Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Wommelgem

De Wittekop, Wommelgem

verschenen in zone03, op 01 02 2012, citaat:
foto restaurant De Wittekop

"Ik proef van een lichtgebakken snoekbaarsfilet met een canneloni, paddo's (een omstreden paddenstoel) en schuim van parmezaan. Het kunstige bord oogt mooi en belangrijker... het smaakt uitstekend. We wisselen even van bord en zijn het erover eens, in de keuken staat een kok met kennis van zaken en passie voor zijn job."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Wittekop

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

Kompany opent sportcafé op Groenplaats

verschenen in gva.be, op 17 04 2014, citaat:

"Eind mei opent Kompany een sportcafé op de Groenplaats. Good Kompany komt daar waar vroeger de Karbonkel was gehuisvest. Het is de bedoeling dat in Good Kompany de belangrijkste sportevenementen ter wereld op grote schermen worden uitgezonden. Het zal een trendy zaak zijn waar bijvoorbeeld videospelletjes kunnen gespeeld worden, maar het moet ook een gezellige loungy club worden waar deejays zullen optreden tot in de vroege uurtjes."

lees het artikel online (externe link)

over: eetcafé Good Kompany (Antwerpen)

KOFFIE CR @ Kroneburgstraat
Food & Cupcakes

verschenen in elle.be, op 16 04 2014, citaat:

"KOFFIE is een degustatiebar op het Zuid waar je van koffie, thee, taartjes en quiches kan genieten. Hier staan ze voor biologische zaken: ze verkopen onder andere curiosithee, Franse wijnen, koffie van Jeanne’s, Cuperus koffie en gebrand bij De Vlijt! Het interieur is ultramodern zwart met design barkrukken en een grote rechthoekige toog."

lees het artikel online (externe link)

over: koffiebar Koffie CR (Antwerpen)

Ingrid Neven en Tom d’Hooghe zetten Pazzo voort

verschenen in gva.be, op 16 04 2014, citaat:

"Het populaire Antwerpse restaurant Pazzo gaat verder met de huidige chef-kok Ingrid Neven en met gastheer Tom d'Hooghe. Daarmee is de continuïteit verzekerd na het vertrek van uitbater William Wouters. Uitbater en top-sommelier William Wouters kondigde op 25 maart aan dat hij einde juni zou stoppen. Hij koos daarmee voor zijn twee jongens en echtgenote Filipa, die een succesvolle wijnbouwster is in Portugal. Toevallig werd Wouters vorige week de nieuwe chef-kok van de Rode Duivels."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Pazzo (Antwerpen)

The Jane

verschenen in eigen redactie, op 12 04 2014, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant The Jane (Antwerpen)

Opening Cargo Zomerbar, Antwerpen

verschenen in NOORDlink, op 11 04 2014, citaat:

"Cargo Zomerbar, de zomerbar van Park Spoor Noord heeft een heuse facelift gekregen!"

"Cargo 2.0 doet een nieuwe wind waaien door Park Spoor Noord. Er wordt niet geraakt aan het oude concept waarbij de Antwerpenaar voor een dagje op vakantie kan gaan in eigen stad. Kinderen kunnen zich nog altijd naar hartenlust uitleven in de fonteinen en de speeltuinen terwijl de mama kan toezien vanuit een strandstoeltje. Eentje na het werk, Party Dj’s in het weekend, live optredens op donderdag en sport op groot scherm, het blijft allemaal bestaan."

lees het artikel online (externe link)

over: eetcafé Cargo Zomerbar (Antwerpen)

Fino Zuid, Antwerpen: tweede bezoekje

verschenen in beetgraag.be, op 08 04 2014, citaat:

"De schijfjes mortadella en pancetta waren werkelijk overheerlijk! De pizza lekker zacht en smaakvol. De kazen waren zoals ze moesten zijn: perfect rijp en zalig passend bij de rest van de plank."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant FINO (Antwerpen)

Brasseria Galliano, Antwerpen

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 04 2014, citaat:

"Dit is een illustratie van de smakelijke eenvoud van de Italiaanse keuken: uitstekende ingrediënten correct bereid. Mijn alternatief voor de dorade is een klassieke ossobuco, twee flinke kluiven met perfect gegaard gelatineus vlees, beetgare risotto met saffraan en saus met diepgang. Het prijskaartje is verantwoord."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Brasseria Galliano (Antwerpen)

Mas tapas, Antwerpen

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 04 2014, citaat:

"Ik proef van lamsbout in de oven op Spaanse wijze. Een mooi stukje bout dat perfect gegaard is, de aardappeltjes liggen in de saus, ook hier wordt een gemengd slaatje bijgeserveerd. Een uitstekende bereiding, sober gepresenteerd, typisch voor deze Spaanse keuken. We hebben meer dan voldoende gegeten, dus we passen voor een nagerecht. De authentieke Spaanse keuken is heerlijk."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Mas Tapas (Antwerpen)

Ben & Sou, Antwerpen

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 04 2014, citaat:

"Dit eethuis is een voorbeeld van hoe prijs, kwaliteit en hoffelijkheid samengaan. Je ziet maar, als jij je trouwe klanten steeds in de watten legt, krijg je er nieuw cliënteel bij. Ook ik ben verkocht."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Ben & Sou (Antwerpen)