Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

Proefwerk: Cielo, Antwerpen

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 28 03 2015. Citaat:
foto restaurant Cielo

"Maar als een echte ondernemer heeft Roothaert de kinderziekten in zijn restaurant meteen grondig aangepakt. In plaats van een enorme kaart met Italiaanse passe-partoutgerechten - van vitello tonnato tot pasta - gaat Cielo nu voor een creatieve Italiaanse keuken. En werd de Milanees Davide Maaoni aangetrokken, een chef die voor kort in de Upper Room Bar van The Jane werkte."

(Dit artikel is niet online beschikbaar)

Over: restaurant Cielo

Israƫlische juwelier vindt nieuwe uitdaging met restaurant Chickpea

Verschenen in gva.be op 24 03 2015. Citaat:
foto restaurant Chickpea

"Sinds kort kunt u aan de Oudaan binnenwippen bij Chickpea. De piepkleine zaak serveert vooral broodjes pita met verschillende hummusgerechten. (...) Meer dan negen mensen kunnen niet binnen bij Chickpea, wat staat voor kikkererwt. Yossi Israël heeft voor hen welgeteld één tafel klaarstaan. Een fijn weetje tussendoor: zijn familienaam is ook zijn land van herkomst. En toch slaat de nieuwe zaak in de schaduw van de politietoren aan. Dat lijkt vooral te maken te hebben met het originele concept."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Chickpea

The Jane maakt eigen gin

Verschenen in gva.be op 21 03 2015. Citaat:

"Sterrenrestaurant The Jane heeft een eigen gin ontwikkeld. D.R.K.N.S.S. Rare Gin is niet alleen aan de buitenkant van de fles donkerder dan andere gins. Binnenin zit een heldere, maar amberkleurige drank, zodat atypisch een goede omschrijving is. En van D.R.K.N.S.S. maak je natuurlijk snel darkness (duisternis)."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant The Jane, restaurant The Upper Room Bar

Bar Chine, Antwerpen

Verschenen in In Search of Taste op 21 03 2015. Citaat:
foto restaurant Bar Chine

"De Vietnamese loempia's bestonden uit kip, vermicelli en groenten. De loempia's waren hoe ze moesten zijn: mooi compact gemaakt, knapperig, lekker van smaak en een dip. De pork puffs zijn deegpasteitjes die met gemarineerd varkensvlees gevuld zijn. Ze hebben een jasje van sesam en zijn in de oven bereid. Deze smaakten heerlijk zoet."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bar Chine

Van brasserie naar gastronomisch restaurant
Lux, Antwerpen

Verschenen in Weekend Knack op 19 03 2015. Citaat:

"Nieuw is de kunstzinnig ingerichte bar Festiv, met ingang aan de Sint-Allegondiskaai. In Festiv is men van 11 uur 's ochtends welkom voor een drankje met een hapjes. Aan het eind van de week komt er 's avonds een dj draaien."

"In het vernieuwde restaurant Lux wordt men keurig onthaald en bediend door gestileerd personeel, zit men gerieflijk en eet men gastronomische gerechten van executieve chef Bert Zaman."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Lux, restaurant Festiv

Umamido, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 18 03 2015. Citaat:
foto restaurant Umamido

"Het vegetarisch noedelgerecht lost alle verwachtingen in, een smaakvolle bouillon, rauwe groentjes zoals sojascheuten, lente-ui, een half gekookt ei en verse tofublokjes. Mijn noedelsoep proeft heerlijk naar miso (sojapasta) met beetgare noedels, krokante groene koolblaadjes, zacht gegaard varkensvlees, ook een zacht gekookt eitje en heerlijk spicy bereid, heerlijk."

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Umamido

Les Jours, Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 18 03 2015. Citaat:

"Ik had graag rog voor het hoofdgerecht, maar die is niet voorradig. Bouillabaisse is het alternatief. Op het vel gebakken zalm, rode poon en gepocheerde kabeljauw worden samen met garnalen en enkele mosselen geserveerd en aan tafel aangevuld met een uitstekende visbouillon. Er komen reepjes getoast brood met een frisse naar paprika smakende rouille bij. Dit is een bouillabaisse waar ik met plezier nog een portie van neem."

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Les Jours

Brouwersvliet 23, Antwerpen
Chef: Kevin De Backer

Verschenen in tales-of-taste.be op 16 03 2015. Citaat:
foto restaurant Brouwersvliet 23

"Of dit nu gastronomie is met een bistronomische kruiding of omgekeerd, daar ben ik nog niet helemaal uit. Maar 1 ding is zeker. Het was top genieten van elk bord dat uit de keuken kwam, dit met een sterke prijs/kwaliteitsverhouding.
Knap werk !!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Brouwersvliet 23

Umami, de beste Aziaat

Verschenen in cuberdon-macaron.be op 13 03 2015. Citaat:
foto restaurant Umami

"Kiezen was moelijk. Werd het sushi, dimsum, Japans of Chinees? Wij namen het gewoon allemaal en kozen voor de geweldige Umami’s Experience. In 9 verschillende gerechten kregen wij het beste van de Aziatische keuken voorgeschoteld."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Umami