Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

Het Looks, Lier

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant Het Looks

Een kleine kaart, kleine prijzen en twee uiterst gedreven eigenaars zijn de hoofdingrediënten van de nieuwe bistro Het Looks te Lier.

Mits nog wat finetuning, zit er volgens Goesting magazine een mooie toekomst in deze bistro.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Het Looks

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015.
foto restaurant Brasserie Boulevard blvd.

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Info & reservatie: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Hof Ter Linden: Een gastronomisch ‘Build-up’ diner!

Verschenen in Be-Gusto op 15 08 2015. Citaat:
foto restaurant Hof ter Linden

In afwachting van de restaurantie van Kasteel Hof ter Linden te Edegem neemt chef Yannick Van Aeken je al naar een eerste ervaring op dit prachtige domein. In een tijdelijk geïmproviseerde keuken verwent hij je met een 4-gangen menu.

Be-Gusto kon er alvast al van genieten. De verschillende gerechten waren allemaal mooi gepresenteerd en heel smaakvol klaargemaakt. Sommelier Caroline Buensalido zorgde ook voor de goed bijpassende wijnen.

Voor de openingsdagen neem je best een kijkje op de website van Hof ter Linden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Hof ter Linden

Baresto, Lier

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 05 2015. Citaat:
foto restaurant Baresto

Zoals de naam het zegt is Baresto een combinatie van bar en restaurant. Ruwe beton en warm hout vormen de kern van het interieur.

Chef Arne Beirinckx kookt er met zorg en heeft styling in zijn vingers. Mits nog wat 'finetuning' en een degelijke sommelier kan, volgens Goesting magazine, dit restaurant zeker boven de middelmaat stijgen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Baresto

Slager Luc De Laet opent nieuwe zaak in Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck

Verschenen in knackweekend.be op 12 02 2015. Citaat:
foto restaurant Bistro De Laet & Van Haver

"Komende zomer biedt de vernieuwde site van brouwerij De Koninck onderdak voor nieuwe culinaire projecten van topslager Luc De Laet, chef Bert-Jan Michielsen, chocolatier Jitsk Heyninck en foodfotograaf Tony Le Duc."

"Luc De Laet is de topslager uit Hove. Vlak naast zijn winkel runt hij al een knusse bistro waar je terecht kan voor lekkere vleesschotels. Binnenkort heeft hij er met zijn slagersatelier een nieuwe zaak bij in Antwerpen. De beschikbare ruimte wordt gedeeld met het duo chef-kok Bert-Jan Michielsen en sommelier Luc Dickens, die er een restaurant met open keuken zullen openen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bistro De Laet & Van Haver

De Ganzenpoel, Kontich

Verschenen in knackweekend.be op 08 05 2014. Citaat:
foto restaurant De Ganzenpoel

"Vier onberispelijk verse langoustines verschijnen met (te) zoet ijs van limoen. Stevig gebakken grietbot heeft smakelijk visvlees, dat komt met bordelaise, in ganzenvet gegaarde aardappel, fondant gegaarde venkel en kroepoek van oester. Een royale portie gebakken kabeljauw verschijnt met ravioli van kalfskop en Bouchotmossels."

"Eigenaar en chef-kok is de 36 jarige Steven Vanderstappen. Hij kan bogen op een rijke ervaring - onder meer zeven jaar in de Schone van Boskoop - en kiest voor eersteklas seizoensproducten."

Beoordeling keuken: 7,5/10.
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Ganzenpoel

Café Latino brengt Spanje naar de Nete

Verschenen in nieuwsblad.be op 03 02 2014. Citaat:
foto restaurant Café Latino

"Café Latino, een restaurant, cocktail- en tapasbar op het Zimmerplein, is al vele jaren een gevestigde waarde in de Lierse horeca. Op de menukaart staan authentieke Spaanse maaltijden en cocktails, aangevuld met een snuifje Zuid-Amerikaanse specialiteiten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Café Latino

De Gekrulde Zinnen: Een aangename ontdekking in Lier

Verschenen in Be-Gusto op 12 05 2013. Citaat:
foto restaurant De Gekrulde Zinnen

"De chef gaat steeds op zoek naar rijkere smaken, nieuwe producten van topkwaliteit en nieuwe inzichten. De bediening is spontaan en correct. Qua interieur inspireren vooral de ludieke culinaire woordspelingen. Ik kan het niet laten en citeer er enkelen: Garnaalpisser – worstenbloot – kaviaardpeer – compassievrucht – croque au dille and much more… Was dit de voorloper van de food street art trends?"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Gekrulde Zinnen

Brasserie 't Of in Hove

Verschenen in Goesting Antwerpen op 10 04 2013. Citaat:
foto restaurant 't Of in Hove

"Voor mij scampi's in rode currysaus (€15,50) en doradefilet in een jasje van spinazie (€20,50). Mijn tafelgenoot gaat de klassieke toer op met 'artisanale' garnaalkroketten €13,50) en vol-au-vent met hoevekipfilet, champignons en 'huisgerolde' balletjes (€16,50). We nemen er elk een bier bij. Over de scampi's geen kwaad woord: het zijn vijf knapperig gebakken en sappige beesten, het darmkanaal verwijderd, met sluimererwten, tomaat en een licht pittige currysaus."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Of in Hove

Visrestaurant Gaston, Lier

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 03 2013. Citaat:
foto restaurant Gaston

"Mijn tafelpartner kiest voor de vissoep, rijkelijk gevuld zoals aangekondigd, goed op smaak met toast erbij en perfecte rouille. Ik kan niet laten om het potje uit te lepelen. Mijn hoofdgerecht is paling in 't groen (€25). De palingmoten zijn perfect gegaard en gaan vlot van de graat. De saus is bereid met gepureerde kruiden en is licht gebonden. Ik twijfel of hij à la minute is gemaakt."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Gaston

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.