Camino

Alle persartikels over restaurant Camino

Camino, Antwerpen

Verschenen in elidesc says op 03 12 2016. Citaat:

Het interieur van restaurant Camino te Antwerpen op zijn nieuwe lokatie mag dan wel een beetje koud aanvoelen maar het eten is zeker op zijn minst even lekker. Elidesc.com was in de wolken over de heerlijke lunch.

Lees het volledige artikel (externe link)

Café Camino, Antwerpen

Verschenen in elidesc says op 27 11 2015. Citaat:

Het werd een meer dan geslaagde lunch voor elidesc.com bij Café Camino te Antwerpen. Dit klein Aziatisch restaurantje serveert lekkere en mooi afgewerkte gerechten. Niet verwonderlijk dat je er vroeg moet bij zijn om een tafeltje te bemachtigen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Camino, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 12 06 2013. Citaat:

"Nu is het aan ons en we proeven met houten stokjes van onze wokgerechten. Ze worden in een kommetje geserveerd. Het vegetarische gerecht bestaat uit paksoi, gebakken tofoe, noedels, wortelen, tuinboontjes, gember, beukenzwammen, gepekelde groenten, zwart sesamzaad en sojasaus. Wat een weelde aan knapperige groenten! Alles is smaakvol bereid."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Camino, Antwerpen

Verschenen in Belmodo.tv op 06 06 2013. Citaat:

"Camino is voor mij de beste hot spot qua lunch in Antwerpen, by far! Het heeft a-l-l-e-s in huis wat je verwacht van een tip-top adresje: heerlijk eten, een zonnig terras, mooi interieur en sympathiek personeel. Yes peeps, we have a winner. De kaart is hier orgineel en fris. Geen zin in alweer een croque monsier of een smoske? Mijn vriendin bestelde een broodje ‘Meatball Parmigiano’. Een broodje met aubergine, parmezaanse kaas, tomatensaus en meatballs. Superlekker, kraakvers en nog nooit eerder geproefd."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.