Coffeelabs

Alle persartikels over koffiebar Coffeelabs

Coffeelabs, Antwerpen

Verschenen in Belmodo.tv op 13 01 2014. Citaat:

"Hier verzamelt heel creatief en ondernemend Antwerpen zich bij een serieuze kop koffie. Dit heeft te maken met dat Coffeelabs gelegen is in het pand van Idealabs. Een instantie die zich inzet voor allerlei creatieve ideeën van beginnende en talentvolle ondernemers. Ook als je niks met Idealabs te maken hebt, is dit the place to be om rustig te lunchen. Alles is hier echt overheerlijk en kraakvers. De kaart bestaat uit quiches, salades en tartines."

Lees het volledige artikel (externe link)

Coffeelabs, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 02 05 2013. Citaat:

"Ook al is Coffeelabs splinternieuw, het is nu al een begrip bij koffieliefhebbend Antwerpen. Het interieur is strak en minimalistisch, houten palletten fungeren als geïmproviseerde zitbanken. De kaart is niet erg experimenteel, maar wel leuk dat ze hier ook meegaan in de hele slow-coffeecultuur en filterkoffie serveren. Alle koffie is versgemalen arabica, en dat proef je ook."

Lees het volledige artikel (externe link)

Ontmoetingsplaats Coffeelabs

Verschenen in nieuwsblad.be op 21 02 2013. Citaat:

"Coffeelabs is meer dan een zoveelste koffiehuis, het is een ontmoetingsplaats. Vrienden, jonge dolverliefde koppeltjes, studenten, moeders en dochters op shoppingtrip…iedereen vindt de weg naar deze aangename koffiebar. Maar manager Fanny Leenknecht noemt het ook een working space. De tafels zijn meer dan ruim genoeg om comfortabel op je laptop te kunnen tokkelen, de klanten kunnen beschikken over gratis wifi en er kunnen bureaus afgehuurd worden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Atv Hotspot op bezoek bij Coffelabs te Antwerpen

Verschenen in atv.be op 27 01 2013. Citaat:

Zoë van Atv bezoekt Coffelabs te Antwerpen dat blijkbaar een hotspot is geworden voor heel wat jonge en creatieve Antwerpse ondernemers.

Bekijk de reportage op atv.be (van begin tot minuut 06:20)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.