Restaurant Sint-Niklaas

Zoek een restaurant in Sint-Niklaas

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

In de pers: Sint-Niklaas

Restaurants Pastorale en Le D’Arville winnen Gouden Delta

Verschenen in hbvl.be op 11 12 2014. Citaat:
foto restaurant 't Korennaer

"Chef Bart De Pooter van restaurant Pastorale in Reet en Olivier Bourguignon van Le D’Arville in Wierde zijn donderdagmiddag beloond met een Gouden Delta. Dat gebeurde bij de voorstelling van de Delta Gids 2015 voor België en Luxemburg."

"L’Olivier des Sens in Tilff en ‘t Korennaer in Nieuwkerken kregen een Zilveren Delta toegekend. Daarnaast was er nog een Bronzen Delta weggelegd voor L’Etang Bleu in Mont-Sainte-Geneviève en Le Flore in De Panne."

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant 't Korennaer

Nova nieuwste horecazaak op Grote Markt

Verschenen in hln.be op 18 10 2014. Citaat:
foto restaurant Nova

"Op de Grote Markt is deze week bar en restaurant Nova geopend, op de plaats van het vroegere danscafé Gibon's. De uitbaters zijn nog steeds Guy De Jonghe en Tineke Maerevoet."

"Met Nova mikken ze niet meer op het nachtleven, maar wel op gezellig eten en drinken. 'Nova is voor ons een nieuwe start, een nieuw hoofdstuk. We hebben enkele muren gesloopt, het licht binnengebracht en een strak maar warm interieur gecreëerd. En voor ons voelt het nu aan als thuiskomen', vertelt het koppel."

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant Nova

Portobelfino, Sint-Niklaas

Verschenen in DM.city Antwerpen op 03 04 2014. Citaat:
foto restaurant Portobelfino

"We sluiten af met een nagerecht uit het menu, voor mijn partner een klassieke crème brûlée, ik neem genoegen met rijstpap. Deze zoete afsluiters geven een mooi beeld van dit restaurant: een huiselijk restaurant met vriendelijke bediening, toegankelijk voor de doorsnee restaurantbezoeker."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant Portobelfino

Le Cirque, Belsele

Verschenen in DM.city Antwerpen op 11 12 2013. Citaat:
foto restaurant Le Cirque

"Na een correcte wachttijd krijgen we als hoofdgerecht, filet van wilde eend, met in zoutkorst gepofte knolselder, enoki champignons, pommes rissolées en afzonderlijk een potje met een stoverij van de eendenbil met wortel en boterraapjes met een espuma van aardappel. Wauh! Zowel de bereiding van de eend en garnituren krijgen voor ons een 'tien'."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant Le Cirque

Agnes Goyvaerts bezoekt Kokovin
DMuze: The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 14 09 2013. Citaat:
foto restaurant Kok O Vin

"Hier volg ik Michelin volledig: voor 30 euro is dit een verzorgde royale lunch, op een vrij klassieke basis. En een pluim voor de oprecht vriendelijke bediening door de gastvrouw."

Over: restaurant Kok O Vin

Loungebar op Moervaart
Drijvend terras aan 't Keyserhof

Verschenen in nieuwsblad.be op 25 07 2013. Citaat:
foto restaurant Keysershof

"De Ca-Va ligt deze zomer aangemeerd voor de deuren en het terras van restaurant 't Keysers­hof. 'Het idee is vrij onverwacht gekomen. Op de Moervaart drijft al ruim tien jaar een ponton dat gebruikt wordt bij het onderhoud', legt Van Genechten uit. 'Ik vond het jammer dat het er werkloos bij lag en bedacht dat ik er een drijvend terras van kon maken dat mooi bij mijn bestaande restaurant met vast terras 't Keysershof zou passen.'"

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant Keysershof

Park & Laan in Sint-Niklaas

Verschenen in beetgraag.be op 17 01 2013. Citaat:

"In de eetzaal brandt er een groot haardvuur met daarboven roosters. Het rauwe vlees wordt de zaal in gedragen op plateaus en gebakken boven het haardvuur! Heel leuk! Ons vlees was perfect saignant en kwam met huis gesneden en gebakken frietjes, mayonnaise, béarnaisesaus en salade. Die smaak van dat vlees, oh boy, wat een smaakexplosie! Superlekker was dat! De frietjes waren ook heel lekker en een groot pluspunt omdat ze zelf gemaakt waren, net als de huisbereide béarnaisesaus."

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant Park En Laan

Nieuwe bistro op Grote Markt
't Goe Gevoel te Sint-Niklaas

Verschenen in nieuwsblad.be op 17 01 2013. Citaat:
foto restaurant 't Goe Gevoel

"Karolien De Brant heeft op de Grote Markt van Sint-Niklaas Bistro 't Goe Gevoel geopend. Tot voor kort was daar De Mart gevestigd. De Brant levert speciale inspanningen voor gehandicapte klanten. (...) Iedereen is er welkom. 'Zowel de modale klant als personen met een beperking', beklemtoont De Brant."

"Behalve een gevarieerd gamma bieren wordt in Bistro 't Goe Gevoel ook aan lekkere schotels gedacht. 'We zijn de enige horecazaak die een Sizzling Steak op het menu staan heeft. Dat is een steak die heerlijk suddert in een pannetje saus en met puree, frietjes, brood of kroketjes kan worden opgediend.'"

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant 't Goe Gevoel

Red Palace - Sara, Sint-Niklaas

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 01 2013. Citaat:

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"Wij serveren zowel Iraanse, Turkse, Spaanse als Vlaamse gerechten. Onze wereldkeuken is onze grootste troef. Hebt u een terras/tuin/open haard? Tijdens de zomer kan u genieten van een maaltijd op het terras of in de tuin. De buitenmuren hebben we zelf beschilderd met kunstzinnige taferelen. Naast ons restaurant beschikken we ook over een feestzaal."

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant Red Palace

Restaurant Kavala, Sint-Niklaas

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 01 2013. Citaat:
foto restaurant Kavala

Wat maakt uw zaak speciaal?

"Wij hebben een Grieks restaurant met een exotisch tintje. Elk weekend zijn er bovendien optredens en onze zaak is uitgerust om grote groepen te ontvangen."

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant Kavala

Brasserie Renardeau, Sint-Niklaas

Verschenen in DM.city Antwerpen op 16 08 2012. Citaat:
foto restaurant Renardeau

"Onze voorgerechten worden ingezet, mijn partner proeft van een carpaccio van verse zalm met limoen geparfumeerd en met roze peperbollen en geroosterde pijnboompitten afgewerkt (€15). Een mooi gerecht dat fris aanvoelt in de mond, de zalm is kraakvers, de vinaigrettesaus heeft de juiste frisse zuurtegraad."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant Renardeau

Slaatjes: Favoriete adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van restaurants waar je een lekker slaatje eet:
Den Appel (Leuven), Den Eekhoorn (Dworp), Ecole de Vie (Stokrooie), Faits Divers (Gent), Het Magazijn (Hasselt), Kantine (Sint-Niklaas), L'Etoile (Boechout), Lunchbox (Sint-Niklaas), Mondada (Gent), Slurps (Brussel).

Over: eetcafé Kantine

Grenoble, Sint-Niklaas

Verschenen in DM.city Antwerpen op 12 06 2012. Citaat:

"Op het bord liggen verschillende porties groenten: witte kool, warme rodebietenblokjes, gestoofde andijvie, aardappelpuree, gekookte rijst, rauwkostscheuten en kleine granen-tofuburgers. Aangezien ik een grote hoofdschotel heb besteld, krijg ik nog een extra rauwkostslaatje apart geserveerd met tomaat, komkommer, witloof en luzernscheuten. Ik proef van de verschillende groenten, alles is lekker, maar het bord is niet inventief opgebouwd."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant Grenoble

The Rosegarden krijgt Tafel van Zilveren Lepel

Verschenen in nieuwsblad.be op 28 03 2012. Citaat:

"In The Rosegarden aan de Lokerse Baan is iedereen in de wolken over de onderscheiding. De oorkonde werd gistermiddag officieel overhandigd. 'Ik wist absoluut van niets', vertelt chef Yoery Van Malderen. 'Eigenlijk nemen wij niet vaak deel aan dergelijke wedstrijden. In veel gevallen moet je je eerst kandidaat stellen en dat vergt veel paperassen. Betalen voor promotie doen we in principe evenmin. Dus ja, het is toch een grote verrassing. Het bevalt ons dat dit een kosteloze beoordeling is van horecawatchers. Je wordt beoordeeld op wie en wat je als restaurant bent.'"

Lees het artikel online (externe link)

Over: restaurant The Rosegarden