Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Wommelgem

De Wittekop, Wommelgem

verschenen in DM.city Antwerpen, op 01 02 2012, citaat:
foto restaurant De Wittekop

"Ik proef van een lichtgebakken snoekbaarsfilet met een canneloni, paddo's (een omstreden paddenstoel) en schuim van parmezaan. Het kunstige bord oogt mooi en belangrijker... het smaakt uitstekend. We wisselen even van bord en zijn het erover eens, in de keuken staat een kok met kennis van zaken en passie voor zijn job."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Wittekop

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

Restaurant Gigi Il Bullo verandert naam naar Gist

verschenen in gva.be, op 30 10 2014, citaat:

"Gist staat voor leven, evolutie, verandering en natuur. Gigi Il Bullo was een vaste waarde geworden, maar klonk veel te Italiaans", vertelt Dario die zelf Italiaans is. "Ik wil volledig afstappen van het Italiaanse imago. Ik ben trots op mijn roots, maar ik wil me niet vastpinnen op één identiteit. We gaan gewoonweg voor een pure keuken waar we de producten voor zich laten spreken."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Gist (Antwerpen)

Nieuw in Antwerpen: Gitzwarte hamburgers bij Burgers & Booze

verschenen in standaard.be, op 28 10 2014, citaat:

"De nieuwe horecazaak Burgers & Booze op het Antwerpse Zuid serveert de allereerste pikzwarte hamburgers ter wereld. Het concept is een idee van piloot Kiarash Nabavieh, die inspiratie haalde uit zijn vele reizen."

"'Ik heb geen ervaring in de horeca, maar had gewoon zin om naast mijn job als piloot iets totaal anders te doen', zegt Kiarash. 'In Antwerpen zijn er vooral hamburgerrestaurants. In het buitenland zie je dan weer eerder burgerbars, waar je gewoon iets kunt drinken aan de toog en daar een hamburger bij bestelt. Ik wou hetzelfde in Antwerpen, maar dan met enkele gekke gerechten die om de zoveel tijd veranderen.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Burgers & Booze (Antwerpen)

Umamido Zurenborg

verschenen in elidesc says, op 27 10 2014, citaat:

"Mijn pork bun komt als eerste, en ook de gyoza volgen vlot. In West-Vlaanderen zeggen ze wel eens dat ze zich ziek kunnen eten aan iets. Wel dat 'iets' kan wat mij betreft zeker en vast vervangen worden door zowel buns als gyoza. Beiden bevallen zonder meer."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Umamido (Antwerpen)

DIMANGE... nieuw zondagsconcept van Felix Pakhuis

verschenen in eigen redactie, op 25 10 2014, citaat:

DIMANGE is een gloednieuw zondagsconcept van Felix Pakhuis waarin gezellig samen zijn en lekker eten en drinken de hoofdrol spelen.

Iedere maand tovert Felix Pakhuis de Lichtstraat om tot een street food markt waar u en uw gezelschap kunnen genieten van het verrassende aanbod van verschillende food trucks, heerlijke wijntjes, bubbels en premium gin-tonics. Het geheel afwerken doet men met een streep live achtergrondmuziek.

De eerstkomende editie is op zondag 16 november 2014.

Meer info: kalender Felix Pakhuis

over: restaurant Felix Pakhuis (Antwerpen)

Jonge Vlaamse chefs op culinaire missie in Moskou

verschenen in knackweekend.be, op 22 10 2014, citaat:

"De jonge keukentalenten Seppe Nobels (Graanmarkt 13) en Dennis Nobels (l’Epicerie du cirque) zijn tijdelijk aan de slag in Moskou in het kader van de Vlaamse gatronomische week in de Russische stad."

"Seppe Nobels toont zijn culinaire talenten in restaurant Chugunni Most. Dennis Broeckx doet hetzelfde in restaurant Kak Est. 'Vandaag dezelfde kwaliteitsvolle producten in Rusland vinden zoals wij dat in Vlaanderen gewoon zijn, is een geweldige uitdaging”, zegt Nobels. "En het is ook een hele eer dat wij onze Vlaamse gastronomie in Rusland mogen promoten', aldus Dennis Broeckx aan."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Graanmarkt 13 (Antwerpen), restaurant L'Epicerie du Cirque (Antwerpen)

Nieuwkomer Jules kiest voor 'een goed stuk vlees'

verschenen in gva.be, op 21 10 2014, citaat:

"In tijden waarin vegetarische gerechten en restaurants meer dan ooit aan een opmars bezig zijn, is de keuze van Steven Decoene, die Jules samen uitbaat met zijn echtgenote Akke Beadle, opvallend. 'Het zullen de goede herinneringen zijn aan de tijd toen ik in de keuken werkte van het bekende Antwerpse vleesrestaurant Den Abattoir, tegenover het stedelijke slachthuis', vertelt Steven. 'Ik weet dat de mensen die op zoek zijn naar een goed stuk vlees steeds minder aan hun trekken komen in de horeca. Ik wil met eerlijke en verse garnituur de uitzondering zijn.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Jules (Schoten)

Proefwerk: Love Fish

verschenen in Sabato-magazine De Tijd, op 18 10 2014, citaat:

"Kom ik terug? Een smakelijke, eenvoudige keuken met superieure producten, goede combinaties, goedkope prijzen én een snelle bediening. Ik kom graag terug."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Love Fish (Antwerpen)

InVINcible, Antwerpen

verschenen in elidesc says, op 17 10 2014, citaat:

" Ik kom hier zonder aarzelen terug. Mijn complimenten overigens voor het opvallend aangename personeel: zo vlot en tegelijk gedienstig, het blijft een kunst die ze bij InVINcible met zichtbaar gemak beheersen!"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Invincible (Antwerpen)

Zeventiende oestermarkt in Dock’s Café
18 oktober: 12u-15u

verschenen in nieuwsblad.be, op 17 10 2014, citaat:

Maar wat is nu de beste oester? De platte, dik, dun, of zelfs een groene?
'Soms wordt gezegd dat de dikste oesters de beste zijn', antwoordt Piet Vannieuwenhuyse. 'Ik volg die redenering niet. Wij bieden een iets grotere dan middelgrote oester aan. Bij de Zeeuwse zie je dat aan het aantal nullen, ze zijn van klein naar groot genummerd met 1 tot 5 nullen. De Fransen zouden zichzelf niet zijn als ze dat anders zouden doen. Bij hen krijgt de kleinste cijfer 6, de grootste draagt het nummer 1.'

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Dock's Cafe (Antwerpen)

Drieduizend gasten naar opening De Shop op het Eilandje

verschenen in nieuwsblad.be, op 16 10 2014, citaat:

"De Shop beschikt onder andere over de Cielo Cosmopolitan Bar, de perfecte plek om na het werk een glaasje en een hapje te genieten. ‘Maar de trekker voor die bar moet restaurant Cielo worden, een Italiaans restaurant.’ Late vogels kunnen in dancing Roxy terecht. Tussen Roxy en Cielo ligt evenementenzaal De Shop zelf, een zaal die 2.299 staande gasten aankan, of 700 zittenden."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Cielo (Antwerpen)