Restaurant Bilzen

Zoek een restaurant in Bilzen

Nieuws uit de omgeving van Bilzen

Altermezzo, een culinaire hotspot met schwung!

Verschenen in eigen redactie op 15 05 2015.
foto restaurant Altermezzo

Altermezzo staat voor gastronomie in een ongedwongen sfeer. Het concept is gebaseerd op de trend van de bistronomie: de toegankelijkheid en de schwung van een brasserie met de smaak van topgastronomie.

Eigenaars Jean-Pierre en Gerda Jaeken maakten de jonge chef Jo Grootaerts verantwoordelijk voor de keuken en Jo lost de verwachtingen volledig in. De chef kiest voor vernieuwing en dynamisme en presenteert een Frans-Belgische kaart met mediterrane toetsen en accenten uit de wereldkeuken.

De sfeer is ontspannen en los. Het heerlijke zuid-georienteerde tuinterras met zijn onweerstaanbare groene karakter is een echte hotspot tijdens de zomermaanden.

Over: restaurant Altermezzo

Mélange, Genk

Verschenen in Charl'eat op 17 12 2014. Citaat:
foto restaurant Mélange

"Niets dan lof over de Mélange! Een restaurant dat haar naam niet gestolen heeft want het is een mix van op restaurant gaan en eigenlijk ook een beetje thuiskomen. Hier heerst een sfeer 'van niets moet, alles mag' gecombineerd met overheerlijk eten. We mogen ons in België gelukkig prijzen met de warme glimlach die Mark ons biedt, en de gouden handen van Inge die telkens weer lekker eten op tafel toveren."

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Mélange

Ook Zutendaal krijgt nieuw toprestaurant
Le Cinquième, chef-kok Kevin Bonanno

Verschenen in MadeInLimburg.be op 03 12 2014. Citaat:
foto restaurant Le Cinquième

"Kevin Bonnano, één van de veelbelovende chefs die Limburg rijk is, gaat in Zutendaal van start met een eigen restaurant. Samen met zijn vriendin Jolien Fuchs opent hij op 5 december Le Cinquième. 'Na vele jaren in toprestaurants te hebben gewerkt (o.a. 3 jaar als chef in Gusto/Carbon en 3 jaar als sous-chef bij Luc Bellings), is de tijd rijp voor een eigen project,' zegt Kevin. 'We zetten de zaak verder van mijn ouders, die in Zutendaal altijd een Italiaans restaurant hebben uitgebaat. Wij gaan er weliswaar heel eigen accenten leggen. Zo kiezen we voor een Frans-Belgische keuken met mondiale toetsen. Ook het interieur zullen we moderniseren.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant Le Cinquième

De Waterburcht, Millen

Verschenen in Charl'eat op 09 07 2014. Citaat:
foto restaurant De Waterburcht

"Om te eten koos ik voor garnaalkroketjes met als supplement frietjes. De garnaalkroketjes waren dan wel niet huisgemaakt maar dat is hen zeker en vast vergeven want lekker waren ze. Bovendien kreeg ik er een uitgebreid slaatje bij. De frietjes waren helaas veel te vettig maar toch heeft deze maaltijd mij gesmaakt!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Over: restaurant De Waterburcht

Smokkelhoeve
Videovoorstelling

Verschenen in eigen redactie op 19 05 2014.

Bron: YouTube.com

Over: restaurant Smokkelhoeve

Nieuwe namen op 'Limburg Proeft'

Verschenen in eigen redactie op 09 02 2013.
foto restaurant La Botte

'Limburg Proeft' heeft enkele nieuwe namen bekend gemaakt die zullen deelnemen aan het evenement: restaurant Magis (Tongeren), restaurant Taratata (Hasselt), Herestraat 2 (Sint-Truiden), Le 54 (Tongeren), De Weijers Hoven (Hoeselt). Ook Lucie en Jimmy (Tongeren) en Ristorante Undici - Daniël en Rinaldo (Tongeren), bekend van het Vtm-programma 'Mijn Restaurant' hebben toegezegd.

Restaurants La Botte (Genk), De Slagmolen (Opglabbeek), Vous Lé Vous (Wimmertingen), Il Fiore (Maasmechelen) en chocoladehuis Boon (Hasselt) hadden eerder al toegezegd.

'Limburg Proeft' loopt van 7 to 9 juni 2013 te Hasselt.

Meer info: website Limburg Proeft

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Met kinderen uit eten: 20 adressen

Verschenen in De Standaard Magazine op 08 12 2012. Citaat:
foto restaurant La Posta

Uit eten met kinderen, het is niet altijd een sinecure. Twintig adresjes werden voor u geselecteerd en uitgeprobeerd:

10x grote honger:
Water en Vuur (Diksmuide),Sensunik (Antwerpen), Le PréSalé (Brussel), De Lieve (Gent), 't Raadsel (Kruishoutem), De Repertoire (Herentals), Sapere (Genoelselderen), La Posta (Genk), De Walrus (Antwerpen), De Cirque (Mechelen).

10x kleine honger:
Le Jardin Bohemien (Gent), La Campine (Antwerpen), Zuppa (Hasselt), Hopdog (Brussel), Soepmie (Antwerpen), De Gempemolen (Sint-Joris-Winge), Le Wolf (Brussel), Gwenola (Gent), Het Wagenhuis (Holsbeek), Juliettes artisnala koekenbakkerij (Brugge).

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.