Restaurant Sint-Martens-Latem

Zoek een restaurant in Sint-Martens-Latem

In de pers: Sint-Martens-Latem

Auberge Du Pêcheur, Deurle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 05 02 2015. Citaat:
foto restaurant Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

"Maar het wachten loont: ik krijg twee stukken sappige borstfilet van parelhoen met crème van pastinaak, rode biet en gebakken aardappelen. De garing van de skrei is correct, meldt mijn charmant gezelschap. De aardappelpuree met karnemelk en de schorseneren zijn top."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

Gezellig rond het brasvarken op BOEF

Verschenen in hln.be op 26 01 2015. Citaat:
foto restaurant Brasserie Boulevard blvd.

"Zes jonge Gentse topchefs (Sam d’Huyvetter(BLVD), Tom Van Lysebettens(Couchon de Luxe), Tomek Mroszczak (J.E.F), Mak Neerinckx (Publiek), Kim Devisschere (Horseele) en Matthias Van Acker(Coeur d'Artichaut) organiseerden gisteren de eerste editie van BOEF. Het werd een all-in winterbarbecue met hapjes, een varken aan het spit en heel wat sfeer."

In samenwerking met Brasvar varkensvlees.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

L'Homard Bizarre, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 12 2014. Citaat:
foto restaurant L'Homard Bizarre

"Volgt een stevig gekruid witloofsoepje met bieslook en stukjes fazant. Zwarte truffeltapenade zorgt voor een luxueuze toets. Dit is wat soep moet zijn: troost die je klamme knoken verwarmt in koude dagen. Een klassieke rioja van tempranillo vergezelt uitstekend gegaarde, boterzachte rug van hertenkalf, spruitjes, girolles, crème van pompoen, puree van pastinaak en een sausje van veenbessen. We worden er allebei stil van."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant L'Homard Bizarre

Soirée de cochon @ Brasvar
8 Gentse topchefs serveren bereidingen met Brasvar varken.

Verschenen in eigen redactie op 09 10 2014.
foto restaurant Brasserie Latem

Op de BRASVAR hoeve te Nevele gingen op zondag 5 oktober acht topchefs in een mobiele keuken aan de slag met een Brasvar varken tijdens een eerste editie van 'Soiree de Cochon'.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Dolce Far Niente, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Vijftiende van de maand op 10 12 2013. Citaat:

"Als primo nemen we de pasta in de vorm van snoepjes (caramelle), gevuld met kaas en champignons en overgoten met een saus van foie gras. Niet alleen een origineel gerecht, maar ook wat ik van de typisch Italiaanse keuken verwacht: eenvoudig, boordevol smaak en aroma."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Dolce Far Niente

Jong Keukengeweld 2013
Van 1 oktober tot 15 november 2013

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2013.

Van 1 oktober tot 15 november 2013 kunnen jongeren van 18 tot en met 30 jaar via de actie Jong Keukengeweld bij 45 jonge chefs terecht voor een driegangenmenu aan €45, aangepaste wijnen of bieren en waters inbegrepen.

Bron: YouTube - Njam.tv

Vlaanderen kent een zeer getalenteerde generatie jonge topkoks die de Vlaamse gastronomie doet bruisen van vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Vlaanderen Lekker Land zet met deze actie 45 jonge culinaire talenten in de kijker.

Topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens van driesterrenrestaurant Hertog Jan nemen voor de tweede maal het peterschap op zich.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

La Petite Bouffe, Deurle - Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2012.

Bron: YouTube.com

Over: restaurant La Petite Bouffe

Places: Terrazza Latem

Verschenen in Venuez op 25 09 2012. Citaat:
foto restaurant Terrazza Latem

"Het restaurant heeft haar naam allerminst gestolen: het zonovergoten terras met 100 zitjes waar slechts één regel geldt – zien en gezien worden – is de grootste troef van Terrazza Latem. Ondersteund door de trendy witte zetels is genieten dan ook niet zo’n moeilijke opgave."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Terrazza Latem

Nieuws uit de omgeving van Sint-Martens-Latem

Nieuw hoofdstuk voor chef-kok Jan Verhelst

Verschenen in eigen redactie op 17 03 2015.
foto restaurant Jan Verhelst

Na 13 jaar Lotus Root wordt een hoofdstuk afgesloten en maakt chef-kok Jan Verhelst een nieuwe start met een restaurant dat zijn naam draagt.

De keuken blijft de signatuur van Jan Verhelst. Het wijnverhaal blijft en de evolutie van de voorbije jaren in bord en glas wordt voortgezet.

Gastvrouw wordt Ineke Claeys vanaf midden april.

Over: restaurant Jan Verhelst

Beste pizzabakker van't land woont in Eke!

Verschenen in radio2.be op 17 03 2015. Citaat:
foto restaurant Kaarslicht

"De beste pizzabakker van 't land werkt in Eke. Giuseppe 'Pino' Calafiore van restaurant Nero Tavola (onderdeel van restaurant Kaarslicht) mag zich 1 jaar lang Pizza-iolo van het jaar noemen. 35.000 mensen stemden via de website van het culinaire jaarboek Foodprint."

Bekijk de lijst met de andere laureaten op pizzaiolovanhetjaar.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Schepen opent horecazaak op Markt

Verschenen in hln.be op 16 07 2014. Citaat:
foto restaurant Suzanne

"De Deinse architect Tim Marlier stond in voor de inkleding van het interieur. 'De zaak is zeven dagen open en biedt plaats voor 65 gasten. Daarnaast hebben we een buitenterras', vertelt Bruno Dhaenens."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Suzanne

No-nonsense genieten verzameld in derde editie Bistronomie Gids

Verschenen in eigen redactie op 30 03 2014.
foto restaurant Altermezzo

Op 30 maart stelden horecaondernemers Steven Engels en Johannes Denis hun derde editie van Bistronomie Gids voor. Deze editie werd uitgebreid tot een overzicht van 95 bistronomische restaurants in België.

'Bistronomie' is de samentrekking van bistro en gastronomie en speelt in op de hedendaagse wens naar ongedwongen gastronomische plezier.

De gids wordt uitgebracht in het Nederlands en wordt verdeeld door Agora / Borgerhoff en Lambrechts en is te koop via de website bistronomie.be of in de boekhandel voor €12,95.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

La Borgata, Nazareth
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 07 01 2014.

Bron: YouTube.com

Over: restaurant La Borgata

Brasserie Soda, Zevergem
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 05 06 2013.
foto restaurant Soda

Gespot op de website 'Flanders Today'
Verslag (in het Engels) over Brasserie Soda te Zevergem.
Lees het verslag

Over: restaurant Soda

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.