Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

Baresto, Lier

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 05 2015. Citaat:
foto restaurant Baresto

Zoals de naam het zegt is Baresto een combinatie van bar en restaurant. Ruwe beton en warm hout vormen de kern van het interieur.

Chef Arne Beirinckx kookt er met zorg en heeft styling in zijn vingers. Mits nog wat 'finetuning' en een degelijke sommelier kan, volgens Goesting magazine, dit restaurant zeker boven de middelmaat stijgen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Baresto

Slager Luc De Laet opent nieuwe zaak in Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck

Verschenen in knackweekend.be op 12 02 2015. Citaat:
foto restaurant Bistro De Laet & Van Haver

"Komende zomer biedt de vernieuwde site van brouwerij De Koninck onderdak voor nieuwe culinaire projecten van topslager Luc De Laet, chef Bert-Jan Michielsen, chocolatier Jitsk Heyninck en foodfotograaf Tony Le Duc."

"Luc De Laet is de topslager uit Hove. Vlak naast zijn winkel runt hij al een knusse bistro waar je terecht kan voor lekkere vleesschotels. Binnenkort heeft hij er met zijn slagersatelier een nieuwe zaak bij in Antwerpen. De beschikbare ruimte wordt gedeeld met het duo chef-kok Bert-Jan Michielsen en sommelier Luc Dickens, die er een restaurant met open keuken zullen openen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bistro De Laet & Van Haver

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014.

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Bekijk: restaurants uit dit artikel

De Ganzenpoel, Kontich

Verschenen in knackweekend.be op 08 05 2014. Citaat:
foto restaurant De Ganzenpoel

"Vier onberispelijk verse langoustines verschijnen met (te) zoet ijs van limoen. Stevig gebakken grietbot heeft smakelijk visvlees, dat komt met bordelaise, in ganzenvet gegaarde aardappel, fondant gegaarde venkel en kroepoek van oester. Een royale portie gebakken kabeljauw verschijnt met ravioli van kalfskop en Bouchotmossels."

"Eigenaar en chef-kok is de 36 jarige Steven Vanderstappen. Hij kan bogen op een rijke ervaring - onder meer zeven jaar in de Schone van Boskoop - en kiest voor eersteklas seizoensproducten."

Beoordeling keuken: 7,5/10.
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Ganzenpoel

Café Latino brengt Spanje naar de Nete

Verschenen in nieuwsblad.be op 03 02 2014. Citaat:
foto restaurant Café Latino

"Café Latino, een restaurant, cocktail- en tapasbar op het Zimmerplein, is al vele jaren een gevestigde waarde in de Lierse horeca. Op de menukaart staan authentieke Spaanse maaltijden en cocktails, aangevuld met een snuifje Zuid-Amerikaanse specialiteiten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Café Latino

De Gekrulde Zinnen: Een aangename ontdekking in Lier

Verschenen in Be-Gusto op 12 05 2013. Citaat:
foto restaurant De Gekrulde Zinnen

"De chef gaat steeds op zoek naar rijkere smaken, nieuwe producten van topkwaliteit en nieuwe inzichten. De bediening is spontaan en correct. Qua interieur inspireren vooral de ludieke culinaire woordspelingen. Ik kan het niet laten en citeer er enkelen: Garnaalpisser – worstenbloot – kaviaardpeer – compassievrucht – croque au dille and much more… Was dit de voorloper van de food street art trends?"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Gekrulde Zinnen

Brasserie 't Of in Hove

Verschenen in Goesting Antwerpen op 10 04 2013. Citaat:
foto restaurant 't Of in Hove

"Voor mij scampi's in rode currysaus (€15,50) en doradefilet in een jasje van spinazie (€20,50). Mijn tafelgenoot gaat de klassieke toer op met 'artisanale' garnaalkroketten €13,50) en vol-au-vent met hoevekipfilet, champignons en 'huisgerolde' balletjes (€16,50). We nemen er elk een bier bij. Over de scampi's geen kwaad woord: het zijn vijf knapperig gebakken en sappige beesten, het darmkanaal verwijderd, met sluimererwten, tomaat en een licht pittige currysaus."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Of in Hove

Visrestaurant Gaston, Lier

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 03 2013. Citaat:
foto restaurant Gaston

"Mijn tafelpartner kiest voor de vissoep, rijkelijk gevuld zoals aangekondigd, goed op smaak met toast erbij en perfecte rouille. Ik kan niet laten om het potje uit te lepelen. Mijn hoofdgerecht is paling in 't groen (€25). De palingmoten zijn perfect gegaard en gaan vlot van de graat. De saus is bereid met gepureerde kruiden en is licht gebonden. Ik twijfel of hij à la minute is gemaakt."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Gaston

Duo van Numerus Clausus wint culinaire wedstrijd Frisse Kater

Verschenen in nieuwsblad.be op 13 02 2013. Citaat:
foto restaurant Numerus Clausus

"Jan Van de Velde en Grigor Grigorian van restaurant Numerus Clausus in Lier zijn als winnaar uit de bus gekomen bij de gastronomische wedstrijd voor teams, georganiseerd door de Broederschap De Frisse Kater. (...) Broederschap De Frisse Kater ijvert ervoor om lokale streekproducten en -gerechten en het goede uit de eigen bodem te promoten en te bewaren. De deelnemers moesten drie gerechten klaarmaken: een voorgerecht op basis van rode poon, een hoofdgerecht op basis van West-Vlaams rood rundvlees en een dessert op basis van een hoevekaas uit de Westhoek."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Numerus Clausus

Papaver, Kontich

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 01 2013. Citaat:

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"Onze verhouding prijs-kwaliteit is volgens onze klanten de beste in de buurt. We hebben ook een persoonlijk contact met hen: 90% kent ons. Het interieur hebben we zelf ontworpen en voor een groot deel zelf uitgevoerd: de vloer, de tafels en de gordijnen zijn bijvoorbeeld van onze hand."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Papaver

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.