Restaurant Wommelgem

Zoek een restaurant in Wommelgem

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Wommelgem

De Wittekop, Wommelgem

verschenen in DM.city Antwerpen, op 01 02 2012, citaat:
foto restaurant De Wittekop

"Ik proef van een lichtgebakken snoekbaarsfilet met een canneloni, paddo's (een omstreden paddenstoel) en schuim van parmezaan. Het kunstige bord oogt mooi en belangrijker... het smaakt uitstekend. We wisselen even van bord en zijn het erover eens, in de keuken staat een kok met kennis van zaken en passie voor zijn job."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Wittekop

Nieuws uit de omgeving van Wommelgem

L’Amitié: Genieten op het Antwerpse Zuid

verschenen in Be-Gusto, op 24 07 2014, citaat:

"Waar we vroeger de stijl van Baeyens als klassiek Frans-Belgisch beschreven merken we vandaag een lichte evolutie waarbij de kwaliteit van het product wel centraal blijft staan maar ook creatiever gewerkt wordt met het combineren van smaken. Vooral in de twee geproefde desserts zorgt dit voor een extra positieve noot. Het motto van de chef luidt nog altijd dat hij geen compromis sluit als het over ingrediënten gaat. Enkel topproducten zijn welkom in zijn keuken met als gevolg dat L’Amitié een vaste waarde voor culinair plezier is."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant L'Amitié (Antwerpen)

Restaurant Hoffy’s viert 25ste verjaardag

verschenen in Joods Actueel, op 20 07 2014, citaat:

'Het enige echte Jiddische restaurant van Europa, zelfs in New York kunnen ze niet tippen aan Hoffy's', zo omschreef Claudia Roden, auteur van het boek De Joodse keuken, 800 authentieke recepten uit de diaspora, onlangs nog Hoffy’s. Een compliment dat kan tellen en dat de broers Hoffman met trots dragen.

'Zoiets als een typische, authentieke Joodse keuken bestaat eigenlijk niet', wil Yumi, kort voor Benjamin, wel meteen duidelijk stellen. 'Het Joodse volk leeft al eeuwenlang verspreid over de hele wereld. De meeste van ons konden zelfs niet lang op eenzelfde plaats blijven omdat we werden weggejaagd of moesten vluchten. Die geschiedenis heeft ook een impact gehad op onze keuken. Wij hebben overal ter wereld de lokale gerechten leren kennen en deze gaan bereiden volgens onze eigen godsdienstige spijswetten. Eigenlijk combineren wij verschillende keukens uit de hele wereld. De Joodse keuken is dus vooral een kosmopolitische keuken.'

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Hoffy's (Antwerpen)

Veranda, Berchem

verschenen in tales-of-taste.blogspot.be, op 17 07 2014, citaat:

"Veranda kan je omschrijven als een echte bistro, naar Parijs model. Hier hangt een ontspannen sfeer zonder chichi. Het Rock & Roll gehalte dat je kan terug vinden in het interieur, komt ook terug in de gerechten en de muziek. Het eigenzinnige karakter van deze zaak heeft er misschien wel mee te maken dat Davy ervaring opdeed in het sterrenrestaurant 'In de Wulf' van Kobe Desramaults."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Veranda (Berchem)

Glow by Wout Bru

verschenen in Restaurantrecensies van Carla, op 13 07 2014, citaat:

"Op een rond houten bord kregen we een flink stuk heerlijke kaas, romig maar toch stevig van smaak met erop behoorlijk veel geschaafde zomertruffel en eronder een fantastisch lekker stroperig iets waarin honing, maar ook iets hartigs en fruitigs te proeven was. Het combineerde ontzettend goed met de kaas en de truffel. Erbij verder diverse soorten brood en allerlei fruit en noten. Een ontzettend lekker kaasgerecht vonden we het. Het bier paste er uitstekend bij."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Glow by Wout Bru (Antwerpen)

Familiezaak opent SHLTR aan Damplein

verschenen in nieuwsblad.be, op 11 07 2014, citaat:

"Vrijdag opende aan het Damplein het café-restaurant SHLTR de deuren. Op de plaats waar vroeger eetstaminee ‘Hola Paula’ was, biedt SHLTR voortaan een prachtig uitzicht over Park Spoor Noord."

"De eerste uren van de dag kan je bij SHLTR ontbijten, en heel de dag door wordt er een typische Vlaamse keuken geserveerd: van stoofvlees over garnaalkroketjes tot slaatjes en gerijpte entrecôte. 'Maar ook liefhebbers van tapas en verse pasta komen aan hun trekken', verzekert Michael. 'Bovendien kunnen alle gerechten ook worden afgehaald.’'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant SHLTR - Shelter (Antwerpen)

Summer Josephine’s: Antwerpen’s urban park

verschenen in Be-Gusto, op 11 07 2014, citaat:

"Ook in de zomerversie staat Josephine’s garant voor een stevige portie gezelligheid en nostalgie. Tussen de bomen kan je in hangmatten relaxen en aan de bar worden de gebruikelijke top cocktails geserveerd. Door de samenwerking met Brouwerij De Koninck van Duvel Moortgat creëerde eigenaar Kasper Stuart een oase van plezier in een urban park."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Josephine's Summer Bar & Restaurant (Antwerpen)

Felix Containerbar
Zomeren op z’n Felix!

verschenen in eigen redactie, op 10 07 2014, citaat:

Het Antwerpse Eilandje is een zomerbar en hotspot rijker met de containerbar van de Felix.

Zalig genieten van een schitterend zicht op het MAS en het Willemdok. Genieten van een uitgebreid voor-ieder-wat-wils-aanbod van gin tonics, bubbels, aperitieven en bieren van ’t vat of op fles.

Open als de zon schijnt!

over: restaurant Felix Pakhuis (Antwerpen)

't Herenhuys, Antwerpen

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 07 2014, citaat:

"Het driegangenopeningsmenu met bereidingen van babykreeft, kabeljauw en aardbeien Romanoff kost € 38,50. Ik ben benieuwd wat de chef met deze ingrediënten voor dat bedrag bekokstooft. Heel veel, zo blijkt. De lauwe babykreeft heeft hij gehalveerd, de inhoud uit de kop verwijderd en gevuld met het vlees van de kreeftenschaar. Bij het sappige vlees serveert hij een sla van groene asperges, knapperige prinsessenboontjes, avocado, krokante sla afgewerkt met een lichte mayonaisedressing."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant 't Herenhuys (Antwerpen)

Seafoodbar, Schoten

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 07 2014, citaat:

"De kreeft is super bereid. Zelden dergelijke sappige kreeftenbereiding geproefd. Met de nodige attributen wordt bijna de volledige kreeft afgepeuzeld, dit is smullen! Intussen genieten we van onze heerlijke wijn."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Seafoodbar (Schoten)

Bistro Grand-Mère, Boechout

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 07 2014, citaat:

"Na een correcte wachttijd krijgen we onze hoofdgerechten geserveerd. Mijn partner proeft van huisgemaakte vidée en verse frietjes. Dit gerecht is keurig bereid, mijn grootmoeder zaliger zou het niet beter gekund hebben. Niet al te veel bladerdeeg en verse frietjes maken dit gerecht zeer smaakvol. Ik geniet van mijn rauwe tartaar die met uitjes, kappertjes en mayonaise is aangemaakt. Hierbij horen verse frietjes en een verzorgd slaatje, meer hoeft dit niet te zijn. We genieten van onze gerechten en de zorgzame bediening."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Grand-Mère (Boechout)