Restaurant Stekene

Zoek een restaurant in Stekene

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

In de pers: Stekene

No-nonsense genieten verzameld in derde editie Bistronomie Gids

Verschenen in eigen redactie op 30 03 2014.
foto restaurant l'Apétit

Op 30 maart stelden horecaondernemers Steven Engels en Johannes Denis hun derde editie van Bistronomie Gids voor. Deze editie werd uitgebreid tot een overzicht van 95 bistronomische restaurants in België.

'Bistronomie' is de samentrekking van bistro en gastronomie en speelt in op de hedendaagse wens naar ongedwongen gastronomische plezier.

De gids wordt uitgebracht in het Nederlands en wordt verdeeld door Agora / Borgerhoff en Lambrechts en is te koop via de website bistronomie.be of in de boekhandel voor €12,95.

Over: restaurant l'Apétit

Nieuws uit de omgeving van Stekene

Restaurants Pastorale en Le D’Arville winnen Gouden Delta

verschenen in hbvl.be, op 11 12 2014, citaat:

"Chef Bart De Pooter van restaurant Pastorale in Reet en Olivier Bourguignon van Le D’Arville in Wierde zijn donderdagmiddag beloond met een Gouden Delta. Dat gebeurde bij de voorstelling van de Delta Gids 2015 voor België en Luxemburg."

"L’Olivier des Sens in Tilff en ‘t Korennaer in Nieuwkerken kregen een Zilveren Delta toegekend. Daarnaast was er nog een Bronzen Delta weggelegd voor L’Etang Bleu in Mont-Sainte-Geneviève en Le Flore in De Panne."

Lees online (externe link)

Over: restaurant 't Korennaer (Nieuwkerken-Waas)

Roosenberg

verschenen in vierbordjes.be, op 02 12 2014, citaat:

"Niets dan lof voor deze brasserie, ook voor de professionele bediening die vriendelijkheid koppelt aan efficiëntie. En door de ruime keuze kan je zelf bepalen hoe hoog of hoe laag de rekening uitvalt."

Lees online (externe link)

Over: restaurant Roosenberg (Waasmunster)

Nova nieuwste horecazaak op Grote Markt

verschenen in hln.be, op 18 10 2014, citaat:

"Op de Grote Markt is deze week bar en restaurant Nova geopend, op de plaats van het vroegere danscafé Gibon's. De uitbaters zijn nog steeds Guy De Jonghe en Tineke Maerevoet."

"Met Nova mikken ze niet meer op het nachtleven, maar wel op gezellig eten en drinken. 'Nova is voor ons een nieuwe start, een nieuw hoofdstuk. We hebben enkele muren gesloopt, het licht binnengebracht en een strak maar warm interieur gecreëerd. En voor ons voelt het nu aan als thuiskomen', vertelt het koppel."

Lees online (externe link)

Over: restaurant Nova (Sint-Niklaas)

10 mooiste terrassen om te dineren

verschenen in knackweekend.be, op 16 05 2014, citaat:

In aanloop naar de komende lente- en zomerperiode heeft Knackweekend een lijst samengesteld van de 10 mooiste terrassen:
Tiecelijn (Lokeren), Altermezzo (Tongeren), Aen De Kerck van Melveren (Sint-Truiden), Auberge du Pecheur (Deurle), Restaurant Figaro (Hasselt), Gasthof Halifax (Deinze), ’t Notarishuys (Diksmuide), De Pastorie (Lichtaart), De Plezanten Hof (Hamme) en Restaurant-hostellerie Vivendum (Dilsen-Stokkem).

Lees online (externe link)

Over: restaurant Tiecelijn (Lokeren)

Portobelfino, Sint-Niklaas

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 04 2014, citaat:

"We sluiten af met een nagerecht uit het menu, voor mijn partner een klassieke crème brûlée, ik neem genoegen met rijstpap. Deze zoete afsluiters geven een mooi beeld van dit restaurant: een huiselijk restaurant met vriendelijke bediening, toegankelijk voor de doorsnee restaurantbezoeker."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

Lees online (externe link)

Over: restaurant Portobelfino (Sint-Niklaas)

Le Cirque, Belsele

verschenen in DM.city Antwerpen, op 11 12 2013, citaat:

"Na een correcte wachttijd krijgen we als hoofdgerecht, filet van wilde eend, met in zoutkorst gepofte knolselder, enoki champignons, pommes rissolées en afzonderlijk een potje met een stoverij van de eendenbil met wortel en boterraapjes met een espuma van aardappel. Wauh! Zowel de bereiding van de eend en garnituren krijgen voor ons een 'tien'."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees online (externe link)

Over: restaurant Le Cirque (Belsele)

Loungebar op Moervaart
Drijvend terras aan 't Keyserhof

verschenen in nieuwsblad.be, op 25 07 2013, citaat:

"De Ca-Va ligt deze zomer aangemeerd voor de deuren en het terras van restaurant 't Keysers­hof. 'Het idee is vrij onverwacht gekomen. Op de Moervaart drijft al ruim tien jaar een ponton dat gebruikt wordt bij het onderhoud', legt Van Genechten uit. 'Ik vond het jammer dat het er werkloos bij lag en bedacht dat ik er een drijvend terras van kon maken dat mooi bij mijn bestaande restaurant met vast terras 't Keysershof zou passen.'"

Lees online (externe link)

Over: restaurant Keysershof (Sinaai-Waas)