Restaurant Oudenaarde

Zoek een restaurant in Oudenaarde

In de pers: Oudenaarde

De Jachthaven, Oudenaarde

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant De Jachthaven

Ook te Oudenaarde kan je sinds kort terecht voor een etentje op een boot. De Jachthaven ligt in een zijarm van de Schelde en is gezellig ingericht, met een ruime glaspartij voor een schitterend uitzicht op het water.

Er was die avond redelijk veel volk en Goesting Oost-Vlaanderen moest dan ook lang wachten op het hoofdgerecht. Gelukkig was deze wel heel lekker.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Jachthaven

Brassérise, Oudenaarde

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Brassérise

Van zijn bezoek aan Brassérise te Oudenaarde onthoudt Geert, van Goesting Oost-Vlaanderen, het basic maar degelijke suggestiemenu en een uitstekende keuze wijnen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brassérise

Taste & Flavor, Oudenaarde

Verschenen in tales-of-taste.be op 04 01 2015. Citaat:
foto restaurant Taste & Flavor

"We hebben genoten van erg smaakvolle gerechten vol Thaise smaken. Na fingerfood, een rijkelijk gevulde kippensoep en een wok met eend is er geen plaats meer voor dessert. Daarom sluiten we af met een heerlijk tasje verst Jasmijn thee."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Taste & Flavor

Kleuren helpen kelners Eat@12 bij bediening

Verschenen in nieuwsblad.be op 31 10 2013. Citaat:
foto restaurant Eat@12

"Eat@12 is een nieuw, sfeervol restaurant op Doorn 12 waar werknemers van Aarova een nieuwe uitdaging vinden. Elke dag worden in een volledig vernieuwd interieur (h)eerlijke maaltijden geserveerd. De bediening verloopt volledig kleurgestuurd."

"'Wij mikken op hoogstaande kwalitatieve voeding: alles is vers, niets wordt vooraf klaargemaakt. Wij gebruiken streekproducten en serveren naast twee Italiaanse ook Belgische wijn en schuimwijn. In de keuken wordt Dieter Nuyens, vroeger nog kok bij Jeroen Meus, bijgestaan door onze mensen. Er is keuze uit een paar menu's, de '12' is ons huismenu, maar je kan ook kiezen voor de kaart.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eat@12

Bistro Lumen

Verschenen in eigen redactie op 01 09 2013.
foto restaurant Bistro Lumen

Frank en Mieke, eigenaars van hotel Tijl in de Stationsstraat openden een nieuw restaurant, Bistro Lumen.

De inrichting is met een knipoog naar de cinema Lumen, die ooit in het pand gevestigd was.

Meer over restaurant Bistro Lumen

Nieuws uit de omgeving van Oudenaarde

Hof Van Cleve uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld

Verschenen in nieuwsblad.be op 26 01 2016. Citaat:
foto restaurant Hof Van Cleve

De professionele jury van de culinaire blog WBP Stars heeft de nieuwe top-60 gepubliceerd. Daarop prijkt het Hof van Cleve van topchef Peter Goossens trots op de eerste plaats.

De andere twee Belgische restaurants in de lijst waren Hertog Jan van Gert De Mangeleer en L'Air du Temps van Sang-Hoon Degeimbre.

Bekijk hier de volledige lijst

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hof Van Cleve

Benoit & Bernard Dewitte: Battle met Atsushi Tanaka

Verschenen in Be-Gusto op 05 11 2015. Citaat:
foto restaurant Benoit en Bernard Dewitte

Atsushi Tanaka is een rijzende ster in de internationale restaurantwereld. Hij opende vorig jaar Restaurant A.T. te Parijs en wordt vaak als 'most exciting restaurant' van 2015 genoemd. Zijn samenwerkingen met verschillende topchefs, zoals onder meer Sergio Herman, resulteert in een zeer diverse, dynamische en creatieve stijl.

Een '4-handen' menu met Atsushi en Benoit & Bernard Dewitte moet dan ook een echt festijn worden. Be-Gusto was van de partij en genoot van een ware topavond!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Benoit en Bernard Dewitte

Chef van Paul de Pierre bij finalisten 'Eerste Kok van België'

Verschenen in hln.be op 03 08 2015. Citaat:
foto restaurant Paul de Pierre

Fabian Bail, de chef-kok van het Etikhoofse restaurant Paul de Pierre, is één van de vijf finalisten van de wedstrijd 'Eerste Kok van België', die de gastronomische club Prosper Montagné elk jaar organiseert.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Paul de Pierre

De Hermelijn, in het pittoreske dorpje Wannegem-Lede

Verschenen in eigen redactie op 01 04 2015.
foto restaurant De Hermelijn

Wie houdt van idyllisch tafelen moet beslist halt houden bij De Hermelijn, een gezellig restaurant in een dromerige setting. Wie hier binnenstapt, lijkt even terug te gaan in de tijd, want dit pand ademt authenticiteit.

Op mooie dagen is het er genieten op het terras of in de tuin, met een wijds zicht op het achterland.

Lees het volledige artikel

Meer over restaurant De Hermelijn

Lekker UiT in 't Moreelsgoed, Tiegem

Verschenen in UiT in Zuidwest op 11 02 2015. Citaat:
foto restaurant 't Moreelsgoed

"En het wordt nog beter met het hoofdgerecht: dry aged black Angusrund met een crème van gegrilde witte kool, peterseliewortel, gebrande pijpajuin, savooikool, crème van hazelnootjes en Thaise bearnaise. Het zeer smakelijke gerijpte vlees wordt ondersteund door een brede waaier aan smaken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Moreelsgoed

Nieuw horecaleven in Louise-Marie, Maarkedal

Verschenen in eigen redactie op 15 12 2013.
foto eetcafé Taverne Louise

Begin oktober 2013 openden twee zussen, Ann en Katrien Vandenheulen 'Les soeurs Louise', de deuren van 'Taverne Louise'. Een gezellige plek in het centrum van Louise-Marie waar u een kleine kaart met dagverse producten, een ruim assortiment streekbieren en uitgelezen wijnen worden aangeboden.

Enkele troeven: het gezellige interieur, de warme sfeer, het overdekt en verwarmd terras vooraan, het grote tuinterras met speeltuin achteraan.

Meer over eetcafé Taverne Louise

La Bonnotte

Verschenen in eigen redactie op 01 11 2013.
foto restaurant La Bonnotte

Chef Bertrand deed ervaring op bij het Frans 3 sterrenrestaurant van Michel Guérard.

In een hoeve in Nukerke serveert hij een klassieke bistrokeuken met een verfijnde moderne touch.

Meer over restaurant La Bonnotte

Nieuws Pizzeria-osteria in vroeger mosselrestaurant Bambi

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 10 2013. Citaat:

"Het bekende restaurant Bambi in Nederzwalm wordt een Italiaans restaurant. Luciano Premier en Tatiana Putiatina, rasechte Italianen, hebben het voormalige bekende mosselrestaurant omgevormd tot een authentieke pizzeria-osteria."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bambi - 't Hof Van Nederzwalm

Restaurants blij met start mosselseizoen

Verschenen in nieuwsblad.be op 26 07 2013. Citaat:
foto restaurant 't Konijntje

"Normaal start het seizoen van de Zeeuwse mossel al in de eerste helft van juli. Door het koude voorjaar was het dit jaar echter wachten tot 24 juli. Restaurant 't Konijntje op Kwaremont is gekend voor zijn mosselbereidingen. Toen we woensdagavond langsgingen, zat het terras goed vol, het merendeel van de mensen aten er de pas aangekomen Zeeuwse mosselen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Konijntje

Agnes Goyvaerts bezoekt Plein 25
DMuze: The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 25 05 2013. Citaat:
foto restaurant Plein 25

"De hoofdgerechten gaan op dezelfde lijn verder: smakelijk, duidelijk van hier, voor gezonde eetlust maar bereid met lichte hand. (...) Moet dat meer zijn? Neen. Dit is het goede eten op de goede plaats, passend bij de mensen die het maken."

Meer over restaurant Plein 25

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.