Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Wommelgem

De Wittekop, Wommelgem

verschenen in DM.city Antwerpen, op 01 02 2012, citaat:
foto restaurant De Wittekop

"Ik proef van een lichtgebakken snoekbaarsfilet met een canneloni, paddo's (een omstreden paddenstoel) en schuim van parmezaan. Het kunstige bord oogt mooi en belangrijker... het smaakt uitstekend. We wisselen even van bord en zijn het erover eens, in de keuken staat een kok met kennis van zaken en passie voor zijn job."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Wittekop

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

Bourlaschouwburg
Een pop-up Duvel terras met zomerse tapas

verschenen in eigen redactie, op 13 08 2014, citaat:

Wie Felix - Felix Pakhuis - zegt, zegt Eilandje. Maar voeg daar vanaf nu ook maar Komedieplaats aan toe!

Middenin de inspirerende drukte van 't stad, op het gelijkvloers van de Bourlaschouwburg én vooral buiten in 't zonneke, staan de deuren open van hun pop-up bar.

Tem. 3 september kan u komen genieten van een Duveltje, een glaasje champagne, of iets anders naar uw goesting, en heerlijke tapas. Iedere dinsdag tot zaterdag open vanaf 12u.

over: restaurant Felix Pakhuis (Antwerpen), eetcafé Pop-up bar Bourlaschouwburg (Antwerpen)

Bún

verschenen in elidesc says, op 08 08 2014, citaat:

"Een hoger dan initieel ingeschatte rekening later ronden we een geslaagd rendez-vous in Aziatisch geïnspireerd Antwerpen af. BÚN heeft naar mijn mening bijzonder veel potentieel: hip interieur, uitbaters met kennis van zaken, verfijnde keuken."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Bún (Antwerpen)

Veronique Leysen opent koffiebar in Antwerpen

verschenen in nieuwsblad.be, op 06 08 2014, citaat:

"Actrice en voormalig Ketnetwrapster Veronique Leysen lanceerde vorig jaar nog jaar haar eigen breilabel en daar komt nu nóg een eigen zaak bij: Leysen opende maandag de deuren van haar tijdelijke koffiebar in Berchem."

"In de bar in de Guldenvliesstraat, vlak bij het station, kunt u dus niet alleen terecht voor koffie en New Yorkse lekkernijen zoals pretzels en scones, maar ook voor haar breiwerk. Blikvanger op de kaart is de artisanale Maurice-koffie. 'Net als bij onze knitwear gaan we volledig voor het authentieke', aldus de 28-jarige Leysen. 'Ik volgde een baristacursus en koos voor een artisanaal bereide slow coffee van een kleine koffiebranderij.'"

lees het artikel online (externe link)

over: koffiebar Maurice (Berchem)

Yam Thai, Antwerpen

verschenen in Charl'eat, op 06 08 2014, citaat:

"Na het eten van fingerfood, gefrituurde scampi's wordt mij de gekozen Pad Thai Scampi geserveerd. Een typisch Thais gerecht met rijstnoedels, sojascheuten, scampi's en nog enkele toevoegingen zoals koriander. Een gerechtje dat ik al meermaals at maar nog nooit zo lekker als in Yam Thai!"

"Eenvoud is het juiste woord voor Yam Thai, het is simpel, snel, lekker en helemaal niet duur. Bovendien hangt er door kleine details een leuke sfeer zoals bijvoorbeeld het doosje van de rekening."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Yam Thai (Antwerpen)

Heerlijk dineren bij The Jane

verschenen in dedumortiers.be, op 05 08 2014, citaat:

"Eenmaal aan tafel viel het ons op dat een groot deel van de obers Nederlanders waren, mee overgekomen van Oud Sluis. Elkeen even vriendelijk. Het was toen al duidelijk dat we vertrokken waren voor een avond fantastisch dineren. Na een heerlijk glaasje Bollinger als aperitief kozen we als tafel voor het 7-gangen menu. Elk gerecht smaakte fantastisch en hoe moeilijk het ook te geloven was smaakte elk gerecht nog beter dan de vorige gang."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant The Jane (Antwerpen)

Veranda, Volkomen Volledig Verrukkelijk Verfijnd!

verschenen in Hot Cuisine de Pierre, op 30 07 2014, citaat:

"Als hoofdgerecht kwam een entrecote met radijzen, gebakken, gepekeld en gemarineerd, emulsie van peterselie en gebrande rode ui. De wijn was een l'Arpent du Mitan 2010 Cabernet franc, Touraine Loire. Lekker, echt waar, en dat vlees was smakelijk, man man man."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Veranda (Berchem)

L’Amitié: Genieten op het Antwerpse Zuid

verschenen in Be-Gusto, op 24 07 2014, citaat:

"Waar we vroeger de stijl van Baeyens als klassiek Frans-Belgisch beschreven merken we vandaag een lichte evolutie waarbij de kwaliteit van het product wel centraal blijft staan maar ook creatiever gewerkt wordt met het combineren van smaken. Vooral in de twee geproefde desserts zorgt dit voor een extra positieve noot. Het motto van de chef luidt nog altijd dat hij geen compromis sluit als het over ingrediënten gaat. Enkel topproducten zijn welkom in zijn keuken met als gevolg dat L’Amitié een vaste waarde voor culinair plezier is."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant L'Amitié (Antwerpen)

Restaurant Hoffy’s viert 25ste verjaardag

verschenen in Joods Actueel, op 20 07 2014, citaat:

'Het enige echte Jiddische restaurant van Europa, zelfs in New York kunnen ze niet tippen aan Hoffy's', zo omschreef Claudia Roden, auteur van het boek De Joodse keuken, 800 authentieke recepten uit de diaspora, onlangs nog Hoffy’s. Een compliment dat kan tellen en dat de broers Hoffman met trots dragen.

'Zoiets als een typische, authentieke Joodse keuken bestaat eigenlijk niet', wil Yumi, kort voor Benjamin, wel meteen duidelijk stellen. 'Het Joodse volk leeft al eeuwenlang verspreid over de hele wereld. De meeste van ons konden zelfs niet lang op eenzelfde plaats blijven omdat we werden weggejaagd of moesten vluchten. Die geschiedenis heeft ook een impact gehad op onze keuken. Wij hebben overal ter wereld de lokale gerechten leren kennen en deze gaan bereiden volgens onze eigen godsdienstige spijswetten. Eigenlijk combineren wij verschillende keukens uit de hele wereld. De Joodse keuken is dus vooral een kosmopolitische keuken.'

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Hoffy's (Antwerpen)

Glow by Wout Bru

verschenen in Restaurantrecensies van Carla, op 13 07 2014, citaat:

"Op een rond houten bord kregen we een flink stuk heerlijke kaas, romig maar toch stevig van smaak met erop behoorlijk veel geschaafde zomertruffel en eronder een fantastisch lekker stroperig iets waarin honing, maar ook iets hartigs en fruitigs te proeven was. Het combineerde ontzettend goed met de kaas en de truffel. Erbij verder diverse soorten brood en allerlei fruit en noten. Een ontzettend lekker kaasgerecht vonden we het. Het bier paste er uitstekend bij."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Glow by Wout Bru (Antwerpen)

Familiezaak opent SHLTR aan Damplein

verschenen in nieuwsblad.be, op 11 07 2014, citaat:

"Vrijdag opende aan het Damplein het café-restaurant SHLTR de deuren. Op de plaats waar vroeger eetstaminee ‘Hola Paula’ was, biedt SHLTR voortaan een prachtig uitzicht over Park Spoor Noord."

"De eerste uren van de dag kan je bij SHLTR ontbijten, en heel de dag door wordt er een typische Vlaamse keuken geserveerd: van stoofvlees over garnaalkroketjes tot slaatjes en gerijpte entrecôte. 'Maar ook liefhebbers van tapas en verse pasta komen aan hun trekken', verzekert Michael. 'Bovendien kunnen alle gerechten ook worden afgehaald.’'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant SHLTR - Shelter (Antwerpen)