De Kapelaan

Alle persartikels over restaurant De Kapelaan

Kapelaan, Aalst

Verschenen in vaut le voyage op 06 01 2015. Citaat:

"Gewoonlijk zijn we vaker onder de indruk van de voorgerechten en minder van de hoofdgerechten, maar hier zullen ze die impressie omdraaien. De risotto met wortel, raap, bloemkool en boontjes is buitengewoon heerlijk."

Lees het volledige artikel (externe link)

De Kapelaan, Aalst
De zes zaligheden

Verschenen in Steps op 29 04 2012. Citaat:

"Zes jaar geleden openden Iris Dewulf en haar man Chris Aerts een mondain ogende brasserie die absoluut niet zou misstaan in één van onze grootsteden. De trendy eetgelegenheid vond een onderkomen in een voormalige kapel, die met het grootste respect voor het verleden werd gerestaureerd. Vandaag telt De Kapelaan drie stijlvol ingerichte verdiepingen waar men met volle teugen geniet van een hedendaagse, creatieve keuken."

Al Dente: Waar eet Bartel Dewulf?

Verschenen in DM magazine op 06 11 2010. Citaat:

De favoriete adressen van Bartel Dewulf:
't Nieuw Stadion (Gentbrugge), De Kapelaan (Aalst), Cartel (Aalst), Het Gebaar (Antwerpen), 't Fornuis (Antwerpen) en Hof van Cleve (Kruishoutem).

Bartel Dewulf is gedelegeerd bestuurder van het Aalsterse bedrijf Belgocatering en van mnu:, het culinaire platform van Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.