Nenuphar

Restaurant Nenuphar, Afsnee

Adres:

Afsneedorp 28
9051   Afsnee

Toon de ligging

Telefoon:

09 221 22 32

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 151
Comfort: 1 vork

Faciliteiten:

Parking, terras

Lid van:

Culibel

Ochtend: ma di wo do vr za zo - 09:00 - 12:00
Middag: ma di wo do vr za zo - 13:00 - 19:00

Nenuphar in de media

Soirée de cochon @ Brasvar
8 Gentse topchefs serveren bereidingen met Brasvar varken.

Verschenen in eigen redactie op 09 10 2014.

Op de BRASVAR hoeve te Nevele gingen op zondag 5 oktober acht topchefs in een mobiele keuken aan de slag met een Brasvar varken tijdens een eerste editie van 'Soiree de Cochon'.

Lees het volledige artikel

Hugues en Vera de Breyne - eigenaars 't Patyntje en Nenuphar - lanceren Print a Gift

Verschenen in eigen redactie op 04 12 2013.

Print a Gift is een onlineplatform waar je 24 uur op 24 terechtkunt om een cadeaubon aan te kopen én te printen. Bovendien kun je de cadeaubon zelfs per mail direct naar de begunstigde versturen.

Hugues de Breyne vertelt hoe het idee ontstaan is. 'We hebben zelf twee restaurants, ’t Patyntje en Nenuphar, en daar werkten we met het systeem van cadeaubonnen. Maar het was vaak een heel gedoe om de betalingen te checken, de bonnen met de post te versturen, soms kwam de bon te laat - of helemaal niet – toe. Zo rijpte de gedachte om een systeem te creëren waarmee mensen van bij hun thuis - of om het even waar – een bon kunnen aankopen en zelf printen. We surfen op die manier mee op de golf van het onlinegebeuren en spelen in op de behoeften van de steeds toenemende groep internetgebruikers.'

De werkwijze is uiterst makkelijk. Je kiest een rubriek, daarbinnen een zaak, je bepaalt het bedrag en de persoon aan wie je de bon wenst te schenken. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Je kunt ook een mail laten sturen naar de persoon aan wie je de bon schenkt. 'In dat laatste geval raden we de gebruikers aan een bijkomend sms-je met het bericht "Check your mail" te sturen naar de begunstigde', preciseert Vera de Breyne.

'De meeste bonnen zijn één jaar geldig en ze zijn bovendien twee maanden gratis verlengbaar. Personen die hun bon nog niet gebruikt hebben, krijgen twee maanden voor de vervaldatum een herinneringsmail van ons om hun bon tijdig te benutten.' Kwestie van je gift ook daadwerkelijk te ontvangen…

Website: Print a Gift

Nenuphar, Afsnee

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 06 02 2013. Citaat:

"Aan de overkant verschijnt een mooi stuk perfect gegaarde zalm met een kruidenslaatje en een sausje met pickles. Leuke combinatie. In een kommetje zitten pommes allumettes. Ik vind op mijn bord geen klassieke parmentier met vlees en een laag puree erbovenop, maar ossenstaart met aardappelen errond geschikt. De smaak is uitstekend, de portie aan de kleine kant, maar ik eet wat frietjes mee en zo ben ik toch voldaan."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Nenuphar

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.