De Schone Van Boskoop

Restaurant De Schone Van Boskoop, Boechout

Adres:

Appelkantstraat 10
2530 Boechout

liggingToon de ligging

Telefoon:

03 454 19 31

Chef-kok:

Wouter Keersmaekers

Type:

restaurant, gastronomisch

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '14:

pagina 120
comfort: 3 vorken

GaultMillau '14:

pagina 137
keuken: 17.0 /20

Knackgids:

pagina 103

Faciliteiten:

airco, terras

Formules:

lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 15:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 22:00

Recente media-aandacht voor restaurant De Schone Van Boskoop

Op kreeftenjacht met de chef.

verschenen in DM magazine, op 17 05 2014

Culinair journaliste Agnes Govaerts en foodfotograaf Heikki Verdurme vaarden samen met het keukenteam van de Schone van Boskoop af naar Zeeland om een verse kreeftbereiding te maken.

lees het artikel online (externe link)

De Schone van Boskoop, Boechout

verschenen in Charl'eat, op 26 02 2014

"De tarbot wordt vergezeld van pastinaak, schorseneer en witloof op verschillende bereidingswijzen. Een teken dat de topkok in de keuken niet enkel kwaliteitsvolle producten kan kiezen maar ook werkelijk overweg kan met deze producten en met simpele ingrediënten zoals witloof."

lees het artikel online (externe link)

Antwerp Diner
Verslag editie 2014

verschenen in Be-Gusto, op 04 02 2014

"Alweer een ongeziene culinaire prestatie en dat voor bijna 500 couverts. Appelmans & Josephines gaven de juiste kick off met op een leisteentje gedresseerde amuses. Wouter van de Schone van Boskoop bevestigde met een mooi bord pure smaken en combinatie krab en ossestaart. Lady chef Ingrid van Pazzo doet het elk jaar weer, ze imponeert tussen de line up mannen en krijgt enorm veel lof. Ook dit jaar was haar Thaïs gekorste kabeljauwfilet overheerlijk. Voor de grosse piece tekende Olivier van restaurant Kommilfoo. Hij koos voor een uitstekend op lage temperatuur gegaarde schouder van melkvarken dat gekarameliseerd werd. Dertien handelingen per bord en dit dankzij de Q2 band in 20 minuten geserveerd voor 480 personen. Chapeau. Dat ‘The Jane’ klaar is om Antwerpen te veroveren was ook duidelijk. Het was Sergio zelf die samen met Nick en team een prachtig verfijnd dessert dresseerden."

lees het artikel online (externe link)

Lees alle 45 persartikels over restaurant De Schone Van Boskoop »


In de buurt van restaurant De Schone Van Boskoop

Meer restaurants in deze buurt (Appelkantstraat) »