Blend 32 Kitchen & Bar

Alle persartikels over restaurant Blend 32 Kitchen & Bar

Brasserie Flo, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 02 10 2014. Citaat:

"Ik ben benieuwd hoe de chef het er vanaf brengt met babykreeft, avocado, meloen en sinaasappel. Redelijk. Het halve kreeftje heeft nog lekker sappig vlees, sinaasappelcrème zorgt voor een frisse toets, blokjes meloen voor de zoet-fruitige hint, de avocado kreeg echter een overdosis aan limoensap waardoor enkel nog limoen te proeven valt en de combinatie te vochtig maakt."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Frans restaurant onder Hilton
Brasserie Flo, Antwerpen

Verschenen in nieuwsblad.be op 27 09 2014. Citaat:

"Met een nieuw, open interieur wil Brasserie Flo de harten van de Antwerpenaar veroveren. ‘Het nieuwe Franse restaurant onder de Hilton is er niet alleen voor hotelgasten, maar zeker ook voor de stedeling en de bezoeker’, zegt directeur Serge De Wandelaer."

Lees het volledige artikel (externe link)

Hilton opent Brasserie Flo

Verschenen in gva.be op 26 09 2014. Citaat:

"De Brasserie onder het Hilton hotel gooit de deuren open naar het lokale publiek. Daarvoor ging het een samenwerking aan met de bekende Franse groep Flo, die in Frankrijk, Nederland, Brussel, Lissabon, Barcelona en zelfs Beijing vestigingen heeft. Net zoals op veel van de genoemde plaatsen heet het restaurant onder het Hilton nu Brasserie Flo."

Lees het volledige artikel (externe link)

Antwerpse Brasserie Flo: Nieuwe formule

Verschenen in knackweekend.be op 25 09 2014. Citaat:

"De kaart biedt onder meer een keuze aan plateaus met zeebanket en een keuze aan bereidingen met kreeft. Onze voorkeur ging naar een halve Canadese babykreeft - een royale portie, vers, perfect gegaard portie en smakelijk gecombineerd met meloen en avocado - en salade van een flinke portie verse krab met mayonaise."

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie Flo brengt culinaire schwung op Antwerpse Groenplaats

Verschenen in eigen redactie op 01 09 2014. Citaat:

Brasseriekeuken zit in de lift. Toch zeker wanneer die aan de authentieke geest ervan beantwoordt. Geen betere partner om die keuken concreet smaak en vorm te geven dan Brasserie Flo die op dat vlak in Frankrijk maar ook daarbuiten als ijkpunt geldt. Met een toplocatie op de Groenplaats en zicht op de kathedraal krijgt de gast extra toegevoegde waarde.

Chef Gerard Spuesens bereidt traditionele gerechten in de geest van Brasserie Flo maar krijgt tegelijkertijd de vrije hand om ze subtiel eigentijds cachet en extra spanning te geven. Hij kookt met respect voor het typische brasserie DNA maar zorgt er ook voor dat zijn gasten met aangename, prikkelende details verrast worden.

Antwerp Diner viert 13de editie
Zondag 2 december 2012

Verschenen in eigen redactie op 08 11 2012. Citaat:

Op zondag 2 december 2012 - de avond na World Aids Day - vindt aan de Antwerpse gedempte zuiderdokken in de prestigieuze zaal ‘Zuiderkroon’ de 13de editie van Antwerp Diner plaats. Onder het motto “Wij zetten AIDS op het menu” zamelen vrijwilligers uit de Antwerpse horeca en zakenwereld met deze spectaculaire benefietavond geld in voor drie goede doelen die zich inzetten voor de bestrijding en de preventie van AIDS en HIV.

Antwerp Diner wil met de 13de editie de trend van de vorige jaren verderzetten. Het wordt opnieuw een waar culinair feest met het kruim van de Antwerpse restaurant -en hotelchefs. Dit jaar is het de beurt aan bekende Antwerpse top- en sterrenchefs Ingrid Neven (Pazzo), Marc Gottenbos (Horta), Wouter Keersmaekers (De Schone Van Boskoop), Olivier de Vinck (Kommilfoo), Gerard Spuesens (Hilton Antwerp), Alain Smet (Radisson Blu Astrid), Ron Diephout (Brasserie Appelmans), Marcellino Moortgat (Josephine’s) en Francesco De Candia (Fransesco & Julia) om het gastronomische luik van de avond in te vullen. Zij stellen een schitterend degustatiemenu samen dat wordt gecombineerd met de mooiste wijnen, zorgvuldig gekozen door topsommelier, William Wouters, van restaurant Pazzo. Het geheel wordt overgoten met een muzikale show ondersteund door vele topartiesten en begeleid door de topmuzikanten van Vlaanderen onder leiding van Steve Willaert.

Hoogtepunt van de avond is de Antwerp Diner tombola, waarbij elk lot garant staat voor een waardevolle prijs.

Alle info op www.antwerp-diner.be.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.