Restaurant Zoersel

Zoek een restaurant in Zoersel

In de pers: Zoersel

Waterhuis, Zoersel

Verschenen in Goesting Antwerpen op 03 07 2014. Citaat:
foto restaurant Waterhuis

"Dan volgt een open ravioli van gelakte kalfszwezeriken, een sesamtuille, kokosschuim en gemarineerde koolrabi. Dit is met stip het beste gerecht, de zure toets van de gemarineerde koolrabi gecombineerd met de lichtzoete gelakte zwezeriken en de zachte textuur van het kokosschuim zijn perfect in evenwicht."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Waterhuis

Nieuws uit de omgeving van Zoersel

D.Rock Brut gold Champagne @ Brasserie Bru by Suzy

Verschenen in tales-of-taste.be op 15 04 2015. Citaat:

"D.Rock is een fijne Brut Champagne, geproduceerd door het huis Bernard Remy dat gelegen is op enkele kilometers van de drukte van Reims en Epernay in een klein dorpje genaamd Allemant (Côte des Blancs)."

"Aan de hand van een lunch in Brasserie Bru by Suzy mochten we alvast kennismaken met deze exclusieve champagne. Wout Bru en zijn ex-vrouw Suzy Jacobs opende 'Brasserie Bru by Suzy' eind Februari 2015. Wout houdt zich bezig met de gerechten en de keuken, Suzy met de zaal, de klanten en het terras."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Brasserie Bru by Suzy

Haute Cookure, Oostmalle

Verschenen in Goesting Antwerpen op 18 03 2015. Citaat:
foto restaurant Haute Cookure

"Het hoofdgerecht is een rosé gebakken Simmenthalrund, ratte aardappel, winterwortel, crème van pickels en romige vleesjus met dragon. Een bord om naar te kijken en niet aan te raken... Sorry, maar hier moet ik van proeven. Lekker sappig vlees dat correct gegaard is, in combinatie met zoete wortelen, pittige crème van pickles die leuk in de aardappeltjes zijn opgevuld."

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Haute Cookure

Het Renteniershuis kiest voor Engelse landhuisstijl en nieuw concept

Verschenen in nieuwsblad.be op 27 02 2015. Citaat:
foto restaurant 't Renteniershuis

"Horecazaak Het Renteniershuis aan de Dijkstraat in Viersel heeft een metamorfose ondergaan."

"Een van de blikvangers is de muur met behangpapier van oude labels van drankflessen. Je krijgt er dorst van. Vooraan is er zelfs een bibliotheekkast. 'We hebben gekozen voor de Engelse landhuisstijl, die bij de architectuur van Het Renteniershuis past. De klanten reageren positief', zegt Yves."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Renteniershuis

De Kleinen Bistro, Westmalle

Verschenen in tales-of-taste.be op 18 02 2015. Citaat:
foto restaurant De Kleinen Bistro

"Hertenkalffilet: savooistoemp / breydelspek / boterraap
Ook dit hoofdgerecht was een schot in de roos. Hertenkalf van uitstekende kwaliteit geserveerd met winterse garnituren. Een mooie vleesjus werd apart geserveerd,

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Kleinen Bistro

Bel Puur is versrestaurant voor alle seizoenen

Verschenen in gva.be op 25 01 2015. Citaat:

"In het pand waar tot voor kort L’Amuse was gevestigd opende restaurant Bel Puur de deuren in Westmalle. Bedoeling van de nieuwe uitbaters is er seizoensgebonden met verse producten te werken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bel Puur

Restaurant Nicoty bestaat dertig jaar
Van ijssalon tot restaurant met feestruimte.

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 08 2014. Citaat:
foto restaurant Nicoty

"'Mijn ouders hebben dertig jaar geleden voor hun zaak gezocht naar een naam die nog nergens anders bestond', zegt Nico Deboel. 'Ze hadden meer dan honderd suggesties, maar die waren allemaal al in gebruik. Tot de aannemer hen voorstelde om de namen van hun twee kinderen samen te voegen. Mijn zus heet Betty en zo is de naam Nicoty ontstaan. De zaak is geleidelijk geëvolueerd van een ijssalon naar een restaurant en later werd een feestruimte voor 66 personen toegevoegd. In het restaurant is plaats voor 30 personen, in de brasserie 34.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Nicoty

Bistecca

Verschenen in eigen redactie op 04 10 2013.
foto restaurant Bistecca

Eind 2013 opent Chris Maes een vijfde horecazaak, grill restaurant Bistecca in Zandhoven.

Eerder opende hij reeds De Zaat (Temse), De Zaatman (Temse), Il Forno (Zandhoven) en Kaai Grand Café (Boom).

Meer info volgt.

Over: restaurant Bistecca

Hanneke en Christophe van 't Hemelryck op Vtm

Verschenen in nieuwsblad.be op 05 07 2013. Citaat:
foto restaurant 't Hemelryck

"Hanneke Driezen uit Veerle runt samen met haar partner Christophe het hotel-restaurant 't Hemelryck in Grobbendonk. vtm had ze uitgenodigd om deel te nemen aan het programma 'Met 4 in bed' en ... ze zijn daar op ingegaan."

"De opnames worden uitgezonden van 15 t/m 18 juli 2013. Zij zelf zijn gastheer op dinsdag 16 juli 2013."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Hemelryck

Il Gambero Rosso, Westmalle

Verschenen in Goesting Antwerpen op 03 07 2013. Citaat:
foto restaurant Il Gambero Rosso

"Tegenover mij een huisgemaakte verse ravioli met ganzenlever (€18,50). De begeleidende saus is bereid op basis van eekhoorntjesbrood. Een correct gerecht, met verse producten. Ik heb een pasta Gambero Rosso besteld (€17,50). De pasta is beetgaar en met een lichte getomateerde zeevruchtensaus op smaak gebracht. Er liggen enkele gamba's, sint-jakobsvruchten en inktvisringen tussen. Alles heeft een authentieke smaak."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Il Gambero Rosso

De Eiken, Oostmalle
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 20 11 2012.

Over: restaurant De Eiken

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.