Restaurant Bilzen

Zoek een restaurant in Bilzen

Nieuws uit de omgeving van Bilzen

Le Cinquième

Verschenen in Be-Gusto op 06 08 2015. Citaat:
foto restaurant Le Cinquième

Dit jaar startte chef Kevin Bonnano een nieuw restaurantproject op de plek waar tot vorig zijn ouders een Italiaans restaurant uitbaatten.

Met Le Cinquième pakt de chef het volgens Be-Gusto meer simplistisch aan wat voor meer puurheid en intensiteit zorgt. Zijn combinaties zijn minder ver gezocht maar winnen aan diepgang en worden toch stijlvol en verfijnd gebracht.

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Le Cinquième

Altermezzo, een culinaire hotspot met schwung!

Verschenen in eigen redactie op 15 05 2015.
foto restaurant Altermezzo

Altermezzo staat voor gastronomie in een ongedwongen sfeer. Het concept is gebaseerd op de trend van de bistronomie: de toegankelijkheid en de schwung van een brasserie met de smaak van topgastronomie.

Eigenaars Jean-Pierre en Gerda Jaeken maakten de jonge chef Jo Grootaerts verantwoordelijk voor de keuken en Jo lost de verwachtingen volledig in. De chef kiest voor vernieuwing en dynamisme en presenteert een Frans-Belgische kaart met mediterrane toetsen en accenten uit de wereldkeuken.

De sfeer is ontspannen en los. Het heerlijke zuid-georienteerde tuinterras met zijn onweerstaanbare groene karakter is een echte hotspot tijdens de zomermaanden.

Over: restaurant Altermezzo

Mélange, Genk

Verschenen in Charl'eat op 17 12 2014. Citaat:
foto restaurant Mélange

"Niets dan lof over de Mélange! Een restaurant dat haar naam niet gestolen heeft want het is een mix van op restaurant gaan en eigenlijk ook een beetje thuiskomen. Hier heerst een sfeer 'van niets moet, alles mag' gecombineerd met overheerlijk eten. We mogen ons in België gelukkig prijzen met de warme glimlach die Mark ons biedt, en de gouden handen van Inge die telkens weer lekker eten op tafel toveren."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Mélange

De Waterburcht, Millen

Verschenen in Charl'eat op 09 07 2014. Citaat:
foto restaurant De Waterburcht

"Om te eten koos ik voor garnaalkroketjes met als supplement frietjes. De garnaalkroketjes waren dan wel niet huisgemaakt maar dat is hen zeker en vast vergeven want lekker waren ze. Bovendien kreeg ik er een uitgebreid slaatje bij. De frietjes waren helaas veel te vettig maar toch heeft deze maaltijd mij gesmaakt!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Waterburcht

Smokkelhoeve
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 19 05 2014.

Bron: YouTube.com

Over: restaurant Smokkelhoeve

Nieuwe namen op 'Limburg Proeft'

Verschenen in eigen redactie op 09 02 2013.
foto restaurant La Botte

'Limburg Proeft' heeft enkele nieuwe namen bekend gemaakt die zullen deelnemen aan het evenement: restaurant Magis (Tongeren), restaurant Taratata (Hasselt), Herestraat 2 (Sint-Truiden), Le 54 (Tongeren), De Weijers Hoven (Hoeselt). Ook Lucie en Jimmy (Tongeren) en Ristorante Undici - Daniël en Rinaldo (Tongeren), bekend van het Vtm-programma 'Mijn Restaurant' hebben toegezegd.

Restaurants La Botte (Genk), De Slagmolen (Opglabbeek), Vous Lé Vous (Wimmertingen), Il Fiore (Maasmechelen) en chocoladehuis Boon (Hasselt) hadden eerder al toegezegd.

'Limburg Proeft' loopt van 7 to 9 juni 2013 te Hasselt.

Meer info: website Limburg Proeft

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.