Restaurant Oostkamp

Zoek een restaurant in Oostkamp

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Oostkamp

Het Lekkere Westen
Van 15 september tot 15 december 2013

verschenen in eigen redactie, op 13 09 2013, citaat:

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Van 15 september tot 15 december 2013 kan je bovendien in het restaurant van de chefs proeven van 'Het Lekkere Westen'.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

over: restaurant Laurel En Hardy

't Oud Wethuys
Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 11 10 2012, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant 't Oud Wethuys

Virtual Tour van Queens

verschenen in eigen redactie, op 18 03 2012, citaat:

over: restaurant Queens

Nieuws uit de omgeving van Oostkamp

Lancering 'Joachim Boudens Selectie'
Selectie wijnen verkrijgbaar via webshop Hertog Jan

verschenen in eigen redactie, op 30 10 2014, citaat:

Sinds het begin van de samenwerking tussen Gert De Mangeleer en Joachim Boudens neemt foodpairing een belangrijke plaats in in Hertog Jan. De wijnfilosofie van Joachim Boudens is dan ook één van de steunpilaren van Hertog Jan. Het wijnaanbod is net zoals de keuken constant in beweging en geïnspireerd door invloeden vanuit de hele wereld.

Vanaf 30 oktober kan men ook buiten de muren van Hertog Jan proeven van de (wijn)filosofie. Bij het samenstellen van de selectie werkt Joachim Boudens samen met een beperkte groep importeurs en verdelers van kwaliteitswijnen in België. Het 'Joachim Boudens Selectie' aanbod voor de komende maanden bestaat uit een 30 tal wijnpakketten die, zolang de voorraad strekt, online beschikbaar zijn. Pakketten worden bij de consument afgeleverd.

Verkrijgbaar via: webshop Hertog Jan

over: restaurant Hertog Jan (Loppem)

Shocktail g @restaurant Goffin, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 27 10 2014, citaat:

"De timing is perfect. Het spektakel start snel, de hapjes volgen elkaar in een mooi tempo op. Na het voorgerecht wordt net lang genoeg gepauzeerd zodat je klaar bent om het hoofdgerecht aan te snijden. Mooi. Onthaasten zonder het wachtgevoel, een aangename carpe diem."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Goffin (Sint-Kruis-Brugge)

Chef Karen Keygnaert van sterrenrestaurant A'Qi:
'Ik kookte nooit eerder op een boot'

verschenen in knackweekend.be, op 26 10 2014, citaat:

"Terwijl ‘De Smaakboot’ door Brugse reien en het Meetjesland vaart, nestelt chef Karen Keygnaert van restaurant A’Qi zich in de kombuis om de passagiers te verlekkeren met een weloverwogen driegangenmenu."

"'In A’Qi werken we zo vaak mogelijk met Belgische vissen. We hebben een leverancier in Zeebrugge die ons voorziet van verse pladijs, tong, schar, tarbot en ettelijke andere Noordzeeproducten. Mensen zijn vaak wantrouwig tegenover vissen die ze niet kennen, maar ik probeer ze van het tegendeel te overtuigen', aldus Keygnaert.

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant A'Qi (Sint-Andries)

Brugs hotel heeft ‘beste viersterrenkamer van het land’: Hotel Heritage - Restaurant Le Mystique

verschenen in nieuwsblad.be, op 25 10 2014, citaat:

"Het Brugse hotel Heritage heeft een award ontvangen voor de 'beste viersterrenkamer van ons land voor zakenreizigers'. Hotel Heritage maakt deel uit van de prestigieuze Relais-Chateaux hotels. Zakenmagazine The Corporate Traveller stuurde een internationale jury naar tal van vier- en vijfsterrenhotels in het hele land, zowel naar gevestigde waarden als naar nieuwkomers. Volgens één van de juryleden, Joanna Pays, viel de keuze op het Brugse Hotel Heritage omwille van de harmonieuze verwerking van technologische in room-faciliteiten."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Le Mystique (Brugge)

Ventura, Brugge: Italiaans langs de Ring

verschenen in Brugse vertellementjes, op 23 10 2014, citaat:

"Ventura te Brugge is spiksplinternieuw, vandaag was het de eerste dag dat ze open waren (...) De keuken moest duidelijk nog haar draai vinden maar na een tijdje kwamen onze hoofdgerechten er aan. Linguini al vongole voor Annemieke en gegrilde tonijn voor mij. Ook hier opnieuw verzorgde borden al was de look iets te veel aanwezig bij de linguini vond mijn immer sympathieke tafelgenote. Ikzelf was tevreden over de tonijn, een mooi dik stuk die correct gebakken was. Ik gruwel immers van die dunne uitgebakken diepvriestonijn. De getomateerde groentesaus viel ook erg in de smaak. Een stukje polenta vergezelde de tonijn."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Ventura (Brugge)

Authentieke Vietnamees in Brugge @Buddhasia

verschenen in GeorgeS Brugge, op 19 10 2014, citaat:

"De keuken van Buddhasia cultiveert een mix van verfijning en authenticiteit in de details en dat terwijl je jezelf lichamelijk en wellicht ook geestelijk deugd doet. Deze kleine eettent in de schaduw van onze prachtige kathedraal is de omweg meer dan waard!"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Buddhasia (Brugge)

Fresh fair and fabulous @Hashtagfood, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 13 10 2014, citaat:

"Schitterend omdat de borden ruim geserveerd worden. We starten met een Grote bruschettamix (12 stuks) - 2 stuks van elke soort, gewoon omdat we curieuzeneuzen zijn. Mijn voorkeur ging ongetwijfeld naar de Bruschetta met Roquefort & peer. De voorzichtig uitgekozen ingrediënten smaken naar meer. Absoluut aan te raden, niet te missen, gewoon doen!"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant #food (Hashtag food) (Brugge)

Kookeet 2014, Brugge
4, 5 en 6 oktober 2014 van 11u tot 21u

verschenen in eigen redactie, op 01 10 2014, citaat:

Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 oktober wordt de vierde editie van Kookeet georganiseerd in Brugge. Op ’t Zand serveren 30 Brugse chefs gastronomische gerechtjes aan democratische prijzen.

De voorbije jaren is Kookeet uitgegroeid tot het belangrijkste gastronomische evenement in Brugge. Vorig jaar waren er maar liefst 100.000 bezoekers.

De 30 Brugse chefs die dit jaar deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmandvermelding of hoge score bij Gault Millau.

De deelnemers dit jaar zijn: De Karmeliet***, De Jonkman**, Sans Cravate*, A’Qi*, Auberge de Herborist*, Assiette Blanche, Bhavani, Bistro Refter, Bonte B, Bistro Bruut, De Mangerie, De Visscherie, Den Gouden Karpel, D’s Deldycke Traiteurs, Ducheyne Niek, Goffin, Guillaume, Kok au Vin, La Tâche, Lieven, Patisserie Academie, Patisserie Servaas Van Mullem, Restaurant Patrick Devos en special guest Wim Lybaert, Rock-Fort, ‘t Zwaantje, Tanuki, Tête Pressée, The Chocolate Line, Weinebrugge, Zeno.

Meer info: website Kookeet

over: restaurant De Karmeliet (Brugge), restaurant De Jonkman (Sint-Kruis), restaurant Sans Cravate (Brugge), restaurant Auberge De Herborist (Sint-Andries), restaurant Assiette Blanche (Brugge), restaurant Bhavani (Brugge), restaurant Bistro Refter (Brugge), restaurant Bonte B. (Brugge), restaurant Bistro Bruut (Brugge), restaurant De Mangerie (Brugge)