Restaurant Stekene

Zoek een restaurant in Stekene

In de pers: Stekene

Chef-kok Niels Jansen start in restaurant De Schrans, Stekene

Verschenen in In Het Vizier op 05 01 2015. Citaat:
foto restaurant De Schrans

"Chef-kok Niels Jansen opent op vrijdag 9 januari 2015 restaurant De Schrans te Stekene."

"'Ik ben een rustige kok, maar zeer geïnteresseerd in de wereldkeuken. De stijl en de landen spreken me aan. Ben een paar keer in Spanje geweest en heb daar die keuken ook leren kennen. Ik probeer het beste uit mezelf te halen en mijn gasten te entertainen zodat ze kunnen zeggen dat ze een heerlijke en leuke avond hebben gehad in De Schrans. Ik richt me op de Franse keuken. Vlees, vis, gastronomisch. Voor vegetariërs zal ik ook altijd zorgen voor een passend alternatief.'"

Verschenen in In Het Vizier - December 2014 - p.17

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Schrans

Nieuws uit de omgeving van Stekene

Aan Tafel: 't Korennaer

Verschenen in De Standaard Magazine op 12 12 2015. Citaat:
foto restaurant 't Korennaer

Recensent Bruno Vanspauwen ging langs bij 't Korennaer in Nieuwkerken-Waas en beloonde chef Edwin Van Goethem met de maximumscore van vier bordjes, wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Edwin Van Goethem maakt geen fouten, gaat heel precies te werk en straalt een en al liefde voor het koken uit.

In het menu volgden achtereenvolgens Noorse coquilles, grietbot, Deense langoustines en haas van lokale polders, waarvan de kwaliteit stuk voor stuk overduidelijk boven de middelmaat uitsteeg.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Korennaer

Roosenberg... aan tafel bij wijnfreaks

Verschenen in Weekend Knack op 12 11 2015. Citaat:
foto restaurant Roosenberg

"Deze grote brasserie, vlakbij de afrit van de E17, staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Zaakvoerder Bruno De Wilde maakt een erezaak van zijn wijnkaart met zo’n vierhonderd referenties, waaronder een uitgebreid aanbod halve flessen – een aangenaam detail. Roosenberg is een goed adres om de betere brasseriekeuken te combineren met een goede fles."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Roosenberg

Nova, Sint-Niklaas

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Nova

Tapasbar Nova is nu al bijna een jaar open en is dus de vraag hoe het zich culinair ingeburgerd heeft op de Grote Markt te Sint-Niklaas.

Goesting Oost-Vlaanderen ging het met plezier uitzoeken en had daar geen seconde spijt van. De chef overtrof alle verwachtingen met, van begin tot einde, uitstekende gerechten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nova

Visbar Pure Fisk wordt de nieuwe naam van restaurant Tiecelijn.

Verschenen in eigen redactie op 17 08 2015.
foto restaurant Visbar Pure Fisk by Tiecelijn

Vanaf 11 september komt Tiecelijn met een nieuw concept: Visbar Pure Fisk. Momenteel zijn de verbouwingen gestart.

De omschrijving klinkt alvast veelbelovend: enkel dagverse vis & schaal- en schelpdieren, eigen selectie rechtstreeks uit de vismijn en premium zelfbereide visgerechten.

Lees het volledige artikel

Meer over restaurant Visbar Pure Fisk by Tiecelijn

Portobelfino, Sint-Niklaas

Verschenen in Goesting Antwerpen op 03 04 2014. Citaat:
foto restaurant Portobelfino

"We sluiten af met een nagerecht uit het menu, voor mijn partner een klassieke crème brûlée, ik neem genoegen met rijstpap. Deze zoete afsluiters geven een mooi beeld van dit restaurant: een huiselijk restaurant met vriendelijke bediening, toegankelijk voor de doorsnee restaurantbezoeker."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Portobelfino

Le Cirque, Belsele

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 12 2013. Citaat:
foto restaurant Le Cirque

"Na een correcte wachttijd krijgen we als hoofdgerecht, filet van wilde eend, met in zoutkorst gepofte knolselder, enoki champignons, pommes rissolées en afzonderlijk een potje met een stoverij van de eendenbil met wortel en boterraapjes met een espuma van aardappel. Wauh! Zowel de bereiding van de eend en garnituren krijgen voor ons een 'tien'."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Cirque

Loungebar op Moervaart
Drijvend terras aan 't Keyserhof

Verschenen in nieuwsblad.be op 25 07 2013. Citaat:
foto restaurant Keysershof

"De Ca-Va ligt deze zomer aangemeerd voor de deuren en het terras van restaurant 't Keysers­hof. 'Het idee is vrij onverwacht gekomen. Op de Moervaart drijft al ruim tien jaar een ponton dat gebruikt wordt bij het onderhoud', legt Van Genechten uit. 'Ik vond het jammer dat het er werkloos bij lag en bedacht dat ik er een drijvend terras van kon maken dat mooi bij mijn bestaande restaurant met vast terras 't Keysershof zou passen.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Keysershof

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.