De Schone Van Boskoop

foto restaurant De Schone Van Boskoop

Toon foto's groter

Restaurant De Schone Van Boskoop, Boechout

Adres:

Appelkantstraat 10
2530   Boechout

Toon de ligging

Telefoon:

03 454 19 31

Chef-kok:

Wouter Keersmaekers

Type:

Restaurant, gastronomisch

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '14:

Pagina 120
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '15:

Keuken: 17.0 /20

Knackgids:

Pagina 103

Faciliteiten:

Airco, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 15:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 22:00

De Schone Van Boskoop in de media

Op kreeftenjacht met de chef.

Verschenen in DM magazine op 17 05 2014. Citaat:

Culinair journaliste Agnes Govaerts en foodfotograaf Heikki Verdurme vaarden samen met het keukenteam van de Schone van Boskoop af naar Zeeland om een verse kreeftbereiding te maken.

Lees het artikel online (externe link)

De Schone van Boskoop, Boechout

Verschenen in Charl'eat op 26 02 2014. Citaat:

"De tarbot wordt vergezeld van pastinaak, schorseneer en witloof op verschillende bereidingswijzen. Een teken dat de topkok in de keuken niet enkel kwaliteitsvolle producten kan kiezen maar ook werkelijk overweg kan met deze producten en met simpele ingrediënten zoals witloof."

Lees het artikel online (externe link)

Antwerp Diner
Verslag editie 2014

Verschenen in Be-Gusto op 04 02 2014. Citaat:

"Alweer een ongeziene culinaire prestatie en dat voor bijna 500 couverts. Appelmans & Josephines gaven de juiste kick off met op een leisteentje gedresseerde amuses. Wouter van de Schone van Boskoop bevestigde met een mooi bord pure smaken en combinatie krab en ossestaart. Lady chef Ingrid van Pazzo doet het elk jaar weer, ze imponeert tussen de line up mannen en krijgt enorm veel lof. Ook dit jaar was haar Thaïs gekorste kabeljauwfilet overheerlijk. Voor de grosse piece tekende Olivier van restaurant Kommilfoo. Hij koos voor een uitstekend op lage temperatuur gegaarde schouder van melkvarken dat gekarameliseerd werd. Dertien handelingen per bord en dit dankzij de Q2 band in 20 minuten geserveerd voor 480 personen. Chapeau. Dat ‘The Jane’ klaar is om Antwerpen te veroveren was ook duidelijk. Het was Sergio zelf die samen met Nick en team een prachtig verfijnd dessert dresseerden."

Lees het artikel online (externe link)

In de buurt van restaurant De Schone Van Boskoop