Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

Achter de schermen bij Sergio Herman

Verschenen in standaard.be op 22 01 2015. Citaat:

"'Fucking Perfect', de documentaire die Willemiek Kluijfhout maakte over Sergio Herman, is geselecteerd voor het internationale filmfestival in Berlijn. De film is opgenomen in het programma Culinaire Film van de 65e editie van de Berlinale."

Officiële trailer - Bron: vimeo.com

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant The Upper Room Bar, restaurant The Jane

Mon, Antwerpen

Verschenen in Be-Gusto op 19 01 2015. Citaat:
foto restaurant Mon

"Bij de voorgerechten vallen meteen de in eigen atelier bereide en op de Josper gegrilde worsten op. Er zijn drie varianten, pistache & boschampignons, jonagold & zwarte pens of venkel. Mijn keuze gaat naar de versie met pistache en boschampignons. Een niet alledaagse combinatie die mooi tot zijn recht komt. De saus is zeer beperkt en hier mocht nog wel wat extra vleesjus bij geserveerd worden. Aan de overkant komen twee correcte kroketten van rivierkreeftjes. De korst is iets te dik maar de vulling mooi smeuïg, intens en smaakvol."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Mon

Graanmarkt 13, Antwerpen

Verschenen in elidesc says op 17 01 2015. Citaat:
foto restaurant Graanmarkt 13

"Bij het voorgerecht schenken ze een Oostenrijkse Grüner Veltliner. Fris en subtiel genoeg bij de krachtige en tegelijk evenwichtige smaken van de wilde zalm / witte kool / shiitake / sjalot / langoustine. Dit gerecht is zo hard mijn ding dat ik er bijna emotioneel van word. De uitstekende zalm verleidt met z’n glans binnenin, de sjalot zet z’n zoetste beentje voor, de winterse kool en het schuim van langoustine bulken van de smaak."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Graanmarkt 13

Voorstelling Forest Dry Gin @ Upper Room Bar, The Jane

Verschenen in coolinary.be op 16 01 2015. Citaat:
foto restaurant The Glorious

"Van dit bezoekje onthouden wij drie dingen. Dat het verdraaid goed toeven is in die Upper Room Bar. Dat er dringend werk gemaakt moet worden van een etentje op het benedenverdiep en dat België er twee fantastische gins bij heeft met nog eens twee extra in het aantocht!"

Ook beschreven op de blog van tales-of-taste.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant The Glorious

Veranda wordt Bascule

Verschenen in eigen redactie op 16 01 2015. Citaat:

Op 20 december 2014 was de laatste service van restaurant Veranda op zijn huidige locatie in de Guldenvliesstraat te Berchem. Vanaf januari 2015 gaan ze van start met een nieuw concept: Bascule.

Lees het volledige artikel

Over: restaurant Bascule, restaurant Veranda

Restaurant De Natie: Kosmopolitische bar-brasserie

Verschenen in knackweekend.be op 15 01 2015. Citaat:
foto restaurant De Natie

"In het voormalige Antwerpse pakhuis de Valkeniers Natie, trendy heringericht tot een kosmopolitische bar-brasserie, eet je gevarieerde en smakelijke gerechten."

"De donkere, gesloten volumes van de pakruimtes maakten plaats voor een lichte setting met muurhoge raampartijen, een vloer met mooi motief en warme kleurschakeringen. De gasten komen binnen via de bar, waar een oude toog en maatwerkkasten de gezelligheid van vroeger reflecteren."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Natie

Bar Chine, Antwerpen: Chinees nieuwe stijl

Verschenen in knackweekend.be op 15 01 2015. Citaat:
foto restaurant Bar Chine

"De spijskaart verzamelt fingerfood en kleine en grote gerechten. Het zijn vereenvoudigde en gemoderniseerde versies van traditionele Chinese gerechten, met invloeden uit Japan en het Westen. Alle gerechten zijn om te delen. Ze komen in het midden van de tafel en verschijnen volgens de flow van de keuken."

Beoordeling keuken: 7,5/10. Prijs/kwaliteit: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bar Chine

Love Fish, Antwerpen

Verschenen in DM.city Antwerpen op 15 01 2015. Citaat:
foto restaurant Love Fish

"Even later worden onze voorgerechten gebracht: mijn partner proeft van carpaccio van Schotse zalm met venkel en sinaasappeldressing. Een mooi gepresenteerd bord dat fris- en versheid uitstraalt. Ook de smaak is overheerlijk. Hierbij een bake-off broodje dat men naar believen aan de keukentoog kan nemen. Ik proef een salade met grijze garnaal, knolselder, jonagold en walnoten. Ook dit slaatje is supervers. De grijze garnalen zijn van uitstekende kwaliteit en voelen zich helemaal niet onwennig tussen de knolselder- en appelblokjes, de stukjes walnoot en de dressing maken het gerecht af."

Beoordeling DM.City Antwerpen: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Love Fish

Gusto Italiano, Antwerpen

Verschenen in DM.city Antwerpen op 15 01 2015. Citaat:
foto restaurant Gusto Italiano

"Ik hou het klassiek: mijn voorkeur gaat vandaag naar vitello tonato. Het bord dat ik voor mij krijg, is keurig afgewerkt. Het kalfsvlees is correct gegaard, nog een beetje rosé, flinterdun gesneden en symetrisch op het bord gedresseerd. De tonnatosaus is perfect op smaak en dikte gebracht, met als garnituur zongedroogde tomaatjes en appelkappertjes."

Beoordeling DM.City Antwerpen: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Gusto Italiano

Le Roi, Antwerpen

Verschenen in DM.city Antwerpen op 15 01 2015. Citaat:
foto restaurant Le Roi

"Het hoofdgerecht is een typische winterbereiding en komt uit de vaste kaart: een hammetje met zuurkool. Het is zo'n portie waarvoor je de broeksriem wat losser moet maken: een flink gepekeld hammetje, goed gegaard zodat het vlees vlot van het been gaat, met een royale portie zuurkool, en aardappelmousseline van betrekkelijke kwaliteit."

Beoordeling DM.City Antwerpen: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Le Roi