Persarchief

Tafelen: In de slachthuiswijk
Restaurant Bart-a-Vin, Antwerpen

Verschenen in Weekend Knack, op 25 04 2012

Citaat:

"Wij genoten van de frisse zuren en mineraliteit van een glaasje Château de la Negly, La Brise Marine, La Clape uit de Coteaux-du-Languedoc (6 euro). Als voorgerechten verschenen een vitello tonnato van dunne sneetjes rosé gebakken varkensvlees met tonijnmayo-naise en kapperbessen (14 euro) en een assortiment van gegrilde en kort gekookte groenten met draderige, romige kaas stracciatella di bufala (13 euro)."

Beoordeling keuken: 7/10. Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Bart-a-vin

Bart-a-vin

Lange Slachterijstraat 3-5
2060, Antwerpen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.