Restaurant Oudenaarde

Zoek een restaurant in Oudenaarde

In de pers: Oudenaarde

Brassérise, Oudenaarde

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Brassérise

Van zijn bezoek aan Brassérise te Oudenaarde onthoudt Geert, van Goesting Oost-Vlaanderen, het basic maar degelijke suggestiemenu en een uitstekende keuze wijnen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Brassérise

Taste & Flavor, Oudenaarde

Verschenen in tales-of-taste.be op 04 01 2015. Citaat:
foto restaurant Taste & Flavor

"We hebben genoten van erg smaakvolle gerechten vol Thaise smaken. Na fingerfood, een rijkelijk gevulde kippensoep en een wok met eend is er geen plaats meer voor dessert. Daarom sluiten we af met een heerlijk tasje verst Jasmijn thee."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Taste & Flavor

Kleuren helpen kelners Eat@12 bij bediening

Verschenen in nieuwsblad.be op 31 10 2013. Citaat:
foto restaurant Eat@12

"Eat@12 is een nieuw, sfeervol restaurant op Doorn 12 waar werknemers van Aarova een nieuwe uitdaging vinden. Elke dag worden in een volledig vernieuwd interieur (h)eerlijke maaltijden geserveerd. De bediening verloopt volledig kleurgestuurd."

"'Wij mikken op hoogstaande kwalitatieve voeding: alles is vers, niets wordt vooraf klaargemaakt. Wij gebruiken streekproducten en serveren naast twee Italiaanse ook Belgische wijn en schuimwijn. In de keuken wordt Dieter Nuyens, vroeger nog kok bij Jeroen Meus, bijgestaan door onze mensen. Er is keuze uit een paar menu's, de '12' is ons huismenu, maar je kan ook kiezen voor de kaart.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Eat@12

Bistro Lumen

Verschenen in eigen redactie op 01 09 2013.
foto restaurant Bistro Lumen

Frank en Mieke, eigenaars van hotel Tijl in de Stationsstraat openden een nieuw restaurant, Bistro Lumen.

De inrichting is met een knipoog naar de cinema Lumen, die ooit in het pand gevestigd was.

Over: restaurant Bistro Lumen

Kookwedstrijd 'Bruin' met topchefs uit de regio

Verschenen in nieuwsblad.be op 14 03 2013. Citaat:
foto restaurant Margaretha's

"In samenwerking met de topchefs van de restaurants Margaretha's en De Rantere uit Oudenaarde, Deauville uit Kluisbergen en Benoit en Bernard Dewitte uit Zingem organiseert de toeristische dienst een wedstrijd' koken met Oudenaards bruin bier'."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Hotel-restaurant Tijl, Oudenaarde

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 01 2013. Citaat:
foto restaurant Tijl

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"We werken met dagverse streekproducten en alle gerechten worden op traditionele wijze bereid . Biefstuk met frietjes is onze traditionele dagschotel op woensdag. De klant krijgt verse en handgesneden frietjes.We hebben een zaaltje voor kleinschalige feestjes tot dertig personen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Tijl

De Zwadderkotmolen, Oudenaarde - Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 28 12 2012.

Bron: YouTube.com

Over: restaurant Zwadderkotmolen

Nieuws uit de omgeving van Oudenaarde

Chef van Paul de Pierre bij finalisten 'Eerste Kok van België'

Verschenen in hln.be op 03 08 2015. Citaat:
foto restaurant Paul de Pierre

Fabian Bail, de chef-kok van het Etikhoofse restaurant Paul de Pierre, is één van de vijf finalisten van de wedstrijd 'Eerste Kok van België', die de gastronomische club Prosper Montagné elk jaar organiseert.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Paul de Pierre

Leiestreek: gastronomische zomeractie van 15 juli tem. 30 september 2015

Verschenen in eigen redactie op 06 07 2015.
foto restaurant Le Grand Bleu

Van 15 juli tot eind september 2015 presenteren 35 restaurants ism. Toerisme Leistreek een speciaal Leiestreekarrangement.

De restaurants bieden telkens een bijzonder voordeel aan zoals een uitzonderlijk menu tegen een scherpe prijs, gratis aperitief of koffie, een extra gerechtje, 10% korting of zelfs gratis vervoer naar een nabijgelegen Bed & Breakfast. 

Alle deelnemende restaurants en voordelen staan vermeld op http://www.toerisme-leiestreek.be/gastronomie.

Reserveren met vermelding 'Leiestreekarrangement'.

Bekijk: restaurants uit dit artikel

't Huis van Lede, Wannegem-Lede

Verschenen in june.be op 02 07 2015. Citaat:
foto restaurant 't Huis Van Lede

June.be, een blog die in hoofdzaak over reizen en eten schrijft, ging al enkele keren op bezoek bij restaurant 't Huis van Lede. Keer op keer wordt hij omvergeblazen door het hoge genotsgehalte van de gerechten. De allerbeste producten, vooral van eigen bodem, in complexloze en klassieke bereidingen.

Sinds vorig jaar besliste chef Frederick Dhooge om afstand te doen van zijn Michelinster en koos om met zijn restaurant een andere koers te varen: betaalbare gastronomie. En dat is hem zeker en vast goed gelukt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Huis Van Lede

Nieuw horecaleven in Louise-Marie, Maarkedal

Verschenen in eigen redactie op 15 12 2013.
foto eetcafé Taverne Louise

Begin oktober 2013 openden twee zussen, Ann en Katrien Vandenheulen 'Les soeurs Louise', de deuren van 'Taverne Louise'. Een gezellige plek in het centrum van Louise-Marie waar u een kleine kaart met dagverse producten, een ruim assortiment streekbieren en uitgelezen wijnen worden aangeboden.

Enkele troeven: het gezellige interieur, de warme sfeer, het overdekt en verwarmd terras vooraan, het grote tuinterras met speeltuin achteraan.

Over: eetcafé Taverne Louise

La Bonnotte

Verschenen in eigen redactie op 01 11 2013.
foto restaurant La Bonnotte

Chef Bertrand deed ervaring op bij het Frans 3 sterrenrestaurant van Michel Guérard.

In een hoeve in Nukerke serveert hij een klassieke bistrokeuken met een verfijnde moderne touch.

Over: restaurant La Bonnotte

Nieuws Pizzeria-osteria in vroeger mosselrestaurant Bambi

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 10 2013. Citaat:

"Het bekende restaurant Bambi in Nederzwalm wordt een Italiaans restaurant. Luciano Premier en Tatiana Putiatina, rasechte Italianen, hebben het voormalige bekende mosselrestaurant omgevormd tot een authentieke pizzeria-osteria."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bambi - 't Hof Van Nederzwalm

Restaurants blij met start mosselseizoen

Verschenen in nieuwsblad.be op 26 07 2013. Citaat:
foto restaurant 't Konijntje

"Normaal start het seizoen van de Zeeuwse mossel al in de eerste helft van juli. Door het koude voorjaar was het dit jaar echter wachten tot 24 juli. Restaurant 't Konijntje op Kwaremont is gekend voor zijn mosselbereidingen. Toen we woensdagavond langsgingen, zat het terras goed vol, het merendeel van de mensen aten er de pas aangekomen Zeeuwse mosselen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Konijntje

Agnes Goyvaerts bezoekt Plein 25
DMuze: The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 25 05 2013. Citaat:
foto restaurant Plein 25

"De hoofdgerechten gaan op dezelfde lijn verder: smakelijk, duidelijk van hier, voor gezonde eetlust maar bereid met lichte hand. (...) Moet dat meer zijn? Neen. Dit is het goede eten op de goede plaats, passend bij de mensen die het maken."

Over: restaurant Plein 25

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.