Restaurant Hoeselt

Zoek een restaurant in Hoeselt

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Hoeselt

Nieuwe namen op 'Limburg Proeft'

verschenen in eigen redactie, op 09 02 2013, citaat:
foto restaurant De Weijers Hoven

'Limburg Proeft' heeft enkele nieuwe namen bekend gemaakt die zullen deelnemen aan het evenement: restaurant Magis (Tongeren), restaurant Taratata (Hasselt), Herestraat 2 (Sint-Truiden), Le 54 (Tongeren), De Weijers Hoven (Hoeselt). Ook Lucie en Jimmy (Tongeren) en Ristorante Undici - Daniël en Rinaldo (Tongeren), bekend van het Vtm-programma 'Mijn Restaurant' hebben toegezegd.

Restaurants La Botte (Genk), De Slagmolen (Opglabbeek), Vous Lé Vous (Wimmertingen), Il Fiore (Maasmechelen) en chocoladehuis Boon (Hasselt) hadden eerder al toegezegd.

'Limburg Proeft' loopt van 7 to 9 juni 2013 te Hasselt.

Meer info: website Limburg Proeft

over: restaurant De Weijers Hoven

Nieuws uit de omgeving van Hoeselt

10 jaar Magis!

verschenen in eigen redactie, op 16 10 2014, citaat:

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 november 2014 organiseert sterrenrestaurant Magis een uniek 10-gangen diner (menu excl. drank : 100€ pp.) om hun 10 jarig bestaan te vieren.

Reserveren via de website of telefonisch op 012/743464.

over: restaurant Magis (Tongeren)

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

verschenen in eigen redactie, op 29 09 2014, citaat:

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Vorig jaar profiteerden maar liefst 7.000 jongeren van deze smakelijke actie. De campagne loopt van 1 oktober t.e.m 15 november.

Reserveren kan via facebookpagina Jong Keukengeweld

over: restaurant Altermezzo (Tongeren)

Aan Tafel: Bistro Bis

verschenen in De Standaard Magazine, op 27 09 2014, citaat:

"Bistro Bis heeft de juiste keuze gemaakt geen doorslagje van Magis te worden, maar een eigen concept en culinaire stijl neer te zetten: ruw en rock-'n-roll, maar ook gedreven en bezield."

"Dit is een keuken met pit, beet, punch en crunch, en daar hou ik wel van."

Prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Bistro Bis by Magis (Tongeren)

De Waterburcht, Millen

verschenen in Charl'eat, op 09 07 2014, citaat:

"Om te eten koos ik voor garnaalkroketjes met als supplement frietjes. De garnaalkroketjes waren dan wel niet huisgemaakt maar dat is hen zeker en vast vergeven want lekker waren ze. Bovendien kreeg ik er een uitgebreid slaatje bij. De frietjes waren helaas veel te vettig maar toch heeft deze maaltijd mij gesmaakt!"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Waterburcht (Millen)

De Mijlpaal, top in Tongeren

verschenen in Hot Cuisine de Pierre, op 07 07 2014, citaat:

"De volgende rondes waren stuk voor stuk lekkernijen met oerdegelijke producten. Wat dacht je van Kreeft, wortel structuren, ijs van kardemom en een crème van bergamot? Of een kanjer van een Sint-Jakobsnoot met rivierpaling, rode biet en zwarte truffel? De ombervis met aardpeer, inktvis en een saus van cider en curry viel vooral op door de heerlijke saus met curry! Wat een smaakbom! Dit werd gevolgd door een super zacht gegaard melklam, asperges, een flan van zachte look, piperade en een cannelloni pasta met lamsschouder."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Mijlpaal (Tongeren)