Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Wommelgem

De Wittekop, Wommelgem

verschenen in DM.city Antwerpen, op 01 02 2012, citaat:
foto restaurant De Wittekop

"Ik proef van een lichtgebakken snoekbaarsfilet met een canneloni, paddo's (een omstreden paddenstoel) en schuim van parmezaan. Het kunstige bord oogt mooi en belangrijker... het smaakt uitstekend. We wisselen even van bord en zijn het erover eens, in de keuken staat een kok met kennis van zaken en passie voor zijn job."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Wittekop

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

Brasserie Flo brengt culinaire schwung op Antwerpse Groenplaats

verschenen in eigen redactie, op 01 09 2014, citaat:

Brasseriekeuken zit in de lift. Toch zeker wanneer die aan de authentieke geest ervan beantwoordt. Geen betere partner om die keuken concreet smaak en vorm te geven dan Brasserie Flo die op dat vlak in Frankrijk maar ook daarbuiten als ijkpunt geldt. Met een toplocatie op de Groenplaats en zicht op de kathedraal krijgt de gast extra toegevoegde waarde.

Chef Gerard Spuesens bereidt traditionele gerechten in de geest van Brasserie Flo maar krijgt tegelijkertijd de vrije hand om ze subtiel eigentijds cachet en extra spanning te geven. Hij kookt met respect voor het typische brasserie DNA maar zorgt er ook voor dat zijn gasten met aangename, prikkelende details verrast worden.

over: restaurant Brasserie FLO Antwerp (Antwerpen)

MAURICE: de pop up koffiebar met brei-artikelen tot eind september

verschenen in gazetvanzurenborg.be, op 30 08 2014, citaat:

Een pop-up koffiebar in Zurenborg met breiartikelen, van waar het idee?

"Véronique Leysen: 'Ik droomde er al een paar jaar van om een koffiebar te openen met als thema 'Alice in Wonderland'. Dat is er niet van gekomen, maar ik heb het idee nooit laten varen. Ik heb al een caravan waarin ik een beetje zoals in New York, koffie verkoop en wat lekkers. Nu open ik dus een echte koffiebar die ik combineer met de collectie breiartikelen 'Maurice'. Mensen proberen toch graag die artikelen uit en in de koffiebar kan dat. De caravan zal er ook staan! Voor de koffieshop voor de hele periode dat hij open is.'"

lees het artikel online (externe link)

over: koffiebar Maurice (Berchem)

The Jane, Antwerpen

verschenen in tales-of-taste.blogspot.be, op 25 08 2014, citaat:

"In het menu "Jane's Flavours" wisselen de Zeeuws-Vlaamse roots van Sergio zich af met wereldse smaken. Alle gerechten zijn smaakbommen op zich. De gerechten worden opgebouwd met verschillende texturen en afgewerkte tot in de fijnste details met kruiden en bloemen."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant The Jane (Antwerpen)

Tinsel, Antwerpen

verschenen in elidesc says, op 24 08 2014, citaat:

"In een diep bord met een grootmoederlijke knipoog is de Griekse yoghurt opgeleukt met geroosterde noten, granen en zaden, honing en seizoensfruit (nectarine, aardbei, abrikoos, banaan). Een takje munt zet de puntjes op de energieboost. Bedankt om mij in deze gezonde richting te duwen, mademoiselle Tinsel!"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Tinsel (Antwerpen)

'Eén restaurant is moeilijker dan een keten'
Thierry Canetta, zaakvoerder Ellis Gourmet Burger

verschenen in tijd.be, op 22 08 2014, citaat:

"Ondertussen blijven van de vijf oprichters nog twee zaakvoerders over en is Ellis Gourmet Burger een geöliede, geprofessionaliseerde machine. 'Voor het einde van dit jaar komt er een achtste vestiging in Leuven en openen we de eerste buitenlandse Ellis in Rotterdam.' Ook op de agenda staan Luik, Namen en Amsterdam. 'Ik zie minstens 30 Ellis Gourmet Burgers in België. Ook in Frankrijk en Luxemburg zien we mogelijkheden.' Ambitieus, maar Canetta maakt zich sterk dat de moeilijkste fase achter de rug is. 'Als restauranthouder moet je alles zijn: een culinaire kenner, een marketeer, een people manager en een ondernemer. Eenmaal je een keten hebt, kan je specialisten aannemen. Zo kan ik de taken waar ik zelf minder goed in ben, delegeren.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Ellis Gourmet Burger (Antwerpen), restaurant Ellis Gourmet Burger (Antwerpen)

El Sabor Andino, Antwerpen

verschenen in DM.city Antwerpen, op 21 08 2014, citaat:

"Als laatste gerecht komt de Aziatische invloed in de Peruviaanse keuken kijken: met soja en oestersaus gemarineerd rundvlees met ui, paprika en heel luchtige basmatirijst die heel even werd gebakken in arachideolie en vervolgens gekookt. Als dit de traditionele Peruviaanse keuken is, dan is ze rijk in alle opzicht: met boeiende combinaties, hoog op smaak en een mooi evenwicht tussen fris en hartig. De jovialiteit van de bediening is een aangename surplus."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant El Sabor Andino (Antwerpen)

Sushi Shop, Antwerpen

verschenen in DM.city Antwerpen, op 21 08 2014, citaat:

" Ik proef de krokante tempuragarnaal, pikante geelvintonijn, avocado, yuzusaus, kosho (Japanse saus op basis van yuzu) en chips van vitelotte-aardappelen (ook truffelaardappel genoemd en dankzij zijn donkerpaars vruchtvlees een leuke aardappel om gerechten mee af te werken). Ook deze bereiding wordt met applaus gedegusteerd, de smaakcombinatie zit goed, naar het einde toe primeert het pittige. Een mooie lunchmaaltijd in een aangename sfeer, meer moet je hier niet gaan zoeken en voor meer dan een correcte prijs."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Sushi Shop (Antwerpen)

Shltr, Antwerpen

verschenen in DM.city Antwerpen, op 21 08 2014, citaat:

"Ik ga binnen zitten en kom in een traditioneel café-interieur terecht dat zonder franjes is ingericht. Er zit voorlopig nog niemand, maar de sfeer is uitstekend. Leuke muziek, vriendelijke jongens die me al meteen de menukaart brengen en een drankje brengen, ik voel me snel thuis."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant SHLTR - Shelter (Antwerpen)

Veranda, Berchem

verschenen in Be-Gusto, op 21 08 2014, citaat:

"De bekroning voor beste prijs/kwaliteit bij Gault&Millau heeft Veranda zeker niet gestolen. Davy Schellemans blijft verrassen en een innovatief no-nonsense verhaal serveren. Een frivole en frisse keuken wisselt hij af met geconcentreerde smaken, uitstekende in balans zijnde aroma’s en gevarieerde texturen."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Veranda (Berchem)

Vasteland, Antwerpen

verschenen in DM.city Antwerpen, op 21 08 2014, citaat:

"Naast de brandade worden er krokant gegaarde peultjes met lente-ui geserveerd, een lekkere combinatie. We hebben hier een heerlijke lunch geproefd, toch opletten voor té flauwe gerechten, een gerecht heeft 'ballen' nodig. Dit sympathieke restaurantje is vanaf nu, als we in de buurt zijn, toch op mijn favorietenlijstje genoteerd."

Beoordeling DM.City Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Het Vasteland (Antwerpen)