Restaurant Stekene

Zoek een restaurant in Stekene

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

In de pers: Stekene

Chef-kok Niels Jansen start in restaurant De Schrans, Stekene

Verschenen in In Het Vizier op 05 01 2015. Citaat:
foto restaurant De Schrans

"Chef-kok Niels Jansen opent op vrijdag 9 januari 2015 restaurant De Schrans te Stekene."

"'Ik ben een rustige kok, maar zeer geïnteresserd in de wereldkeuken. De stijl en de landen spreken me aan. Ben een paar keer in Spanje geweest en heb daar die keuken ook leren kennen. Ik probeer het beste uit mezelf te halen en mijn gasten te entertainen zodat ze kunnen zeggen dat ze een heerlijke en leuke avond hebben gehad in De Schrans. Ik richt me op de Franse keuken. Vlees, vis, gastronomisch. Voor vegetariërs zal ik ook altijd zorgen voor een passend alternatief.'"

Verschenen in In Het Vizier - December 2014 - p.17

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Schrans

No-nonsense genieten verzameld in derde editie Bistronomie Gids

Verschenen in eigen redactie op 30 03 2014.
foto restaurant l'Apétit

Op 30 maart stelden horecaondernemers Steven Engels en Johannes Denis hun derde editie van Bistronomie Gids voor. Deze editie werd uitgebreid tot een overzicht van 95 bistronomische restaurants in België.

'Bistronomie' is de samentrekking van bistro en gastronomie en speelt in op de hedendaagse wens naar ongedwongen gastronomische plezier.

De gids wordt uitgebracht in het Nederlands en wordt verdeeld door Agora / Borgerhoff en Lambrechts en is te koop via de website bistronomie.be of in de boekhandel voor €12,95.

Over: restaurant l'Apétit

Nieuws uit de omgeving van Stekene

't Korennaer wint zilveren Delta

Verschenen in hln.be op 12 12 2014. Citaat:
foto restaurant 't Korennaer

"Chef-kok Edwin Van Goethem van restaurant 't Korennaer in Nieuwkerken is gisteren beloond met een Zilveren Delta."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Korennaer

Roosenberg

Verschenen in vierbordjes.be op 02 12 2014. Citaat:
foto restaurant Roosenberg

"Niets dan lof voor deze brasserie, ook voor de professionele bediening die vriendelijkheid koppelt aan efficiëntie. En door de ruime keuze kan je zelf bepalen hoe hoog of hoe laag de rekening uitvalt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Roosenberg

Nova nieuwste horecazaak op Grote Markt

Verschenen in hln.be op 18 10 2014. Citaat:
foto restaurant Nova

"Op de Grote Markt is deze week bar en restaurant Nova geopend, op de plaats van het vroegere danscafé Gibon's. De uitbaters zijn nog steeds Guy De Jonghe en Tineke Maerevoet."

"Met Nova mikken ze niet meer op het nachtleven, maar wel op gezellig eten en drinken. 'Nova is voor ons een nieuwe start, een nieuw hoofdstuk. We hebben enkele muren gesloopt, het licht binnengebracht en een strak maar warm interieur gecreëerd. En voor ons voelt het nu aan als thuiskomen', vertelt het koppel."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Nova

10 mooiste terrassen om te dineren

Verschenen in knackweekend.be op 16 05 2014. Citaat:
foto restaurant Tiecelijn

In aanloop naar de komende lente- en zomerperiode heeft Knackweekend een lijst samengesteld van de 10 mooiste terrassen:
Tiecelijn (Lokeren), Altermezzo (Tongeren), Aen De Kerck van Melveren (Sint-Truiden), Auberge du Pecheur (Deurle), Restaurant Figaro (Hasselt), Gasthof Halifax (Deinze), ’t Notarishuys (Diksmuide), De Pastorie (Lichtaart), De Plezanten Hof (Hamme) en Restaurant-hostellerie Vivendum (Dilsen-Stokkem).

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Tiecelijn

Portobelfino, Sint-Niklaas

Verschenen in Goesting Antwerpen op 03 04 2014. Citaat:
foto restaurant Portobelfino

"We sluiten af met een nagerecht uit het menu, voor mijn partner een klassieke crème brûlée, ik neem genoegen met rijstpap. Deze zoete afsluiters geven een mooi beeld van dit restaurant: een huiselijk restaurant met vriendelijke bediening, toegankelijk voor de doorsnee restaurantbezoeker."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Portobelfino

Le Cirque, Belsele

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 12 2013. Citaat:
foto restaurant Le Cirque

"Na een correcte wachttijd krijgen we als hoofdgerecht, filet van wilde eend, met in zoutkorst gepofte knolselder, enoki champignons, pommes rissolées en afzonderlijk een potje met een stoverij van de eendenbil met wortel en boterraapjes met een espuma van aardappel. Wauh! Zowel de bereiding van de eend en garnituren krijgen voor ons een 'tien'."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Le Cirque

Loungebar op Moervaart
Drijvend terras aan 't Keyserhof

Verschenen in nieuwsblad.be op 25 07 2013. Citaat:
foto restaurant Keysershof

"De Ca-Va ligt deze zomer aangemeerd voor de deuren en het terras van restaurant 't Keysers­hof. 'Het idee is vrij onverwacht gekomen. Op de Moervaart drijft al ruim tien jaar een ponton dat gebruikt wordt bij het onderhoud', legt Van Genechten uit. 'Ik vond het jammer dat het er werkloos bij lag en bedacht dat ik er een drijvend terras van kon maken dat mooi bij mijn bestaande restaurant met vast terras 't Keysershof zou passen.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Keysershof