Kelderman

Alle persartikels over restaurant Kelderman

Restaurant Kelderman wordt overgenomen

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 06 2017. Citaat:

Peter Van den Driesschen (53), die dertig jaar maître d’hotel was van restaurant Kelderman in Aalst, wordt nu zaakvoerder.

Hij neemt het sterrenrestaurant over van Belgocatering in wiens ‘strategische richting’ Kelderman niet langer past.

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuwe sterren uitgedeeld in Michelin België & Luxemburg 2017

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2016. Citaat:

Michelin heeft maandag zijn nieuwe gids voor 2017 voorgesteld. Negen Belgische restaurants kregen hun eerste ster toegekend.

De nieuwe éénsterrenrestaurants zijn:

  • 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas
  • Castor, Beveren-Leie
  • Colette, Westerlo
  • Kelderman, Aalst
  • Bozar Brasserie, Brussel
  • Quadras, St. Vith
  • La Villa Emily, Brussel
  • Vol-Ver, Marke
  • Wine in the City, Jette

Gault Millau Oost-Vlaanderen: 4 restaurants krijgen 16/20

Verschenen in tvoost.be op 10 11 2015. Citaat:

In de nieuwe Gault & Millau staan 119 Oost-Vlaamse restaurants vermeld. Vier van hen behaalden een mooie 16 op 20:

't Korennaer (Nieuwkerken-Waas), De Plezanten Hof (Hamme), Hof Ter Eycken (Ninove) en Kelderman (Aalst).

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015. Citaat:

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014. Citaat:

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Jong Keukengeweld 2013
Van 1 oktober tot 15 november 2013

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2013. Citaat:

Van 1 oktober tot 15 november 2013 kunnen jongeren van 18 tot en met 30 jaar via de actie Jong Keukengeweld bij 45 jonge chefs terecht voor een driegangenmenu aan €45, aangepaste wijnen of bieren en waters inbegrepen.

Bron: YouTube - Njam.tv

Vlaanderen kent een zeer getalenteerde generatie jonge topkoks die de Vlaamse gastronomie doet bruisen van vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Vlaanderen Lekker Land zet met deze actie 45 jonge culinaire talenten in de kijker.

Topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens van driesterrenrestaurant Hertog Jan nemen voor de tweede maal het peterschap op zich.

Aan Tafel: Kelderman

Verschenen in De Standaard Magazine op 01 06 2013. Citaat:

"Bij Kelderman is alles voorhanden om een aangename avond door te brengen: een elegant en piekfijn interieur, een schitterend terras, een bediening van een zeldzaam hoog niveau, ingrediënten van goede herkomst, en een mooie wijnkaart waarin je nog betaalbare gerijpte wijnen kan ontdekken."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 2 bordjes.

Dmuze: Waar eet Jurgen Lijcops?

Verschenen in DM magazine op 25 05 2013. Citaat:

De favoriete adressen van Jurgen Lijcops:
La Source (Lanaken), Il Fiore (Maasmechelen), Bel-Etage (Knokke), Locanda Locatelli (London, UK), Kelderman (Aalst).

Jurgen Lijcops is bekend van restaurant/wijnbar The Glorious, was gastheer van het jaar (GaultMillau) en beste sommelier van België, presenteert 'Weg van wijn' op Njam!.

Kelderman

Verschenen in Steps op 22 05 2012. Citaat:

"Toen we vernamen dat chef Hubert Kelderman de fakkel recentelijk doorgaf aan Bart Tastenhoye, was onze nieuwsgierigheid meer dan geprikkeld."

"Hoofdmoot van de dag: feilloos gegaarde zeebarbeel met een pittige risotto, voorbeeldige Mechelse asperges en een coulis van cresson. De vis smaakt zo vers als maar kan, idem dito voor onze onovertroffen, handgepelde garnaaltjes. Onze nieuwgierigheid is gestild. Kelderman blijft superbe."

Lees het volledige artikel (externe link)

Wereldberoemde kok te gast bij Kelderman

Verschenen in nieuwsblad.be op 13 03 2012. Citaat:

"Ferran Adrià Acosta (49), de beroemde Catalaanse kok van het driesterrenrestaurant El Bulli, kwam gisterenmiddag eten in visrestaurant Kelderman aan de Parklaan in Aalst. De reden voor zijn bezoek is onduidelijk maar kan te maken hebben met de topkoks die afgelopen weekend verzamelden bij Belgocatering."

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2011: 15/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

83 restaurants in België behalen een score van 15/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Score GaultMillau 2010: 15/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

79 restaurants in België behalen een score van 15/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.