Woestyne

Alle persartikels over restaurant Woestyne

Woestyne, Aalter

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 15 04 2015. Citaat:

"We gaan van start met Goudenband van Liefmans. Daarbij serveren ze haring - gepekeld, zilte aardappel, confituur van kappers, radijs. Mijn vriend omschrijft het perfect: dat je spijt hebt om dat kunstwerkje kapot te maken met je bestek. Dan volgt voor mij nu al de pointe: coquille - geschroeid, aardpeer, pis en lit, tamarinde. Niet alleen ziet dit gerecht er prachtig uit, de coquilles zijn perfect gebakken en de smaken zitten helemaal juist."

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Agnes Goyvaerts proef met plezier bij Woestyne

Verschenen in DM magazine op 07 02 2015. Citaat:

"De jonge chef bewijst dat hij goede leermeesters heeft gehad en de gastvrouw slooft zich uit om het iedereen naar de zin te maken. Nu nog een beetje het schoolse eruit."

Keuken?

Korte kaart met klassiekers als zeetong, rog, lamszadel en entrecote, maar in sprekende bereidingen waaruit een fijne neus voor specerijen blijkt.

Koppel met pak ervaring in sterrenzaken openen 'Woestyne'

Verschenen in hln.be op 09 01 2015. Citaat:

"Amper 23 jaar zijn ze, maar dinsdag openen chef Tim Vervynckt en zijn echtgenote Angelique Maenhaut wel al hun eigen gastronomisch restaurant in Aalter. Allebei hebben ze al ervaring opgedaan in sterrenzaken en willen met 'Woestyne' hun thuisgemeente nu nog meer op de culinaire kaart plaatsen. 'We willen van Woestyne een gezellig gastronomisch restaurant maken, maar wel zeer toegankelijk', zegt chef Tim."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.