Het Land Aan De Overkant

foto restaurant Het Land Aan De Overkant

Restaurant Het Land Aan De Overkant, Heverlee

Adres:

Leon Schreursvest 85
3001 Heverlee
liggingtoon de ligging

Telefoon:

tel016 22 61 81

Chef-Kok:

Wim De Jonghe

Type:

restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '14:

pagina 371
comfort: 3 vorken

GaultMillau '14:

pagina 344
keuken: 14.0 /20

Knackgids:

pagina 125

Faciliteiten:

airco, parking, terras

Formules:

lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

Recente media-aandacht voor restaurant Het Land Aan De Overkant

Het Land Aan De Overkant, Heverlee

verschenen in legourmandbelge.be, op 16 04 2014

"Chef en mede-eigenaar Wim Dejonghe serveert een mooie, pure keuken met producten van topkwaliteit. Je kan ze degusteren in een warm, gezellig ingericht restaurant, waar ook intrigerende kunst een plaats heeft gekregen. De mooie gerechten, geserveerd op al even mooie borden die volledig in de lijn van het interieur liggen, worden gepaired met prachtige wijnen. Dit alles aan tafel gebracht door enthousiaste mensen met kennis van zaken."

lees het artikel online (externe link)

Jong Keukengeweld 2013
Van 1 oktober tot 15 november 2013

verschenen in eigen redactie, op 23 09 2013

Van 1 oktober tot 15 november 2013 kunnen jongeren van 18 tot en met 30 jaar via de actie Jong Keukengeweld bij 45 jonge chefs terecht voor een driegangenmenu aan 45, aangepaste wijnen of bieren en waters inbegrepen.

Bron: YouTube - Njam.tv

Vlaanderen kent een zeer getalenteerde generatie jonge topkoks die de Vlaamse gastronomie doet bruisen van vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Vlaanderen Lekker Land zet met deze actie 45 jonge culinaire talenten in de kijker.

Topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens van driesterrenrestaurant Hertog Jan nemen voor de tweede maal het peterschap op zich.

Proefwerk: Het Land aan de Overkant

verschenen in Sabato-magazine De Tijd, op 08 12 2012

"En ja hoor, chef Wim Dejonghe toont in zijn keuken dat hij helemaal mee is met de Scandinavische golf. Hij fermenteert zelf zijn groenten en durft al eens een gepekeld stuk rundsvlees op tafel te zetten. Dejonghe, die amper 30 is en waarmee zijn naam nog alle eer aandoet, heeft het sinds kort helemaal voor elkaar. Hij werd vennoot in het restaurant, naast oprichter-sommelier Luc Roelandt en zakenman Patrick Wijns."

Lees alle 22 persartikels over restaurant Het Land Aan De Overkant »


In de buurt van restaurant Het Land Aan De Overkant

Meer restaurants in deze buurt (Leon Schreursvest) »