Restaurant Oostkamp

Zoek een restaurant in Oostkamp

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Oostkamp

Schatteman, Hertsberge

verschenen in vaut le voyage, op 07 03 2014, citaat:
foto restaurant Schatteman

"Van dit weeral prima bezoek zullen we ons vooral de hoppescheuten herinneren waarbij kleur en smaak met elkaar flirten, de heerlijke duif aan de ene kant, en vooral ook nog dat geniale groentestoofpotje als side dish aan de overkant."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Schatteman

Het Lekkere Westen
Van 15 september tot 15 december 2013

verschenen in eigen redactie, op 13 09 2013, citaat:

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Van 15 september tot 15 december 2013 kan je bovendien in het restaurant van de chefs proeven van 'Het Lekkere Westen'.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

over: restaurant Laurel En Hardy

't Oud Wethuys
Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 11 10 2012, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant 't Oud Wethuys

Virtual Tour van Queens

verschenen in eigen redactie, op 18 03 2012, citaat:

over: restaurant Queens

Nieuws uit de omgeving van Oostkamp

Lunch @Bhavani, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 16 09 2014, citaat:

"Ons hoofdgerecht was een curry van kip met spinazie, huisgemaakte yoghurt met Basmati rijst. De vers gebakken met boter overgoten 'naan' waren heerlijk."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Bhavani (Brugge)

Keep calm and eat a bagel @Sanseveria bagelsalon

verschenen in GeorgeS Brugge, op 10 09 2014, citaat:

"Ik vond mijn bagel, geserveerd in een gezellige tent door de charmante gastheer en gastvrouw, heerlijk, origineel en vernieuwend. Omgeven door een eclectische mix van tasjes en bordjes die iedereen wel ergens kan plaatsen in de keuken van zijn grootmoeder of tante - een leuke knipoog naar mijn eigen jeugd met de met appels versierde suikerpotten – kom je terecht in een zeer aangename ontspannen en open sfeer."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Sanseveria (Brugge)

Le Fort - The Rock @Rock-Fort, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 06 09 2014, citaat:

"We genieten met de ogen, het bord is knap en verzorgd. Het vlees smelt in de mond, perfect gegaard, de groenten zijn krokant. Carpe diem voor een eerlijke prijs (€15)."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Rock-Fort (Brugge)

Kok au Vin, Brugge: all time favorite

verschenen in Brugse vertellementjes, op 29 08 2014, citaat:

"Wij kozen voor het driegangen menu en kozen uit de voorgerechten courgettesoep met sot l'y laisse (het lekkerste stukje van de kip), en momo opgevuld met kruidig gehakt en een lekkere bouillon. De aandacht voor de afwerking van de borden valt hier meteen op. Alles is bedachtzaam op het bord geschikt, over ieder gerecht is nagedacht. Zelfde verhaal bij de hoofdgerechten, een boterzacht stuk kalfsvlees, kipfilet uit de Landes 'paëlla style' en een vissoep waar veel andere soepen bij verbleekten waren een schot in de roos!"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Bistro Kok Au Vin (Brugge)

Een bistro die deugd doet @sfeerbistro De Twijfelaar

verschenen in GeorgeS Brugge, op 28 08 2014, citaat:

"Deze bistro houdt van de eenvoud van goeie dingen met net dat klein accentje meer. Het proberen waard! Prijs-kwaliteit helemaal correct! Een adresje dat ik als troef achter de hand hou!"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Twijfelaar (Brugge)

Places: Den Dyver, Brugge

verschenen in Venuez, op 26 08 2014, citaat:

"Frederik en Pascal brieften Philip dat ze de typische Brugse knipoog in Den Dyver wilden bewaren. Philip koos voor een warme invulling, waarbij hij de ziel van het pand centraal plaatste. Karakteristiek zijn de houten balken in het plafondgewelf, de authentieke tegelvloer en de wand in baksteen. Ook de menukaart van Den Dyver zit op het snijvlak van een ambachtelijke productkeuken met een hedendaagse verwerking."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Den Dyver (Brugge)

Nieuwe Hertog Jan: een uniek moment ... en een klein rood tractortje

verschenen in detafelvantine.be, op 24 08 2014, citaat:

"Een restaurant, zeker van dit kaliber, vergt niet alleen een schitterende chef in de keuken, maar ook iemand met de gave om te 'bedienen'. Aanwezig zijn zonder aanwezig te zijn. Het is een kunst die Joachim als de beste beheerst. Ik heb zowel een hekel aan al te nadrukkelijke onderdanigheid als aan al te joviale vriendelijkheid. Veel van de mensen in de zaal – en ook de keuken – werkten reeds in 'oude' Hertog Jan en weten dus perfect hoe het moet. De sfeer is relax en elke gast voelt zich op een aangename manier 'thuis'."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Hertog Jan (Loppem)

Aneth wordt Petite Aneth

verschenen in Brugse vertellementjes, op 24 08 2014, citaat:

"Sinds maart dit jaar heeft het sterrenrestaurant Aneth de deuren gesloten, maar is op dezelfde locatie Petite Aneth te vinden. Het zijn nog altijd wel dezelfde mensen aan het stuur, maar een totaal andere keuken dan voorheen. De kaart toont eerder een bistrokeuken, met buiten een gezellig terras waar je ook in de namiddag terecht kan voor een pannekoek of drankje."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Petite Aneth (Brugge)

'Eén restaurant is moeilijker dan een keten'
Thierry Canetta, zaakvoerder Ellis Gourmet Burger

verschenen in tijd.be, op 22 08 2014, citaat:

"Ondertussen blijven van de vijf oprichters nog twee zaakvoerders over en is Ellis Gourmet Burger een geöliede, geprofessionaliseerde machine. 'Voor het einde van dit jaar komt er een achtste vestiging in Leuven en openen we de eerste buitenlandse Ellis in Rotterdam.' Ook op de agenda staan Luik, Namen en Amsterdam. 'Ik zie minstens 30 Ellis Gourmet Burgers in België. Ook in Frankrijk en Luxemburg zien we mogelijkheden.' Ambitieus, maar Canetta maakt zich sterk dat de moeilijkste fase achter de rug is. 'Als restauranthouder moet je alles zijn: een culinaire kenner, een marketeer, een people manager en een ondernemer. Eenmaal je een keten hebt, kan je specialisten aannemen. Zo kan ik de taken waar ik zelf minder goed in ben, delegeren.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Ellis Gourmet Burger (Brugge)

Tanuki, Brugge: lichte Japanse keuken

verschenen in Brugse vertellementjes, op 08 08 2014, citaat:

"De hapjes bij het aperitief, de sashimi, de helder bouillon die telkens voor het opdienen geproefd en eventueel nog bijgekruid wordt, gegrilde kippespiesjes, sushi en het rundvlees op de teppan-yaki, hadden telkens hetzelfde gemeen, ze waren licht, met kennis bereidt en goed gedoseerd. Het dessert met ijs van groene thee en vers fruit was van hetzelfde kaliber."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Tanuki (Brugge)