document.write('');Restaurant Zottegem | Alle restaurants in Zottegem en omgeving.

Restaurant Zottegem

Zoek een restaurant in Zottegem

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

In de pers: Zottegem

Tien restaurants die ook een Michelinster verdienen

Verschenen in knackweekend.be op 04 12 2014. Citaat:
foto restaurant Two Cooks

"De Michelingids 2015 hield bij de bekroning van de nieuwe sterrenrestaurants geen rekening met wat er in Vlaanderen bloeit en groeit. Weekend Knack selecteerde tien uitstekende eethuizen die klaar zijn voor een eerste ster."

  • Two Cooks, Zottegem
  • Hotel Damier, Kortrijk
  • 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas
  • Restaurant Appelsveer, Appels
  • Bistro du Nord, Antwerpen
  • Fleur de Lin, Zele
  • Markt XI, De Haan
  • Oh Restaurant, Koksijde
  • Schatteman, Hertsberge
  • 't Vijfde Seizoen, Aalter

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Two Cooks

C-Jules, Zottegem

Verschenen in DM.city Gent op 04 12 2014. Citaat:
foto restaurant C-Jules

"Voorgerechten zijn: een carpaccio van zeeverse sint-jakobsvruchten met sliertjes wakamé, een handvol korrels gepofte rijst, een emulsie van soja en een bolletje wasabi-ijs, gevolgd door een flinke moot al even verse zeebaars, omwikkeld met lardo di Colonnata (gerijpt varkensspek uit Toscane) en drijvend in een selderbouillon met straffe brokkelkaas. Allebei erg smaakvolle, mooi gepresenteerde en verrassende combinaties, klaargemaakt met kwaliteitsingrediënten."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant C-Jules

Restaurant Het Kraainest wordt Villa Eureka

Verschenen in nieuwsblad.be op 18 06 2014. Citaat:
foto restaurant Villa Eureka

"'We zitten hier in een streek die heel wat te bieden heeft op culinair vlak en daarom wil ik ook werken met seizoensgebonden streekproducten en vergeten groenten', zegt de chef die na zijn opleiding in hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge een opleiding volgde in onder andere De Oosthoek in Knokke, La Bergerie in Namen en Het Hof van Cleve in Kruishoutem. Het culinair genieten in Villa Eureka wordt nog versterkt door de gezellige sfeer. Door de vele vensters van deze charmewoning heeft u van bijna overal zicht op de landelijke omgeving of de idyllische tuin."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Villa Eureka

Asian Wok Café - Chicken Inn
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 19 06 2013.
foto restaurant Asian Wok Café

Gespot op de website 'Flanders Today'
Verslag (in het Engels) over Asian Wok Café - Chicken Inn te Zottegem.
Lees het verslag

Over: restaurant Asian Wok Café

De Gouden Vork 2012 van Zone09
Brons voor Ma Racine

Verschenen in DM.city Gent op 15 11 2012. Citaat:

Conclusie van de jury:

"Ma Racine is een restaurant met gastronomische allures, waar je veel meer dan waar voor je geld krijgt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Ma Racine

Nieuws uit de omgeving van Zottegem

S. Pellegrino 'Young Chef 2015'
Finalisten Benelux 2015

Verschenen in eigen redactie op 04 02 2015. Citaat:
foto restaurant De Vijf Seizoenen

In de wereldwijde wedstrijd "S. Pellegrino Young Chef 2015" gaat het watermerk S. Pellegrino op zoek naar de beste jonge chef ter wereld.

Maar liefst 3.620 jonge chefs uit 191 landen schreven zich in voor de wedstrijd en uit al die kandidaten werden nu per regio de finalisten geselecteerd.

Op 16 februari nemen de finalisten van de Benelux het tegen elkaar op.

Feedback bij dit artikel (dd. 16/02/2015):
Alex Joseph, chef van Rouge Tomate te Brussel, werd verkozen tot de beste jonge chef van de Benelux tijdens de San Pellegrino Young Chef 2015 wedstrijd. Joseph mag het eind juni tijdens de wereldexpo in Milaan opnemen tegen de winnaars van 19 andere regio’s.

Lees het volledige artikel

Over: restaurant De Vijf Seizoenen

Restaurant Alexandre: Dineren in de landelijke rust van de Denderstreek

Verschenen in knackweekend.be op 26 06 2014. Citaat:
foto restaurant Alexandre

"Wij kozen het Menu Alexandre. Makreel kwam met yoghurtijs, komkommer, hartig schuimpje en scheuten van kikkererwt. Het gerecht was mooi en lekker. Twee stukjes duif en een droog kroketje van de boutjes kwamen met jus van duif en port, morieljes, zomerwortel en krokant gebakken polenta: lekker maar karig en licht gekruid."

Beoordeling keuken: 7/10.
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Alexandre

No-nonsense genieten verzameld in derde editie Bistronomie Gids

Verschenen in eigen redactie op 30 03 2014. Citaat:
foto restaurant Afspanning Oud Munte

Op 30 maart stelden horecaondernemers Steven Engels en Johannes Denis hun derde editie van Bistronomie Gids voor. Deze editie werd uitgebreid tot een overzicht van 95 bistronomische restaurants in België.

'Bistronomie' is de samentrekking van bistro en gastronomie en speelt in op de hedendaagse wens naar ongedwongen gastronomische plezier.

De gids wordt uitgebracht in het Nederlands en wordt verdeeld door Agora / Borgerhoff en Lambrechts en is te koop via de website bistronomie.be of in de boekhandel voor €12,95.

Over: restaurant Afspanning Oud Munte

Nieuws Pizzeria-osteria in vroeger mosselrestaurant Bambi

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 10 2013. Citaat:

"Het bekende restaurant Bambi in Nederzwalm wordt een Italiaans restaurant. Luciano Premier en Tatiana Putiatina, rasechte Italianen, hebben het voormalige bekende mosselrestaurant omgevormd tot een authentieke pizzeria-osteria."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bambi - 't Hof Van Nederzwalm

Restaurant Diner Lounge, Erpe-Mere - Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 19 05 2012. Citaat:

Bron: YouTube.com

Over: restaurant Diner Lounge

Onder Den Toren officieel erkend als champagnecaveau

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 08 2011. Citaat:
foto restaurant Bistro Onder Den Toren

"Koen Brackenier is maar wat trots dat zijn Bistro Onder Den Toren door wijngoeroe Etienne Van Steenberghe werd uitverkoren om een caveau te worden. Van Steenberghe werd vorig jaar aangesteld als Belgisch ambassadeur van La Confrérie du Sabre d' Or en één van zijn opdrachten is het openen van erkende caveaus in ons land. Als eerste valt Onder Den Toren die eer te beurt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bistro Onder Den Toren

Hof van Oranje het best toegankelijk

Verschenen in nieuwsblad.be op 03 05 2011. Citaat:
foto restaurant 't Hof Van Oranje

"De gemeentebestuur en het OCMW reikt tweejaarlijks de Prijs voor Toegankelijkheid uit. Daarbij wordt een (horeca)zaak beloond die faciliteiten voorziet voor rolstoelpatiënten en gehandicapten. De cheque van 500 euro ging naar restaurant 't Hof Van Oranje, met zijn hellend vlak als inkom, speciaal sanitair, brede gangen en hoge tafels voor rolstoelpatiënten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Hof Van Oranje

Taste ID: Streekweldaden
Restaurant 't Parksken te Balegem

Verschenen in Steps op 27 04 2011. Citaat:
foto restaurant 't Parksken

"Vandaag serveert chef Joris, sinds 2005 eigenaar, klassiekers uit de hedendaagse Franse keuken, maar mét de nodige aandacht voor producten uit de streek."

(Dit artikel is niet online beschikbaar)

Over: restaurant 't Parksken

De Soetekoeke

Verschenen in DM.city Gent op 17 06 2009. Citaat:
foto restaurant De Soetekoeke

"De kok houdt er blijkbaar een strak tempo op na. Een heerlijke limoensorbet als derde gang scherpt even de spijsvertering aan vooraleer we beginnen aan het spiesje van sint-jakobsvruchten met Breydelspek. Het is een stevige spies met heerlijke sint-jakobsvruchten, krokant zoet gebakken waarbij het zoute Breydelspek wonderwel past. De grote hoeveelheid gewokte groenten wordt enthousiast onthaald aan de overkant van de tafel en ook de capellini met rode pesto smaakt naar meer."

Beoordeling : 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Soetekoeke