Restaurant Bilzen

Zoek een restaurant in Bilzen

het restaurant heet:
en/of
zoek een restaurant in:

In de pers: Bilzen

Slaatjes: Favoriete adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 06 2012. Citaat:
foto restaurant Het Magazijn

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van restaurants waar je een lekker slaatje eet:
Den Appel (Leuven), Den Eekhoorn (Dworp), Ecole de Vie (Stokrooie), Faits Divers (Gent), Het Magazijn (Hasselt), Kantine (Sint-Niklaas), L'Etoile (Boechout), Lunchbox (Sint-Niklaas), Mondada (Gent), Slurps (Brussel).

Over: restaurant Het Magazijn

Nieuws uit de omgeving van Bilzen

Mélange, Genk

verschenen in Charl'eat, op 17 12 2014, citaat:

"Niets dan lof over de Mélange! Een restaurant dat haar naam niet gestolen heeft want het is een mix van op restaurant gaan en eigenlijk ook een beetje thuiskomen. Hier heerst een sfeer 'van niets moet, alles mag' gecombineerd met overheerlijk eten. We mogen ons in België gelukkig prijzen met de warme glimlach die Mark ons biedt, en de gouden handen van Inge die telkens weer lekker eten op tafel toveren."

Lees online (externe link)

Over: restaurant Mélange (Genk)

Ook Zutendaal krijgt nieuw toprestaurant
Le Cinquième, chef-kok Kevin Bonanno

verschenen in MadeInLimburg.be, op 03 12 2014, citaat:

"Kevin Bonnano, één van de veelbelovende chefs die Limburg rijk is, gaat in Zutendaal van start met een eigen restaurant. Samen met zijn vriendin Jolien Fuchs opent hij op 5 december Le Cinquième. 'Na vele jaren in toprestaurants te hebben gewerkt (o.a. 3 jaar als chef in Gusto/Carbon en 3 jaar als sous-chef bij Luc Bellings), is de tijd rijp voor een eigen project,' zegt Kevin. 'We zetten de zaak verder van mijn ouders, die in Zutendaal altijd een Italiaans restaurant hebben uitgebaat. Wij gaan er weliswaar heel eigen accenten leggen. Zo kiezen we voor een Frans-Belgische keuken met mondiale toetsen. Ook het interieur zullen we moderniseren.'"

Lees online (externe link)

Over: restaurant Le Cinquième (Zutendaal)

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

verschenen in eigen redactie, op 29 09 2014, citaat:

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Vorig jaar profiteerden maar liefst 7.000 jongeren van deze smakelijke actie. De campagne loopt van 1 oktober t.e.m 15 november.

Reserveren kan via facebookpagina Jong Keukengeweld

Over: restaurant Altermezzo (Tongeren)

De Waterburcht, Millen

verschenen in Charl'eat, op 09 07 2014, citaat:

"Om te eten koos ik voor garnaalkroketjes met als supplement frietjes. De garnaalkroketjes waren dan wel niet huisgemaakt maar dat is hen zeker en vast vergeven want lekker waren ze. Bovendien kreeg ik er een uitgebreid slaatje bij. De frietjes waren helaas veel te vettig maar toch heeft deze maaltijd mij gesmaakt!"

Lees online (externe link)

Over: restaurant De Waterburcht (Millen)

Smokkelhoeve
Videovoorstelling

verschenen in eigen redactie, op 19 05 2014, citaat:

Bron: YouTube.com

Over: restaurant Smokkelhoeve (Vroenhoven)

Nieuwe namen op 'Limburg Proeft'

verschenen in eigen redactie, op 09 02 2013, citaat:

'Limburg Proeft' heeft enkele nieuwe namen bekend gemaakt die zullen deelnemen aan het evenement: restaurant Magis (Tongeren), restaurant Taratata (Hasselt), Herestraat 2 (Sint-Truiden), Le 54 (Tongeren), De Weijers Hoven (Hoeselt). Ook Lucie en Jimmy (Tongeren) en Ristorante Undici - Daniël en Rinaldo (Tongeren), bekend van het Vtm-programma 'Mijn Restaurant' hebben toegezegd.

Restaurants La Botte (Genk), De Slagmolen (Opglabbeek), Vous Lé Vous (Wimmertingen), Il Fiore (Maasmechelen) en chocoladehuis Boon (Hasselt) hadden eerder al toegezegd.

'Limburg Proeft' loopt van 7 to 9 juni 2013 te Hasselt.

Meer info: website Limburg Proeft

Over: restaurant De Weijers Hoven (Hoeselt)

Met kinderen uit eten: 20 adressen

verschenen in De Standaard Magazine, op 08 12 2012, citaat:

Uit eten met kinderen, het is niet altijd een sinecure. Twintig adresjes werden voor u geselecteerd en uitgeprobeerd:

10x grote honger:
Water en Vuur (Diksmuide),Sensunik (Antwerpen), Le PréSalé (Brussel), De Lieve (Gent), 't Raadsel (Kruishoutem), De Repertoire (Herentals), Sapere (Genoelselderen), La Posta (Genk), De Walrus (Antwerpen), De Cirque (Mechelen).

10x kleine honger:
Le Jardin Bohemien (Gent), La Campine (Antwerpen), Zuppa (Hasselt), Hopdog (Brussel), Soepmie (Antwerpen), De Gempemolen (Sint-Joris-Winge), Le Wolf (Brussel), Gwenola (Gent), Het Wagenhuis (Holsbeek), Juliettes artisnala koekenbakkerij (Brugge).

Lees online (externe link)

Over: restaurant Sapere (Genoelselderen)

Steak-Friet: Favoriete adressen

verschenen in De Standaard Magazine, op 23 06 2012, citaat:

De redactie van De Standaard bundelde 11 kaartklassiekers met bijhorende adressen. Hier haar selectie van steak-friet restaurants:
Den Abattoir (Antwerpen), L'Achepot (Brussel), De Arme Duivel (Antwerpen), Au Vieux Port (Antwerpen), Bistro De Laet-Van Haver (Hove), Bovis (Zaventem), Brasserie L' Abatteur (Sint-Jans-Molenbeek), Brasserie Sebastiaan (Lochristi), De Caron (Merksplas), Chez Maria (Anderlecht), Ciro's (Antwerpen), Friture René (Brussel), Horse House (Vilvoorde), Jambalaya (Diepenbeek), Jos Theys Boerderij (Holsbeek), De Klimop (Leuven), De Kuiper (Vilvoorde), Meating Room (Leuven), In de Molen (Bierbeek), De Mikke (Oostduinkerke), Onder den Toren (Leuven), St-Cornil (Aalbeke), La Table du Boucher (Bergen), De Veehandel (Antwerpen), Vers Namur (Blanden).

Over: restaurant Jambalaya (Diepenbeek)

Topchef doet het met gehaktbal in brasserie

verschenen in nieuwsblad.be, op 02 03 2012, citaat:

"Toprestaurant Danny Vanderhoven en brasserie De Brouwerij werken deze maand samen. Een gehaktbal bracht hen bij elkaar. Bij restaurant Danny Vanderhoven in Rekem ga je eten uit liefde voor de ingrediënten. Maar kok Danny wil ook verrassen en durft een hoofdgerecht serveren waarbij een gehaktbal centraal staat. (...) 'Mijn inspiratie haalde ik bij de brasserie De Brouwerij in Lanaken', zegt hij. 'Op hun menukaart staan, naast 230 biersoorten, ook tal van gerechten en eentje daarvan was gehaktbal met een saus op basis van het bier McChouffe. Dat was zo lekker dat ik naar de kok trok.'"

Lees online (externe link)

Over: restaurant De Brouwerij (Lanaken)