In De Wulf

Restaurant In De Wulf, Dranouter

Adres:

Wulvestraat 1
8951   Dranouter

Toon de ligging

Telefoon:

057 44 55 67

Chef-kok:

Kobe Desramaults

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Hyperlinks:

Michelin '15:

Pagina 277
Keuken: 1 ster
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '15:

Pagina 280
Keuken: 18.5 /20

Knackgids:

Pagina 231

Faciliteiten:

Parking, terras, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Overnachting:

Mogelijk

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

In De Wulf in de media

In de Wulf 4de beste restaurant in Europa volgens OAD

Verschenen in eigen redactie op 05 05 2015.

Opinionated About Dining (OAD) heeft zijn lijst bekend gemaakt met de volgens hen beste restaurants van Europa van 2015.

Restaurant In de Wulf van chef Kobe Desramaults staat op de vierde plaats. In tegenstelling tot vorig jaar moest hij deze keer restaurants Azurmendi, Troisgros en L'Arpège laten voorgaan.

Andere Belgische restaurants in de top-50 zijn Hertog Jan (21), L'Air du Temps (26) en Hof van Cleve (44).

> Bekijk de volledige lijst

Kobe Desramaults, Seppe Nobels en EVA introduceren vegetarische kookopleiding

Verschenen in knackweekend.be op 12 02 2015. Citaat:

"Dat steeds meer mensen ervoor kiezen om regelmatig vegetarisch te eten, is geen nieuw gegeven. Dat bewijst onder andere het grote succes van allerhande acties zoals Dagen Zonder Vlees. Jammer genoeg wordt er in de koksopleidingen weinig tot geen aandacht besteed aan de plantaardige en vegetarische keuken."

"Met 'Vegucation' brengt EVA vzw, in samenwerking met de twee topchefs Kobe Desramaults (In De Wulf) en Seppe Nobels (Graanmarkt 13) daar verandering in. 'Zo zullen toekomstige koks voorbereid zijn op de toenemende vraag naar vegetarische gerechten en kunnen ze meewerken aan de evolutie naar lekkere en gezonde voeding die ook duurzaam is', meent de organisatie."

Lees het volledige artikel (externe link)

In De Wulf

Verschenen in coolinary.be op 17 08 2014. Citaat:

"Na zwemkrabben, Noordzeesepia en hondshaai was het tijd voor het ziltzoete vlees van de 'Noordzeekrab'. Het is meer dan duidelijk zijn dat Kobe Desramaults volledig achter het project van de NorthSeaChefs staat. Dat de chef tijdens ons bezoek met zijn homeboys van Gelinaz op een andere wei zat, was iets wat in de zaal niet gemerkt werd. Een pluim op de hoed van zijn voltallige brigade denk ik dan."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant In De Wulf

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.