Black Smoke

Alle persartikels over restaurant Black Smoke

Black Smoke Rooftop

Verschenen in Goesting Antwerpen op 17 07 2017. Citaat:

We bestellen nogmaals de heerlijk gekoelde cocktail en enkele sharing platters: Black Smoke bitterballen deluxe (€ 10) en Here fishy fishy platter (€ 26). De bitterballen hebben een heerlijk krokant omhulsel en zijn gevuld met traaggegaard, gerookt vlees met Duvel. Het dipsausje is een Carolina mosterdsaus, een originele barbecuesaus. De visschotel bestaat uit een slaatje van gegrilde octopus, koud gerookte zalm met gemarineerde venkel en limoengel en gerookte kabeljauw in dipvorm (met zure room, verse kruiden en jalapenopepers) dat je met crackers, grissini en ingemaakte groenten kan opsmullen. Dit is genieten in de overtreffende trap.

Lees het volledige artikel (externe link)

Black Smoke

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:

Mijn voorgerecht, bone marrow luge (€ 15), bestaat uit een flinke kluif gerookt en gegrild beenmerg met lak van Bulleit bourbon, smakelijk gekruide pulled beef, toast van Wild Jo-bierbrood en zure augurken, radijs en ui om het vet van het merg te temperen. De tweede smaakbom waar ik me aan waag is 9 to 1 Texas style brisket (€ 24), 16 uur gegaarde boterzachte puntborst van rund, enkel gekruid met peper en zout met jalapeno coleslaw erbij en gegrilde maïskolf (€ 4) met gerookte tomatenboter.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Black Smoke in Antwerpen: Op gloeiende kolen

Verschenen in knackweekend.be op 13 02 2017. Citaat:

In het oude gebouw van Stadsbrouwerij De Koninck zijn uiteenlopende smaakmakers gegroepeerd. Black Smoke is de laatkomer.

In Black Smoke eet je in een door buislampen verlichte ruimte. Er is een zwarte keuken met een muur van houtblokken en een chef's table. Het materiaal waarmee gerookt en gegrild wordt, heeft een vooroorlogse look. In Black Smoke draait alles rond low & slow BBQ, waarbij de smaken van langzaam bereide barbecue- en grillgerechten worden beïnvloed door het gebruik van specifieke houtsoorten en specerijen. Het repertoire is gevarieerd.

Lees het volledige artikel (externe link)

Black Smoke, Antwerpen

Verschenen in vierbordjes.be op 05 12 2016. Citaat:

Het nieuwste project van Kasper Stuart is Black Smoke, gelegen in de centrale toren van de voormalige brouwerij De Koninck te Antwerpen.

De inrichting heeft een ruwe, industriële sfeer met Amerikaanse blues die uit de boxen knallen. Het concept draait rond de houtgestookte low & slow barbecue uit de southern states van Amerika.

Bruno Vanspauwen is alvast fan. De 'megaschotel' die hij voor zich zag verschijnen, was ongelooflijk lekker.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.