Bia Mara

Alle persartikels over restaurant Bia Mara

Aan Tafel: Bia Mara

Verschenen in De Standaard Magazine op 21 08 2017. Citaat:

Ik ben alvast aangenaam verrast door de versheid van de kabeljauw die niet in westers maar Japans paneermeel (panko) gewenteld wordt, wat de korst lichter en luchtiger maakt (€ 12). De schijven ongeschilde aardappel, gefrituurd in plantaardige olie, hebben smaak, maar hadden meer crispy kunnen zijn. Leuk detail: ze worden gezouten met zeewier.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bia Mara, Antwerpen

Verschenen in Kris Kookt op 15 06 2016. Citaat:

Bia Mara te Antwerpen serveert een moderne en ecologisch verantwoorde variant van de traditionele fish & chips.

Kris Kookt genoot van de hoogste kwaliteit in een vriendelijke sfeer opgediend aan familiale prijzen. De Fish & Chips met het tempura beslag en ook de classic met panko waren gewoon heerlijk!

Lees het volledige artikel (externe link)

Bia Mara, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 10 02 2016. Citaat:

'Fish & chips' is een typisch Brits concept, dat bestaat uit in beslag gedoopte en gefrituurde vis in combinatie met gefrituurde, vrij dikke aardappelsliertjes.

Na Brussel en Londen openden twee Ierse ondernemers hun derde vestiging te Antwerpen en Goesting magazine ging er van proeven. De uitvoering van de gerechten bij Bia Mara waren iets te wisselvallig om van een 'wauw'-ervaring te spreken maar het is wel de ideale plaats om betrekkelijk goedkoop je honger te stillen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuw: Bia Mara in Antwerpen

Verschenen in beetgraag.be op 05 11 2015. Citaat:

Eethuizen waar je 'luxeburgers' kan eten kennen we al maar nu is er ook Bia Mara, die 'Fish & Chips' naar een hoger niveau wil tillen.

Naast hun vestigingen in Londen en Brussel is nu ook Antwerpen aan de beurt. Beetgraag.be moest dit eens proeven en werd heel aangenaam verrast. De samenwerking met NorthSeaChefs zorgt voor de levering van duurzame seizoensvis die echt super vers is. De chips zijn aardappelpartjes mét schil en afgewerkt met seaweed zout en de begeleidende sauzen komen van overal ter wereld.

Top concept, top eten, top interieur en top bediening!

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.