Restaurant Hoeselt

Zoek een restaurant in Hoeselt

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Hoeselt

Nieuwe namen op 'Limburg Proeft'

verschenen in eigen redactie, op 09 02 2013, citaat:
foto restaurant De Weijers Hoven

'Limburg Proeft' heeft enkele nieuwe namen bekend gemaakt die zullen deelnemen aan het evenement: restaurant Magis (Tongeren), restaurant Taratata (Hasselt), Herestraat 2 (Sint-Truiden), Le 54 (Tongeren), De Weijers Hoven (Hoeselt). Ook Lucie en Jimmy (Tongeren) en Ristorante Undici - DaniŽl en Rinaldo (Tongeren), bekend van het Vtm-programma 'Mijn Restaurant' hebben toegezegd.

Restaurants La Botte (Genk), De Slagmolen (Opglabbeek), Vous Lť Vous (Wimmertingen), Il Fiore (Maasmechelen) en chocoladehuis Boon (Hasselt) hadden eerder al toegezegd.

'Limburg Proeft' loopt van 7 to 9 juni 2013 te Hasselt.

Meer info: website Limburg Proeft

over: restaurant De Weijers Hoven

Nieuws uit de omgeving van Hoeselt

De Mijlpaal, Tongeren

verschenen in Be-Gusto, op 08 04 2014, citaat:

"Chef Jan start altijd met eersteklas seizoenproducten in zijn keuken en weet op een geslaagde manier dit hedendaags en aantrekkelijk te serveren. Hij bouwt verder op de klassieke inspiratie en zorgt elk seizoen voor een nieuwe gastronomische mijlpaal door in een actuele stijl zijn gerechten te verfijnen. Smaakcohesie en diepgang in zijn creaties zijn nooit veraf."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Mijlpaal (Tongeren)

No-nonsense genieten verzameld in derde editie Bistronomie Gids

verschenen in eigen redactie, op 30 03 2014, citaat:

Op 30 maart stelden horecaondernemers Steven Engels en Johannes Denis hun derde editie van Bistronomie Gids voor. Deze editie werd uitgebreid tot een overzicht van 95 bistronomische restaurants in BelgiŽ.

'Bistronomie' is de samentrekking van bistro en gastronomie en speelt in op de hedendaagse wens naar ongedwongen gastronomische plezier.

De gids wordt uitgebracht in het Nederlands en wordt verdeeld door Agora / Borgerhoff en Lambrechts en is te koop via de website bistronomie.be of in de boekhandel voor Ä12,95.

over: restaurant Altermezzo (Tongeren), restaurant Bistro Bis by Magis (Tongeren)

Magis, Tongeren: Gastronomische inspiratie in het Biessenhuys

verschenen in Be-Gusto, op 19 03 2014, citaat:

"Het hoofdgerecht is werkelijk subliem. Niet alleen is de filet van ree perfect gebakken maar de bijhorende hamburger van de reebout heeft minder de looks maar absoluut wel de smaak. Hierbij wordt schorseneer, een crŤme van kastanje en maniok chips mooi gepresenteerd. Apart nog een kommetje met paddenstoelen pied de mouton en cantharellen. De pairing met de Faugťres 2009 van het Domaine Leon Barral is ook perfect."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Magis (Tongeren)

Tafelen: Le 54, Tongeren
Sterk met zijn tweeŽn

verschenen in Weekend Knack, op 22 08 2013, citaat:

"Om alles met zijn tweeŽn tot een goed einde te brengen, serveren Alain en Ilse voor de lunch slechts een minimenu (voor- en hoofdgerecht en koffie) voor de democratische prijs van 21 euro. ís Avonds kan men ŗ la carte eten, behalve in het weekend, dan wordt er uitsluitend een avondmenu opgediend (drie gangen 35 euro, vier gangen 43 euro, vijf gangen 51 euro). De klanten accepteren deze beperkingen omdat zij weten dat zij beloond worden in de vorm van een bonus, die zij terugvinden op de rekening. Zo is het mogelijk om lekker en verzorgd te tafelen in een gerieflijke omgeving en dat alles tegen een verteerbare prijs."

Beoordeling keuken: 7/10
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 8/10

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Le 54 (Tongeren)