Restaurant Zottegem

Zoek een restaurant in Zottegem

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Zottegem

Two Cooks verhuizen naar nieuwbouw in Paddestraat

verschenen in nieuwsblad.be, op 10 08 2013, citaat:
foto restaurant Two Cooks

"Two Cooks opent vandaag een nieuw restaurant aan de Paddestraat in Velzeke. Hiermee verlaat het duo het centrum van Zottegem. Gunther Taelman en Olivier Jolie werkten de afgelopen zeven jaar achter de kerk van Zottegem, maar de ruimte voor de gasten was er te eng. Sinds enkele jaren maakte het duo plannen om iets te zoeken met meer plaats."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Two Cooks

Asian Wok Café - Chicken Inn
Gespot op het web

verschenen in eigen redactie, op 19 06 2013, citaat:
foto restaurant Asian Wok Café

Gespot op de website 'Flanders Today'
Verslag (in het Engels) over Asian Wok Café - Chicken Inn te Zottegem.
Lees het verslag

over: restaurant Asian Wok Café

De Gouden Vork 2012 van Zone09
Brons voor Ma Racine

verschenen in zone09, op 15 11 2012, citaat:

Conclusie van de jury:

"Ma Racine is een restaurant met gastronomische allures, waar je veel meer dan waar voor je geld krijgt."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Ma Racine

Volpé, Zottegem

verschenen in Steps, op 26 03 2012, citaat:
foto restaurant Volpé

"Dat hoofdgerecht bestaat bij mijn disgenoot uit minutieus gekruide plakjes ossenhaas, vergezeld van krokante, op hun geheel gelaten aardappeltjes in de schil en een 'superlekkere' ratatouille van daggroentjes. Ikzelf laat me evengoed de onberispelijke, bleu gebakken tonijn met tijm, verse spinazie en - ditmaal in partijen gesneden - krokante aardappeltjes smaken."

over: restaurant Volpé

Bistro Alain, Zottegem
De Pure keuken

verschenen in Steps, op 26 03 2012, citaat:
foto restaurant Bistro Alain

"De hoofdschotel vandaag: lamsragout, klassiek gebracht, maar bijzonder smaakvol, op een bedje van smeuïge aardappelpuree, afgewerkt met gablancheerde groentjes. Het draderige vlees is boterzacht en het gekaramelliseerde korstje errond zorgt in combinatie met de perfecte vleessaus opnieuw voor de gewenste dimensie. Een weinig gecompliceerd gerecht in deze gekunstelde tijden, maar zo hoort een lunch nu eenmaal te zijn."

over: restaurant Bistro Alain

Nieuws uit de omgeving van Zottegem

No-nonsense genieten verzameld in derde editie Bistronomie Gids

verschenen in eigen redactie, op 30 03 2014, citaat:

Op 30 maart stelden horecaondernemers Steven Engels en Johannes Denis hun derde editie van Bistronomie Gids voor. Deze editie werd uitgebreid tot een overzicht van 95 bistronomische restaurants in België.

'Bistronomie' is de samentrekking van bistro en gastronomie en speelt in op de hedendaagse wens naar ongedwongen gastronomische plezier.

De gids wordt uitgebracht in het Nederlands en wordt verdeeld door Agora / Borgerhoff en Lambrechts en is te koop via de website bistronomie.be of in de boekhandel voor €12,95.

over: restaurant Afspanning Oud Munte (Munte)

Restaurant Diner Lounge, Erpe-Mere - Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 19 05 2012, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant Diner Lounge (Burst)

Waar foodbloggers de mosterd halen
Culi-inspiratie: hun favoriete restaurant

verschenen in De Standaard Magazine, op 05 05 2012, citaat:

"Ze inspireren hun lezers een paar keer per week met recepten en blogposts over eten, maar waar halen foodbloggers zelf hun inspiratie?"

Welke zijn hun favoriete restaurants?

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Alexandre (Steenhuize-Wijnhuize)

De Vijf Seizoenen - Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 11 01 2012, citaat:

Bron:YouTube.com

over: restaurant De Vijf Seizoenen (Brakel)

Onder Den Toren officieel erkend als champagnecaveau

verschenen in nieuwsblad.be, op 09 08 2011, citaat:

"Koen Brackenier is maar wat trots dat zijn Bistro Onder Den Toren door wijngoeroe Etienne Van Steenberghe werd uitverkoren om een caveau te worden. Van Steenberghe werd vorig jaar aangesteld als Belgisch ambassadeur van La Confrérie du Sabre d' Or en één van zijn opdrachten is het openen van erkende caveaus in ons land. Als eerste valt Onder Den Toren die eer te beurt."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Bistro Onder Den Toren (Oosterzele)

Hof van Oranje het best toegankelijk

verschenen in nieuwsblad.be, op 03 05 2011, citaat:

"De gemeentebestuur en het OCMW reikt tweejaarlijks de Prijs voor Toegankelijkheid uit. Daarbij wordt een (horeca)zaak beloond die faciliteiten voorziet voor rolstoelpatiënten en gehandicapten. De cheque van 500 euro ging naar restaurant 't Hof Van Oranje, met zijn hellend vlak als inkom, speciaal sanitair, brede gangen en hoge tafels voor rolstoelpatiënten."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant 't Hof Van Oranje (Balegem)

Taste ID: Streekweldaden
Restaurant 't Parksken te Balegem

verschenen in Steps, op 27 04 2011, citaat:

"Vandaag serveert chef Joris, sinds 2005 eigenaar, klassiekers uit de hedendaagse Franse keuken, maar mét de nodige aandacht voor producten uit de streek."

over: restaurant 't Parksken (Balegem)

De Soetekoeke

verschenen in DM.city Gent, op 17 06 2009, citaat:

"De kok houdt er blijkbaar een strak tempo op na. Een heerlijke limoensorbet als derde gang scherpt even de spijsvertering aan vooraleer we beginnen aan het spiesje van sint-jakobsvruchten met Breydelspek. Het is een stevige spies met heerlijke sint-jakobsvruchten, krokant zoet gebakken waarbij het zoute Breydelspek wonderwel past. De grote hoeveelheid gewokte groenten wordt enthousiast onthaald aan de overkant van de tafel en ook de capellini met rode pesto smaakt naar meer."

Beoordeling : 3 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Soetekoeke (Oosterzele)

Culinair genoegen

verschenen in nieuwsblad.be, op 27 01 2009, citaat:

"Dankzij 'Kwistoo' komt er nieuw leven in het centrum van Sint-Denijs-Boekel. Zaakvoerder Karel Van Puyvelde, die eerder Den Leeghen Vos uitbaatte, wil van 'Kwistoo' een culinair centrum maken."

over: restaurant Kwistoo (Sint-Denijs-Boekel)