Restaurant Zottegem

Zoek een restaurant in Zottegem

In de pers: Zottegem

Eerste verjaardag voor Villa Eureka, Zottegem

Verschenen in De Beiaard op 08 05 2015. Citaat:
foto restaurant Villa Eureka

Het is een jaar geleden dat chef-kok Frederic De Kegel en gastvrouw Magdalena hun bistro Villa Eureka openden in Oombergen. Volgens het magazine De Beiaard ademt het sfeervolle decor culinaire klasse, romantiek en gastvrijheid uit.

Een avond bij Villa Eureka gaat niet enkel over een lekkere maaltijd maar wordt ervaren als een soort wellnessmoment. Klanten worden aan de deur opgehaald en alles wordt in het werk gesteld om hen met een vlekkeloze service te laten genieten.

Frederic heeft door de jaren heen een eigen stijl ontwikkeld waar hij de producten centraal stelt. Hij werkt dan ook met dagverse producten die hij zelf uit de vroegmarkten kiest. Zo garandeert hij zijn klanten op-en-top kwaliteit.

Over: restaurant Villa Eureka

Julie Baekelandt krijgt eigen rubriek op Njam!

Verschenen in hln.be op 09 04 2015. Citaat:
foto restaurant C-Jules

"Julie Baekelandt, chef van het gastronomisch restaurant C-Jules in Zottegem, heeft een eigen rubriek te pakken op kookkanaal Njam! Ze staat er tussen grote sterrenchefs om haar gerechten aan de kijker te presenteren. 'Ik ben al zeker van vijftien afleveringen', zegt Julie een beetje overdonderd door wat haar overkomt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant C-Jules

Two Cooks – Betaalbare gastronomie in een ruim kader

Verschenen in MaxLife magazine op 15 01 2015. Citaat:
foto restaurant Two Cooks

"Na te hebben samengewerkt bij Hof ter Eycken in Ninove en Restaurant Terborght in Huizingen, sloegen Gunther Taelman en Olivier Jolie de handen in elkaar voor Two Cooks: eerst in een relatief klein pand nabij de kerk van Zottegem (september 2006), vanaf augustus 2013 in een volledige nieuwbouw in de Paddestraat, met een modern maar warm interieur. 'Hier beschikken we over alle faciliteiten om het onze klanten naar de zin te maken. Zo is er in het restaurant voldoende ruimte om iedereen comfortabel van onze gerechten te laten genieten, hebben we parkeermogelijkheden voor de deur en kan iedereen verpozen op het heerlijke terras. In een apart zaaltje kunnen we groepen tot achttien personen ontvangen, onder meer voor seminaries.'"

U kan online reserveren bij Two Cooks via deze link.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Two Cooks

Asian Wok Café - Chicken Inn
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 19 06 2013.
foto restaurant Asian Wok Café

Gespot op de website 'Flanders Today'
Verslag (in het Engels) over Asian Wok Café - Chicken Inn te Zottegem.
Lees het verslag

Over: restaurant Asian Wok Café

De Gouden Vork 2012 van Zone09
Brons voor Ma Racine

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 15 11 2012. Citaat:

Conclusie van de jury:

"Ma Racine is een restaurant met gastronomische allures, waar je veel meer dan waar voor je geld krijgt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Ma Racine

Nieuws uit de omgeving van Zottegem

S. Pellegrino 'Young Chef 2015'
Finalisten Benelux 2015

Verschenen in eigen redactie op 04 02 2015.
foto restaurant Altermezzo

In de wereldwijde wedstrijd "S. Pellegrino Young Chef 2015" gaat het watermerk S. Pellegrino op zoek naar de beste jonge chef ter wereld.

Maar liefst 3.620 jonge chefs uit 191 landen schreven zich in voor de wedstrijd en uit al die kandidaten werden nu per regio de finalisten geselecteerd.

Op 16 februari nemen de finalisten van de Benelux het tegen elkaar op.

Feedback bij dit artikel (dd. 16/02/2015):
Alex Joseph, chef van Rouge Tomate te Brussel, werd verkozen tot de beste jonge chef van de Benelux tijdens de San Pellegrino Young Chef 2015 wedstrijd. Joseph mag het eind juni tijdens de wereldexpo in Milaan opnemen tegen de winnaars van 19 andere regio’s.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Restaurant Alexandre: Dineren in de landelijke rust van de Denderstreek

Verschenen in knackweekend.be op 26 06 2014. Citaat:
foto restaurant Alexandre

"Wij kozen het Menu Alexandre. Makreel kwam met yoghurtijs, komkommer, hartig schuimpje en scheuten van kikkererwt. Het gerecht was mooi en lekker. Twee stukjes duif en een droog kroketje van de boutjes kwamen met jus van duif en port, morieljes, zomerwortel en krokant gebakken polenta: lekker maar karig en licht gekruid."

Beoordeling keuken: 7/10.
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Alexandre

No-nonsense genieten verzameld in derde editie Bistronomie Gids

Verschenen in eigen redactie op 30 03 2014.
foto restaurant 't Apertje

Op 30 maart stelden horecaondernemers Steven Engels en Johannes Denis hun derde editie van Bistronomie Gids voor. Deze editie werd uitgebreid tot een overzicht van 95 bistronomische restaurants in België.

'Bistronomie' is de samentrekking van bistro en gastronomie en speelt in op de hedendaagse wens naar ongedwongen gastronomische plezier.

De gids wordt uitgebracht in het Nederlands en wordt verdeeld door Agora / Borgerhoff en Lambrechts en is te koop via de website bistronomie.be of in de boekhandel voor €12,95.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Nieuws Pizzeria-osteria in vroeger mosselrestaurant Bambi

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 10 2013. Citaat:

"Het bekende restaurant Bambi in Nederzwalm wordt een Italiaans restaurant. Luciano Premier en Tatiana Putiatina, rasechte Italianen, hebben het voormalige bekende mosselrestaurant omgevormd tot een authentieke pizzeria-osteria."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bambi - 't Hof Van Nederzwalm

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.