BOZAR Brasserie

foto restaurant BOZAR Brasserie

Restaurant BOZAR Brasserie, Brussel

Adres:

Baron Hortastraat/Rue Baron Horta 3
1000 Brussel
liggingtoon de ligging

Telefoon:

tel02 503 00 00

Chef-Kok:

David Martin - Karen Torosyan

Type:

brasserie

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '14:

pagina 200
comfort: 1 vork

GaultMillau '14:

pagina 188
keuken: 15.0 /20

Formules:

dagschotel - lunchmenu

Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 12:00 - 23:00

Recente media-aandacht voor restaurant BOZAR Brasserie

Topchefs werken mee aan 18-gangendiner in Bozar Brasserie

verschenen in standaard.be, op 21 05 2014

"Aanleiding van het 18-gangendiner is de voorstelling van de top honderd van beste Europese restaurants, een lijst van Opinionated About Dining (OAD) die is gebaseerd op duizenden recensies van foodbloggers en foodies die reizen om te dineren."

"Vorig jaar stemden de OAD-recensenten In de Wulf van Kobe Desramaults naar de vijfde plek in een lijst die werd aangevoerd door Quique Dacosta, het restaurant van de gelijknamige chef-kok in het Spaanse Dénia."

"Wie benieuwd is naar de kookkunsten van Dacosta kan op maandag 9 juni terecht in de Brusselse Bozar Brasserie."

"Naast Dacosta zullen ook Sergio Herman (The Jane), Gert De Mangeleer (Hertog Jan), David Martin (La Paix en Brasserie Bozar, Brussel), Michael Vrijmoed (Gent), Matthieu Beudaert (La Table d’Amis, Kortrijk), Sang-Hoon Degeimbre (L’Air du Temps, Liernu), Damien Bouchéry (Brussel) en Julien Burlat (Dôme, Antwerpen). Zij worden bijgestaan door hun buitenlandse collega’s Tim Raue (Berlijn) en Esben Holmboe Ban (Maaemo, Oslo)."

lees het artikel online (externe link)

Bozar Brasserie, Brussel
Gespot op het web

verschenen in eigen redactie, op 08 05 2014

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over Bozar Brasserie van chef-kok David Martin.
Lees het verslag

GaultMillau 2013

verschenen in eigen redactie, op 12 11 2012

Vandaag is de 10de editie van GaultMillau voorgesteld.

Uitgereikte awards:

  • Beste chef: Peter Goossens, Hof van Cleve
  • Beste gastvrouw: Lieve Goossens, Hof van Cleve
  • Chef van het jaar: Kobe Desramaults, In de Wulf
  • Beste jonge chef Vlaanderen: Matthieu Beudaert, Table d'Amis
  • Beste jonge chef Wallonië: Benoit Neusy, L'Imperatif
  • Beste jonge chef Brussel: Alexandre Dionisio, Chez Alexandre
  • Brasserie van het jaar: Bozar Brasserie, Brussel
  • Prijs Plezier Vlaanderen: restaurant Veranda, Berchem
  • Prijs Plezier, Wallonië: restaurant Delys, Saint-Georges sur Meuse
  • Prijs Plezier, Brussel: Madou's Provence
  • Mooiste terras: restaurant Slagmolen, Opglabbeek
  • Beste wijnkaart: D’Eugénie à Emilie, Baudour
  • Beste sommelier: Pierre Thirifays, restaurant Li Cwerneu, Huy
  • Italiaan van het jaar: Un Altro Mondo, Wavre
  • Aziaat van het jaar: Fong Mei, Antwerpen
  • Dessert van het jaar: Bruneau, Brussel
  • Beste groenterestaurant: Volta, Gent

Toelichting (franstalig) bij GaultMillau 2013 door Philippe Limbourg, editor in chief GaultMillau.

Bron video: Rtl.be

De restaurantgids ligt vanaf deze week in de winkel en kost 27 euro.

Lees alle 15 persartikels over restaurant BOZAR Brasserie »


In de buurt van restaurant BOZAR Brasserie

Meer restaurants in deze buurt (Baron Hortastraat) »

/Rue Baron Horta