Het Land Aan De Overkant

foto restaurant Het Land Aan De Overkant

Toon foto's groter

Restaurant Het Land Aan De Overkant, Heverlee

Adres:

Leon Schreursvest 85
3001   Heverlee

Toon de ligging

Telefoon:

016 22 61 81

Chef-kok:

Wim De Jonghe

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '14:

Pagina 371
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '14:

Pagina 344
Keuken: 14.0 /20

Knackgids:

Pagina 125

Faciliteiten:

Airco, parking, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

Het Land Aan De Overkant in de media

Het Land Aan De Overkant, Heverlee

Verschenen in DM.city Leuven op 04 12 2014. Citaat:

"Onder de noemer zeesla krijgen we een heerlijk frisse tartaar van makreel met oester en wakame, een stukje Bretoense kreeft met zeewier en komkommer en een verrassende bouillon van dashi met knolselder. Klinkt veel? De mooie borden bieden goed afgemeten porties, en vooral: perfect gebalanceerde smaken."

Beoordeling DM.City Leuven: 5 sterren.

Lees het artikel online (externe link)

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014.

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Vorig jaar profiteerden maar liefst 7.000 jongeren van deze smakelijke actie. De campagne loopt van 1 oktober t.e.m 15 november.

Reserveren kan via facebookpagina Jong Keukengeweld

Het Land Aan De Overkant, Heverlee

Verschenen in Leven in Leuven op 10 06 2014. Citaat:

"We hebben kunnen genieten van een heerlijke lunch. Tijdens het aperitief vertelde sommelier Luc ons gepassioneerd over de drijfveren en ambities van het Land aan de Overkant. Hieruit was duidelijk op te maken dat het team jong en dynamisch is, voortdurend op zoek naar vernieuwing. De lunch zelf hebben we genuttigd op het terras, een oase van rust, het is er aangenaam vertoeven."

Lees het artikel online (externe link)

In de buurt van restaurant Het Land Aan De Overkant