Restaurant Oudenaarde

Zoek een restaurant in Oudenaarde

In de pers: Oudenaarde

Taste & Flavor, Oudenaarde

Verschenen in tales-of-taste.be op 04 01 2015. Citaat:
foto restaurant Taste & Flavor

"We hebben genoten van erg smaakvolle gerechten vol Thaise smaken. Na fingerfood, een rijkelijk gevulde kippensoep en een wok met eend is er geen plaats meer voor dessert. Daarom sluiten we af met een heerlijk tasje verst Jasmijn thee."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Taste & Flavor

Kleuren helpen kelners Eat@12 bij bediening

Verschenen in nieuwsblad.be op 31 10 2013. Citaat:
foto restaurant Eat@12

"Eat@12 is een nieuw, sfeervol restaurant op Doorn 12 waar werknemers van Aarova een nieuwe uitdaging vinden. Elke dag worden in een volledig vernieuwd interieur (h)eerlijke maaltijden geserveerd. De bediening verloopt volledig kleurgestuurd."

"'Wij mikken op hoogstaande kwalitatieve voeding: alles is vers, niets wordt vooraf klaargemaakt. Wij gebruiken streekproducten en serveren naast twee Italiaanse ook Belgische wijn en schuimwijn. In de keuken wordt Dieter Nuyens, vroeger nog kok bij Jeroen Meus, bijgestaan door onze mensen. Er is keuze uit een paar menu's, de '12' is ons huismenu, maar je kan ook kiezen voor de kaart.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Eat@12

Bistro Lumen

Verschenen in eigen redactie op 01 09 2013.
foto restaurant Bistro Lumen

Frank en Mieke, eigenaars van hotel Tijl in de Stationsstraat openden een nieuw restaurant, Bistro Lumen.

De inrichting is met een knipoog naar de cinema Lumen, die ooit in het pand gevestigd was.

Over: restaurant Bistro Lumen

Kookwedstrijd 'Bruin' met topchefs uit de regio

Verschenen in nieuwsblad.be op 14 03 2013. Citaat:
foto restaurant De Rantere

"In samenwerking met de topchefs van de restaurants Margaretha's en De Rantere uit Oudenaarde, Deauville uit Kluisbergen en Benoit en Bernard Dewitte uit Zingem organiseert de toeristische dienst een wedstrijd' koken met Oudenaards bruin bier'."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Hotel-restaurant Tijl, Oudenaarde

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 01 2013. Citaat:
foto restaurant Tijl

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"We werken met dagverse streekproducten en alle gerechten worden op traditionele wijze bereid . Biefstuk met frietjes is onze traditionele dagschotel op woensdag. De klant krijgt verse en handgesneden frietjes.We hebben een zaaltje voor kleinschalige feestjes tot dertig personen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Tijl

De Zwadderkotmolen, Oudenaarde - Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 28 12 2012.

Bron: YouTube.com

Over: restaurant Zwadderkotmolen

Nieuws uit de omgeving van Oudenaarde

Lekker UiT in 't Moreelsgoed, Tiegem

Verschenen in UiT in Zuidwest op 11 02 2015. Citaat:
foto restaurant 't Moreelsgoed

"En het wordt nog beter met het hoofdgerecht: dry aged black Angusrund met een crème van gegrilde witte kool, peterseliewortel, gebrande pijpajuin, savooikool, crème van hazelnootjes en Thaise bearnaise. Het zeer smakelijke gerijpte vlees wordt ondersteund door een brede waaier aan smaken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Moreelsgoed

Gault&Millau 2015 beveelt Paul de Pierre aan

Verschenen in hln.be op 12 11 2014. Citaat:
foto restaurant Paul de Pierre

"Het Etikhoofse restaurant Paul de Pierre krijgt in de nieuwe Gault&Millau voor het eerst een aanbeveling. Voor chef Paul-Henri Cuvelier en zijn echtgenote Inge Allegaert een erkenning waar ze fier op zijn. 'Deze vermelding zet ons op de culinaire kaart', zegt Paul-Henri. 'De laatste twee jaar hebben we ons restaurant gastronomische verfijnt en dat slaat aan.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Paul de Pierre

Nieuw horecaleven in Louise-Marie, Maarkedal

Verschenen in eigen redactie op 15 12 2013.
foto eetcafé Taverne Louise

Begin oktober 2013 openden twee zussen, Ann en Katrien Vandenheulen 'Les soeurs Louise', de deuren van 'Taverne Louise'. Een gezellige plek in het centrum van Louise-Marie waar u een kleine kaart met dagverse producten, een ruim assortiment streekbieren en uitgelezen wijnen worden aangeboden.

Enkele troeven: het gezellige interieur, de warme sfeer, het overdekt en verwarmd terras vooraan, het grote tuinterras met speeltuin achteraan.

Over: eetcafé Taverne Louise

La Bonnotte

Verschenen in eigen redactie op 01 11 2013.
foto restaurant La Bonnotte

Chef Bertrand deed ervaring op bij het Frans 3 sterrenrestaurant van Michel Guérard.

In een hoeve in Nukerke serveert hij een klassieke bistrokeuken met een verfijnde moderne touch.

Over: restaurant La Bonnotte

Nieuws Pizzeria-osteria in vroeger mosselrestaurant Bambi

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 10 2013. Citaat:

"Het bekende restaurant Bambi in Nederzwalm wordt een Italiaans restaurant. Luciano Premier en Tatiana Putiatina, rasechte Italianen, hebben het voormalige bekende mosselrestaurant omgevormd tot een authentieke pizzeria-osteria."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Bambi - 't Hof Van Nederzwalm

Restaurants blij met start mosselseizoen

Verschenen in nieuwsblad.be op 26 07 2013. Citaat:
foto restaurant 't Konijntje

"Normaal start het seizoen van de Zeeuwse mossel al in de eerste helft van juli. Door het koude voorjaar was het dit jaar echter wachten tot 24 juli. Restaurant 't Konijntje op Kwaremont is gekend voor zijn mosselbereidingen. Toen we woensdagavond langsgingen, zat het terras goed vol, het merendeel van de mensen aten er de pas aangekomen Zeeuwse mosselen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Konijntje

Agnes Goyvaerts bezoekt Plein 25
DMuze: The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 25 05 2013. Citaat:
foto restaurant Plein 25

"De hoofdgerechten gaan op dezelfde lijn verder: smakelijk, duidelijk van hier, voor gezonde eetlust maar bereid met lichte hand. (...) Moet dat meer zijn? Neen. Dit is het goede eten op de goede plaats, passend bij de mensen die het maken."

Over: restaurant Plein 25

Restaurant Boeckhaege, Ronse - Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 11 12 2012.

Bron: YouTube.com

Over: restaurant Boeckhaege

12 informele restaurants met topwijnkaarten

Verschenen in vierbordjes.be op 01 10 2012. Citaat:

"Wie een topwijnkaart zoekt, is meestal aangewezen op sterrenzaken, en dan moet je er niet aan denken een echt goede wijn te vinden tegen een redelijke prijs. Vandaar dat we op zoek gingen naar informele restaurants zonder sterren, zelfs brasserieën en bistro's, waar je toch een topwijnkaart vindt, met redelijke prijzen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Au Vieux Port

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.