X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

117 by Wout Bru

Alle persartikels over restaurant 117 by Wout Bru

117 by Wout Bru: Wout Bru’s pop-up restaurant in Antwerpen

Verschenen in Be-Gusto op 13 12 2012. Citaat:

"De gerechten werden op een correct tempo geserveerd en het eerste gerecht – de carpaccio van St. Jacobsschelpen met ganzenleverterrine – zat vol intensiteit, karakter en was dan ook mijn topper van de avond. Later bleef ik een beetje op mijn honger. Toegegeven onze verwachtingen lagen hoog maar ook in de bediening te veel kleine foutjes van het bestek niet tijdig indekken, gerechten niet annonceren, geen wijn bijschenken en slagveld toiletten. De trein Bru lijkt onderweg van de Provence naar Antwerpen enkele schakels verloren te hebben. Van totale ontsporing echter geen sprake, het is er aangenaam vertoeven en zeker een pop-up verhaal waardig. Slechts 3 dagen na opening is enig krediet misschien op zijn plaats. De nieuwe grote fotodoeken aan de muur zijn zeker geslaagd en het restaurant straalt een typische Antwerpse bruisende sfeer uit."

Lees het volledige artikel (externe link)

Wout Bru lanceert webshop

Verschenen in standaard.be op 11 12 2012. Citaat:

"Op de online webshop worden meer dan 400 exclusieve producten aangeboden, rechtstreeks van de producent aan de consument. Daarnaast verkoopt Bru ook keukengerei en kookboeken. Volgens de chef werd elk ingrediënt en ieder product met veel zorg uitgekozen en is alles het resultaat van vakwerk. De webshop garandeert een levering van twee dagen binnen de Benelux."

Lees het volledige artikel (externe link)

Wout Bru in Antwerpen: 117 by Wout Bru

Verschenen in atv.be op 07 12 2012. Citaat:

"Sterrenchef Wout Bru opent nu zondag zijn pop-up restaurant '117 by Wout Bru' op het Antwerpse Zuid. Het restaurant zal 117 dagen open zijn en vooral kleine hapjes aan betaalbare prijzen serveren."

Bekijk de reportage op atv.be

Wout Bru opent restaurant in Antwerpen

Verschenen in nieuwsblad.be op 30 11 2012. Citaat:

"Bru wil er geen sterrenrestaurant van maken met veel luxe. ‘Het restaurant zal toegankelijk zijn voor iedereen met drie tot vijf ingrediënten per bord aan een correcte prijs. Sober en kwalitatief. De gast bepaalt zelf zijn rekening. Wil hij een sardientje aan 12 euro of een langoustine aan 50 euro, het kan allemaal. Er is wel een betalende parkeerservice, want parkeren in de straat van het restaurant is hopeloos.'"

Beluister het radiointerview met Wout Bru op MNM

Lees het volledige artikel (externe link)

Wout Bru popt up in Antwerpen

Verschenen in standaard.be op 29 11 2012. Citaat:

"Het pop-up restaurant krijgt de naam '117 by Wout Bru'. Een naam die expliciet verwijst naar het tijdelijke karakter van dit eerste Belgische initiatief, dat slechts 117 dagen hongerige klanten zal ontvangen. Bru wil een breed publiek laten kennis maken met een zo breed mogelijk en verrassend smaakpalet. Er zal gewerkt worden met meerdere kleine, verrassende gerechtjes, zodat de bezoeker zelf zijn menu kan bepalen volgens smaak en budget."

Opening voorzien op 9 december.

Lees het volledige artikel (externe link)

Wout Bru opent pop up-restaurant in Antwerpen

Verschenen in knackweekend.be op 29 11 2012. Citaat:

"Bru liep al een tijdje rond met het idee om in België fijnproevers te laten kennismaken met zijn keuken. Met een pop up-formule diende zich nu de opportuniteit aan. Zondagavond 9 december 2012 gaan de deuren open. De locatie is nog niet bekend."

Wout Bru baat in Eygalières (Frankrijk) het sterrenstaurant Chez Bru uit. Meer info: website Chez Bru

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.