Restaurant Zoersel

Zoek een restaurant in Zoersel

In de pers: Zoersel

Waterhuis, Zoersel

Verschenen in Goesting Antwerpen op 03 07 2014. Citaat:
foto restaurant Waterhuis

"Dan volgt een open ravioli van gelakte kalfszwezeriken, een sesamtuille, kokosschuim en gemarineerde koolrabi. Dit is met stip het beste gerecht, de zure toets van de gemarineerde koolrabi gecombineerd met de lichtzoete gelakte zwezeriken en de zachte textuur van het kokosschuim zijn perfect in evenwicht."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Waterhuis

Nieuws uit de omgeving van Zoersel

Restaurant Lotier in Westmalle: Huis van vertrouwen

Verschenen in knackweekend.be op 12 11 2015. Citaat:
foto restaurant Lotiér

Na vijf jaar bij 't Fornuis te hebben gewerkt, opende Kevin Janssens vier jaar geleden zijn eigen restaurant, Lotier te Westmalle.

In een rustgevend en vertrouwen gevend decor vertrekt Kevin van de klassieke Frans-Belgische keuken. Hij volgt de seizoenen, kruidt voorzichtig, presenteert zijn bereidingen op een moderne manier en houdt de prijzen in de gaten.

Voor knackweekend.be was het alvast een geslaagde avond.

Beoordeling keuken: 7,5/10.
Prijs/kwaliteit: 8/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lotiér

Waterschoot, Rijkevorsel

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant Waterschoot

Restaurant Waterschoot te Rijkevorsel kreeg zo'n jaar geleden nieuwe eigenaars en Goesting Antwerpen vond het hoogtijd voor een bezoek.

Het vernieuwde interieur, in de prachtige en authentieke huiskamer, kan alvast bekoren. De keuken blijkt nog iets te inconsequent maar je merkt wel dat chef met veel enthousiasme en passie in zijn potten roert.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Waterschoot

Brasserie Bru by Suzy: Bistronomie by Wout Bru

Verschenen in knackweekend.be op 05 06 2015. Citaat:

In een knusse inrichting werd Knackweekend bij Brasserie Bru by Suzy een beetje stroef maar desalniettemin vriendelijk onthaald. Het eten liet een beetje op zich wachten maar was, behoudens enkele details en iets te kleine porties, wel lekker.

Beoordeling keuken: 7/10. Prijs/kwaliteit: 6,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Bru by Suzy

Bistecca, Zandhoven

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 05 2015. Citaat:
foto restaurant Bistecca

Genieten! Dit is hoe Goesting magazine Antwerpen een bezoek aan restaurant Bistecca samenvat.

De ontvangst, vriendelijke bediening, de vernieuwde gerechten alsook de zuiverheid van de tafels en toiletten geven op elk gebied een goed gevoel.

De hoofgerechten van zowel de vis van het jaar 'hondshaai' als de zachte Bresse kip waren gewoon top. De voorgerechten en het dessert moesten zeker niet onderdoen en waren van hetzelfde hoog niveau.

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistecca

Het Renteniershuis kiest voor Engelse landhuisstijl en nieuw concept

Verschenen in nieuwsblad.be op 27 02 2015. Citaat:
foto restaurant 't Renteniershuis

"Horecazaak Het Renteniershuis aan de Dijkstraat in Viersel heeft een metamorfose ondergaan."

"Een van de blikvangers is de muur met behangpapier van oude labels van drankflessen. Je krijgt er dorst van. Vooraan is er zelfs een bibliotheekkast. 'We hebben gekozen voor de Engelse landhuisstijl, die bij de architectuur van Het Renteniershuis past. De klanten reageren positief', zegt Yves."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Renteniershuis

Bel Puur is versrestaurant voor alle seizoenen

Verschenen in gva.be op 25 01 2015. Citaat:

"In het pand waar tot voor kort L’Amuse was gevestigd opende restaurant Bel Puur de deuren in Westmalle. Bedoeling van de nieuwe uitbaters is er seizoensgebonden met verse producten te werken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bel Puur

'In deze regio zijn er veel potentiële klanten'
Haute Coukure, Oostmalle

Verschenen in gva.be op 26 11 2014. Citaat:
foto restaurant Haute Cookure

"Dit jaar werd chef Ivan Daelemans van Haute Cookure door restaurantgids GaultMillau bekroond met vijftien punten. In het voorjaar van dit jaar verhuisde hij met zijn zaak enkele panden verderop naar een voormalige doktersvilla, waar zijn restaurant een broertje heeft gekregen: wijnbar Vaccin. 'Een aanvulling op mijn restaurant. In Antwerpen heb je al meer restaurants met een wijnbar waar de mensen kunnen aperitieven of koffiedrinken. In wijnbar Vaccin bied ik een lunchmenu met drie barfoods en een glas wijn aan voor 20 euro."

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Restaurant Nicoty bestaat dertig jaar
Van ijssalon tot restaurant met feestruimte.

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 08 2014. Citaat:
foto restaurant Nicoty

"'Mijn ouders hebben dertig jaar geleden voor hun zaak gezocht naar een naam die nog nergens anders bestond', zegt Nico Deboel. 'Ze hadden meer dan honderd suggesties, maar die waren allemaal al in gebruik. Tot de aannemer hen voorstelde om de namen van hun twee kinderen samen te voegen. Mijn zus heet Betty en zo is de naam Nicoty ontstaan. De zaak is geleidelijk geëvolueerd van een ijssalon naar een restaurant en later werd een feestruimte voor 66 personen toegevoegd. In het restaurant is plaats voor 30 personen, in de brasserie 34.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nicoty

Hanneke en Christophe van 't Hemelryck op Vtm

Verschenen in nieuwsblad.be op 05 07 2013. Citaat:
foto restaurant 't Hemelryck

"Hanneke Driezen uit Veerle runt samen met haar partner Christophe het hotel-restaurant 't Hemelryck in Grobbendonk. vtm had ze uitgenodigd om deel te nemen aan het programma 'Met 4 in bed' en ... ze zijn daar op ingegaan."

"De opnames worden uitgezonden van 15 t/m 18 juli 2013. Zij zelf zijn gastheer op dinsdag 16 juli 2013."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Hemelryck

Il Gambero Rosso, Westmalle

Verschenen in Goesting Antwerpen op 03 07 2013. Citaat:
foto restaurant Il Gambero Rosso

"Tegenover mij een huisgemaakte verse ravioli met ganzenlever (€18,50). De begeleidende saus is bereid op basis van eekhoorntjesbrood. Een correct gerecht, met verse producten. Ik heb een pasta Gambero Rosso besteld (€17,50). De pasta is beetgaar en met een lichte getomateerde zeevruchtensaus op smaak gebracht. Er liggen enkele gamba's, sint-jakobsvruchten en inktvisringen tussen. Alles heeft een authentieke smaak."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Il Gambero Rosso

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.