In De Wulf

Restaurant In De Wulf, Dranouter

Adres:

Wulvestraat 1
8951   Dranouter

Toon de ligging

Telefoon:

057 44 55 67

Chef-kok:

Kobe Desramaults

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Hyperlinks:

Michelin '15:

Pagina 277
Keuken: 1 ster
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '15:

Pagina 280
Keuken: 18.5 /20

Knackgids:

Pagina 231

Faciliteiten:

Parking, terras, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Overnachting:

Mogelijk

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

In De Wulf in de media

In De Wulf: Terroir visie

Verschenen in Be-Gusto op 25 06 2015. Citaat:

Een degustatie bij In de Wulf is altijd een soort van jacht doorheen de lokale velden en een ontdekkingstocht van ambachtelijke producten. De terroir gedreven aanpak van chef Kobe Desramaults herkennen we ook in het met veel hout ingerichte interieur.

De ongecompliceerde maar vaak geniale kleine gerechten die Be-Gusto voorgeschoteld kreeg, waren sterrenniveau waardig. De combinatie van verschillende ingrediënten, de texturen, de smaak en natuurlijk ook de presentatie zorgden voor een unieke ervaring.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de Wulf 4de beste restaurant in Europa volgens OAD

Verschenen in eigen redactie op 05 05 2015.

Opinionated About Dining (OAD) heeft zijn lijst bekend gemaakt met de volgens hen beste restaurants van Europa van 2015.

Restaurant In de Wulf van chef Kobe Desramaults staat op de vierde plaats. In tegenstelling tot vorig jaar moest hij deze keer restaurants Azurmendi, Troisgros en L'Arpège laten voorgaan.

Andere Belgische restaurants in de top-50 zijn Hertog Jan (21), L'Air du Temps (26) en Hof van Cleve (44).

> Bekijk de volledige lijst

Kobe Desramaults, Seppe Nobels en EVA introduceren vegetarische kookopleiding

Verschenen in knackweekend.be op 12 02 2015. Citaat:

"Dat steeds meer mensen ervoor kiezen om regelmatig vegetarisch te eten, is geen nieuw gegeven. Dat bewijst onder andere het grote succes van allerhande acties zoals Dagen Zonder Vlees. Jammer genoeg wordt er in de koksopleidingen weinig tot geen aandacht besteed aan de plantaardige en vegetarische keuken."

"Met 'Vegucation' brengt EVA vzw, in samenwerking met de twee topchefs Kobe Desramaults (In De Wulf) en Seppe Nobels (Graanmarkt 13) daar verandering in. 'Zo zullen toekomstige koks voorbereid zijn op de toenemende vraag naar vegetarische gerechten en kunnen ze meewerken aan de evolutie naar lekkere en gezonde voeding die ook duurzaam is', meent de organisatie."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant In De Wulf

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.