In De Wulf

foto restaurant In De Wulf

Restaurant In De Wulf, Dranouter

Adres:

Wulvestraat 1
8951 Dranouter
liggingtoon de ligging

Telefoon:

tel057 44 55 67

Chef-Kok:

Kobe Desramaults

Type:

restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '14:

pagina 268
keuken: 1 ster
comfort: 2 vorken

GaultMillau '14:

pagina 259
keuken: 18.5 /20

Knackgids:

pagina 231

Faciliteiten:

parking, terras, tuin

Formules:

lunchmenu - menu

Overnachting:

mogelijk

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

Recente media-aandacht voor restaurant In De Wulf

In De Wulf, Dranouter
Gespot op het web

verschenen in eigen redactie, op 12 02 2014

Gespot op de website van de New York Times
'A Pilgrimage to a plate', verslag (in het Engels) over restaurant In De Wulf, chef-kok Kobe Desramaults.
Lees het verslag

Video: Interview met Kobe Desramaults ivm. dit artikel
Reportage Reyers Laat

Gesprekken in de hak van van de laars
Kobe Desramaults op bezoek bij Thomas Siffer

verschenen in De Standaard Magazine, op 08 02 2014

In zijn huis in de hak van de Italië ontvangt Thomas Siffer mensen die hem intrigeren. Met een hoek af, met een verhaal of met een handleiding – het liefst nog de drie samen.
Deze week in Standaard Magazine: Kobe Desramaults.

"Hij kookt in zijn eentje, in een knisperende kou. Op zijn sokken in het gras rolt hij zelfgemaakte pasta uit op het betonnen blad van onze buitenkeuken. 'Zouden jullie het erg vinden als ik vanavond zou koken?' heeft hij gevraagd en in die ene zin lag de schoonheid van zijn karakter samengevat, dat van een Vlaamse reus waarin een hart van pluimen werd gestopt. Aan tafel geloven we even later niet wat onze smaakpapillen onze hersenen proberen wijs te maken. Want de ravioli met een vulling van ui en pijnboompitten, de salade van zelf geteelde romanesco en vers geplukte veldbloemen en de geroosterde bloemkoolbladeren met ansjovis en kappertjes doen ons bijna geloven dat er een scheppende oppermacht bestaat."

Ter info Thomas Siffer blogt ook vanuit Italië:
Intermezzo Italiano

lees het artikel online (externe link)

Interview Kobe Desramaults
Gespot op het web

verschenen in eigen redactie, op 03 02 2014

Gespot op de website 'Fine Dining Lovers'
Interview (in het Engels) met Kobe Desramaults, chef-kok In De Wulf en eigenaar van De Vitrine en De Superette (opent binnenkort) in Gent.
Lees het interview

Lees alle 116 persartikels over restaurant In De Wulf »


In de buurt van restaurant In De Wulf

Meer restaurants in deze buurt (Wulvestraat) »