document.write('');Restaurant Oudenaarde | Alle restaurants in Oudenaarde en omgeving.

Restaurant Oudenaarde

Zoek een restaurant in Oudenaarde

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

In de pers: Oudenaarde

Taste & Flavor, Oudenaarde

Verschenen in tales-of-taste.be op 04 01 2015. Citaat:
foto restaurant Taste & Flavor

"We hebben genoten van erg smaakvolle gerechten vol Thaise smaken. Na fingerfood, een rijkelijk gevulde kippensoep en een wok met eend is er geen plaats meer voor dessert. Daarom sluiten we af met een heerlijk tasje verst Jasmijn thee."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Taste & Flavor

Kleuren helpen kelners Eat@12 bij bediening

Verschenen in nieuwsblad.be op 31 10 2013. Citaat:
foto restaurant Eat@12

"Eat@12 is een nieuw, sfeervol restaurant op Doorn 12 waar werknemers van Aarova een nieuwe uitdaging vinden. Elke dag worden in een volledig vernieuwd interieur (h)eerlijke maaltijden geserveerd. De bediening verloopt volledig kleurgestuurd."

"'Wij mikken op hoogstaande kwalitatieve voeding: alles is vers, niets wordt vooraf klaargemaakt. Wij gebruiken streekproducten en serveren naast twee Italiaanse ook Belgische wijn en schuimwijn. In de keuken wordt Dieter Nuyens, vroeger nog kok bij Jeroen Meus, bijgestaan door onze mensen. Er is keuze uit een paar menu's, de '12' is ons huismenu, maar je kan ook kiezen voor de kaart.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Eat@12

Bistro Lumen

Verschenen in eigen redactie op 01 09 2013.
foto restaurant Bistro Lumen

Frank en Mieke, eigenaars van hotel Tijl in de Stationsstraat openden een nieuw restaurant, Bistro Lumen.

De inrichting is met een knipoog naar de cinema Lumen, die ooit in het pand gevestigd was.

Over: restaurant Bistro Lumen

Kookwedstrijd 'Bruin' met topchefs uit de regio

Verschenen in nieuwsblad.be op 14 03 2013. Citaat:

"In samenwerking met de topchefs van de restaurants Margaretha's en De Rantere uit Oudenaarde, Deauville uit Kluisbergen en Benoit en Bernard Dewitte uit Zingem organiseert de toeristische dienst een wedstrijd' koken met Oudenaards bruin bier'."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Margaretha's, restaurant De Rantere

Hotel-restaurant Tijl, Oudenaarde

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 01 2013. Citaat:
foto restaurant Tijl

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"We werken met dagverse streekproducten en alle gerechten worden op traditionele wijze bereid . Biefstuk met frietjes is onze traditionele dagschotel op woensdag. De klant krijgt verse en handgesneden frietjes.We hebben een zaaltje voor kleinschalige feestjes tot dertig personen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Tijl

De Zwadderkotmolen, Oudenaarde - Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 28 12 2012.

Bron: YouTube.com

Over: restaurant Zwadderkotmolen

Na lof in Gault&Millau nu Michelinster voor Margaretha's

Verschenen in nieuwsblad.be op 20 11 2012. Citaat:
foto restaurant Margaretha's

"'Ik ben sprakeloos want dit hadden we totaal niet verwacht', reageert uitbater Ivan Sax. 'We wisten wel dat we goed bezig waren. Als nieuwkomer in de Gault&Millau kregen we meteen een schitterende 14 op 20. Ik besef nog niet zo goed want ons nu allemaal overkomt. Natuurlijk zijn we ferm content met de ster van Michelin. Of deze bekroning veel zal veranderen? Daar sta ik momenteel nog niet bij stil. Het is zaak om onze voetjes op de grond te houden en om hard te blijven werken. Verder doen zoals we bezig zijn, is onze leidraad.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Margaretha's

Weekend Knack: De lekkerste plekjes
Reportage Culinair Oost-Vlaanderen

Verschenen in Weekend Knack op 06 06 2012. Citaat:
foto eetcafé Roodstop

Van bistro's en brasseries tot gastronomische tempels en eetwinkeltjes. Weekend Knack selecteerde 14 opmerkelijke eetadressen in Oost-Vlaanderen.

  • In en uit: Café Parti
  • Kunstzinnige snackbar: bRoodstop
  • Brasserie: Bord'Eau
  • Bistronomie: Plein 25, J.e.f
  • Gastronomie: 't Korennaer, Deauville, Bresca
  • Landelijk: Den Duyventoren, Benoit en Bernard Dewitte
  • Alleen in het weekend: Jour de Fête
  • Lekkere winkels: Yuzu (Chocoladezaak, Walpoortstraat, Gent), Joost Arijs (Gent), Wauters (Temse)

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: eetcafé Roodstop

Nieuws uit de omgeving van Oudenaarde

Lekker UiT in 't Moreelsgoed, Tiegem

Verschenen in UiT in Zuidwest op 11 02 2015. Citaat:
foto restaurant 't Moreelsgoed

"En het wordt nog beter met het hoofdgerecht: dry aged black Angusrund met een crème van gegrilde witte kool, peterseliewortel, gebrande pijpajuin, savooikool, crème van hazelnootjes en Thaise bearnaise. Het zeer smakelijke gerijpte vlees wordt ondersteund door een brede waaier aan smaken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Moreelsgoed

Peter Goossens en Gert De Mangeleer bij Beste Chefs ter wereld

Verschenen in standaard.be op 31 01 2015. Citaat:
foto restaurant Hof Van Cleve

"Het Franse culinaire magazine Le Chef publiceerde een lijst met de 100 beste Chefs ter wereld. De Belgen Peter Goossens (van het Hof van Cleve) en Gert De Mangeleer (van Hertog Jan) staan in de top vijftig. In de top 10 staan vijf Franse chefs."

Overzicht 100 Beste Chefs - Magazine Le Chef

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Hof Van Cleve

Benoit & Bernard Dewitte, Ouwegem
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 05 12 2014. Citaat:
foto restaurant Benoit en Bernard Dewitte

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over een bezoek aan sterrenrestaurant Benoit & Bernard Dewitte te Ouwegem.
Lees het verslag

Over: restaurant Benoit en Bernard Dewitte

Gault&Millau 2015 beveelt Paul de Pierre aan

Verschenen in hln.be op 12 11 2014. Citaat:
foto restaurant Paul de Pierre

"Het Etikhoofse restaurant Paul de Pierre krijgt in de nieuwe Gault&Millau voor het eerst een aanbeveling. Voor chef Paul-Henri Cuvelier en zijn echtgenote Inge Allegaert een erkenning waar ze fier op zijn. 'Deze vermelding zet ons op de culinaire kaart', zegt Paul-Henri. 'De laatste twee jaar hebben we ons restaurant gastronomische verfijnt en dat slaat aan.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Paul de Pierre

't Huis van Lede: Weg met de sterren & genieten?

Verschenen in Be-Gusto op 06 06 2014. Citaat:
foto restaurant 't Huis Van Lede

"Chef & eigenaar Frederick Dhooge is de man achter het succes van 't Huis van Lede. Na zijn passages bij o.a. het Hof van Cleve en Comme Chez Soi creëerde hij zijn eigen stijl met als resultaat al 8 jaar die beruchte Michelin ster. Met zijn nieuwe visie wil Dhooge de focus leggen op perfecte gaartijden, smaakvolle sauzen, topproducten en kwaliteit in het bord. In de zaal wordt Frederick bijgestaan door Stijn Van der Beken voormalig sommelier van De Karmeliet en Hof van Cleve."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Huis Van Lede