Bistro Bruut

foto restaurant Bistro Bruut

Restaurant Bistro Bruut, Brugge

Adres:

Meestraat 9
8000 Brugge
liggingtoon de ligging

Telefoon:

tel050 69 55 09

Chef-Kok:

Bruno Timperman

Type:

bistro, restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

GaultMillau '14:

pagina 156
keuken: 14.0 /20

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 22:30

Recente media-aandacht voor restaurant Bistro Bruut

Kookeet 2014, Brugge
4, 5 en 6 oktober 2014 van 11u tot 21u

verschenen in eigen redactie, op 01 10 2014

Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 oktober wordt de vierde editie van Kookeet georganiseerd in Brugge. Op ’t Zand serveren 30 Brugse chefs gastronomische gerechtjes aan democratische prijzen.

De voorbije jaren is Kookeet uitgegroeid tot het belangrijkste gastronomische evenement in Brugge. Vorig jaar waren er maar liefst 100.000 bezoekers.

De 30 Brugse chefs die dit jaar deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), een Bib Gourmandvermelding of hoge score bij Gault Millau.

De deelnemers dit jaar zijn: De Karmeliet***, De Jonkman**, Sans Cravate*, A’Qi*, Auberge de Herborist*, Assiette Blanche, Bhavani, Bistro Refter, Bonte B, Bistro Bruut, De Mangerie, De Visscherie, Den Gouden Karpel, D’s Deldycke Traiteurs, Ducheyne Niek, Goffin, Guillaume, Kok au Vin, La Tâche, Lieven, Patisserie Academie, Patisserie Servaas Van Mullem, Restaurant Patrick Devos en special guest Wim Lybaert, Rock-Fort, ‘t Zwaantje, Tanuki, Tête Pressée, The Chocolate Line, Weinebrugge, Zeno.

Meer info: website Kookeet

Dineren op vijftig meter hoogte
Bistronomie in the sky: 24-25-26 mei 2014

verschenen in hln.be, op 04 04 2014

"Brugge is een nieuw gastronomisch evenement rijker. Tijdens het weekend van 24, 25 en 26 mei komt het concept 'Bistronomie in the sky' naar Oud Sint-Jan. Je kan er dineren bij Brugse chefs op een groot platform op 50 meter hoogte."

"Volgens hun concept kiezen de initiatiefnemers voor chefs van restaurants die net onder het sterrenniveau blijven, maar die wel goed bezig zijn. In Brugge zijn dat Rock Fort (met chefs Hermes Vanliefde en Peter Laloo), Bruut (Bruno en Bas Timperman), Kok au Vin (Jürgen Aerts), Tom's Diner (Tom Mestdagh), 't Apertje (Leo Callewaert), Bonte B (Bernard Bonte), Lieven (Lieven Vynck) en De Kruidenmolen (Stijn Bauwens)."

Meer info: www.bistronomieinthesky.be

lees het artikel online (externe link)

No-nonsense genieten verzameld in derde editie Bistronomie Gids

verschenen in eigen redactie, op 30 03 2014

Op 30 maart stelden horecaondernemers Steven Engels en Johannes Denis hun derde editie van Bistronomie Gids voor. Deze editie werd uitgebreid tot een overzicht van 95 bistronomische restaurants in België.

'Bistronomie' is de samentrekking van bistro en gastronomie en speelt in op de hedendaagse wens naar ongedwongen gastronomische plezier.

De gids wordt uitgebracht in het Nederlands en wordt verdeeld door Agora / Borgerhoff en Lambrechts en is te koop via de website bistronomie.be of in de boekhandel voor €12,95.

Lees alle 11 persartikels over restaurant Bistro Bruut »


In de buurt van restaurant Bistro Bruut

Meer restaurants in deze buurt (Meestraat) »