Restaurant Oostkamp

Zoek een restaurant in Oostkamp

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Oostkamp

Schatteman, Hertsberge

verschenen in vaut le voyage, op 07 03 2014, citaat:
foto restaurant Schatteman

"Van dit weeral prima bezoek zullen we ons vooral de hoppescheuten herinneren waarbij kleur en smaak met elkaar flirten, de heerlijke duif aan de ene kant, en vooral ook nog dat geniale groentestoofpotje als side dish aan de overkant."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Schatteman

Het Lekkere Westen
Van 15 september tot 15 december 2013

verschenen in eigen redactie, op 13 09 2013, citaat:

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Van 15 september tot 15 december 2013 kan je bovendien in het restaurant van de chefs proeven van 'Het Lekkere Westen'.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

over: restaurant Laurel En Hardy

't Oud Wethuys
Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 11 10 2012, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant 't Oud Wethuys

Virtual Tour van Queens

verschenen in eigen redactie, op 18 03 2012, citaat:

over: restaurant Queens

Nieuws uit de omgeving van Oostkamp

Nieuwe Hertog Jan: een uniek moment ... en een klein rood tractortje

verschenen in detafelvantine.be, op 24 08 2014, citaat:

"Een restaurant, zeker van dit kaliber, vergt niet alleen een schitterende chef in de keuken, maar ook iemand met de gave om te 'bedienen'. Aanwezig zijn zonder aanwezig te zijn. Het is een kunst die Joachim als de beste beheerst. Ik heb zowel een hekel aan al te nadrukkelijke onderdanigheid als aan al te joviale vriendelijkheid. Veel van de mensen in de zaal – en ook de keuken – werkten reeds in 'oude' Hertog Jan en weten dus perfect hoe het moet. De sfeer is relax en elke gast voelt zich op een aangename manier 'thuis'."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Hertog Jan (Loppem)

Aneth wordt Petite Aneth

verschenen in Brugse vertellementjes, op 24 08 2014, citaat:

"Sinds maart dit jaar heeft het sterrenrestaurant Aneth de deuren gesloten, maar is op dezelfde locatie Petite Aneth te vinden. Het zijn nog altijd wel dezelfde mensen aan het stuur, maar een totaal andere keuken dan voorheen. De kaart toont eerder een bistrokeuken, met buiten een gezellig terras waar je ook in de namiddag terecht kan voor een pannekoek of drankje."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Petite Aneth (Brugge)

'Eén restaurant is moeilijker dan een keten'
Thierry Canetta, zaakvoerder Ellis Gourmet Burger

verschenen in tijd.be, op 22 08 2014, citaat:

"Ondertussen blijven van de vijf oprichters nog twee zaakvoerders over en is Ellis Gourmet Burger een geöliede, geprofessionaliseerde machine. 'Voor het einde van dit jaar komt er een achtste vestiging in Leuven en openen we de eerste buitenlandse Ellis in Rotterdam.' Ook op de agenda staan Luik, Namen en Amsterdam. 'Ik zie minstens 30 Ellis Gourmet Burgers in België. Ook in Frankrijk en Luxemburg zien we mogelijkheden.' Ambitieus, maar Canetta maakt zich sterk dat de moeilijkste fase achter de rug is. 'Als restauranthouder moet je alles zijn: een culinaire kenner, een marketeer, een people manager en een ondernemer. Eenmaal je een keten hebt, kan je specialisten aannemen. Zo kan ik de taken waar ik zelf minder goed in ben, delegeren.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Ellis Gourmet Burger (Brugge)

Tanuki, Brugge: lichte Japanse keuken

verschenen in Brugse vertellementjes, op 08 08 2014, citaat:

"De hapjes bij het aperitief, de sashimi, de helder bouillon die telkens voor het opdienen geproefd en eventueel nog bijgekruid wordt, gegrilde kippespiesjes, sushi en het rundvlees op de teppan-yaki, hadden telkens hetzelfde gemeen, ze waren licht, met kennis bereidt en goed gedoseerd. Het dessert met ijs van groene thee en vers fruit was van hetzelfde kaliber."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Tanuki (Brugge)

Vero Caffè, Brugge: koffie en lekkers!

verschenen in Brugse vertellementjes, op 26 07 2014, citaat:

"Bij het bestellen aan de bar laat je je al dan niet verleiden door de huisgemaakte gebakjes. Ik in ieder geval en koos voor een stukje chocoladebrownie. Die was enorm lekker, met nog halflopende chocolade, zeer vol van smaak, een bommetje in meerdere opzichten ..."

lees het artikel online (externe link)

over: koffiebar Vero Caffè (Brugge)

L.E.S.S. zwaait deuren open op oude locatie Hertog Jan

verschenen in knackweekend.be, op 24 07 2014, citaat:

"Op de oude locatie van Hertog Jan opende L.E.S.S., een laagdrempelig restaurant met zuiderse keuken gebaseerd op eersteklas Spaanse producten. (...) Pure producten staan centraal en er zijn kleine gerechten om te delen. Joachim Boudens selecteerde de wijnen, afkomstig van kleine en ecologische Spaanse producenten."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Less (Sint-Michiels)

Pluk je boek @ Books and Brunch, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 07 07 2014, citaat:

"We kozen de Bio brunch dat bestaat uit een heerlijke croissant, dat vooral niet te zwaar op de maag ligt!! Twee sneetjes heerlijk zacht donker bruin brood, 2 sneetjes kaas, een zacht gekookt ei, en dat was een echte bio ei! Hemels! Een appelsap, een potje confituur, choco en boter. Bij het gezonde ontbijt, geniet u van een broodmandje met onder ander een pistolet, een omlette met spek, (was net iets te droog), vers sinaasappelsap, boter, choco en aardbeien confituur."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Books & Brunch (Brugge)

Chill @ Lilaloe, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 03 07 2014, citaat:

"De keuken is ongecompliceerd, de ingrediënten zijn vers. We kozen, jawel de lunch! Het voorgerecht bestond uit een bloemkoolsoep met broodmandje als voorgerecht, ruim geserveerd. Het hoofdgerecht werd een quiche met lentesla dat eveneens royaal opgediend werd. Niets buitengewoons maar correct en vers."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Lilaloe (Brugge)