Restaurant Sint-Niklaas

Zoek een restaurant in Sint-Niklaas

In de pers: Sint-Niklaas

Aan Tafel: 't Korennaer

Verschenen in De Standaard Magazine op 12 12 2015. Citaat:
foto restaurant 't Korennaer

Recensent Bruno Vanspauwen ging langs bij 't Korennaer in Nieuwkerken-Waas en beloonde chef Edwin Van Goethem met de maximumscore van vier bordjes, wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Edwin Van Goethem maakt geen fouten, gaat heel precies te werk en straalt een en al liefde voor het koken uit.

In het menu volgden achtereenvolgens Noorse coquilles, grietbot, Deense langoustines en haas van lokale polders, waarvan de kwaliteit stuk voor stuk overduidelijk boven de middelmaat uitsteeg.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Korennaer

Nova, Sint-Niklaas

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Nova

Tapasbar Nova is nu al bijna een jaar open en is dus de vraag hoe het zich culinair ingeburgerd heeft op de Grote Markt te Sint-Niklaas.

Goesting Oost-Vlaanderen ging het met plezier uitzoeken en had daar geen seconde spijt van. De chef overtrof alle verwachtingen met, van begin tot einde, uitstekende gerechten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nova

Portobelfino, Sint-Niklaas

Verschenen in Goesting Antwerpen op 03 04 2014. Citaat:
foto restaurant Portobelfino

"We sluiten af met een nagerecht uit het menu, voor mijn partner een klassieke crème brûlée, ik neem genoegen met rijstpap. Deze zoete afsluiters geven een mooi beeld van dit restaurant: een huiselijk restaurant met vriendelijke bediening, toegankelijk voor de doorsnee restaurantbezoeker."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Portobelfino

Le Cirque, Belsele

Verschenen in Goesting Antwerpen op 11 12 2013. Citaat:
foto restaurant Le Cirque

"Na een correcte wachttijd krijgen we als hoofdgerecht, filet van wilde eend, met in zoutkorst gepofte knolselder, enoki champignons, pommes rissolées en afzonderlijk een potje met een stoverij van de eendenbil met wortel en boterraapjes met een espuma van aardappel. Wauh! Zowel de bereiding van de eend en garnituren krijgen voor ons een 'tien'."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Cirque

Agnes Goyvaerts bezoekt Kokovin
DMuze: The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 14 09 2013. Citaat:
foto restaurant Kok O Vin

"Hier volg ik Michelin volledig: voor 30 euro is dit een verzorgde royale lunch, op een vrij klassieke basis. En een pluim voor de oprecht vriendelijke bediening door de gastvrouw."

Meer over restaurant Kok O Vin

Loungebar op Moervaart
Drijvend terras aan 't Keyserhof

Verschenen in nieuwsblad.be op 25 07 2013. Citaat:
foto restaurant Keysershof

"De Ca-Va ligt deze zomer aangemeerd voor de deuren en het terras van restaurant 't Keysers­hof. 'Het idee is vrij onverwacht gekomen. Op de Moervaart drijft al ruim tien jaar een ponton dat gebruikt wordt bij het onderhoud', legt Van Genechten uit. 'Ik vond het jammer dat het er werkloos bij lag en bedacht dat ik er een drijvend terras van kon maken dat mooi bij mijn bestaande restaurant met vast terras 't Keysershof zou passen.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Keysershof

Nieuws uit de omgeving van Sint-Niklaas

Roosenberg... aan tafel bij wijnfreaks

Verschenen in Weekend Knack op 12 11 2015. Citaat:
foto restaurant Roosenberg

"Deze grote brasserie, vlakbij de afrit van de E17, staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Zaakvoerder Bruno De Wilde maakt een erezaak van zijn wijnkaart met zo’n vierhonderd referenties, waaronder een uitgebreid aanbod halve flessen – een aangenaam detail. Roosenberg is een goed adres om de betere brasseriekeuken te combineren met een goede fles."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Roosenberg

Gault Millau Oost-Vlaanderen: 4 restaurants krijgen 16/20

Verschenen in tvoost.be op 10 11 2015. Citaat:

In de nieuwe Gault & Millau staan 119 Oost-Vlaamse restaurants vermeld. Vier van hen behaalden een mooie 16 op 20:
't Korennaer (Nieuwkerken-Waas), De Plezanten Hof (Hamme), Hof Ter Eycken (Ninove) en Kelderman (Aalst).

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Bistro Gusta, Waasmunster

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 06 2015. Citaat:
foto restaurant Bistro Gusta

De smaakvol ingerichte Bistro Gusta te Waasmunster maakte indruk op Caroline De Ruyck van Goesting Oost-Vlaanderen.

Dezelfde lijn werd ook doorgetrokken bij de gerechten die met verse ingrediënten in huis bereid worden. Mooi gepresenteerde borden en zonder meer simpele en lekkere kost.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Gusta

Uitbater 't Spaans Hof naar El Salòn del Jamòn

Verschenen in hln.be op 15 05 2015. Citaat:
foto restaurant 't Spaans Hof

Jurgen Vande Voorde, uitbater van 't Spaans Hof, bezocht op uitnodiging van het Spaanse ministerie van Landbouw de beurs "El Salòn del Jamòn", hét salon met Spaanse streekproducten.

Hij zal vanaf nu zelf Spaanse delicatessen invoeren en aanbieden in zijn restaurant.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Spaans Hof

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij alex.
Proefkonijn: alex restaurant, waasmunster

Verschenen in DM magazine op 21 02 2015. Citaat:
foto restaurant alex

"Alex kookt vrij klassiek, maar alles is tot in de puntjes afgewerkt en met details die het net iets anders maken."

Interieur? Knap eigentijds, met houtaccenten en makkelijke lederen kuipzetels.

Kom ik terug? Graag, al zijn de prijzen niet mals.

Meer over restaurant alex

Culinair plaatje in Driegoten is rond

Verschenen in nieuwsblad.be op 24 01 2015. Citaat:
foto restaurant Drie Goten

"Met de tuinkamer, die aan bijna honderd eters plaats biedt, maken Caroline Heirwegh en Joeri Bauwens het culinaire plaatje rond in het toeristische oord aan de boorden van de Schelde"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Drie Goten

Chef-kok Niels Jansen start in restaurant De Schrans, Stekene

Verschenen in In Het Vizier op 05 01 2015. Citaat:
foto restaurant De Schrans

"Chef-kok Niels Jansen opent op vrijdag 9 januari 2015 restaurant De Schrans te Stekene."

"'Ik ben een rustige kok, maar zeer geïnteresseerd in de wereldkeuken. De stijl en de landen spreken me aan. Ben een paar keer in Spanje geweest en heb daar die keuken ook leren kennen. Ik probeer het beste uit mezelf te halen en mijn gasten te entertainen zodat ze kunnen zeggen dat ze een heerlijke en leuke avond hebben gehad in De Schrans. Ik richt me op de Franse keuken. Vlees, vis, gastronomisch. Voor vegetariërs zal ik ook altijd zorgen voor een passend alternatief.'"

Verschenen in In Het Vizier - December 2014 - p.17

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Schrans

Chef opent restaurant in ouderlijk huis

Verschenen in hln.be op 24 10 2014. Citaat:
foto restaurant Het Moment

"Voor het koppel is een eigen resto een hele stap, ze zijn er dan ook al anderhalf jaar mee bezig. 'We hebben elkaar leren kennen in hotel Serwir en daar is het idee gegroeid. Vanaf het moment dat je wéét waar je naartoe wil, ga je alles ook anders bekijken. Stelen met je ogen als het ware, van de presentatie van de borden tot de zakelijke aanpak van een onderneming. Het is niet alleen koken, maar bijvoorbeeld ook prijsbewust omgaan met je producten. De Ceder was voor mij de beste leerschool', aldus Nicolas."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Het Moment

Het Palingshuis, Temse

Verschenen in Goesting Antwerpen op 21 08 2013. Citaat:
foto restaurant Het Palingshuis

"Onze voorgerechten bestaan uit kaas- en garnaalkroketten(€9,10 - €13,60). Ze worden met een klein slaatje en knapperige gefruite peterselie geserveerd. De krokante korst en de smeuïge vulling zijn huisgemaakt. Men kan zeggen wat men wil, maar deze kroketten zijn echt lekker. We ruilen onze borden en blijven bij ons oordeel: dit zijn zeer smaakvolle kroketten."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Het Palingshuis

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.