Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Wommelgem

De Wittekop, Wommelgem

verschenen in DM.city Antwerpen, op 01 02 2012, citaat:
foto restaurant De Wittekop

"Ik proef van een lichtgebakken snoekbaarsfilet met een canneloni, paddo's (een omstreden paddenstoel) en schuim van parmezaan. Het kunstige bord oogt mooi en belangrijker... het smaakt uitstekend. We wisselen even van bord en zijn het erover eens, in de keuken staat een kok met kennis van zaken en passie voor zijn job."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Wittekop

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

DIMANGE... nieuw zondagsconcept van Felix Pakhuis

verschenen in eigen redactie, op 25 10 2014, citaat:

DIMANGE is een gloednieuw zondagsconcept van Felix Pakhuis waarin gezellig samen zijn en lekker eten en drinken de hoofdrol spelen.

Iedere maand tovert Felix Pakhuis de Lichtstraat om tot een street food markt waar u en uw gezelschap kunnen genieten van het verrassende aanbod van verschillende food trucks, heerlijke wijntjes, bubbels en premium gin-tonics. Het geheel afwerken doet men met een streep live achtergrondmuziek.

De eerstkomende editie is op zondag 16 november 2014.

Meer info: kalender Felix Pakhuis

over: restaurant Felix Pakhuis (Antwerpen)

L’Épicerie Du Cirque, Antwerpen

verschenen in Be-Gusto, op 22 10 2014, citaat:

"De keuken van L’Epicerie du Cirque zit in een positieve spiraal en kende een mooie evolutie. Dit is Bistronomie van het hoogste niveau en met het menu 'Les Saveurs Du Cirque' toont de chef volledig zijn kwaliteit. De verzorgde aandacht voor presentatie, gaartijden en smaakcohesie staan centraal. Volkse gezelligheid in een hippe buurt, een crazy kitchen rebel en vooral lekker eten...hier komen we graag terug!"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant L'Epicerie du Cirque (Antwerpen)

Nieuwkomer Jules kiest voor 'een goed stuk vlees'

verschenen in gva.be, op 21 10 2014, citaat:

"In tijden waarin vegetarische gerechten en restaurants meer dan ooit aan een opmars bezig zijn, is de keuze van Steven Decoene, die Jules samen uitbaat met zijn echtgenote Akke Beadle, opvallend. 'Het zullen de goede herinneringen zijn aan de tijd toen ik in de keuken werkte van het bekende Antwerpse vleesrestaurant Den Abattoir, tegenover het stedelijke slachthuis', vertelt Steven. 'Ik weet dat de mensen die op zoek zijn naar een goed stuk vlees steeds minder aan hun trekken komen in de horeca. Ik wil met eerlijke en verse garnituur de uitzondering zijn.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Jules (Schoten)

Proefwerk: Love Fish

verschenen in Sabato-magazine De Tijd, op 18 10 2014, citaat:

"Kom ik terug? Een smakelijke, eenvoudige keuken met superieure producten, goede combinaties, goedkope prijzen én een snelle bediening. Ik kom graag terug."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Love Fish (Antwerpen)

InVINcible, Antwerpen

verschenen in elidesc says, op 17 10 2014, citaat:

" Ik kom hier zonder aarzelen terug. Mijn complimenten overigens voor het opvallend aangename personeel: zo vlot en tegelijk gedienstig, het blijft een kunst die ze bij InVINcible met zichtbaar gemak beheersen!"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Invincible (Antwerpen)

Zeventiende oestermarkt in Dock’s Café
18 oktober: 12u-15u

verschenen in nieuwsblad.be, op 17 10 2014, citaat:

Maar wat is nu de beste oester? De platte, dik, dun, of zelfs een groene?
'Soms wordt gezegd dat de dikste oesters de beste zijn', antwoordt Piet Vannieuwenhuyse. 'Ik volg die redenering niet. Wij bieden een iets grotere dan middelgrote oester aan. Bij de Zeeuwse zie je dat aan het aantal nullen, ze zijn van klein naar groot genummerd met 1 tot 5 nullen. De Fransen zouden zichzelf niet zijn als ze dat anders zouden doen. Bij hen krijgt de kleinste cijfer 6, de grootste draagt het nummer 1.'

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Dock's Cafe (Antwerpen)

Drieduizend gasten naar opening De Shop op het Eilandje

verschenen in nieuwsblad.be, op 16 10 2014, citaat:

"De Shop beschikt onder andere over de Cielo Cosmopolitan Bar, de perfecte plek om na het werk een glaasje en een hapje te genieten. ‘Maar de trekker voor die bar moet restaurant Cielo worden, een Italiaans restaurant.’ Late vogels kunnen in dancing Roxy terecht. Tussen Roxy en Cielo ligt evenementenzaal De Shop zelf, een zaal die 2.299 staande gasten aankan, of 700 zittenden."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Cielo (Antwerpen)

Colmar, Antwerpen
Gespot op het web

verschenen in eigen redactie, op 15 10 2014, citaat:

Gespot op de website 'Spinelli's Dolce Vita'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan Colmar Wezenberg te Antwerpen.
Lees het verslag

over: restaurant Colmar (Antwerpen)

Gran Duca, Antwerpen

verschenen in Be-Gusto, op 13 10 2014, citaat:

"Restaurant Gran Duca is na vele jaren nog altijd één van de referenties van Antwerpen voor Italiaanse gastronomie. De bediening was zeer correct en qua tempo illustreert de geoliede machine haast de perfectie. De gerechten missen helaas net te vaak verfijning en de juiste afwerking om op het hoogste niveau te acteren. Voor velen is Gran Duca de beste Italiaan van ’t Stad en ik geef toe dat ik tot op heden nog geen betere heb gevonden. We blijven uiteraard verder zoeken en komen graag nog eens terug naar Gran Duca om te genieten op het terras van het schitterende uitzicht."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Gran Duca (Antwerpen)

Restaurant Lux pakt uit met nieuw interieur en een nieuwe bar Festiv.

verschenen in eigen redactie, op 13 10 2014, citaat:

Na een totaalrenovatie verwelkomt het Lux-team u graag in een volledig vernieuwd restaurant én met een gloednieuw concept!

Ook is er een nieuwe kaart en een nieuwe bar Festiv.

Enkel Meesterkok Bert Zaman is dezelfde.

Meer info:
- Facebookpagina LUX
- Facebookpagina FESTIV

over: restaurant Lux (Antwerpen)