Restaurant Zoersel

Zoek een restaurant in Zoersel

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Zoersel

Gezellig tafelen in De Castelijnshoeve in het park van Halle

verschenen in nieuwsblad.be, op 28 06 2011, citaat:

"Iets meer dan een maand geleden openden uitbaters Guy Van Looveren en Herman Van Peer een nieuw restaurant in het park van Halle. De Castelijnshoeve werd op enkele maanden omgetoverd van gezinswoning tot charmante eetgelegenheid."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Castelijnshoeve

Nieuws uit de omgeving van Zoersel

No-nonsense genieten verzameld in derde editie Bistronomie Gids

verschenen in eigen redactie, op 30 03 2014, citaat:

Op 30 maart stelden horecaondernemers Steven Engels en Johannes Denis hun derde editie van Bistronomie Gids voor. Deze editie werd uitgebreid tot een overzicht van 95 bistronomische restaurants in BelgiŽ.

'Bistronomie' is de samentrekking van bistro en gastronomie en speelt in op de hedendaagse wens naar ongedwongen gastronomische plezier.

De gids wordt uitgebracht in het Nederlands en wordt verdeeld door Agora / Borgerhoff en Lambrechts en is te koop via de website bistronomie.be of in de boekhandel voor Ä12,95.

over: restaurant De Kleinen Bistro (Westmalle)

Bistecca

verschenen in eigen redactie, op 04 10 2013, citaat:

Eind 2013 opent Chris Maes een vijfde horecazaak, grill restaurant Bistecca in Zandhoven.

Eerder opende hij reeds De Zaat (Temse), De Zaatman (Temse), Il Forno (Zandhoven) en Kaai Grand Cafť (Boom).

Meer info volgt.

over: restaurant Bistecca (Zandhoven)

Tafelen met een Hart voor Kinderen.
1 oktober tot 15 november 2013

verschenen in eigen redactie, op 23 09 2013, citaat:

Van 1 oktober tot 15 november plaatsen heel wat Vlaamse restauranthouders ťťn of meerdere bijzondere menu's op de kaart, ten voordele van Tafelen met een Hart voor Kinderen. Op de kaart kan je de menu's of gerechten herkennen aan een ♡ (rood hartje).

Van elk gerecht met een ♡ gaat een vooraf bepaald bedrag of percentage naar Tafelen met een Hart voor Kinderen.

Met de opbrengst van de actie financiert het Pedagogisch Centrum Wagenschot uit Eke-Nazareth zes klassen van haar beroepsopleiding voor kwetsbare jongeren. De andere helft van de opbrengst gaat naar Plan BelgiŽ, dat de centen investeert in onderwijs en het terugdringen van kinderarbeid in Bolivia. Het loont de moeite want de vorige editie in 2011 bracht 53.933 euro op.

Ambassadeurs van deze actie zijn Koen Wauters en Pascale Platel, ambassadeurs van resp. Plan BelgiŽ en Wagenschot.

PocketResto.be steunt deze actie met een publicitaire campagne.

over: restaurant 't Kokoentje (Westmalle)

Hanneke en Christophe van 't Hemelryck op Vtm

verschenen in nieuwsblad.be, op 05 07 2013, citaat:

"Hanneke Driezen uit Veerle runt samen met haar partner Christophe het hotel-restaurant 't Hemelryck in Grobbendonk. vtm had ze uitgenodigd om deel te nemen aan het programma 'Met 4 in bed' en ... ze zijn daar op ingegaan."

"De opnames worden uitgezonden van 15 t/m 18 juli 2013. Zij zelf zijn gastheer op dinsdag 16 juli 2013."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant 't Hemelryck (Grobbendonk)

Il Gambero Rosso, Westmalle

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 07 2013, citaat:

"Tegenover mij een huisgemaakte verse ravioli met ganzenlever (Ä18,50). De begeleidende saus is bereid op basis van eekhoorntjesbrood. Een correct gerecht, met verse producten. Ik heb een pasta Gambero Rosso besteld (Ä17,50). De pasta is beetgaar en met een lichte getomateerde zeevruchtensaus op smaak gebracht. Er liggen enkele gamba's, sint-jakobsvruchten en inktvisringen tussen. Alles heeft een authentieke smaak."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Il Gambero Rosso (Westmalle)

Verslag 'Antwerpen Proeft' wandeling

verschenen in Be-Gusto, op 11 05 2013, citaat:

"Het was moeilijk om proevertjes over te slaan want stuk voor stuk creŽerden de chefs vol passie deze 'creatievelingen'. De nieuwe locatie inspireerde de organisatie duidelijk want er werden enkele gastronomische kleppers binnengehaald!"

Verschenen over 'Antwerpen proeft' op andere blogs:

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Haute Cookure (Oostmalle)

Restaurant-galerie 7Senses heropent als 'cultureel centrum'

verschenen in gva.be, op 14 02 2013, citaat:

"Zaakvoerster Stephanie Claeys wil nog niet alles prijsgeven, maar kan toch al een tip van de sluier oplichten. 'We worden een soort cultureel centrum, niet vanuit een gemeentebestuur, maar vanuit het publiek gedreven. Ons aanbod wordt toegankelijker en overzichtelijker. Zo gaat ons restaurant voortaan de Bistro 7Senses heten, waar je niet enkel driegangenmenu's, maar ook een gewone pasta kan eten.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant 7Senses Bistro & Club (Zandhoven)

Restaurant De Regenboog, Oostmalle

verschenen in nieuwsblad.be, op 07 01 2013, citaat:

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"Vroeger was De Regenboog een ijssalon en wij hebben er een restaurant van gemaakt. We bieden een uitgebreid gamma aan gerechten aan, van snacks tot zesgangenmenu's, en we maken ons ijs ook nog steeds zelf. De betaalbare kwaliteit maakt ons succes."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Regenboog (Oostmalle)

De Eiken, Oostmalle
Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 20 11 2012, citaat:

over: restaurant De Eiken (Oostmalle)

Le Retour, Schilde

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 10 2012, citaat:

"De kaart is beperkt en bestaat uit enkele voorgerechten, tien hoofdgerechten, salades en enkele nagerechten. De suggesties worden mondeling toegelicht. Dankzij het beperkte aantal gerechten is het waarschijnlijk haalbaar om enkel met verse producten te koken. Ook wijnkaart is evenwichtig samengesteld, met een mooie variatie aan smaken."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Le Retour (Schilde)