Il Teatro

Restaurant Il Teatro, Aalter

Adres:

Stationsstraat 58
9880   Aalter

Toon de ligging

Telefoon:

09 226 70 64

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:00 - 22:30

Il Teatro in de media

Italiaans restaurant opent in Stationsstraat

Verschenen in nieuwsblad.be op 24 01 2015. Citaat:

"Uitbaters zijn de rasechte Italianen Antonio en Giacomo De laatste heeft trouwens nog gewerkt in La Bella Italia (in dezelfde straat). 'Je kan hier bij ons terecht voor pasta’s, ossobuco’s, antipasti, spaghetti's pizza’s, enzovoort', zegt Giacomo."

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant Il Teatro

nog nooit zoiets slechts gegeten

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
1
Maaltijd: 1
Bediening: 2
Sfeer: --

Op 3/8/18 bezocht ik met mijn vriendin Il Teatro. Zij bestelde een pasta met zeevruchten. Er werd een schotel met rare schelpen opgediend. De zeevruchten waren niet gaar en de pasta was niet echt warm en er was geen saus bij, alleen water en olijfolie. Het smaakte naar niets en er vormde zich op de bodem een vieze, paarsachtige 'saus'. Mijn vriendin heeft jaren in de horeca gewerkt en heeft nog nooit zoiets slechts gegeten! Ze had de dag nadien nog altijd darmklachten. Deze pasta kostte 15 euro maar op de rekening stond een andere pasta van 18 euro. Wij hoorden al slechte commentaren over Il Teatro maar beslisten het toch eens te wagen, maar we hadden beter naar die commentaren geluisterd! Wij komen zeker nooit meer terug. Ikzelf bestelde een pizza. Deze was verrassend klein, de onderkant was op enkele plaatsen aangebrand, wat overschoot was goed van smaak, maar veel te duur (14 euro) voor wat het maar was. Ik verliet met honger het 'restaurant'. Voor een pintje (Maes) vraagt men 3,50 euro.

nog nooit zoiets slechts gegeten

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
1
Maaltijd: 1
Bediening: 2
Sfeer: 3

Op 3/8/18 bezocht ik met mijn vriendin Il Teatro. Zij bestelde pasta met zeevruchten. Er werd een schotel met rare schelpen opgediend. De pasta was niet echt warm en er was ook geen saus bij, alleen water en olijfolie. Het smaakte naar niks en op de bodem vormde zich een vieze, paarsachtige smurrie. Ook de zeevruchten waren niet gaar. MIjn vriendin heeft jaren in een restaurant gewerkt en heeft NOG NOOIT ZOIETS SLECHTS GEGETEN! De dag nadien had ze nog altijd darmklachten. Deze pasta kostte 15 euro maar op de rekening stond een andere pasta van 18 euro. We hoorden reeds slechte commentaren over Il Teatro, maar besloten het toch eens te wagen, maar we hadden beter geluisterd naar die kritieken! Wij komen zeker nooit meer terug. Ikzelf bestelde een pizza. Deze was verrassend klein, de onderkant was op enkele plaatsen aangebrand. Wat overschoot was wel goed van smaak, maar dus veel te duur (14 euro) voor wat het maar was. Ik verliet met honger het 'restaurant'.

Nooit meer!

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
1
Maaltijd: 1
Bediening: 3
Sfeer: 1

We waren zeer enthousiast om het nieuwe Italiaans restaurant in Aalter eens uit te proberen, dus reserveerden we om 19u45 op een zaterdagavond.
Ok, het restaurant is niet zo gezellig ingericht, maar als het eten lekker is, gaan we daar niet over klagen.
Om 20u hadden we nog steeds geen aperitief gekregen, terwijl deze wel opgenomen waren en er ongeveer 40 klanten aanwezig waren (met 2 obers moet je dat toch kunnen beheersen?).
Om 20u30 (nog steeds geen aperitief) komen ze onze bestelling opnemen, 3 van de 4 personen hadden echt zin in een pizza, het antwoord dat we kregen van de ober: "pizza finish".
Sorry hoor, maar als je op een zaterdagavond om 20u30 al geen pizza meer kan aanbieden, dan ben je echt niet goed bezig!!!
We zijn gewoon opgestaan en op zoek gegaan naar een ander restaurant!

In de buurt van restaurant Il Teatro

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.