Restaurant Zoersel

Zoek een restaurant in Zoersel

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

In de pers: Zoersel

Waterhuis, Zoersel

Verschenen in DM.city Antwerpen op 03 07 2014. Citaat:
foto restaurant Waterhuis

"Dan volgt een open ravioli van gelakte kalfszwezeriken, een sesamtuille, kokosschuim en gemarineerde koolrabi. Dit is met stip het beste gerecht, de zure toets van de gemarineerde koolrabi gecombineerd met de lichtzoete gelakte zwezeriken en de zachte textuur van het kokosschuim zijn perfect in evenwicht."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Waterhuis

Nieuws uit de omgeving van Zoersel

Haute Cookure, Oostmalle

Verschenen in Goesting Antwerpen op 18 03 2015. Citaat:
foto restaurant Haute Cookure

"Het hoofdgerecht is een rosé gebakken Simmenthalrund, ratte aardappel, winterwortel, crème van pickels en romige vleesjus met dragon. Een bord om naar te kijken en niet aan te raken... Sorry, maar hier moet ik van proeven. Lekker sappig vlees dat correct gegaard is, in combinatie met zoete wortelen, pittige crème van pickles die leuk in de aardappeltjes zijn opgevuld."

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Haute Cookure

Het Renteniershuis kiest voor Engelse landhuisstijl en nieuw concept

Verschenen in nieuwsblad.be op 27 02 2015. Citaat:
foto restaurant 't Renteniershuis

"Horecazaak Het Renteniershuis aan de Dijkstraat in Viersel heeft een metamorfose ondergaan."

"Een van de blikvangers is de muur met behangpapier van oude labels van drankflessen. Je krijgt er dorst van. Vooraan is er zelfs een bibliotheekkast. 'We hebben gekozen voor de Engelse landhuisstijl, die bij de architectuur van Het Renteniershuis past. De klanten reageren positief', zegt Yves."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Renteniershuis

Wout Bru opent brasserie in Schilde

Verschenen in hln.be op 20 02 2015. Citaat:

"De Antwerpse topchef Wout Bru en zijn ex-vrouw Suzy starten niet één, maar twee nieuwe zaken. 'Brasserie Bru by Suzy' opent morgenavond op het Kerkplein in Schilde. De zakenpartners plannen tegelijk de opening van een nieuw gastronomisch restaurant. De chef heeft daarvoor niet Antwerpen, maar wel Gent als locatie gekozen."

"Brasserie Bru by Suzy moet helemaal terug naar de roots gaan, van waar de twee ooit startten: het Franse Eygalières, in de Provence. 'Ik heb genoeg gehad van de overdaad en de sterren', zegt Suzy. 'Ik wil een restaurant waar iedereen kan komen en waar ik ook gezellig met de mensen kan praten. Ik wil weer dat persoonlijk contact.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Brasserie Bru by Suzy

De Kleinen Bistro, Westmalle

Verschenen in tales-of-taste.be op 18 02 2015. Citaat:
foto restaurant De Kleinen Bistro

"Hertenkalffilet: savooistoemp / breydelspek / boterraap
Ook dit hoofdgerecht was een schot in de roos. Hertenkalf van uitstekende kwaliteit geserveerd met winterse garnituren. Een mooie vleesjus werd apart geserveerd,

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Kleinen Bistro

Bel Puur is versrestaurant voor alle seizoenen

Verschenen in gva.be op 25 01 2015. Citaat:

"In het pand waar tot voor kort L’Amuse was gevestigd opende restaurant Bel Puur de deuren in Westmalle. Bedoeling van de nieuwe uitbaters is er seizoensgebonden met verse producten te werken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bel Puur

'In deze regio zijn er veel potentiële klanten'
Haute Coukure, Oostmalle

Verschenen in gva.be op 26 11 2014. Citaat:
foto restaurant Bar Vaccin

"Dit jaar werd chef Ivan Daelemans van Haute Cookure door restaurantgids GaultMillau bekroond met vijftien punten. In het voorjaar van dit jaar verhuisde hij met zijn zaak enkele panden verderop naar een voormalige doktersvilla, waar zijn restaurant een broertje heeft gekregen: wijnbar Vaccin. 'Een aanvulling op mijn restaurant. In Antwerpen heb je al meer restaurants met een wijnbar waar de mensen kunnen aperitieven of koffiedrinken. In wijnbar Vaccin bied ik een lunchmenu met drie barfoods en een glas wijn aan voor 20 euro."

(Dit artikel is niet online beschikbaar)

Over: restaurant Bar Vaccin

Restaurant Nicoty bestaat dertig jaar
Van ijssalon tot restaurant met feestruimte.

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 08 2014. Citaat:
foto restaurant Nicoty

"'Mijn ouders hebben dertig jaar geleden voor hun zaak gezocht naar een naam die nog nergens anders bestond', zegt Nico Deboel. 'Ze hadden meer dan honderd suggesties, maar die waren allemaal al in gebruik. Tot de aannemer hen voorstelde om de namen van hun twee kinderen samen te voegen. Mijn zus heet Betty en zo is de naam Nicoty ontstaan. De zaak is geleidelijk geëvolueerd van een ijssalon naar een restaurant en later werd een feestruimte voor 66 personen toegevoegd. In het restaurant is plaats voor 30 personen, in de brasserie 34.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Nicoty

Bistecca

Verschenen in eigen redactie op 04 10 2013. Citaat:
foto restaurant Bistecca

Eind 2013 opent Chris Maes een vijfde horecazaak, grill restaurant Bistecca in Zandhoven.

Eerder opende hij reeds De Zaat (Temse), De Zaatman (Temse), Il Forno (Zandhoven) en Kaai Grand Café (Boom).

Meer info volgt.

Over: restaurant Bistecca

Hanneke en Christophe van 't Hemelryck op Vtm

Verschenen in nieuwsblad.be op 05 07 2013. Citaat:
foto restaurant 't Hemelryck

"Hanneke Driezen uit Veerle runt samen met haar partner Christophe het hotel-restaurant 't Hemelryck in Grobbendonk. vtm had ze uitgenodigd om deel te nemen aan het programma 'Met 4 in bed' en ... ze zijn daar op ingegaan."

"De opnames worden uitgezonden van 15 t/m 18 juli 2013. Zij zelf zijn gastheer op dinsdag 16 juli 2013."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Hemelryck

Il Gambero Rosso, Westmalle

Verschenen in Goesting Antwerpen op 03 07 2013. Citaat:
foto restaurant Il Gambero Rosso

"Tegenover mij een huisgemaakte verse ravioli met ganzenlever (€18,50). De begeleidende saus is bereid op basis van eekhoorntjesbrood. Een correct gerecht, met verse producten. Ik heb een pasta Gambero Rosso besteld (€17,50). De pasta is beetgaar en met een lichte getomateerde zeevruchtensaus op smaak gebracht. Er liggen enkele gamba's, sint-jakobsvruchten en inktvisringen tussen. Alles heeft een authentieke smaak."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Il Gambero Rosso