Restaurant Hoeselt

Zoek een restaurant in Hoeselt

Nieuws uit de omgeving van Hoeselt

Jong Keukengeweld & Studio Brussel pop-up restaurant!

Verschenen in Koken op hakken op 26 09 2015. Citaat:
foto restaurant Altermezzo

Koken op Hakken was te gast in het pop-up restaurant van Jong Keukengeweld en Studio Brussel. Voor één avond doken 5 jonge, enthousiaste Jong Keukengeweld chefs samen de keuken in en serveerden ze een 4-gangenmenu. De chefs van dienst waren Jonas & Laurence Haegeman (De Vijf Seizoenen), Bert Denoulet (Tafel 10), Seppe Nobels (Graanmarkt 13) en Jo Grootaers (Altermezzo).

Het resultaat? Hier werd gekookt op hoog niveau, om duimen en vingers van af te likken!

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Herberg De Pelgrim

Verschenen in eigen redactie op 01 09 2015.
foto eetcafé Herberg De Pelgrim

Herberg de Pelgrim is gelegen in het oud begijnhof van Tongeren. Je kan de er nog de sfeer van vroeger opsnuiven.

Dit eetcafe/brasserie wordt tegenwoordig uitgebaat door Stefan & Ine.

Meer over eetcafé Herberg De Pelgrim

Bistro Bis by Be-Gusto & Belgian Taste Buds

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 05 12 2014. Citaat:
foto restaurant Bistro Bis by Magis

"Ik was bijna halfweg het menu en ik wist het al. Hier kwam ik zeker terug. Deze stijl van koken lag me wel. Het volgende bord bevatte boekweit met bospaddenstoelen en yoghurt. Ik hield wel van de mix tussen warm, koud en lauw. De frisheid van de yoghurt, het herfstachtige van de bospaddenstoelen, ik kon het wel smaken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Bis by Magis

Gault&Millau bekroont Lucie & Jimmy

Verschenen in hln.be op 12 11 2014. Citaat:
foto restaurant Lucie & Jimmy

Het Tongerse restaurant 'Lucie & Jimmy' is één van de drie Limburgse nieuwkomers in de Gault&Millau-gids dit jaar. Een mooie culinaire bekroning voor het koppel, dat enkele jaren geleden nog de eindoverwinning in 'Mijn Restaurant' door de vingers zag glippen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lucie & Jimmy

10 jaar Magis!

Verschenen in eigen redactie op 16 10 2014.
foto restaurant Magis

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 november 2014 organiseert sterrenrestaurant Magis een uniek 10-gangen diner (menu excl. drank : 100€ pp.) om hun 10 jarig bestaan te vieren.

Reserveren via de website of telefonisch op 012/743464.

Meer over restaurant Magis

De Waterburcht, Millen

Verschenen in Charl'eat op 09 07 2014. Citaat:
foto restaurant De Waterburcht

"Om te eten koos ik voor garnaalkroketjes met als supplement frietjes. De garnaalkroketjes waren dan wel niet huisgemaakt maar dat is hen zeker en vast vergeven want lekker waren ze. Bovendien kreeg ik er een uitgebreid slaatje bij. De frietjes waren helaas veel te vettig maar toch heeft deze maaltijd mij gesmaakt!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Waterburcht

De Mijlpaal, top in Tongeren

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 07 07 2014. Citaat:
foto restaurant De Mijlpaal

"De volgende rondes waren stuk voor stuk lekkernijen met oerdegelijke producten. Wat dacht je van Kreeft, wortel structuren, ijs van kardemom en een crème van bergamot? Of een kanjer van een Sint-Jakobsnoot met rivierpaling, rode biet en zwarte truffel? De ombervis met aardpeer, inktvis en een saus van cider en curry viel vooral op door de heerlijke saus met curry! Wat een smaakbom! Dit werd gevolgd door een super zacht gegaard melklam, asperges, een flan van zachte look, piperade en een cannelloni pasta met lamsschouder."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Mijlpaal

Tafelen: Le 54, Tongeren
Sterk met zijn tweeën

Verschenen in Weekend Knack op 22 08 2013. Citaat:
foto restaurant Le 54

"Om alles met zijn tweeën tot een goed einde te brengen, serveren Alain en Ilse voor de lunch slechts een minimenu (voor- en hoofdgerecht en koffie) voor de democratische prijs van 21 euro. ’s Avonds kan men à la carte eten, behalve in het weekend, dan wordt er uitsluitend een avondmenu opgediend (drie gangen 35 euro, vier gangen 43 euro, vijf gangen 51 euro). De klanten accepteren deze beperkingen omdat zij weten dat zij beloond worden in de vorm van een bonus, die zij terugvinden op de rekening. Zo is het mogelijk om lekker en verzorgd te tafelen in een gerieflijke omgeving en dat alles tegen een verteerbare prijs."

Beoordeling keuken: 7/10
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 8/10

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le 54

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.