Restaurant Brugge

Zoek een restaurant in Brugge

In de pers: Brugge

Een bistro van bij ons @ Aquarel, Brugge

Verschenen in GeorgeS Brugge op 26 05 2015. Citaat:
foto restaurant Aquarel

'Georges Brugge' bezocht bistro Aquarel te Brugge en kon kort samenvatten: "Bistro Aquarel is een echt Belgische bistro zoals je ze op iedere straathoek zou willen tegenkomen, die zelfs geen gat brand in uw portefeuille, ongeacht zijn prachtige ligging!"

De zeetongetjes en de Rib Eye waren even lekker als gul geserveerd en de bediening de vriendelijkheid zelve!

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Aquarel

Lekker eten bij Sint Anna, Brugge

Verschenen in Brugse vertellementjes op 18 05 2015. Citaat:

In de schaduw van de Sint Annakerk te Brugge vinden we de nieuwe bistro Sint Anna. Je wandelt er binnen voor een apero of frisse pint en voor de kleine honger kan er gekozen worden van de tapaskaart.

De chef weet wat hij doet en wist de foodies van 'Brugse Vertellementjes' te verrassen met zijn goed uitgebalanceerde, mediterraans aandoende gerechten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Sint Anna

B-in te Brugge: gezellig tafelen, loungen met vrienden of genieten op het terras aan het water.

Verschenen in eigen redactie op 01 05 2015.
foto restaurant B-In

Restaurant en loungebar B-IN op de historische site Oud Sint-Jan wordt uitgebaat door Laurent De Rous, ex-hoofdkelner restaurant de Snippe.

Chef Olivier Calleeuw serveert elke middag en avond heel wat lekkere seizoensgebonden suggesties of een heerlijk all-in menu. Natuurlijk kan je ook een gerechtje kiezen van de vaste kaart. Om het even waar je zin in hebt, je bent zeker van een dagvers product en onberispelijke kwaliteit.

Over de middag kan je genieten van een lunch, die dagelijks wordt aangepast aan het aanbod op de markt.

Bij mooi weer kan je gezellig buiten tafelen op het prachtig gelegen terras met zicht op de Brugse reien.

B-in is eveneens de ideale plek in centrum Brugge voor een perfect verzorgd privé-feest.

Over: restaurant B-In

Het Visioen, Brugge: de moeite waard

Verschenen in Brugse vertellementjes op 23 04 2015. Citaat:

Een maand geleden opende de zoon van de uitbater van bistro 't Zwart Huis, samen met zijn vrouw, restaurant Het Visioen. Op de kaart staan zowel Belgische klassiekers als enkele Oosterse gerechten.

Filip & Annemieke (Brugse Vertellementjes) waren beide onder de indruk van de perfecte bereidingen, kruiding en royale porties. Met daarbij de attente bediening van de joviale ober en de hartelijkheid van de Indonesische gastvrouw beleefden ze een erg geslaagde avond.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Het Visioen

't Jong Gerecht, Brugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 15 04 2015. Citaat:
foto restaurant 't Jong gerecht

"Van een tussengerecht verwachten we net dat het licht en fris is, om het hoofdgerecht met goede moed aan te vatten: kalf, aardappel, witloof, spinazie, warmoes. Dit is een mooi bordje, met veel zorg klaargemaakt en harmonieus. De service draait hier vlot en het is niet lang wachten op het dessert in tweevoud."

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant 't Jong gerecht

Nespresso Mornings: ontbijten met de zon, wat sterren én koffie

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 15 04 2015. Citaat:
foto restaurant De Jonkman

"Nespresso had me namelijk uitgenodigd op de hoogste verdieping van een torengebouw aan de Louizalaan in Brussel. Het restaurant Villa in The Sky was de uitgelezen plek voor een menu uitgewerkt door vijf topchefs. Dit menu werd vergezeld van een wakker wordende zon, zodus een prachtig uitzicht over de hoofdstad en heerlijke koffie van Nespresso. De vijf chefs van dienst waren Roger Van Damme (Het Gebaar*), Filip Claeys (De Jonkman**), Jean Philippe Darcis, Alexandre Dionisio (Villa in The Sky*) en David Martin (La Paix*). Elke chef had een gerecht met een passende koffie gecreëerd."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zeno, Brugge: meer dan de moeite waard!

Verschenen in Brugse vertellementjes op 09 04 2015. Citaat:
foto restaurant Zeno

"Op de kaart drie menu’s van drie, vier en zes gangen telkens met bijpassende wijnen. We kiezen voor het grootste menu l’oevre au vert en starten met enkele hapjes die meteen de toon zetten. Kroepoek van aardappel bijvoorbeeld of chips van quinoa of pompoen. Zalige handgepelde garnalen en een lekkere dip van geitenyoghurt. Hetgeen volgde lag alleen maar in dezelfde lijn."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Zeno

L.e.s.s., Brugge

Verschenen in Be-Gusto op 09 04 2015. Citaat:
foto restaurant Less

"Op de kaart zien we een twintigtal tapas die aangevuld worden met een mooie reeks hoofdgerechten die ook al delend gegeten kunnen worden. Men adviseert om te starten met elk twee à drie tapas en volgens de goesting bij te bestellen. Daar loopt het natuurlijk vaak fout want met tapas zoals tonijn met puntpaprika en avocado, kroketjes met Ibérico ham, gegrilde artisanale witte pens, mergpijp met frisse kuiden en gefruite inktvis, is bijbestellen voor genieters een evidentie."

"Gert en Joachim hebben met deze bistro een leuke aanvulling gegeven aan hun driesterren restaurant Hertog Jan waarbij een jong en dynamisch team zorgt voor de Zuiderse beleving. Love.Eat.Share.Smile"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Less

Gespot op het web: restaurant A'Qi.

Verschenen in eigen redactie op 03 04 2015.
foto restaurant A'Qi

Gespot op de website van Guesthouses White Rooms te Brugge. Artikel 'Female chefs in Flemish Cuisine' (in het Engels) over restaurant A'Qi te Sint-Andries, Brugge.

Lees het artikel

Over: restaurant A'Qi

Pieter Pourbus, Brugge: klassiek maar lekker!

Verschenen in Brugse vertellementjes op 30 03 2015. Citaat:
foto restaurant Pieter Pourbus

"Gerookte zalm en garnaalkroketten werden de voorgerechten, klassieker kon bijna niet. Gerookte zalm is dan ook bijna op geen enkele kaart nog terug te vinden. Ik kreeg een groot bord met gesnipperde ui en een partje citroen. Lekker met een goed doorsmakende houtsmaak. Ook de garnaalkroketten werden goedgekeurd. De vulling was licht lopend en goed van kruiding."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Pieter Pourbus

Breydel De Coninck, Brugge: lekker visrestaurant

Verschenen in Brugse vertellementjes op 23 03 2015. Citaat:

"Hoewel er veel toeristen komen en ook de ligging het je zou doen vermoeden is Breydel De Coninck geen tourist trap maar krijg je er klassiek bereide gerechten met verse ingrediënten. De moeite om nog eens terug te gaan. De mosselen kan je er trouwens in verschillende bereidingen verkrijgen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Breydel - De Coninc

Nieuwe chef voor restaurant Le Mystique

Verschenen in nieuwsblad.be op 20 03 2015. Citaat:
foto restaurant Le Mystique

"De eigenaars van het Hotel Heritage en van het restaurant Le Mystique, Johan en Isabelle Creytens, hebben hun nieuwe chef Gregory Slembrouck voorgesteld. Deze 27 jarige kok is een oud student van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde waar hij zich nog vervolmaakte in de specialisatiejaren."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Le Mystique

Smily coucous @ Passion for Food te Brugge
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 12 03 2015.

Gespot op de website 'Georges Brugge'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan Passion for Food te Brugge.

Lees het verslag

Over: restaurant Passion For Food

Van 7 tot 77 @ Bistro-restaurant De Grilloir, Brugge

Verschenen in GeorgeS Brugge op 23 02 2015. Citaat:
foto restaurant De Grilloir

"Het voorgerecht is een quiche met prei en een klein slaatje. Klassiek, lekker. Tenslotte volgt een gegrilde -het kan bijna niet anders- scampibrochette met een currysausje en een grote portie rijst. De scampi’s zijn perfect gegaard en gekruid. Het geheel bevalt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Grilloir

Sans Cravate, Brugge

Verschenen in Be-Gusto op 16 02 2015. Citaat:
foto restaurant Sans Cravate

"Dan is het tijd voor de hoogmis want de chef presenteert zijn versie van Hazenrug Royale. Deze komt met rode kool, een bolletje met het vlees van de bout, knolselder die in zoutkorst gegaard werd en cassis. Dit is een hemelse versie van deze wildklassieker. Niet alleen technisch perfect maar ook mooi gepresenteerd en vooral boordevol smaakintensiteit."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Sans Cravate

S. Pellegrino 'Young Chef 2015'
Finalisten Benelux 2015

Verschenen in eigen redactie op 04 02 2015.

In de wereldwijde wedstrijd "S. Pellegrino Young Chef 2015" gaat het watermerk S. Pellegrino op zoek naar de beste jonge chef ter wereld.

Maar liefst 3.620 jonge chefs uit 191 landen schreven zich in voor de wedstrijd en uit al die kandidaten werden nu per regio de finalisten geselecteerd.

Op 16 februari nemen de finalisten van de Benelux het tegen elkaar op.

Feedback bij dit artikel (dd. 16/02/2015):
Alex Joseph, chef van Rouge Tomate te Brussel, werd verkozen tot de beste jonge chef van de Benelux tijdens de San Pellegrino Young Chef 2015 wedstrijd. Joseph mag het eind juni tijdens de wereldexpo in Milaan opnemen tegen de winnaars van 19 andere regio’s.

Lees het volledige artikel

Over: restaurant Altermezzo

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.