Yellow

foto restaurant Yellow

Restaurant Yellow, Brugge

Adres:

Braambergstraat 10
8000 Brugge
liggingtoon de ligging

Telefoon:

tel04 7064 45 19

Type:

bistro, restaurant

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 15:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:00 - 22:00

Recente media-aandacht voor restaurant Yellow

Yellow Bistro

verschenen in coolinary.be, op 11 04 2014

"Bij Yellow kun je terecht voor correct geprijsde bistrogerechten welke door een topteam in elkaar worden gebokst. Verwacht je verder aan een fris interieur, een vlotte bediening en mogelijk ook aan een occasionele stroompannen. De charmes van een oud pand in leen. Reservatie is aangewezen."

lees het artikel online (externe link)

Yellow, Brugge

verschenen in vaut le voyage, op 22 03 2014

"Het valt op dat ook de vegetariërs niet worden vergeten, want enkele gerechten zijn zowel met als zonder vis of vlees te krijgen. Zo bijvoorbeeld de gegrilde puntpaprika, gevuld met verse geitenkaas en olijf, voor de ene met ansjovis, voor de andere zonder. Vooral de paprikavinaigrette prikkelt de zintuigen en maakt ons blij."

lees het artikel online (externe link)

Yellow Bistro: Natuurlijke nonchalance

verschenen in knackweekend.be, op 20 03 2014

"De spijskaart vermeldt gerechten die Gert ook thuis aan zijn familie en vrienden opdient. Hij noemt de kookstijl 'natuurlijke nonchalance'. Zeeuwse kokkels kwamen in eigen bouillon met koriander, kaffirlimoen en te zoute soja. Gelakte paling was bedekt met gesmolten ganzenlever en gemarineerde venkel en kwam met misosaus. Gegrilde 'cap of rump' van Wagyu sprak voor zichzelf en kwam met salade van kikkererwten en granaatappel."

Beoordeling keuken: 7,5/10
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 7,5/10

lees het artikel online (externe link)

Lees alle 12 persartikels over restaurant Yellow »


Meest recente reviews over restaurant Yellow

Overschat

door Céline M op 2014-04-16
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? nee
Globaal: 5
Maaltijd: 8
Bediening: 4
Sfeer: 4

Onlangs een bezoek gebracht aan Bistro Yellow. Op het eten was niets op aan te merken, ik had als tapas de oesters, gevolgd door de kokkels. Dit was een schitterend gerecht, sublieme smaken! In hoofdgerecht koos ik voor het stoofpootje van konijnenbout. Alsook was dit erg lekker! Bij de oesters dronk ik een glas rosé champagne, wat niet aan tafel werd uitgeschonken, Dit gebeurde ook niet bij de witte en rode wijn Ik had de indruk dat het zaal personeel erg gehaast was, het voorgerecht werd afgeruimd en nog geen drie minuten later stond het hoofdgerecht reeds op tafel. Na het dessert vroeg ik nog om een koffie, daarvoor moesten we verplaatsen naar de bar. Het personeel bracht een espresso, waar ik niet naar gevraagd had. Ik ben er zeker van dat bepaalde mensen het concept van een pop up zaak kunnen appreciëren, dit is ook heel erg leuk en origineel. Ik zal u hetzelfde kunnen schrijven wat er al enkele keren vermeld is de afgelopen weken, aan dit concept hangt er natuurlijk ook een prijskaartje.


In de buurt van restaurant Yellow

Meer restaurants in deze buurt (Braambergstraat) »