Restaurant Ranst

Zoek een restaurant in Ranst

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Ranst

Restaurant Ter Euwen nieuwkomer in Gault&Millau 2014

verschenen in nieuwsblad.be, op 12 11 2013, citaat:
foto restaurant Ter Euwen

"Chef Van Tichelen werkt met seizoensgebonden producten en streeft naar eigen zeggen naar gastronomie en gezelligheid in een authentiek interieur. 'Dit is fantastisch nieuws, het overdondert mij eigenlijk een beetje', reageert een opgetogen Van Tichelen. 'We hebben hier heel hard voor gewerkt. We willen de mensen elke dag opnieuw een lekkere maaltijd voorschotelen die ze lang bijblijft. De erkenning van Gault&Millau is dan ook een bekroning voor dat harde werk.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Ter Euwen

Een nieuwe formule om voordelig bier te proeven
Klaverhoeve, Emblem

verschenen in gva.be, op 25 10 2012, citaat:
foto restaurant Klaverhoeve

"Wouter Bollansée die de Emblemse Klaverhoeve nu bijna een jaar openhoudt, heeft een nieuwe formule bedacht om liefhebbers van speciale bieren te doen watertanden. Wie in de Klaverhoeve een hoofdgerecht bestelt, mag in plaats van de gebruikelijke wijn een grote fles speciaalbier bestellen. Die fles van 75 cl kan de klant aan inkoopprijs consumeren. 'We hebben het BYOB gedoopt. Dat betekent Buy your own beer (koop je eigen bier). Het is een concept dat volgens mij nog nergens wordt toegepast. Wel zijn er plekken waar klanten hun eigen fles mogen meebrengen maar dan betalen ze nog stopgeld. Hier leggen we het idee aan de klanten uit en dan tonen we hen onze tafel met speciale bieren.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Klaverhoeve

Taverne De Linde weer open

verschenen in gva.be, op 04 02 2012, citaat:

"Wandelaars, fietsers en liefhebbers van reusachtige wafels kunnen weer terecht in taverne De Linde pal tegenover de molen in de Oelegemse Kerkhoflei. (...) Wie iets wil eten kan in De Linde moeilijk naast de reusachtige wafels kijken. 'Wafels van dat formaat wilde ik absoluut hebben. Ze zijn een stuk groter dan de traditionele Brusselse wafels. We hebben moeten zoeken om een geschikt wafelijzer te vinden. In de gespecialiseerde zaken is dat uiteindelijk gelukt.'"

lees het artikel online (externe link)

over: eetcafé De Linde

Bossenstein

verschenen in DM.city Antwerpen, op 20 10 2011, citaat:
foto restaurant Bossenstein

"In deze groene oase ligt een mooie cottage, het verzorgde interieur brengt je meteen in de juiste sfeer. Je kan buiten eten met zicht op het glooiende golfterrein of kan je plaatsnemen in het klassiek ingericht restaurant. Groen-grijze tinten zorgen voor een rustgevend gevoel."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Bossenstein

Nieuws uit de omgeving van Ranst

Restaurant The Jane: Kapel van de goede smaak

verschenen in knackweekend.be, op 04 09 2014, citaat:

"Het nieuwe eethuis The Jane moest aanvankelijk een restaurant worden met gerechten die Herman in zijn vrije tijd lekker vindt: eenvoudige kost die je thuis eet met de kinderen. Maar van dat oorspronkelijke plan is weinig over: The Jane is een afleiding van Oud Sluis. En eerlijk gezegd passen de verfijnde gerechten, die onmiskenbaar de handtekening van de meester dragen, beter bij de verfijnde omgeving."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant The Jane (Antwerpen)

Boecherie 2530, Boechout

verschenen in DM.city Antwerpen, op 04 09 2014, citaat:

"Het vlees is mooi saignantn. Ik proef de barbecuebereiding, heerlijk. We genieten van ons etentje. We sluiten af met een koffie en krijgen een prijs-kwaliteit correcte rekening. Hier weten ze hoe ze een klant moeten verwennen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de producten."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Boecherie (Boechout)

Veranda, Berchem
Gespot op het web

verschenen in eigen redactie, op 04 09 2014, citaat:

Gespot op de website 'Belgian Taste Buds'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan restaurant Veranda te Berchem.
Lees het verslag

over: restaurant Veranda (Berchem)

El Rincón, Schoten

verschenen in DM.city Antwerpen, op 04 09 2014, citaat:

"Je kan deze en de klassieke Mexicaanse keuken in het algemeen, niet echt verfijnd noemen. Het is een voedzame en huiselijke keuken met romige en hartige smaken waarvoor liefhebbers in de rij staan. Net zoals voor de lekkere en verse keuken van onze moeders. Zoals hier in El Rincón."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant El Rincon (Schoten)

MAURICE: de pop up koffiebar met brei-artikelen tot eind september

verschenen in gazetvanzurenborg.be, op 30 08 2014, citaat:

Een pop-up koffiebar in Zurenborg met breiartikelen, van waar het idee?

"Véronique Leysen: 'Ik droomde er al een paar jaar van om een koffiebar te openen met als thema 'Alice in Wonderland'. Dat is er niet van gekomen, maar ik heb het idee nooit laten varen. Ik heb al een caravan waarin ik een beetje zoals in New York, koffie verkoop en wat lekkers. Nu open ik dus een echte koffiebar die ik combineer met de collectie breiartikelen 'Maurice'. Mensen proberen toch graag die artikelen uit en in de koffiebar kan dat. De caravan zal er ook staan! Voor de koffieshop voor de hele periode dat hij open is.'"

lees het artikel online (externe link)

over: koffiebar Maurice (Berchem)

Seafoodbar, Schoten

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 07 2014, citaat:

"De kreeft is super bereid. Zelden dergelijke sappige kreeftenbereiding geproefd. Met de nodige attributen wordt bijna de volledige kreeft afgepeuzeld, dit is smullen! Intussen genieten we van onze heerlijke wijn."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Seafoodbar (Schoten)

Bistro Grand-Mère, Boechout

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 07 2014, citaat:

"Na een correcte wachttijd krijgen we onze hoofdgerechten geserveerd. Mijn partner proeft van huisgemaakte vidée en verse frietjes. Dit gerecht is keurig bereid, mijn grootmoeder zaliger zou het niet beter gekund hebben. Niet al te veel bladerdeeg en verse frietjes maken dit gerecht zeer smaakvol. Ik geniet van mijn rauwe tartaar die met uitjes, kappertjes en mayonaise is aangemaakt. Hierbij horen verse frietjes en een verzorgd slaatje, meer hoeft dit niet te zijn. We genieten van onze gerechten en de zorgzame bediening."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Grand-Mère (Boechout)

Dôme, Antwerpen: Een chef met een duidelijke visie

verschenen in Be-Gusto, op 02 07 2014, citaat:

"De juistheid van Burlat’s gerechten heeft mij vandaag geraakt. Onbegrijpelijk dat Michelin die tweede ster nog altijd niet ging bezorgen. Met zijn tasting menu laat hij toe om meerdere creaties te degusteren en volledig mee te gaan in zijn visie van culinaire perfectie. Restaurant Dôme staat voor een keuken waarin enkel verse producten van topkwaliteit worden gebruikt. Geïnspireerd door de Franse culinaire traditie worden ze intuïtief, à la minute, verwerkt tot zuivere seizoensgerechten."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Dôme (Antwerpen)

Skybar, Antwerpen: zomereditie 2014

verschenen in eigen redactie, op 25 06 2014, citaat:

Skybar Antwerp opent op 1 juli voor de 4 de zomereditie als hoogste POP-UP zomerbar van België. Zoals andere edities ligt er weer een mooi muzikaal programma klaar voor de maanden juli en augustus. Jazz, lounge, deephouse en groovy beats kleuren de skyline van Antwerpen met live bands en dj's.

over: restaurant Skybar - Lindner Hotel & City Lounge (Antwerpen)

Luxe uit de jaren dertig
Restaurant dEssensi, 's Gravenwezel

verschenen in Weekend Knack, op 19 06 2014, citaat:

"In dEssentie houdt men zich bezig met de kern van de zaak en dat is smakelijk eten voor iedereen in een aangename omgeving voor een toegankelijke prijs."

Onthaal en bediening: professioneel en vriendelijk.
Keuken: eerlijke producten verwerkt in voor iedereen toegankelijke gerechten.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant dEssensi ('s Gravenwezel)