X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Den Abattoir

Restaurant Den Abattoir, Antwerpen

Adres:

Lange Lobroekstraat 65
2060   Antwerpen

Toon de ligging

Chef-kok:

Bjorn Verbruggen

Type:

Bistro, restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Den Abattoir in de media

Steak-Friet: Favoriete adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van steak-friet restaurants:
Den Abattoir (Antwerpen), L'Achepot (Brussel), De Arme Duivel (Antwerpen), Au Vieux Port (Antwerpen), Bistro De Laet-Van Haver (Hove), Bovis (Zaventem), Brasserie L' Abatteur (Sint-Jans-Molenbeek), Brasserie Sebastiaan (Lochristi), De Caron (Merksplas), Chez Maria (Anderlecht), Ciro's (Antwerpen), Friture René (Brussel), Horse House (Vilvoorde), Jambalaya (Diepenbeek), Jos Theys Boerderij (Holsbeek), De Klimop (Leuven), De Kuiper (Vilvoorde), Meating Room (Leuven), In de Molen (Bierbeek), De Mikke (Oostduinkerke), Onder den Toren (Leuven), St-Cornil (Aalbeke), La Table du Boucher (Bergen), De Veehandel (Antwerpen), Vers Namur (Blanden).

Out for Lunch 2009 / Antwerpen

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 17 10 2009. Citaat:

Jan Van Hemeledonck maakte een eigenzinnige selectie van
50 zakenlunch-adresjes.

Er werden 12 adresjes in Antwerpen geselecteerd. Dit restaurant is er één van.

Alle 5 Favoriet : Peter Van Asbroeck

Verschenen in De Standaard Magazine op 03 10 2009. Citaat:

De favoriete adressen van Peter Van Asbroeck:
Den Abattoir (Antwerpen), Bruneau (Ganshoren), Fiskebar (Antwerpen), Ons Restaurant (Deurne), Frit-Uurtje (Canadalaan 51, Sint-Job-In-'t-Goor).

Peter Van Asbroeck presenteert 'Komen Eten' van maandag tot donderdag op VT4.

In de buurt van restaurant Den Abattoir

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.