't Vijfde Seizoen

Restaurant 't Vijfde Seizoen, Aalter

Adres:

Stationsstraat 9
9880   Aalter

Toon de ligging

Telefoon:

09 351 74 60

Chef-kok:

Broes Tavernier

Type:

Restaurant

Michelin '16:

Pagina 149
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 79
Keuken: 15.0 /20

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

't Vijfde Seizoen in de media

't Vijfde Seizoen, Aalter: Koken aan de zijde van Geert Van Hecke

Verschenen in hln.be op 08 05 2017. Citaat:

't Vijfde Seizoen bestaat vijf jaar en vierde dat de voorbije dagen met vijf gastchefs. Gisteren kwam zelfs Geert Van Hecke koken, nu de chef van Zet Joe en vroeger van De Karmeliet. Voor 175 euro kon je onder andere genieten van Belgische kaviaar, risotto en gevuld konijn met foie gras en truffel. "Het is super dat mijn leermeester dit wil doen", zegt Broes. "Ik heb heel graag in zijn keuken gewerkt en ik heb er alles geleerd."

Lees het volledige artikel (externe link)

Proefwerk: 't Vijfde Seizoen, Aalter

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 06 05 2017. Citaat:

Chef Broes Tavernier deelt met zijn vroegere leermeester Geert Van Hecke een voorkeur voor producten vol smaak en gelukkig voor ons zijn ze beiden niet zuinig met ingrediënten.

Als liefhebber van een degelijke productkeuken krijg je hier waar voor je geld.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Reviews over restaurant 't Vijfde Seizoen

plaatje klopt

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
9
Maaltijd: 9
Bediening: 9
Sfeer: 9

Het restaurant is nog niet lang open blijkbaar maar dat valt niet te merken. De lat ligt vrij hoog en het plaatje klopt van de ontvangst tot het afscheid..Als deze spirit erin blijft houden staat dit team nog drukke tijden te wachten.
Op basis van slechts 1 bezoek durf ik toch zeggen dat dit een absolute aanrader is...
Zeer mooie ruimte..van slechte akoestiek is me niks opgevallen..

Top !

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
9
Maaltijd: 10
Bediening: 10
Sfeer: 8

Ik hou van deze opkomende sterren want nu nog betaalbaar ! Aanrader? Niet twijfelen !

schitterend!

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 10
Bediening: 10
Sfeer: 9

In de buurt van restaurant 't Vijfde Seizoen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.