Restaurant Bilzen

Zoek een restaurant in Bilzen

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

In de pers: Bilzen

Slaatjes: Favoriete adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:
foto restaurant Het Magazijn

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van restaurants waar je een lekker slaatje eet:
Den Appel (Leuven), Den Eekhoorn (Dworp), Ecole de Vie (Stokrooie), Faits Divers (Gent), Het Magazijn (Hasselt), Kantine (Sint-Niklaas), L'Etoile (Boechout), Lunchbox (Sint-Niklaas), Mondada (Gent), Slurps (Brussel).

Over: restaurant Het Magazijn

Nieuws uit de omgeving van Bilzen

S. Pellegrino 'Young Chef 2015'
Finalisten Benelux 2015

Verschenen in eigen redactie op 04 02 2015. Citaat:
foto restaurant Altermezzo

In de wereldwijde wedstrijd "S. Pellegrino Young Chef 2015" gaat het watermerk S. Pellegrino op zoek naar de beste jonge chef ter wereld.

Maar liefst 3.620 jonge chefs uit 191 landen schreven zich in voor de wedstrijd en uit al die kandidaten werden nu per regio de finalisten geselecteerd.

Op 16 februari nemen de finalisten van de Benelux het tegen elkaar op.

Feedback bij dit artikel (dd. 16/02/2015):
Alex Joseph, chef van Rouge Tomate te Brussel, werd verkozen tot de beste jonge chef van de Benelux tijdens de San Pellegrino Young Chef 2015 wedstrijd. Joseph mag het eind juni tijdens de wereldexpo in Milaan opnemen tegen de winnaars van 19 andere regio’s.

Lees het volledige artikel

Over: restaurant Altermezzo

Mélange, Genk

Verschenen in Charl'eat op 17 12 2014. Citaat:
foto restaurant Mélange

"Niets dan lof over de Mélange! Een restaurant dat haar naam niet gestolen heeft want het is een mix van op restaurant gaan en eigenlijk ook een beetje thuiskomen. Hier heerst een sfeer 'van niets moet, alles mag' gecombineerd met overheerlijk eten. We mogen ons in België gelukkig prijzen met de warme glimlach die Mark ons biedt, en de gouden handen van Inge die telkens weer lekker eten op tafel toveren."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Mélange

Ook Zutendaal krijgt nieuw toprestaurant
Le Cinquième, chef-kok Kevin Bonanno

Verschenen in MadeInLimburg.be op 03 12 2014. Citaat:
foto restaurant Le Cinquième

"Kevin Bonnano, één van de veelbelovende chefs die Limburg rijk is, gaat in Zutendaal van start met een eigen restaurant. Samen met zijn vriendin Jolien Fuchs opent hij op 5 december Le Cinquième. 'Na vele jaren in toprestaurants te hebben gewerkt (o.a. 3 jaar als chef in Gusto/Carbon en 3 jaar als sous-chef bij Luc Bellings), is de tijd rijp voor een eigen project,' zegt Kevin. 'We zetten de zaak verder van mijn ouders, die in Zutendaal altijd een Italiaans restaurant hebben uitgebaat. Wij gaan er weliswaar heel eigen accenten leggen. Zo kiezen we voor een Frans-Belgische keuken met mondiale toetsen. Ook het interieur zullen we moderniseren.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Le Cinquième

De Waterburcht, Millen

Verschenen in Charl'eat op 09 07 2014. Citaat:
foto restaurant De Waterburcht

"Om te eten koos ik voor garnaalkroketjes met als supplement frietjes. De garnaalkroketjes waren dan wel niet huisgemaakt maar dat is hen zeker en vast vergeven want lekker waren ze. Bovendien kreeg ik er een uitgebreid slaatje bij. De frietjes waren helaas veel te vettig maar toch heeft deze maaltijd mij gesmaakt!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Waterburcht

Smokkelhoeve
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 19 05 2014. Citaat:

Bron: YouTube.com

Over: restaurant Smokkelhoeve

Nieuwe namen op 'Limburg Proeft'

Verschenen in eigen redactie op 09 02 2013. Citaat:
foto restaurant De Weijers Hoven

'Limburg Proeft' heeft enkele nieuwe namen bekend gemaakt die zullen deelnemen aan het evenement: restaurant Magis (Tongeren), restaurant Taratata (Hasselt), Herestraat 2 (Sint-Truiden), Le 54 (Tongeren), De Weijers Hoven (Hoeselt). Ook Lucie en Jimmy (Tongeren) en Ristorante Undici - Daniël en Rinaldo (Tongeren), bekend van het Vtm-programma 'Mijn Restaurant' hebben toegezegd.

Restaurants La Botte (Genk), De Slagmolen (Opglabbeek), Vous Lé Vous (Wimmertingen), Il Fiore (Maasmechelen) en chocoladehuis Boon (Hasselt) hadden eerder al toegezegd.

'Limburg Proeft' loopt van 7 to 9 juni 2013 te Hasselt.

Meer info: website Limburg Proeft

Over: restaurant De Weijers Hoven

Met kinderen uit eten: 20 adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 08 12 2012. Citaat:
foto restaurant Sapere

Uit eten met kinderen, het is niet altijd een sinecure. Twintig adresjes werden voor u geselecteerd en uitgeprobeerd:

10x grote honger:
Water en Vuur (Diksmuide),Sensunik (Antwerpen), Le PréSalé (Brussel), De Lieve (Gent), 't Raadsel (Kruishoutem), De Repertoire (Herentals), Sapere (Genoelselderen), La Posta (Genk), De Walrus (Antwerpen), De Cirque (Mechelen).

10x kleine honger:
Le Jardin Bohemien (Gent), La Campine (Antwerpen), Zuppa (Hasselt), Hopdog (Brussel), Soepmie (Antwerpen), De Gempemolen (Sint-Joris-Winge), Le Wolf (Brussel), Gwenola (Gent), Het Wagenhuis (Holsbeek), Juliettes artisnala koekenbakkerij (Brugge).

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Sapere

Steak-Friet: Favoriete adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van steak-friet restaurants:
Den Abattoir (Antwerpen), L'Achepot (Brussel), De Arme Duivel (Antwerpen), Au Vieux Port (Antwerpen), Bistro De Laet-Van Haver (Hove), Bovis (Zaventem), Brasserie L' Abatteur (Sint-Jans-Molenbeek), Brasserie Sebastiaan (Lochristi), De Caron (Merksplas), Chez Maria (Anderlecht), Ciro's (Antwerpen), Friture René (Brussel), Horse House (Vilvoorde), Jambalaya (Diepenbeek), Jos Theys Boerderij (Holsbeek), De Klimop (Leuven), De Kuiper (Vilvoorde), Meating Room (Leuven), In de Molen (Bierbeek), De Mikke (Oostduinkerke), Onder den Toren (Leuven), St-Cornil (Aalbeke), La Table du Boucher (Bergen), De Veehandel (Antwerpen), Vers Namur (Blanden).

(Dit artikel is niet online beschikbaar)

Over: restaurant Jambalaya

Topchef doet het met gehaktbal in brasserie

Verschenen in nieuwsblad.be op 02 03 2012. Citaat:
foto restaurant De Brouwerij

"Toprestaurant Danny Vanderhoven en brasserie De Brouwerij werken deze maand samen. Een gehaktbal bracht hen bij elkaar. Bij restaurant Danny Vanderhoven in Rekem ga je eten uit liefde voor de ingrediënten. Maar kok Danny wil ook verrassen en durft een hoofdgerecht serveren waarbij een gehaktbal centraal staat. (...) 'Mijn inspiratie haalde ik bij de brasserie De Brouwerij in Lanaken', zegt hij. 'Op hun menukaart staan, naast 230 biersoorten, ook tal van gerechten en eentje daarvan was gehaktbal met een saus op basis van het bier McChouffe. Dat was zo lekker dat ik naar de kok trok.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Brouwerij