Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Wommelgem

De Wittekop, Wommelgem

verschenen in DM.city Antwerpen, op 01 02 2012, citaat:
foto restaurant De Wittekop

"Ik proef van een lichtgebakken snoekbaarsfilet met een canneloni, paddo's (een omstreden paddenstoel) en schuim van parmezaan. Het kunstige bord oogt mooi en belangrijker... het smaakt uitstekend. We wisselen even van bord en zijn het erover eens, in de keuken staat een kok met kennis van zaken en passie voor zijn job."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Wittekop

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

Aan Tafel : Bún

verschenen in De Standaard Magazine, op 13 09 2014, citaat:

"Alles, werkelijk alles wat ik proefde, was uitmuntend."

"Ziehier mijn ideale culinaire wereld: alle restaurants zo goed en zo goedkoop als deze kleine Vietnamese eetbar zonder pretentie."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Bún (Antwerpen)

The Glorious: Schot in de roos

verschenen in knackweekend.be, op 10 09 2014, citaat:

"The Glorious is een schot in de roos, draagt ondertussen een Michelinster en werd uitgebreid met drie exclusieve suites en, aan de overkant van de straat, een zomerse pop-upbar op het dakterras van de designwinkel Divani. The Glorious heeft sfeer en klasse. Je bent er welkom voor een drankje en/of om iets te eten. Aan de bar bevindt zich de Antwerpse beau monde en het kan er geanimeerd aan toe gaan. Er zijn meer dan 100 ginmerken in huis en heel wat topreferenties uit de wijnwereld worden per glas geschonken."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant The Glorious (Antwerpen)

Restaurant The Jane: Kapel van de goede smaak

verschenen in knackweekend.be, op 04 09 2014, citaat:

"Het nieuwe eethuis The Jane moest aanvankelijk een restaurant worden met gerechten die Herman in zijn vrije tijd lekker vindt: eenvoudige kost die je thuis eet met de kinderen. Maar van dat oorspronkelijke plan is weinig over: The Jane is een afleiding van Oud Sluis. En eerlijk gezegd passen de verfijnde gerechten, die onmiskenbaar de handtekening van de meester dragen, beter bij de verfijnde omgeving."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant The Jane (Antwerpen)

Bierrestaurant Zytho, Kontich: Perfecte pairing

verschenen in knackweekend.be, op 04 09 2014, citaat:

"Hoofdgerechten waren: correcte Vlaamse stoverij met eersteklas frieten en mayonaise en smakelijke fish & chips van met zorg gepaneerde en gefrituurde visrepen met frieten en in huis gemaakte tartaarsaus. Het Duvelbier paste daar wonderwel bij."

Beoordeling keuken: 7,5/10.
prijs/kwaliteit geproefde menu: 7,5/10.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Brasserie Zytho (Kontich)

Boecherie 2530, Boechout

verschenen in DM.city Antwerpen, op 04 09 2014, citaat:

"Het vlees is mooi saignantn. Ik proef de barbecuebereiding, heerlijk. We genieten van ons etentje. We sluiten af met een koffie en krijgen een prijs-kwaliteit correcte rekening. Hier weten ze hoe ze een klant moeten verwennen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de producten."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Boecherie (Boechout)

Veranda, Berchem
Gespot op het web

verschenen in eigen redactie, op 04 09 2014, citaat:

Gespot op de website 'Belgian Taste Buds'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan restaurant Veranda te Berchem.
Lees het verslag

over: restaurant Veranda (Berchem)

De Granaetappel, Antwerpen

verschenen in DM.city Antwerpen, op 04 09 2014, citaat:

"Mijn partner proeft van mosselen op drie wijzen. Er komt een groot bord met gebakken mosselen met kerrie, gegratineerd met knoflook en kaas en op de klassieke manier 'natuur' met als extra een vleugje prei, een leuke combinatie. Elke bereiding is op smaak en de mosselen zijn vers."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 2 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Granaetappel (Antwerpen)

Visbistro Mojo, Antwerpen

verschenen in DM.city Antwerpen, op 04 09 2014, citaat:

"Het hoofdgerecht komt uit de suggesties: zeewolffilet met groene asperges, luchtig gebakken vis, maar nog mooi vast van structuur, met drie groene asperges, knapperig gebakken, een likje botersaus en een kommetje met een correcte aardappelmousseline."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Visbistro Mojo (Antwerpen)

El Rincón, Schoten

verschenen in DM.city Antwerpen, op 04 09 2014, citaat:

"Je kan deze en de klassieke Mexicaanse keuken in het algemeen, niet echt verfijnd noemen. Het is een voedzame en huiselijke keuken met romige en hartige smaken waarvoor liefhebbers in de rij staan. Net zoals voor de lekkere en verse keuken van onze moeders. Zoals hier in El Rincón."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant El Rincon (Schoten)

Vernieuwde Foyer @ Bourlaschouwburg

verschenen in eigen redactie, op 04 09 2014, citaat:

Vanaf 4 september 2014 opent de vernieuwde Foyer van de Bourlaschouwburg zijn deuren. Onder leiding van het Felix Pakhuis team neemt De Foyer een nieuwe start.

Men kan er terecht van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12u om iets lekkers te eten en te drinken. De keuken is open van 12 tot 18u.

Op zondag is De Foyer open vanaf 10u en kan u traditiegetrouw brunchen van 10u tot 12u en van 12u30 tot 14u30.

Op voorstellingsdagen kan men vanaf 18u30 genieten van een dagvers theaterbuffet met seizoensgebonden gerechten. De aandacht van de Canadese chef Kevin Ross gaat hierbij uit naar versheid, gezondheid en creativiteit.

Als men kiest voor het theaterbuffet wordt er automatisch een tafeltje gereserveerd tijdens de pauze en na de voorstelling.

Info Bourlaschouwburg - De Foyer: website Bourlaschouwburg

Info voorstellingen: website Toneelhuis

over: restaurant Bourlaschouwburg - De Foyer (Antwerpen)