Restaurant Middelkerke

Zoek een restaurant in Middelkerke

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Middelkerke

Restaurant De Parel, Westende
Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 10 10 2013, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant De Parel

Het Lekkere Westen
Van 15 september tot 15 december 2013

verschenen in eigen redactie, op 13 09 2013, citaat:

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Van 15 september tot 15 december 2013 kan je bovendien in het restaurant van de chefs proeven van 'Het Lekkere Westen'.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

over: restaurant Kromme Elleboog

Restaurant China Delight, Middelkerke - Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 17 06 2013, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant China Delight

Restaurant De Prins, Westende - Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 28 02 2013, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant De Prins

De Toogoloog, Middelkerke

verschenen in nieuwsblad.be, op 01 01 2013, citaat:
foto eetcafé Den Toogoloog

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"Wij hebben heel bewust gekozen om bieren te serveren die komen van kleine, artisanale brouwerijen. Brouwers met een hart en een ziel, noemen we dat."

lees het artikel online (externe link)

over: eetcafé Den Toogoloog

Hostellerie Renty, Middelkerke

verschenen in nieuwsblad.be, op 01 01 2013, citaat:
foto restaurant Renty

Wat maakt de zaak bijzonder?

"'Hostellerie Renty is al jaren het enige restaurant in Middelkerke met Bib Gourmand van Michelin. Voor maximum 35 euro heb je de keuze uit telkens drie voor-, hoofd-, en nagerechten.' Norbert en Liesbeth zijn beide sommelier en dat is eraan te zien. De wijnkaart, die afgedrukt staat op het tafellinnen, bevat een waaier aan zeer fraaie wijnen vanaf 23 euro. Bij de zaak hoort ook een modern hotel."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Renty

La Tempete, Middelkerke - Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 29 06 2012, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant La Tempete

Eethuis roept iedereen aan tafel in eigen woning

verschenen in nieuwsblad.be, op 24 05 2012, citaat:

"Met de opening op 1 april van haar eethuis 'Aan Tafel' in Leffinge, ging voor Machteld Tjonck een droom in vervulling, die ze bovendien kon realiseren op een heel bijzondere locatie: haar eigen huis."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Aan Tafel

Restaurant The Lord, Middelkerke - Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 08 03 2012, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant The Lord

Chef in Nood - Afl. 5:
Belle Epoque te Middelkerke

verschenen in vtm.be, op 20 02 2012, citaat:
foto restaurant Belle Epoque

"De vijfde aflevering van ‘Chef in Nood’ situeert zich in Middelkerke, waar Daniëlla en haar man Eric al zestien jaar restaurant-taverne Belle Epoque uitbaten. Hij neemt de zaal voor zijn rekening en zij staat in de keuken. Ze werken hard, maar het brengt niet op. Vooral in de winter is het te kalm in de Belle Epoque en Daniëlla geeft ook toe dat ze de laatste tijd op automatische piloot kookt."

over: restaurant Belle Epoque

Opening Petit Coeur Middelkerke

verschenen in eigen redactie, op 01 02 2012, citaat:
foto restaurant Petit Coeur

De opening van Petit Coeur Middelkerke is voorzien voor 17 maart 2012.

Petit Coeur Middelkerke is een nieuwe zaak van horecaondernemer Eric De Wagenaere. Eric De Wagenaere heeft onder andere ook volgende 3 zaken in Gent: Coeur d ‘Artichaut, Petit Coeur en Bijloke de Bistro.

Verdere info volgt.

over: restaurant Petit Coeur

Dineren op de hoeve
Restaurant 't Hoeveke te Westende

verschenen in Steps, op 01 09 2011, citaat:
foto restaurant 't Hoeveke

"Een stijlvol ingerichte hoeve en een eerlijke keuken aan uitstekende prijs-kwaliteit. Met deze ingredïenten raakten we in een mum van tijd helemaal verknocht aan 't Hoeveke. In korte tijd wist het een erkende plaats te veroveren op de Westendse restaurantkaart."

over: restaurant 't Hoeveke

Taste ID: Verfijnde keuken
Restaurant 't Oud Klooster te Mannekensvere

verschenen in Steps, op 31 05 2011, citaat:
foto restaurant 't Oud Klooster

"Het is chef-kok Geert die de kaart samenstelt. Hij gaat voor een verfijnde Belgische keuken met klassieke gerechten zoals steak en visgerechten. Ook kreeftbereidingen krijgen een prominente plaats."

over: restaurant 't Oud Klooster