Restaurant Sint-Martens-Latem

Zoek een restaurant in Sint-Martens-Latem

In de pers: Sint-Martens-Latem

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij Gasthof Halifax te Deinze en In 't Boldershof te Deurle

Verschenen in DM magazine op 16 05 2015. Citaat:
foto restaurant In 't Boldershof

Het is heerlijk genieten op het naar de rivier dalende terras van Gasthof Halifax te Deurle.

In haar column 'Het Proefkonijn' voor DM Magazine complimenteert Agnes Goyvaerts de vlotte en efficiënte bediening. Ook de keuken moest zeker niet onderdoen en ze genoot van een zeer lekker lunch.

In het nostalgisch ingerichte 'In 't Boldershof' te Deinze at Agnes een goed stuk rundvlees en frietjes met een correct bijpassende huiswijn. Ze onthoudt ook de ongedwongen sfeer en zou alleen hiervoor al zeker terugkomen.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Auberge Du Pêcheur, Deurle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 05 02 2015. Citaat:
foto restaurant Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

"Maar het wachten loont: ik krijg twee stukken sappige borstfilet van parelhoen met crème van pastinaak, rode biet en gebakken aardappelen. De garing van de skrei is correct, meldt mijn charmant gezelschap. De aardappelpuree met karnemelk en de schorseneren zijn top."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

Gezellig rond het brasvarken op BOEF

Verschenen in hln.be op 26 01 2015. Citaat:
foto restaurant Brasserie Boulevard blvd.

"Zes jonge Gentse topchefs (Sam d’Huyvetter(BLVD), Tom Van Lysebettens(Couchon de Luxe), Tomek Mroszczak (J.E.F), Mak Neerinckx (Publiek), Kim Devisschere (Horseele) en Matthias Van Acker(Coeur d'Artichaut) organiseerden gisteren de eerste editie van BOEF. Het werd een all-in winterbarbecue met hapjes, een varken aan het spit en heel wat sfeer."

In samenwerking met Brasvar varkensvlees.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

L'Homard Bizarre, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 12 2014. Citaat:
foto restaurant L'Homard Bizarre

"Volgt een stevig gekruid witloofsoepje met bieslook en stukjes fazant. Zwarte truffeltapenade zorgt voor een luxueuze toets. Dit is wat soep moet zijn: troost die je klamme knoken verwarmt in koude dagen. Een klassieke rioja van tempranillo vergezelt uitstekend gegaarde, boterzachte rug van hertenkalf, spruitjes, girolles, crème van pompoen, puree van pastinaak en een sausje van veenbessen. We worden er allebei stil van."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant L'Homard Bizarre

Soirée de cochon @ Brasvar
8 Gentse topchefs serveren bereidingen met Brasvar varken.

Verschenen in eigen redactie op 09 10 2014.
foto restaurant Brasserie Latem

Op de BRASVAR hoeve te Nevele gingen op zondag 5 oktober acht topchefs in een mobiele keuken aan de slag met een Brasvar varken tijdens een eerste editie van 'Soiree de Cochon'.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Dolce Far Niente, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Vijftiende van de maand op 10 12 2013. Citaat:

"Als primo nemen we de pasta in de vorm van snoepjes (caramelle), gevuld met kaas en champignons en overgoten met een saus van foie gras. Niet alleen een origineel gerecht, maar ook wat ik van de typisch Italiaanse keuken verwacht: eenvoudig, boordevol smaak en aroma."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Dolce Far Niente

Jong Keukengeweld 2013
Van 1 oktober tot 15 november 2013

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2013.

Van 1 oktober tot 15 november 2013 kunnen jongeren van 18 tot en met 30 jaar via de actie Jong Keukengeweld bij 45 jonge chefs terecht voor een driegangenmenu aan €45, aangepaste wijnen of bieren en waters inbegrepen.

Bron: YouTube - Njam.tv

Vlaanderen kent een zeer getalenteerde generatie jonge topkoks die de Vlaamse gastronomie doet bruisen van vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Vlaanderen Lekker Land zet met deze actie 45 jonge culinaire talenten in de kijker.

Topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens van driesterrenrestaurant Hertog Jan nemen voor de tweede maal het peterschap op zich.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

La Petite Bouffe, Deurle - Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2012.

Bron: YouTube.com

Over: restaurant La Petite Bouffe

Places: Terrazza Latem

Verschenen in Venuez op 25 09 2012. Citaat:
foto restaurant Terrazza Latem

"Het restaurant heeft haar naam allerminst gestolen: het zonovergoten terras met 100 zitjes waar slechts één regel geldt – zien en gezien worden – is de grootste troef van Terrazza Latem. Ondersteund door de trendy witte zetels is genieten dan ook niet zo’n moeilijke opgave."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Terrazza Latem

Nieuws uit de omgeving van Sint-Martens-Latem

Jan Verhelst, Nazareth

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 06 2015. Citaat:
foto restaurant Jan Verhelst

Goesting magazine genoot van een smaakvolle avond bij chef Jan Verhelst te Eke. In de mond smeltend rosé vlees, diepsmakende garnituren en een uitzonderlijk dessert maakten deel uit van het Discoverymenu, dat ook met een prima wijnkeuze werd vergezeld.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Jan Verhelst

Beste pizzabakker van't land woont in Eke!

Verschenen in radio2.be op 17 03 2015. Citaat:
foto restaurant Kaarslicht

"De beste pizzabakker van 't land werkt in Eke. Giuseppe 'Pino' Calafiore van restaurant Nero Tavola (onderdeel van restaurant Kaarslicht) mag zich 1 jaar lang Pizza-iolo van het jaar noemen. 35.000 mensen stemden via de website van het culinaire jaarboek Foodprint."

Bekijk de lijst met de andere laureaten op pizzaiolovanhetjaar.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

La Borgata, Nazareth
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 07 01 2014.

Bron: YouTube.com

Over: restaurant La Borgata

Bistro Marron, Deinze

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 21 08 2013. Citaat:
foto restaurant Bistro Marron

"Mijn vriend laat intussen weten dat hij zowat de beste rundstartaar ooit voor zijn neus heeft staan: goed gesneden, fris van smaak en kwaliteitsvol vlees. Ook alles erbij - van de frietjes tot de remouladesaus - krijgen geen enkele opmerking. Het glas rode wijn (€ 4,5) gaat er prima bij en is bovendien erg schappelijk geprijsd."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bistro Marron

Brasserie Soda, Zevergem
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 05 06 2013.
foto restaurant Soda

Gespot op de website 'Flanders Today'
Verslag (in het Engels) over Brasserie Soda te Zevergem.
Lees het verslag

Over: restaurant Soda

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.