Calla's

Alle persartikels over restaurant Calla's

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017. Citaat:

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015. Citaat:

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014. Citaat:

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Jong Keukengeweld 2013
Van 1 oktober tot 15 november 2013

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2013. Citaat:

Van 1 oktober tot 15 november 2013 kunnen jongeren van 18 tot en met 30 jaar via de actie Jong Keukengeweld bij 45 jonge chefs terecht voor een driegangenmenu aan €45, aangepaste wijnen of bieren en waters inbegrepen.

Bron: YouTube - Njam.tv

Vlaanderen kent een zeer getalenteerde generatie jonge topkoks die de Vlaamse gastronomie doet bruisen van vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Vlaanderen Lekker Land zet met deze actie 45 jonge culinaire talenten in de kijker.

Topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens van driesterrenrestaurant Hertog Jan nemen voor de tweede maal het peterschap op zich.

Jong Keukengeweld
Zeilster Evi Van Acker in Calla's, Aalter

Verschenen in humo.be op 12 10 2012. Citaat:

"Als hoofdgerecht krijgen we duroc d’olives, met herfstgroenten en handgerolde couscous, geserveerd met een zeer lekkere rode wijn. Ik zeg nooit meer dat ik geen fan van varkensvlees ben… Smullen! Het gerecht is perfect in balans, de smaken zitten goed, het vlees is mals en het sausje zou ik het liefst van al van mijn bord likken. (...) Wij hebben genoten van onze avond bij Calla’s. Het eten was overheerlijk en de bediening was top. We komen terug, zeker weten!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Jong Keukengeweld 2012

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2012. Citaat:

Jong Keukengeweld laat jongeren kennis maken met de Vlaamse topgastronomie.

Van 1 oktober tot 15 november 2012 bieden 39 topchefs jongeren tot en met 30 jaar een gastronomisch driegangenmenu aan voor 45 euro, wijnen en/of bieren en waters inbegrepen.

Meer info: website Jong keukengeweld

Zes succesvolle restaurants

Verschenen in knackweekend.be op 22 12 2011. Citaat:

Weekend Knack presenteert zes jonge chef-koks, die met succes een nieuw restaurant op de markt hebben gezet.

De chef-kok van dit restaurant is er één van.

Lees het volledige artikel (externe link)

Tafelen: Altijd vers
Gastronomisch restaurant Calla's

Verschenen in Weekend Knack op 17 08 2011. Citaat:

"Op zoek naar ontluikend culinair talent belandden wij in Aalter, waar restaurant Calla's regelmatig uitverkochte eetzalen trekt. Het gastronomische eethuis Calla’s, in Aalter, heeft zijn onderkomen in een art-decohuis in de nabijheid van het station. Bij de herinrichting werd de stijl van het pand gerespecteerd. Vloeren van oude tegels en eik en feestelijk gedekte tafels brengen sfeer, en de stoelen zitten comfortabel. Aan de achterkant is er een beschermde tuin met terras."

Beoordeling keuken: 7/10. Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Proefkonijn Agnes Goyvaerts: Een eigen signatuur.
Restaurant Calla's te Knokke-Heist.

Verschenen in demorgen.be op 30 04 2011. Citaat:

"Restaurant Calla's kreeg als nieuwkomer in de gids meteen 14 op 20. Het restaurant was nog maar vier maanden open, maar nieuwkomers op het terrein zijn de chef en zijn vrouw niet. Na hun studie aan Ter Poorte zwermden ze uit en belandden ze in 't Aards Paradijs in Merendree. Hij was er acht jaar de rechterhand van chef Lieven Lootens, zij stond vier jaar naast gastvrouw Isabelle Brasseur."

Lees het volledige artikel (externe link)

Drie maanden na opening al in GaultMillau
Restaurant Callas te Aalter

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 11 2010. Citaat:

"Begin juli opende het koppel Niels De Landtsheer (24) en Lien Van Nevele (26) de deuren van hun restaurant Callas in de art decovilla aan de spoorwegtunnel in de Aalterse Stationsstraat. En met succes, want enkele maanden later staan ze al met een heel mooie score van 14 op 20 in de GaultMillau, naast de befaamde Michelin Gids, de bekendste waardemeter voor gastronomische kwaliteit."

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2011: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

164 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

'Drie jaar gezocht naar een geschikt pand'

Verschenen in nieuwsblad.be op 03 07 2010. Citaat:

"Niels De Landtsheer en Lien Van Nevele openen binnenkort hun nieuw restaurant 'Callas', in een van de mooiste gebouwen in de Aalterse Stationsstraat. (...) Drie jaar na de sluiting van Het Heilig Hart opent op 7 juli het nieuwe restaurant Callas de deuren in de prachtige art deco-villa aan de spoorwegtunnel in de Stationsstraat."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.