Restaurant Sint-Martens-Latem

Zoek een restaurant in Sint-Martens-Latem

In de pers: Sint-Martens-Latem

Gault&Millau 2016 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 09 11 2015.
foto restaurant Brasserie Boulevard blvd.

Op maandag 9 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2016 bekend.

Lees het volledige artikel

Aan tafel bij wijnfreaks: 12 bescheiden restaurants met een indrukwekkende wijnkaart

Verschenen in knackweekend.be op 15 10 2015. Citaat:
foto restaurant Brasserie Latem

Een goede wijnkaart hoeft niet altijd synoniem te zijn met een dure wijnkaart. WeekendKnack selecteerde 12 'bescheiden' restaurants die een indrukwekkende wijnselectie aanbieden aan heel schappelijke prijzen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Deboeveries

Verschenen in Captain Critic op 14 07 2015. Citaat:
foto restaurant Deboeveries

Captain Critic ging langs bij Deboeveries in Sint-Martens-Latem en koos voor het maandmenu als eerste kennismaking.

Zijn ervaring was positief: lekkere, eerlijke gerechten in een mooi kader, royale porties en een uitstekende bediening.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Deboeveries

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij Gasthof Halifax te Deinze en In 't Boldershof te Deurle

Verschenen in DM magazine op 16 05 2015. Citaat:
foto restaurant In 't Boldershof

Het is heerlijk genieten op het naar de rivier dalende terras van Gasthof Halifax te Deurle.

In haar column 'Het Proefkonijn' voor DM Magazine complimenteert Agnes Goyvaerts de vlotte en efficiënte bediening. Ook de keuken moest zeker niet onderdoen en ze genoot van een zeer lekker lunch.

In het nostalgisch ingerichte 'In 't Boldershof' te Deinze at Agnes een goed stuk rundvlees en frietjes met een correct bijpassende huiswijn. Ze onthoudt ook de ongedwongen sfeer en zou alleen hiervoor al zeker terugkomen.

Auberge Du Pêcheur, Deurle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 05 02 2015. Citaat:
foto restaurant Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

"Maar het wachten loont: ik krijg twee stukken sappige borstfilet van parelhoen met crème van pastinaak, rode biet en gebakken aardappelen. De garing van de skrei is correct, meldt mijn charmant gezelschap. De aardappelpuree met karnemelk en de schorseneren zijn top."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

L'Homard Bizarre, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 12 2014. Citaat:
foto restaurant L'Homard Bizarre

"Volgt een stevig gekruid witloofsoepje met bieslook en stukjes fazant. Zwarte truffeltapenade zorgt voor een luxueuze toets. Dit is wat soep moet zijn: troost die je klamme knoken verwarmt in koude dagen. Een klassieke rioja van tempranillo vergezelt uitstekend gegaarde, boterzachte rug van hertenkalf, spruitjes, girolles, crème van pompoen, puree van pastinaak en een sausje van veenbessen. We worden er allebei stil van."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L'Homard Bizarre

Dolce Far Niente, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Vijftiende van de maand op 10 12 2013. Citaat:

"Als primo nemen we de pasta in de vorm van snoepjes (caramelle), gevuld met kaas en champignons en overgoten met een saus van foie gras. Niet alleen een origineel gerecht, maar ook wat ik van de typisch Italiaanse keuken verwacht: eenvoudig, boordevol smaak en aroma."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Dolce Far Niente

Jong Keukengeweld 2013
Van 1 oktober tot 15 november 2013

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2013.

Van 1 oktober tot 15 november 2013 kunnen jongeren van 18 tot en met 30 jaar via de actie Jong Keukengeweld bij 45 jonge chefs terecht voor een driegangenmenu aan €45, aangepaste wijnen of bieren en waters inbegrepen.

Bron: YouTube - Njam.tv

Vlaanderen kent een zeer getalenteerde generatie jonge topkoks die de Vlaamse gastronomie doet bruisen van vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Vlaanderen Lekker Land zet met deze actie 45 jonge culinaire talenten in de kijker.

Topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens van driesterrenrestaurant Hertog Jan nemen voor de tweede maal het peterschap op zich.

Nieuws uit de omgeving van Sint-Martens-Latem

Karel De Stoute, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 12 2015. Citaat:
foto restaurant Karel De Stoute

De vernieuwde eetzaal van restaurant Karel De Stoute, dat onlangs naar de overkant verhuisde, is ruim, licht en smaakvol aangekleed. Ook de bediening zorgt ervoor dat je hier uiterst aangenaam vertoeft.

Voor Goesting magazine was het een super geslaagde lunch. Van de eerste tot het laatste hap toonde chef Thomas De Muynck wat hij in zijn mars heeft.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Karel De Stoute

Jan Verhelst, Nazareth

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 06 2015. Citaat:
foto restaurant Jan Verhelst

Goesting magazine genoot van een smaakvolle avond bij chef Jan Verhelst te Eke. In de mond smeltend rosé vlees, diepsmakende garnituren en een uitzonderlijk dessert maakten deel uit van het Discoverymenu, dat ook met een prima wijnkeuze werd vergezeld.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Jan Verhelst

Clochard de Luxe, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 05 02 2015. Citaat:
foto restaurant Clochard De Luxe

"Na de koude hapjes volgt het warme gedeelte van ons ontdekkingsmenu. Dat bestaat achtereenvolgens uit sappige gegrilde grietfilet in een botersaus met sliertjes prei en wortel uit de wok, en pittig gekruide minihamburgers met oude Bruggekaas, mosterdsla en pancetta."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Clochard De Luxe

Nzet, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 04 2014. Citaat:
foto restaurant Nzet

"Na een korte wachttijd volgt het hoofdgerecht: pluma de bellota, het hemelse vlees van de schouder van Iberische varkens met vrije uitloop, geserveerd met spitskool, een bijzonder smakelijke soort crumble van sinaasappel en licht gefrituurde aardappeltjes. Heerlijk, maar een vrij kleine portie voor een hoofdgerecht."

Beoordeling DM.city Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nzet

Den Groenen Staek

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 06 02 2014. Citaat:
foto restaurant Den Groenen Staek

"Over de bediening zijn wij hier overigens zéér te spreken, die is kortweg vlekkeloos, perfect, zonder foutjes. Het personeel - twee man - heeft de zaal helemaal onder controle. Ze zijn er altijd, zonder té aanwezig te zijn en zien ons meteen als we wat willen vragen. Daarbovenop weten ze alles ook nog eens met zwier en gepaste vriendelijkheid te doen. Petje af."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Den Groenen Staek

Pain d'Olive, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 10 2013. Citaat:
foto restaurant Pain D'olive

"Ik ruik eigenlijk al meteen dat mijn spaghetti zal smaken en bij de eerste hap wordt mijn vermoeden bevestigd: het sausje heeft voldoende pit, de ansjovis is goed aanwezig en het geheel werd afgewerkt met wat peterselie en geschaafde Parmezaanse kaas. Wat me meteen opvalt: er werden appelkappertjes gebruikt in plaats van de doordeweekse kleine kappertjes. Een goed idee: het is minder overheersend van smaak en het geeft het gerecht een frisse toets."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Pain D'olive

Wok a Way, Gent

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 12 06 2013. Citaat:
foto restaurant Wok A Way

"Ook de wokschotels vallen erg in onze smaak. Mijn vriendin krijgt een bowl klassiek gemarineerd en geroosterd varkensvlees, met dikke udonnoedels, gewokte groenten, zoals pijpajuin, wortel, courgette, sojascheuten en selder en afgewerkt met een zachte Japanse teriyakisaus en en verse koriander."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wok A Way

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.