciplineerd en van zo een talent zullen we in de toekomst nog veel horen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.