Restaurant Oostkamp

Zoek een restaurant in Oostkamp

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Oostkamp

Schatteman, Hertsberge

verschenen in vaut le voyage, op 07 03 2014, citaat:
foto restaurant Schatteman

"Van dit weeral prima bezoek zullen we ons vooral de hoppescheuten herinneren waarbij kleur en smaak met elkaar flirten, de heerlijke duif aan de ene kant, en vooral ook nog dat geniale groentestoofpotje als side dish aan de overkant."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Schatteman

Het Lekkere Westen
Van 15 september tot 15 december 2013

verschenen in eigen redactie, op 13 09 2013, citaat:

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Van 15 september tot 15 december 2013 kan je bovendien in het restaurant van de chefs proeven van 'Het Lekkere Westen'.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

over: restaurant Laurel En Hardy

't Oud Wethuys
Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 11 10 2012, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant 't Oud Wethuys

Virtual Tour van Queens

verschenen in eigen redactie, op 18 03 2012, citaat:

over: restaurant Queens

Nieuws uit de omgeving van Oostkamp

L.E.S.S. zwaait deuren open op oude locatie Hertog Jan

verschenen in knackweekend.be, op 24 07 2014, citaat:

"Op de oude locatie van Hertog Jan opende L.E.S.S., een laagdrempelig restaurant met zuiderse keuken gebaseerd op eersteklas Spaanse producten. (...) Pure producten staan centraal en er zijn kleine gerechten om te delen. Joachim Boudens selecteerde de wijnen, afkomstig van kleine en ecologische Spaanse producenten."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Less (Sint-Michiels)

Voorstelling nieuwe Hertog Jan

verschenen in eigen redactie, op 22 07 2014, citaat:

Bron: Vimeo - KwiZienTV

over: restaurant Hertog Jan (Loppem)

Spirit en smulpapen @Petite Aneth, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 11 07 2014, citaat:

"Het hoofdgerecht is een vis op een bedje van erwten puree en aardappel gratin met perfect gegaarde bonen. Héél fijn. Het dessert is een mix van aardbeien bavarois, met een tikje Belgische chocolade en ijs. Buikje vol hoofdje blij."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Petite Aneth (Brugge)

Pluk je boek @ Books and Brunch, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 07 07 2014, citaat:

"We kozen de Bio brunch dat bestaat uit een heerlijke croissant, dat vooral niet te zwaar op de maag ligt!! Twee sneetjes heerlijk zacht donker bruin brood, 2 sneetjes kaas, een zacht gekookt ei, en dat was een echte bio ei! Hemels! Een appelsap, een potje confituur, choco en boter. Bij het gezonde ontbijt, geniet u van een broodmandje met onder ander een pistolet, een omlette met spek, (was net iets te droog), vers sinaasappelsap, boter, choco en aardbeien confituur."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Books & Brunch (Brugge)

Chill @ Lilaloe, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 03 07 2014, citaat:

"De keuken is ongecompliceerd, de ingrediënten zijn vers. We kozen, jawel de lunch! Het voorgerecht bestond uit een bloemkoolsoep met broodmandje als voorgerecht, ruim geserveerd. Het hoofdgerecht werd een quiche met lentesla dat eveneens royaal opgediend werd. Niets buitengewoons maar correct en vers."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Lilaloe (Brugge)

Ellis Gourmet Burger, Brugge
Burgers zoals ze horen te zijn!

verschenen in Brugse vertellementjes, op 29 06 2014, citaat:

"De burgers kwamen even later. Drie fraaie exemplaren met een mooi stuk vlees, ijsbergsla, augurk, rode ui, tomaat, ketchup en mosterd. Er naast lagen nog enkele trostomaatjes als versiering. Het broodje was licht getoast zoals het hoort en zeker niet zompig. De burger was ook goed gebakken en zeker niet droog. Frietjes met mayonaise apart en de aardappel in de schil met zure room waren kregen ook onze goedkeuring."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Ellis Gourmet Burger (Brugge)

De Goeste, Brugge: soep en pastabar met veel liefde!

verschenen in Brugse vertellementjes, op 19 06 2014, citaat:

"De kruidige Oosterse soep met noedels, knapperige groentjes en kip maakte zijn belofte waar. Een maaltijdsoep met knapperige groentjes en een kruiding die juist goed was. Dat de groentjes en de noedels apart in de soep worden gedaan zorgt er natuurlijk voor dat het geen brij wordt. Bij de soep krijg je ook nog een zakje met enkele stukjes brood, croutonnetjes en boter. Origineel en klantvriendelijk!"

lees het artikel online (externe link)

over: soepbar De Goeste (Brugge)

Au Petit Grand, Brugge: voor een lekker stukje vlees

verschenen in Brugse vertellementjes, op 17 06 2014, citaat:

"Au Petit Grand is een goed adres voor een correct bereid stuk vlees of vis, de bediening is vlot en zeer vriendelijk. Ook de keuken kan vlot een volle zaak aan, ook dat verdiend een pluim. Iets meer aandacht voor de kruiding en de afwerking zouden er wellicht voor zorgen dat het restaurant een trapje hoger komt te staan."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Au Petit Grand (Brugge)

Boffen @ Burg 9

verschenen in GeorgeS Brugge, op 15 06 2014, citaat:

"Het voorgerecht, een risotto van spinazie met zomertruffel was echt overheerlijk. Het hoofdgerecht zeetong met lentegroeten, kokkel, puree overgoten met een schitterende 'beurre blanc saus' >> top. Het dessert, was een semiklassieke Dame Blanche op een fijne laagje crumble met een echte warme chocolade saus en slagroom, alles apart opgediend zodat we konden aanvullen naar smaak."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Burg 9 (Brugge)

Agnes Goyvaerts bezoekt d'Afspanning te Beernem
The Happy Eater

verschenen in DM magazine, op 07 06 2014, citaat:

Interieur?
Klassiek-modern, chic met mooie materialen en verschillend volgens de kamers.

Keuken?
De chef heeft ervaring opgedaan in zaken als Manoir Stuyvenberg, Maison Vandamme en Oud Sluis. Daardoor geeft hij zijn klassiek achtergrond een hedendaagse .schwung

Extra?
De royale porties, bescheiden prijzen. Je zit ruim en bij mooi weer is er de aansluitende tuin.

over: restaurant d'Afspanning (Beernem)