Restaurant Oostkamp

Zoek een restaurant in Oostkamp

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Oostkamp

Schatteman, Hertsberge

verschenen in vaut le voyage, op 07 03 2014, citaat:
foto restaurant Schatteman

"Van dit weeral prima bezoek zullen we ons vooral de hoppescheuten herinneren waarbij kleur en smaak met elkaar flirten, de heerlijke duif aan de ene kant, en vooral ook nog dat geniale groentestoofpotje als side dish aan de overkant."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Schatteman

Het Lekkere Westen
Van 15 september tot 15 december 2013

verschenen in eigen redactie, op 13 09 2013, citaat:

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Van 15 september tot 15 december 2013 kan je bovendien in het restaurant van de chefs proeven van 'Het Lekkere Westen'.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

over: restaurant Laurel En Hardy

't Oud Wethuys
Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 11 10 2012, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant 't Oud Wethuys

Virtual Tour van Queens

verschenen in eigen redactie, op 18 03 2012, citaat:

over: restaurant Queens

Nieuws uit de omgeving van Oostkamp

Sans Cravate, Brugge: lunch in stijl!

verschenen in Brugse vertellementjes, op 12 04 2014, citaat:

"Dat hoofdgerecht was ook een toppertje, subliem kalfsvlees uit Corrèze, de eerste erwtjes, aardappelsoufflé en een pastille van het merg. Twee mooie sneden van het rozige kalfsvlees, perfect gegaard, het was een genoegen om er van te mogen proeven."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Sans Cravate (Brugge)

Yellow Bistro

verschenen in coolinary.be, op 11 04 2014, citaat:

"Bij Yellow kun je terecht voor correct geprijsde bistrogerechten welke door een topteam in elkaar worden gebokst. Verwacht je verder aan een fris interieur, een vlotte bediening en mogelijk ook aan een occasionele stroompannen. De charmes van een oud pand in leen. Reservatie is aangewezen."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Yellow (Brugge)

Hof van Cleve en De Karmeliet bij 100 beste restaurants ter wereld

verschenen in nieuwsblad.be, op 11 04 2014, citaat:

"Het magazine Elite Traveler heeft zijn top honderd van beste restaurants ter wereld bekendgemaakt. Daar zitten twee Belgische restaurants bij: het Hof van Cleve Van Peter Goossens en De Karmeliet van Geert Vanhecke."

"Hof van Cleve behaalde de 19de plaats en wordt door de redacteurs van het magazine geroemd om zijn 'enthousiaste recepten' en 'fijne gastronomie'. De Karmeliet staat op plaats 71 en wordt geprezen om zijn 'mix van klassieke Franse keuken met lokale tradities'."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Karmeliet (Brugge)

Dineren op vijftig meter hoogte
Bistronomie in the sky: 24-25-26 mei 2014

verschenen in hln.be, op 04 04 2014, citaat:

"Brugge is een nieuw gastronomisch evenement rijker. Tijdens het weekend van 24, 25 en 26 mei komt het concept 'Bistronomie in the sky' naar Oud Sint-Jan. Je kan er dineren bij Brugse chefs op een groot platform op 50 meter hoogte."

"Volgens hun concept kiezen de initiatiefnemers voor chefs van restaurants die net onder het sterrenniveau blijven, maar die wel goed bezig zijn. In Brugge zijn dat Rock Fort (met chefs Hermes Vanliefde en Peter Laloo), Bruut (Bruno en Bas Timperman), Kok au Vin (Jürgen Aerts), Tom's Diner (Tom Mestdagh), 't Apertje (Leo Callewaert), Bonte B (Bernard Bonte), Lieven (Lieven Vynck) en De Kruidenmolen (Stijn Bauwens)."

Meer info: www.bistronomieinthesky.be

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Rock-Fort (Brugge), restaurant Bistro Bruut (Brugge), restaurant Bistro Kok Au Vin (Brugge), restaurant Lieven (Brugge), restaurant Tom's Diner (Brugge), restaurant 't Apertje (Sint-Kruis), restaurant Bonte B. (Brugge)

De Jonkman, Sint-Kruis
Gespot op het web

verschenen in eigen redactie, op 01 04 2014, citaat:

Gespot op de website 'Belgian Taste Buds'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan tweesterrenrestaurant De Jonkman te Sint-Kruis ter gelegenheid van de tweede editie van 'Vrijdag=Visdag'.
Lees het verslag

Ook verschenen hierover op:

over: restaurant De Jonkman (Sint-Kruis)

No-nonsense genieten verzameld in derde editie Bistronomie Gids

verschenen in eigen redactie, op 30 03 2014, citaat:

Op 30 maart stelden horecaondernemers Steven Engels en Johannes Denis hun derde editie van Bistronomie Gids voor. Deze editie werd uitgebreid tot een overzicht van 95 bistronomische restaurants in België.

'Bistronomie' is de samentrekking van bistro en gastronomie en speelt in op de hedendaagse wens naar ongedwongen gastronomische plezier.

De gids wordt uitgebracht in het Nederlands en wordt verdeeld door Agora / Borgerhoff en Lambrechts en is te koop via de website bistronomie.be of in de boekhandel voor €12,95.

over: restaurant Bistro Refter (Brugge), restaurant Brasserie Raymond (Brugge), restaurant Ganache (Jabbeke), restaurant Guillaume (Brugge), restaurant 't Jong gerecht (Brugge)