Het Land Aan De Overkant

Restaurant Het Land Aan De Overkant, Heverlee

Adres:

Leon Schreursvest 85
3001   Heverlee

Toon de ligging

Telefoon:

016 22 61 81

Chef-kok:

Wim De Jonghe

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '15:

Pagina 389
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '15:

Pagina 346
Keuken: 14.0 /20

Knackgids:

Pagina 125

Faciliteiten:

Airco, parking, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

Het Land Aan De Overkant in de media

Aan Tafel: Land aan de overkant

Verschenen in De Standaard Magazine op 06 06 2015. Citaat:

Reeds zes jaar geleden bracht Bruno Vanspauwen een bezoek aan dit restaurant, maar sindsdien is dit restaurant volgens hem sterk geëvolueerd.

Chef Wim Dejonghe, nog altijd maar 32, is uitgegroeid tot een chef met visie en karakter. Ook het interieur is veranderd, weg van het traditionele restaurant. Tafels met ruwhouten blad zijn ongedekt en staan verspreid in de zaal, met veel ruimte voor iedere gast. Een boomstronk en takken versterken nog het zen-gevoel. Er weerklinkt rustgevende jazz.

Het restaurant kreeg de topscore van 4 bordjes voor prijs-kwaliteitverhouding.

Lees het volledige artikel (externe link)

Het Land Aan De Overkant, Heverlee

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 04 12 2014. Citaat:

"Onder de noemer zeesla krijgen we een heerlijk frisse tartaar van makreel met oester en wakame, een stukje Bretoense kreeft met zeewier en komkommer en een verrassende bouillon van dashi met knolselder. Klinkt veel? De mooie borden bieden goed afgemeten porties, en vooral: perfect gebalanceerde smaken."

Beoordeling DM.City Leuven: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014.

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Vorig jaar profiteerden maar liefst 7.000 jongeren van deze smakelijke actie. De campagne loopt van 1 oktober t.e.m 15 november.

Reserveren kan via facebookpagina Jong Keukengeweld

In de buurt van restaurant Het Land Aan De Overkant

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.