Restaurant Sint-Martens-Latem

Zoek een restaurant in Sint-Martens-Latem

In de pers: Sint-Martens-Latem

Deboeveries

Verschenen in Captain Critic op 14 07 2015. Citaat:
foto restaurant Deboeveries

Captain Critic ging langs bij Deboeveries in Sint-Martens-Latem en koos voor het maandmenu als eerste kennismaking.

Zijn ervaring was positief: lekkere, eerlijke gerechten in een mooi kader, royale porties en een uitstekende bediening.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Deboeveries

Leiestreek: gastronomische zomeractie van 15 juli tem. 30 september 2015

Verschenen in eigen redactie op 06 07 2015.
foto restaurant Hof Ter Leie

Van 15 juli tot eind september 2015 presenteren 35 restaurants ism. Toerisme Leistreek een speciaal Leiestreekarrangement.

De restaurants bieden telkens een bijzonder voordeel aan zoals een uitzonderlijk menu tegen een scherpe prijs, gratis aperitief of koffie, een extra gerechtje, 10% korting of zelfs gratis vervoer naar een nabijgelegen Bed & Breakfast. 

Alle deelnemende restaurants en voordelen staan vermeld op http://www.toerisme-leiestreek.be/gastronomie.

Reserveren met vermelding 'Leiestreekarrangement'.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij Gasthof Halifax te Deinze en In 't Boldershof te Deurle

Verschenen in DM magazine op 16 05 2015. Citaat:
foto restaurant In 't Boldershof

Het is heerlijk genieten op het naar de rivier dalende terras van Gasthof Halifax te Deurle.

In haar column 'Het Proefkonijn' voor DM Magazine complimenteert Agnes Goyvaerts de vlotte en efficiënte bediening. Ook de keuken moest zeker niet onderdoen en ze genoot van een zeer lekker lunch.

In het nostalgisch ingerichte 'In 't Boldershof' te Deinze at Agnes een goed stuk rundvlees en frietjes met een correct bijpassende huiswijn. Ze onthoudt ook de ongedwongen sfeer en zou alleen hiervoor al zeker terugkomen.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Auberge Du Pêcheur, Deurle

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 05 02 2015. Citaat:
foto restaurant Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

"Maar het wachten loont: ik krijg twee stukken sappige borstfilet van parelhoen met crème van pastinaak, rode biet en gebakken aardappelen. De garing van de skrei is correct, meldt mijn charmant gezelschap. De aardappelpuree met karnemelk en de schorseneren zijn top."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Auberge Du Pecheur - Brasserie Green

Gezellig rond het brasvarken op BOEF

Verschenen in hln.be op 26 01 2015. Citaat:
foto restaurant Brasserie Boulevard blvd.

"Zes jonge Gentse topchefs (Sam d’Huyvetter(BLVD), Tom Van Lysebettens(Couchon de Luxe), Tomek Mroszczak (J.E.F), Mak Neerinckx (Publiek), Kim Devisschere (Horseele) en Matthias Van Acker(Coeur d'Artichaut) organiseerden gisteren de eerste editie van BOEF. Het werd een all-in winterbarbecue met hapjes, een varken aan het spit en heel wat sfeer."

In samenwerking met Brasvar varkensvlees.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

L'Homard Bizarre, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 12 2014. Citaat:
foto restaurant L'Homard Bizarre

"Volgt een stevig gekruid witloofsoepje met bieslook en stukjes fazant. Zwarte truffeltapenade zorgt voor een luxueuze toets. Dit is wat soep moet zijn: troost die je klamme knoken verwarmt in koude dagen. Een klassieke rioja van tempranillo vergezelt uitstekend gegaarde, boterzachte rug van hertenkalf, spruitjes, girolles, crème van pompoen, puree van pastinaak en een sausje van veenbessen. We worden er allebei stil van."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant L'Homard Bizarre

Soirée de cochon @ Brasvar
8 Gentse topchefs serveren bereidingen met Brasvar varken.

Verschenen in eigen redactie op 09 10 2014.
foto restaurant Brasserie Latem

Op de BRASVAR hoeve te Nevele gingen op zondag 5 oktober acht topchefs in een mobiele keuken aan de slag met een Brasvar varken tijdens een eerste editie van 'Soiree de Cochon'.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Dolce Far Niente, Sint-Martens-Latem

Verschenen in Vijftiende van de maand op 10 12 2013. Citaat:

"Als primo nemen we de pasta in de vorm van snoepjes (caramelle), gevuld met kaas en champignons en overgoten met een saus van foie gras. Niet alleen een origineel gerecht, maar ook wat ik van de typisch Italiaanse keuken verwacht: eenvoudig, boordevol smaak en aroma."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Dolce Far Niente

Nieuws uit de omgeving van Sint-Martens-Latem

Leiestreek: gastronomische zomeractie van 15 juli tem. 30 september 2015

Verschenen in eigen redactie op 06 07 2015.
foto restaurant Le Grand Bleu

Van 15 juli tot eind september 2015 presenteren 35 restaurants ism. Toerisme Leistreek een speciaal Leiestreekarrangement.

De restaurants bieden telkens een bijzonder voordeel aan zoals een uitzonderlijk menu tegen een scherpe prijs, gratis aperitief of koffie, een extra gerechtje, 10% korting of zelfs gratis vervoer naar een nabijgelegen Bed & Breakfast. 

Alle deelnemende restaurants en voordelen staan vermeld op http://www.toerisme-leiestreek.be/gastronomie.

Reserveren met vermelding 'Leiestreekarrangement'.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Castillo, Merelbeke

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 07 2015. Citaat:
foto restaurant Castillo

Het tapasmenu bij Castillo te Merelbeke bestaat uit 15 verschillende koude en warme hapjes. Ze zijn dan misschien meer Vlaamse dan echt Spaanse tapas maar de smaken zijn echt top. Goesting Oost-Vlaanderen genoot ervan.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Castillo

Beste pizzabakker van't land woont in Eke!

Verschenen in radio2.be op 17 03 2015. Citaat:
foto restaurant Kaarslicht

"De beste pizzabakker van 't land werkt in Eke. Giuseppe 'Pino' Calafiore van restaurant Nero Tavola (onderdeel van restaurant Kaarslicht) mag zich 1 jaar lang Pizza-iolo van het jaar noemen. 35.000 mensen stemden via de website van het culinaire jaarboek Foodprint."

Bekijk de lijst met de andere laureaten op pizzaiolovanhetjaar.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

La Borgata, Nazareth
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 07 01 2014.

Bron: YouTube.com

Over: restaurant La Borgata

Bistro Marron, Deinze

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 21 08 2013. Citaat:
foto restaurant Bistro Marron

"Mijn vriend laat intussen weten dat hij zowat de beste rundstartaar ooit voor zijn neus heeft staan: goed gesneden, fris van smaak en kwaliteitsvol vlees. Ook alles erbij - van de frietjes tot de remouladesaus - krijgen geen enkele opmerking. Het glas rode wijn (€ 4,5) gaat er prima bij en is bovendien erg schappelijk geprijsd."

Beoordeling Zone09: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bistro Marron

Brasserie Soda, Zevergem
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 05 06 2013.
foto restaurant Soda

Gespot op de website 'Flanders Today'
Verslag (in het Engels) over Brasserie Soda te Zevergem.
Lees het verslag

Over: restaurant Soda

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.