Restaurant Ranst

Zoek een restaurant in Ranst

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

In de pers: Ranst

Restaurant Ter Euwen nieuwkomer in Gault&Millau 2014

Verschenen in nieuwsblad.be op 12 11 2013. Citaat:
foto restaurant Ter Euwen

"Chef Van Tichelen werkt met seizoensgebonden producten en streeft naar eigen zeggen naar gastronomie en gezelligheid in een authentiek interieur. 'Dit is fantastisch nieuws, het overdondert mij eigenlijk een beetje', reageert een opgetogen Van Tichelen. 'We hebben hier heel hard voor gewerkt. We willen de mensen elke dag opnieuw een lekkere maaltijd voorschotelen die ze lang bijblijft. De erkenning van Gault&Millau is dan ook een bekroning voor dat harde werk.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Ter Euwen

Een nieuwe formule om voordelig bier te proeven
Klaverhoeve, Emblem

Verschenen in gva.be op 25 10 2012. Citaat:
foto restaurant Klaverhoeve

"Wouter Bollansée die de Emblemse Klaverhoeve nu bijna een jaar openhoudt, heeft een nieuwe formule bedacht om liefhebbers van speciale bieren te doen watertanden. Wie in de Klaverhoeve een hoofdgerecht bestelt, mag in plaats van de gebruikelijke wijn een grote fles speciaalbier bestellen. Die fles van 75 cl kan de klant aan inkoopprijs consumeren. 'We hebben het BYOB gedoopt. Dat betekent Buy your own beer (koop je eigen bier). Het is een concept dat volgens mij nog nergens wordt toegepast. Wel zijn er plekken waar klanten hun eigen fles mogen meebrengen maar dan betalen ze nog stopgeld. Hier leggen we het idee aan de klanten uit en dan tonen we hen onze tafel met speciale bieren.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Klaverhoeve

Nieuws uit de omgeving van Ranst

Achter de schermen bij Sergio Herman

Verschenen in standaard.be op 22 01 2015. Citaat:

"'Fucking Perfect', de documentaire die Willemiek Kluijfhout maakte over Sergio Herman, is geselecteerd voor het internationale filmfestival in Berlijn. De film is opgenomen in het programma Culinaire Film van de 65e editie van de Berlinale."

Officiële trailer - Bron: vimeo.com

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant The Upper Room Bar, restaurant The Jane

Veranda wordt Bascule

Verschenen in eigen redactie op 16 01 2015. Citaat:

Op 20 december 2014 was de laatste service van restaurant Veranda op zijn huidige locatie in de Guldenvliesstraat te Berchem. Vanaf januari 2015 gaan ze van start met een nieuw concept: Bascule.

Lees het volledige artikel

Over: restaurant Bascule, restaurant Veranda

Bar Chine, Antwerpen: Chinees nieuwe stijl

Verschenen in knackweekend.be op 15 01 2015. Citaat:
foto restaurant Bar Chine

"De spijskaart verzamelt fingerfood en kleine en grote gerechten. Het zijn vereenvoudigde en gemoderniseerde versies van traditionele Chinese gerechten, met invloeden uit Japan en het Westen. Alle gerechten zijn om te delen. Ze komen in het midden van de tafel en verschijnen volgens de flow van de keuken."

Beoordeling keuken: 7,5/10. Prijs/kwaliteit: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bar Chine

Restaurant De Laet & Van Haver: Gezellige bistro

Verschenen in knackweekend.be op 08 01 2015. Citaat:
foto restaurant Bistro De Laet & Van Haver

"'Hier kom je niet om rap een biefstuk te eten,' zegt De Laet, 'hier krijg je vlees met een verhaal. Er is een echte wisselwerking. Het gebeurt vaak dat de gasten in de bistro een lekker gerecht hebben gegeten, en ze daarna het vlees in de winkel kopen om mee naar huis te nemen. Of omgekeerd. Het is bijna de logica zelve om de twee te koppelen.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bistro De Laet & Van Haver

Restaurant Jules, Schoten

Verschenen in DM.city Antwerpen op 04 12 2014. Citaat:
foto restaurant Jules

"Een 'gewone' steak voor mijn tafelgenoot die 'à point' op tafel komt. Het vlees is van uitstekende kwaliteit en botermals. Er horen correcte pepersaus, een witloofslaatje en met de hand gesneden en in rundvet afgebakken frieten bij. Mijn zesrib van het Blonde Aquitaine rund is een superieur stuk vlees, mooi vetdooraderd, saignant gebakken met daarbij een verse bearnaisesaus en groene slaharten met een mosterddressing."

Beoordeling DM.City Antwerpen: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Jules

Ossip verscholen pareltje in Berchem

Verschenen in gva.be op 29 11 2014. Citaat:
foto restaurant Ossip

"Ook Michelin heeft de jonge ladychef dit jaar ontdekt en gaf haar een bestekje. 'In deze frisse, natuurlijke keuken schitteren smaken in al hun eenvoud”, schrijft de restaurantgids. “De chef werkt graag met groenten en laat hen een bepalende rol spelen. Fans van natuurwijnen komen zeker aan hun trekken in deze minimalistische buurtbistro.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Ossip

'We kregen al twee rode vorkjes in Michelingids'
dEssensi, 's Gravenwezel

Verschenen in gva.be op 26 11 2014. Citaat:
foto restaurant dEssensi

"Een restaurant dat heel snel een plek veroverd heeft in de noord-rand van Antwerpen is dEssensi van chef Karl Ave uit 's Gravenwezel. Een maand na de opening kwam er al een inspecteur op bezoek. dEssensi is nog maar een half jaar open en kreeg meteen twee rode vorkjes van Michelin."

(Dit artikel is niet online beschikbaar)

Over: restaurant dEssensi