Restaurant Middelkerke

Zoek een restaurant in Middelkerke

In de pers: Middelkerke

Eat & Sea, Middelkerke

Verschenen in vierbordjes.be op 13 07 2015. Citaat:
foto restaurant Eat & Sea

Bruno Vanspauwen ging langs bij La Saline. Chef achter het fornuis is Bernard Decoux, die zich omschoolde van sommelier tot kok.

Zijn keuken wordt omschreven als 'rechttoe-rechtaan, genereus en familiaal, met aandacht voor lichtheid en zuivere smaken'.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eat & Sea

Renty, Middelkerke

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 15 04 2015. Citaat:
foto restaurant Renty

"Het hoofgerecht wordt de zeetong voor mij, met frietjes, salade en huisgemaakte mayonaise. Alles is met liefde bereid door mevrouw Renty, de frietjes smaken zeer goed, alleen zijn mijn groenten wederom niet kraakvers."

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Renty

Lady Chef Christa Capelle

Verschenen in eigen redactie op 01 12 2013.
foto restaurant La Tulipe

Voor chef Christa Capelle van restaurant La Tulipe is 2013 een speciaal jaar, want de Lady Chef of the Year 2003 viert haar 10de verjaardag als Lady Chef.

Meer over restaurant La Tulipe

Restaurant De Parel, Westende
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 10 10 2013.

Bron: YouTube.com

Meer over restaurant De Parel

Het Lekkere Westen
Van 15 september tot 15 december 2013

Verschenen in eigen redactie op 13 09 2013.

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Van 15 september tot 15 december 2013 kan je bovendien in het restaurant van de chefs proeven van 'Het Lekkere Westen'.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

restaurants uit dit artikel

Restaurant China Delight, Middelkerke - Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 17 06 2013.

Bron: YouTube.com

Meer over restaurant China Delight

Nieuws uit de omgeving van Middelkerke

De Gouden Vork 2015: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 04 01 2016.
foto restaurant Le Nord

Het voorbije jaar waren in De Streekkrant recensies te lezen van restaurantbezoeken van de jury voor 'De Gouden Vork 2015' wedstrijd. Begin 2016 werden de lauraten bekend gemaakt.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Bib Gourmand 2016 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 09 11 2015.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2016 voorgesteld. In totaal staan er 168 restaurants in België, waaronder 28 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Aan Tafel: Kombuis

Verschenen in De Standaard Magazine op 24 01 2015. Citaat:
foto restaurant Kombuis

"Ik heb mijn mosselen natuur besteld, want als ik dan toch voor een klassieker ga, word ik zo conservatief als de pest: dan vind ik de meest klassieke bereiding ook de beste (€22, 45). En het moet gezegd zijn: ze is perfect. Om te beginnen worden de mosselen à la minute bereid, waardoor ze stevig en sappig zijn, en zuiver zilt van smaak. Vervolgens ligt er een genereuze portie saled ern ui bovenop: niet platgekookt, maar ook knapperig."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kombuis

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij Bistr'O Plat'O

Verschenen in DM magazine op 24 01 2015. Citaat:
foto restaurant Bistr'o Plat'o

Keuken?

Klassiekers uit verschillende nationale keukens. Genereuze porties, à la minute bereid.

Kom ik terug?

Voor de aangename sfeer en de leuke muziek, en omdat het niet altijd gebakken slibtongetjes en pladijs moet zijn in Oostende.

Meer over restaurant Bistr'o Plat'o

Chef van ‘Toi, moi et la mer’ blij met vermelding in Bib Gourmand

Verschenen in nieuwsblad.be op 06 11 2014. Citaat:
foto restaurant Toi Moi Et La Mer

"Chef Christophe Snauwaert is geen eendagsvlieg: 'Ik sta al 26 jaar in de keuken en studeerde in 1992 af aan de hotelschool in Oostende. In 1996 werd ik beste Juniorkok en twee jaar later kregen we in Petit Nice een Bib Gourmand. Dat mijn werk nu erkenning krijgt via een Bib Gourmand is een opsteker. Toen hier enkele maanden geleden een inspecteur van Michelin over de vloer kwam en na de maaltijd mijn keuken wou zien, dacht ik aan een grap. Ik ben aangenaam verrast. Dat ik budgetvriendelijk kook en een eigen koers vaar, zal wellicht meegespeeld hebben in de beoordeling. Toch ben ik niet van plan om veel te veranderen.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Toi Moi Et La Mer

Thermae Palace wil heel Europa veroveren

Verschenen in nieuwsblad.be op 13 09 2014. Citaat:
foto restaurant Brasserie Albert @ Thermae Palace

"Sinds de Oostendse ondernemer Mark Vanmoerkerke het Thermae Palace Hotel negen maanden geleden overnam, is er geen dag voorbijgegaan zonder vernieuwing. Met Brasserie Albert is een nieuw restaurant geopend, alle kamers zijn aangepakt en sinds kort zijn ook de grote seminarieruimtes helemaal vernieuwd."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Albert @ Thermae Palace

Restaurant De Roos valt in prijzen

Verschenen in hln.be op 08 08 2014. Citaat:
foto restaurant De Roos

"Het restaurant De Roos van Steve D'hoedt en Natacha Vandamme aan de Nieuwpoortse kaai valt in de prijzen. Reviewsite Tripadvisor heeft de restauranthouders beloond met het certificaat van uitmuntendheid 2014"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Roos

Blaffetuurken, Oostende

Verschenen in eigen redactie op 27 11 2013.

Bron: YouTube.com

Meer over restaurant Blaffetuurken

Agua Del Mar na vier jaar in Gault&Millau

Verschenen in nieuwsblad.be op 12 11 2013. Citaat:
foto restaurant Agua Del Mar

"Vier jaar na de opening behaalt het bekende restaurant Agua Del Mar, gevestigd in het Kursaal, voor het eerst een (mooie) quotering in de restaurantgids Gault&Millau. 'We hadden dit eerlijk gezegd niet verwacht, maar hard werken loont dus wel degelijk.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Agua Del Mar

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.