Restaurant Brugge

Zoek een restaurant in Brugge

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

Vers in de pers: Brugge

Lunch @Bhavani, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 16 09 2014, citaat:

"Ons hoofdgerecht was een curry van kip met spinazie, huisgemaakte yoghurt met Basmati rijst. De vers gebakken met boter overgoten 'naan' waren heerlijk."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Bhavani

Keep calm and eat a bagel @Sanseveria bagelsalon

verschenen in GeorgeS Brugge, op 10 09 2014, citaat:
foto restaurant Sanseveria

"Ik vond mijn bagel, geserveerd in een gezellige tent door de charmante gastheer en gastvrouw, heerlijk, origineel en vernieuwend. Omgeven door een eclectische mix van tasjes en bordjes die iedereen wel ergens kan plaatsen in de keuken van zijn grootmoeder of tante - een leuke knipoog naar mijn eigen jeugd met de met appels versierde suikerpotten – kom je terecht in een zeer aangename ontspannen en open sfeer."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Sanseveria

Le Fort - The Rock @Rock-Fort, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 06 09 2014, citaat:
foto restaurant Rock-Fort

"We genieten met de ogen, het bord is knap en verzorgd. Het vlees smelt in de mond, perfect gegaard, de groenten zijn krokant. Carpe diem voor een eerlijke prijs (€15)."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Rock-Fort

Kok au Vin, Brugge: all time favorite

verschenen in Brugse vertellementjes, op 29 08 2014, citaat:
foto restaurant Bistro Kok Au Vin

"Wij kozen voor het driegangen menu en kozen uit de voorgerechten courgettesoep met sot l'y laisse (het lekkerste stukje van de kip), en momo opgevuld met kruidig gehakt en een lekkere bouillon. De aandacht voor de afwerking van de borden valt hier meteen op. Alles is bedachtzaam op het bord geschikt, over ieder gerecht is nagedacht. Zelfde verhaal bij de hoofdgerechten, een boterzacht stuk kalfsvlees, kipfilet uit de Landes 'paëlla style' en een vissoep waar veel andere soepen bij verbleekten waren een schot in de roos!"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Bistro Kok Au Vin

Een bistro die deugd doet @sfeerbistro De Twijfelaar

verschenen in GeorgeS Brugge, op 28 08 2014, citaat:
foto restaurant De Twijfelaar

"Deze bistro houdt van de eenvoud van goeie dingen met net dat klein accentje meer. Het proberen waard! Prijs-kwaliteit helemaal correct! Een adresje dat ik als troef achter de hand hou!"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant De Twijfelaar

Places: Den Dyver, Brugge

verschenen in Venuez, op 26 08 2014, citaat:
foto restaurant Den Dyver

"Frederik en Pascal brieften Philip dat ze de typische Brugse knipoog in Den Dyver wilden bewaren. Philip koos voor een warme invulling, waarbij hij de ziel van het pand centraal plaatste. Karakteristiek zijn de houten balken in het plafondgewelf, de authentieke tegelvloer en de wand in baksteen. Ook de menukaart van Den Dyver zit op het snijvlak van een ambachtelijke productkeuken met een hedendaagse verwerking."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Den Dyver

Aneth wordt Petite Aneth

verschenen in Brugse vertellementjes, op 24 08 2014, citaat:
foto restaurant Petite Aneth

"Sinds maart dit jaar heeft het sterrenrestaurant Aneth de deuren gesloten, maar is op dezelfde locatie Petite Aneth te vinden. Het zijn nog altijd wel dezelfde mensen aan het stuur, maar een totaal andere keuken dan voorheen. De kaart toont eerder een bistrokeuken, met buiten een gezellig terras waar je ook in de namiddag terecht kan voor een pannekoek of drankje."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Petite Aneth

'Eén restaurant is moeilijker dan een keten'
Thierry Canetta, zaakvoerder Ellis Gourmet Burger

verschenen in tijd.be, op 22 08 2014, citaat:
foto restaurant Ellis Gourmet Burger

"Ondertussen blijven van de vijf oprichters nog twee zaakvoerders over en is Ellis Gourmet Burger een geöliede, geprofessionaliseerde machine. 'Voor het einde van dit jaar komt er een achtste vestiging in Leuven en openen we de eerste buitenlandse Ellis in Rotterdam.' Ook op de agenda staan Luik, Namen en Amsterdam. 'Ik zie minstens 30 Ellis Gourmet Burgers in België. Ook in Frankrijk en Luxemburg zien we mogelijkheden.' Ambitieus, maar Canetta maakt zich sterk dat de moeilijkste fase achter de rug is. 'Als restauranthouder moet je alles zijn: een culinaire kenner, een marketeer, een people manager en een ondernemer. Eenmaal je een keten hebt, kan je specialisten aannemen. Zo kan ik de taken waar ik zelf minder goed in ben, delegeren.'"

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Ellis Gourmet Burger

Tanuki, Brugge: lichte Japanse keuken

verschenen in Brugse vertellementjes, op 08 08 2014, citaat:
foto restaurant Tanuki

"De hapjes bij het aperitief, de sashimi, de helder bouillon die telkens voor het opdienen geproefd en eventueel nog bijgekruid wordt, gegrilde kippespiesjes, sushi en het rundvlees op de teppan-yaki, hadden telkens hetzelfde gemeen, ze waren licht, met kennis bereidt en goed gedoseerd. Het dessert met ijs van groene thee en vers fruit was van hetzelfde kaliber."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Tanuki

Vero Caffè, Brugge: koffie en lekkers!

verschenen in Brugse vertellementjes, op 26 07 2014, citaat:
foto koffiebar Vero Caffè

"Bij het bestellen aan de bar laat je je al dan niet verleiden door de huisgemaakte gebakjes. Ik in ieder geval en koos voor een stukje chocoladebrownie. Die was enorm lekker, met nog halflopende chocolade, zeer vol van smaak, een bommetje in meerdere opzichten ..."

lees het artikel online (externe link)

over: koffiebar Vero Caffè

L.E.S.S. zwaait deuren open op oude locatie Hertog Jan

verschenen in knackweekend.be, op 24 07 2014, citaat:
foto restaurant Less

"Op de oude locatie van Hertog Jan opende L.E.S.S., een laagdrempelig restaurant met zuiderse keuken gebaseerd op eersteklas Spaanse producten. (...) Pure producten staan centraal en er zijn kleine gerechten om te delen. Joachim Boudens selecteerde de wijnen, afkomstig van kleine en ecologische Spaanse producenten."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Less

Pluk je boek @ Books and Brunch, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 07 07 2014, citaat:
foto restaurant Books & Brunch

"We kozen de Bio brunch dat bestaat uit een heerlijke croissant, dat vooral niet te zwaar op de maag ligt!! Twee sneetjes heerlijk zacht donker bruin brood, 2 sneetjes kaas, een zacht gekookt ei, en dat was een echte bio ei! Hemels! Een appelsap, een potje confituur, choco en boter. Bij het gezonde ontbijt, geniet u van een broodmandje met onder ander een pistolet, een omlette met spek, (was net iets te droog), vers sinaasappelsap, boter, choco en aardbeien confituur."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Books & Brunch

Chill @ Lilaloe, Brugge

verschenen in GeorgeS Brugge, op 03 07 2014, citaat:

"De keuken is ongecompliceerd, de ingrediënten zijn vers. We kozen, jawel de lunch! Het voorgerecht bestond uit een bloemkoolsoep met broodmandje als voorgerecht, ruim geserveerd. Het hoofdgerecht werd een quiche met lentesla dat eveneens royaal opgediend werd. Niets buitengewoons maar correct en vers."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Lilaloe

De Goeste, Brugge: soep en pastabar met veel liefde!

verschenen in Brugse vertellementjes, op 19 06 2014, citaat:
foto soepbar De Goeste

"De kruidige Oosterse soep met noedels, knapperige groentjes en kip maakte zijn belofte waar. Een maaltijdsoep met knapperige groentjes en een kruiding die juist goed was. Dat de groentjes en de noedels apart in de soep worden gedaan zorgt er natuurlijk voor dat het geen brij wordt. Bij de soep krijg je ook nog een zakje met enkele stukjes brood, croutonnetjes en boter. Origineel en klantvriendelijk!"

lees het artikel online (externe link)

over: soepbar De Goeste

Restaurant Le Chef et Moi, Brugge
Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 18 06 2014, citaat:

Bron: YouTube.com

over: restaurant Le Chef et Moi

Au Petit Grand, Brugge: voor een lekker stukje vlees

verschenen in Brugse vertellementjes, op 17 06 2014, citaat:
foto restaurant Au Petit Grand

"Au Petit Grand is een goed adres voor een correct bereid stuk vlees of vis, de bediening is vlot en zeer vriendelijk. Ook de keuken kan vlot een volle zaak aan, ook dat verdiend een pluim. Iets meer aandacht voor de kruiding en de afwerking zouden er wellicht voor zorgen dat het restaurant een trapje hoger komt te staan."

lees het artikel online (externe link)

over: restaurant Au Petit Grand