Bar d'Office

Alle persartikels over eetcafé Bar d'Office

Het eerste coworkingcafé in Vlaanderen uitgetest:
Bar d'Office.

Verschenen in DM magazine op 05 03 2011. Citaat:

"Voor de prijs moet je een plek in Bar d'office niet laten. Als lid betaal je één euro per dag, ook voor dagen dat je niet komt werken. 'Zo willen we de continuïteit van het netwerk bewaren', verklaart Goedroen Vanlerberghe. Voor alle bijkomend kosten - een kop koffie, een paar kopies of een uur in de vergaderzaal - wordt op het einde van de maand een factuur toegestuurd."

Coworken in Antwerpen wordt almaar populairder

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 02 2011. Citaat:

"Bar d'office is de eerste zaak die coworking combineert met horeca. 'Mensen kunnen hier niet alleen werken', legt Goedroen uit. 'Ze kunnen ook broodjes bestellen, of een koffie. Melk en suiker staan apart op een tafel. En dat is goed, want, hoe banaal het ook klinkt, dat zijn de plekjes waar mensen contacten leggen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Coworking café Bar d'Office te Antwerpen.

Verschenen in eigen redactie op 04 01 2011. Citaat:

Dit eerste coworking café is een initiatief van designcenter 'De Winkelhaak' en is gelegen op wandelafstand van het Centraal Station. Het staat ter beschikking van thuiswerkers, netwerkers, vertegenwoordigers, creatieve zielen, buurtbewoners, mensen op zoek naar collega’s, klanten ...

In de bar kan iedereen terecht voor een lekkere koffie of lunch.

Eerste coworking café

Verschenen in atv.be op 25 11 2010. Citaat:

"In de Dambruggestraat, vlakbij het centraal station in Antwerpen, is vandaag het allereerste coworking café geopend. Jonge ondernemers uit de wijk kunnen hier niet alleen lunchen, maar ook komen werken of netwerken. Op die manier kunnen ze ter plekke in contact komen met elkaar en informatie uitdelen."

Nieuw in’t Noord: Bar d’office

Verschenen in NOORDlink op 24 11 2010. Citaat:

"‘Al onze werkmodules hier zijn afsluitbaar maar veel van onze ontwerpers/ondernemers hier zoeken graag elkaars gezelschap op en moeten eigenlijk uit hun module om naar het kopieerapparaat en dergelijke te gaan. Die interactie is heel spontaan en vaak ook nuttig om creatief te blijven. Toen het pand hiernaast vrijkwam vonden we dat de geschikte plek om in het verlengde van wat we in het Designcenter doen ons te richten op de (jonge) ondernemers in de wijk: een gezellige gemeenschappelijke ruimte creëren waar ze kunnen netwerken.’ (Klara De Smedt, manager Designcenter De Winkelhaak)"

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.