Den Boterham

Restaurant Den Boterham, Antwerpen

Adres:

Plantinkaai 14
2000   Antwerpen

Toon de ligging

Telefoon:

04 8683 87 14

Type:

Koffiebar, eetcafe

Ochtend: ma di wo do vr za zo - 09:30 - 16:00
Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 09:00 - 16:00

Den Boterham in de media

Den Boterham: Klassiekers troef.

Verschenen in jobat.be op 11 02 2010. Citaat:

"Een blik op de kaart leert dat de naam van dit eethuis de lading niet volledig dekt. Naast gewone boterhammetjes kan je hier ontbijten in allerhande formules, van een ‘Eikes ontbijt’ (7 euro) tot een uitgebreide versie met een trio van salades (13,50 euro). Maar ik zit intussen al aan de lunch, dus ga ik op zoek naar iets anders. Het aanbod is groot: soep, salades, omeletten, panini’s en belegde broodjes. Ik kies voor een broodje met gebakken rivierkreeftjes (7,50 euro)"

Lees het volledige artikel (externe link)

Den Boterham

Verschenen in Goesting Antwerpen op 22 10 2008. Citaat:

"De oerklassiekers onder de gesmeerde bokes worden hier in ere hersteld, zoals de sneetjes met choco, confituur of banaan met bruine suiker. Een tikje gewaagder kan ook, met speculoospasta bijvoorbeeld. Ook voor de liefhebbers van hartig is er keuze genoeg. Denk niet in de richting van 'ene mé hesp en ene mé keis', maar eerder brie met honing en walnoten, geitekaas met appel, bacon en Luikse siroop of - een topper onder studenten - stukjes kipfilet, courgette, rode ui, champigons, warme curry en Parmezaanse kaas."

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant Den Boterham

Teleurstellend

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
6
Maaltijd: 5
Bediening: 6
Sfeer: 6

Vandaag met een Bongo lunch vr twee deze zaak bezocht. De bongo heeft een aankoopsite van €29,90. Aangekomen mochten we vr een bedrag van €24,90 vrij uit de menukaart kiezen. Alles boven de €24,90 werd apart verrekend.een kaasbordje en een tapaschotel besteld samen goed vr €25,00 . Redelijk kleine portie geserveerd op een klein rond plankje met spijtig genoeg 2kleine stukjes brood,wat overigens superlekker was. Er is ook niet gevraagd of gezegd dat er indien nodig nog extra brood kon bijgedraaid worden, wat zeer jammer was. Ik had echt meer creativiteit verwacht in dit concept van zaak.ik ben bereid een prijs- kwaliteit te betalen maar dit was echter niet van toepassing.waar het verschil van €5 blijft. Van de bongo is mij dan ook een raadsel.

In de buurt van restaurant Den Boterham

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.