Restaurant Ranst

Zoek een restaurant in Ranst

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Ranst

Restaurant Ter Euwen nieuwkomer in Gault&Millau 2014

verschenen in nieuwsblad.be, op 12 11 2013, citaat:
foto restaurant Ter Euwen

"Chef Van Tichelen werkt met seizoensgebonden producten en streeft naar eigen zeggen naar gastronomie en gezelligheid in een authentiek interieur. 'Dit is fantastisch nieuws, het overdondert mij eigenlijk een beetje', reageert een opgetogen Van Tichelen. 'We hebben hier heel hard voor gewerkt. We willen de mensen elke dag opnieuw een lekkere maaltijd voorschotelen die ze lang bijblijft. De erkenning van Gault&Millau is dan ook een bekroning voor dat harde werk.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Ter Euwen

Een nieuwe formule om voordelig bier te proeven
Klaverhoeve, Emblem

verschenen in gva.be, op 25 10 2012, citaat:
foto restaurant Klaverhoeve

"Wouter Bollansée die de Emblemse Klaverhoeve nu bijna een jaar openhoudt, heeft een nieuwe formule bedacht om liefhebbers van speciale bieren te doen watertanden. Wie in de Klaverhoeve een hoofdgerecht bestelt, mag in plaats van de gebruikelijke wijn een grote fles speciaalbier bestellen. Die fles van 75 cl kan de klant aan inkoopprijs consumeren. 'We hebben het BYOB gedoopt. Dat betekent Buy your own beer (koop je eigen bier). Het is een concept dat volgens mij nog nergens wordt toegepast. Wel zijn er plekken waar klanten hun eigen fles mogen meebrengen maar dan betalen ze nog stopgeld. Hier leggen we het idee aan de klanten uit en dan tonen we hen onze tafel met speciale bieren.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Klaverhoeve

Taverne De Linde weer open

verschenen in gva.be, op 04 02 2012, citaat:

"Wandelaars, fietsers en liefhebbers van reusachtige wafels kunnen weer terecht in taverne De Linde pal tegenover de molen in de Oelegemse Kerkhoflei. (...) Wie iets wil eten kan in De Linde moeilijk naast de reusachtige wafels kijken. 'Wafels van dat formaat wilde ik absoluut hebben. Ze zijn een stuk groter dan de traditionele Brusselse wafels. We hebben moeten zoeken om een geschikt wafelijzer te vinden. In de gespecialiseerde zaken is dat uiteindelijk gelukt.'"

lees het artikel online (externe link)

over: eetcafé De Linde

Bossenstein

verschenen in zone03, op 20 10 2011, citaat:
foto restaurant Bossenstein

"In deze groene oase ligt een mooie cottage, het verzorgde interieur brengt je meteen in de juiste sfeer. Je kan buiten eten met zicht op het glooiende golfterrein of kan je plaatsnemen in het klassiek ingericht restaurant. Groen-grijze tinten zorgen voor een rustgevend gevoel."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Bossenstein

Nieuws uit de omgeving van Ranst

The Jane

verschenen in eigen redactie, op 12 04 2014, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant The Jane (Antwerpen)

De Pelgrim, Berchem

verschenen in DM.city Antwerpen, op 03 04 2014, citaat:

"Op tafel komt nog een tweede klassieker: stoemp van groene kool met boerenworst, buikspek en brouwersmosterd, een stevige portie goed gekruide stoemp waarin spekjes en kool met 2 sappige worsten, smeltend zacht buikspek en een licht pittige mosterdsaus. Voor dessert is er na dit geweld geen plaats meer. In de 'nieuwe' Pelgrim eet je degelijke dagelijkse kost. Zonder meer."

Beoordeling DM.city Antwerpen: 3 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Pelgrim (Berchem)

No-nonsense genieten verzameld in derde editie Bistronomie Gids

verschenen in eigen redactie, op 30 03 2014, citaat:

Op 30 maart stelden horecaondernemers Steven Engels en Johannes Denis hun derde editie van Bistronomie Gids voor. Deze editie werd uitgebreid tot een overzicht van 95 bistronomische restaurants in België.

'Bistronomie' is de samentrekking van bistro en gastronomie en speelt in op de hedendaagse wens naar ongedwongen gastronomische plezier.

De gids wordt uitgebracht in het Nederlands en wordt verdeeld door Agora / Borgerhoff en Lambrechts en is te koop via de website bistronomie.be of in de boekhandel voor €12,95.

over: restaurant Bart-a-vin (Antwerpen), restaurant Bistro De Laet & Van Haver (Hove), restaurant Bistrot Miro (Borgerhout), restaurant Restaurant Godard (Antwerpen), restaurant Kamu (Antwerpen), restaurant Karwij (Antwerpen), restaurant Ossip (Berchem), restaurant Veranda (Berchem)

The Jane en The Upper Room Bar openen de deuren

verschenen in eigen redactie, op 24 03 2014, citaat:

The Jane in Antwerpen opent 25 maart zijn deuren. Het nieuwe restaurant van chef-koks Sergio Herman en Nick Bril is gevestigd in de kapel van een voormalig militair ziekenhuis in het Antwerpse Groen Kwartier. Met een getatoeëerde keuken, costum made kleding en volop aandacht voor kunst en design hoopt het duo een nieuwe beleving neer te zetten.

De inpandige food- en cocktailbar Upper Room Bar opent eveneens op 25 maart zijn deuren. De Upper Room bar heeft een aparte kaart. Naast wijnen worden er cocktails en speciaalbieren geschonken.

Sergio Herman en Nick Bril zijn ruim drie jaar bezig geweest met de voorbereidingen.

The Jane biedt plaats aan zo’n 60 gasten. De Upper Room Bar telt 35 couverts.

Reportage VRT Nieuws:
Opening The Jane - Rondleiding door Sergio Herman

over: restaurant The Upper Room Bar (Antwerpen)

Aan het strand van Oostende, Antwerpen

verschenen in DM.city Antwerpen, op 06 03 2014, citaat:

"Aan het strand... is een restaurant dat zijn plaats verdient in het culinaire epicentrum van Zurenborg."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Aan het strand van Oostende (Antwerpen)